Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 We'll make you an offer he can't refuse

Een variatie op een beroemde quote, de essentie is dat het er nu eens van kan komen. 

De Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw partner, familie of (caravan)vrienden. We weten uit ervaring dat zelfs de grootste scepticus achteraf heel content was met een caravan rijvaardigheidstraining van Caravantrekker.nl. ;-)

We hebben twee verschillende soorten cadeaubonnen. Het voorbeeld hieronder is van het type simpel: u bepaalt (zelf) het bedrag en voilà. De begunstigde kan dit bedrag vrij besteden aan een van onze Caravancursussen, eventueel met bijbetaling. Lijkt ons handig als u zelf niets met caravans heeft of het moeilijk vindt een keuze voor een ander te maken.

Model 1

In het onderstaande voorbeeld hebben we het type cursus vooraf ingevuld. In dit geval het BergTrainingsWeekend maar dat kan ook een van de andere caravan rijvaardigheidstrainingen zijn die we in ons aanbod hebben. De cadeaubon voor het in het voorbeeld genoemde BergTrainingsWeekend kost € 159,- (+ € 40,- p.p). De prijzen starten bij € 89,- voor de Workshop. De begunstigde kan in overleg met ons natuurlijk altijd 'opwaarderen'. Het bedrag wordt niet vermeld op de cadeaubon. 

Model 2

Hoe bestelt u de cadeaubon?

U gaat naar het bestelformulier en vult daar de nodige gegevens in van u zelf en van de begunstigde. Verwissel die niet. Het moet namelijk wel een verrassing blijven denken we... 

U vult het bedrag in dat u wenst te besteden (model 1), of het bedrag wat hoort bij de cursus die u uitgezocht heeft (model 2). Dan selecteert u óók de betreffende cursus.

Na verzending van de bestelling krijgt u een automatisch gegenereerd antwoordmailtje. Krijgt u dat niet dan heeft u een verkeerd e-mailadres ingevuld en kunnen wij u mogelijk niet bereiken!

Vervolgens ontvangt u meestal binnen een dag een mailtje met de cadeaubon door ons ingevuld als pdf-bijlage. Die moet u dan zelf uitprinten en uitknippen. We denken dat we dat wel kunnen vragen van u in dit digitale tijdperk... Het antwoord kan een paar dagen duren omdat ook wij wel eens weg zijn met onze caravan. Heeft de bon haast bel dan even! In de mail informeren we u over de betaling.

Voor alle duidelijkheid: de cadeaubonnen zijn genummerd. We houden het ons recht voor de cadeaubon niet te accepteren wanneer er geen of een gedeeltelijke betaling heeft plaatsgevonden.

Meer informatie? Bel Bert (cursuscoördinator) op 06-16786360. E-mailen kan ook naar info@caravantrekker.nl

Cadeaubon bestellen  >>>

Waarom zou u een van ónze Caravan Rijvaardigheidscursussen cadeau doen?

Corrigeren bij achteruitrijden

Actueel

De reis een last?
Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier. Volg een caravancursus Op Maat.
Al v.a. € 169,-

Caravan ervaringen
Bevalt jouw caravan en ben je tevreden over de kwaliteit? Wij, en vele anderen, zijn benieuwd naar jouw gebruikerservaring met je caravan.

Aantal berekeningen:
34.733.185ARC


Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap