Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Dacia Sandero

Sorteer gebruikservaringen op:

Dacia Sandero II - 0.9 TCe met een Caravelair

De ervaring van Ben Bremmer met een Dacia Sandero II - 0.9 TCe (66 Kw/90 pk bouwperiode: januari 2013 - 2016) en een Caravelair Antares 335 van 900 kg geplaatst op 17-10-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Afgelopen zomer 2015 met deze combinatie gereden.Met een Caravalier Antares 335 bouwjaar 2015 ,en een Dacia Sandero bouwjaar 2015 .En het ging super, lekker vlot bij de stoplichten en op de snelweg zonder probleem in zijn vijf gereden maar wel met de eco knop uit.Zonder problemen ging de teller gemakkelijk naar de 120 km met een aardig stukje tegen wind.
Wij zijn zeer tevreden over beide zowel de auto als de caravan.

Wijzigen


Dacia Sandero II - 0.9 TCe met een Beyerland

De ervaring van Ed van Norden met een Dacia Sandero II - 0.9 TCe (66 Kw/90 pk bouwperiode: januari 2013 - 2016) en een Beyerland Sprinter 390 DV Sport van 965 kg geplaatst op 07-11-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

In de zomer van 2014 met de combinatie Sandero Stepway 0,9 TCe plus caravan Beyerland 390 DV leeg gewicht 795kg naar de Ardche in Frankrijk geweest.
De caravan beladen met 150 kg, wij zijn een gepensioneerd stel dus met twee in de auto.De zware dingen zoals voortent enz doen we in de auto zodat het gewicht redelijk verdeeld is.
Het rijden met deze combinatie is mij erg mee gevallen,op de vlakke weg kan je goed met het verkeer meekomen 90km/h geen probleem wel gaat bijna alles in de vierde versnelling hierbij is de cruis control een verademing, de vijf is inderdaad bijna niet bruikbaar.
De helling bij Luik was een beetje mijn angst en een graad meter voor de combinatie maar ook hier ging het voor mij goed met een snelheid van 90km/h aan de klim begonnen halverwege van de vierde naar de derde versnelling terug en met 70km/h op de cruise control de rest afgelegd(de cruise control houd de combinatie netjes op 70km/h) mijn angst was weg en het vertrouwen in de combinatie was goed.In de bergen gaat het ook redelijk goed wel veel schakelen maar dat was al bekend.
Het benzine verbruik met de solo auto is gemiddeld 1 op 15 lange en korte ritten door elkaar.
Met de caravan was dit 1 op 10.
De stabiliteit was goed met een kogeldruk van 50 kg heb ik met deze combinatie makkelijk met 100km/h kunnen rijden.
Conclusie ik ben zeer tevreden over deze combinatie.




teit

Wijzigen


Dacia Sandero II Stepway - 0.9 TCe met een Caravelair

De ervaring van H.J.v.d.Star met een Dacia Sandero II Stepway - 0.9 TCe (66 Kw/90 pk bouwperiode: januari 2013 - 2016) en een Caravelair Antares Luxe 340 van 850 kg geplaatst op 11-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

Ik ben in het bezit van een Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe.
De caravan is een Caravelair palma 1996 gewicht leeg 495kg.
Een licht exemplaar dus nog te berijden met witte kentekenplaat.
Ik ben met deze combinatie kortgeleden naar Zweden geweest.
Een prima combi met meer dan voldoende trekkracht.
Als je de eco uitschakel gaat boven 2000 toeren de Turbo werken.
Perfect en de Auto is vrij stil mede door een goede isolatie.
In Zweden mag je maar 70km rijden op de wegen met caravan.
Geen probleem in z,n 4de versnelling en ook rustig rijden.
Gemiddelde brandstof gebruik rond 1-20 met eco.
Met caravan 1-12 gemiddeld.
Op mijn exemplaar zit cruisecontrol op de lange zweedse wegen wel prettig.
Kortom zeer tevreden.

Wijzigen


Dacia Sandero - 1.2 16v met een Caravan

De ervaring van Ton Simons met een Dacia Sandero - 1.2 16v (55 Kw/75 pk bouwperiode: februari 2009 - december 2012) en een Caravan van 850 kg geplaatst op 27-12-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Zeer tevreden met dezekobinatie minimale investering maximaal resultaat !

Wijzigen


Dacia Sandero II - 1.5 dCi met een Adria

De ervaring van Ton Simons met een Dacia Sandero II - 1.5 dCi (55 Kw/75 pk bouwperiode: januari 2013 - 2016) en een Adria Action 361 LH van 843 kg geplaatst op 30-09-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Ben eigenaar van de combinatie Dacia sandero bj 2009 1,2 66 kw en 75pk.eigen gew 975 kg laadvermogen 250 kg. trekverm. vlg papieren geremd 1100 kg.
Caravan Adria optima 360 leeggewicht 610 totaal gewicht 1000kg.Bij laden let ik op dat de meeste spullen in auto gaan en de caravan zo licht mogelijk houdt , Hierbij hoef ik niet tot het uiterste te gaan en is dit een prima combinatie ! Kan ik iedereen aanraden met een laag budget en toch optimaal en veilig caravanplezier ! Ook brandstof verbruik niet abnormaal hoog ! Geweldig.

Wijzigen


Dacia Sandero Stepway - 1.6 met een Burstner

De ervaring van henk smit met een Dacia Sandero Stepway - 1.6 (64 Kw/87 pk bouwperiode: september 2009 - december 2012) en een Burstner Premio 400 TS van 1050 kg geplaatst op 20-01-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

met mijn burstner 400 ts is het goed rijden met de sandero stepway in zijn vijfde versneling 90 km per uur 2500 toeren gebrijk 1/10 beladen 1150

Wijzigen


Dacia Sandero - 1.6 met een Adria

De ervaring van Peter Holtzapfel met een Dacia Sandero - 1.6 (64 Kw/87 pk bouwperiode: april 2008 - december 2012) en een Adria Action 341 PH XL van 1000 kg geplaatst op 29-09-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

Met onze nieuwe Dacia Sandero naar Oostenrijk geweest. Afgelegde km. 1850. En.....het ging top! Op de Duitse Autobahn geen centje pijn. Via Koblenz A61 heen gereden. De 5e versnelling is vrijwel altijd te gebruiken. Bij hellingen schakelen we onderaan al terug naar de 4e en fluitend rijdt de Sandero omhoog. In Oostenrijk Vorarlberg Nenzing aangekomen moesten we flink omhoog. Maar in de 2e versnelling ging dat goed.
Bij 3000 t.p.m. is de trekkracht formidabel. Terug via Frankfurt en de A3. Deze heeft aardige hellingen max. 6 procent en ook daar heeft de Dacia geen probleem mee.
De snelheid die wij op de teller rijden is 100 km/h. Op de Tom is dat 92 km/h. Brandstof verbruik 1:9.8. Kan dus wat zuiniger als je wat rustiger rijdt. Daar wij in 1 dag heen en 1 dag terug wilden reizen hebben we iets sneller gereden. Onze Adria lag perfect achter de Dacia. De kogeldruk gemeten en was 60 kg. 1 fiets mee op de disseldrager en we reisden met 3 volwassenen. Bagage doen we zo veel mogelijk in de auto.
Onze eerste verre reis is met de Dacia prettig verlopen.

Wijzigen


Dacia Sandero - 1.6 met een Adria

De ervaring van peter holtzapfel met een Dacia Sandero - 1.6 (64 Kw/87 pk bouwperiode: april 2008 - december 2012) en een Adria Action 341 PH XL van 1000 kg geplaatst op 02-09-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

400 km afgelegd in Nederland met de Dacia Sandero 1.6 MPi. Motor trekt prima en rijden in de 5e versnelling gaat zonder problemen.Behoorlijke tegenwind gehad en de combinatie geeft geen problemen. We rijden + 90 km/h. Onze caravanspiegels zitten als een huis op die van de Sandero. Bij onze vorige auto Citroen C3 zijn we ze vaak bijna verloren. Over 3 weken gaan we naar Oostenrijk en dan krijgt de Sandero de vuurdoop. We melden dit zeker op de site.

Wijzigen


Engelse reviews
Dacia Sandero

Er zijn geen Engelse reviews voor dit model

* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap