Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Daewoo Nubira

Sorteer gebruikservaringen op:

Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Knaus Sport 450 FU van 1230 kg geplaatst op 29-10-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

ingrid met een caravelair van 900 kg;

Heeft u ooit wel eens gehoord van hulpveren?
Dan kan de neuswiel er ook op blijven.

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Caravelair

De ervaring van ingrid met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Caravelair Antares Luxe 390 van 900 kg geplaatst op 31-05-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 62% Berekening >>>>

wij hebben regelmatig na enkele kilometers rijden (meestal op de snelweg) last van rubber/olie verbrandingslucht in de auto, dit verdwijnt ook weer snel??
Auto trekt redelijk in heuvelachtig gebied, maar licht aan de achterkant erg laag, waardoor we het neuswiel eraf moeten halen. Jammer, denken erover om een andere auto aan te schaffen.
Rijdt verder prima in het dagelijks gebruik, lekker ruim.

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1125 kg geplaatst op 07-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Beste Dewi de Winkel,
Het is gelukt met de caravan vermoedelijk 1200 kg.
Wel een beetje schakelen,maar eigenlijk geen problemen naar de cote-d'azur.
Een paar keer in de 2e versnelling,veel in de drie en de rest in de vierde.

Wijzigen


Daewoo Nubira - 2.0 16v met een Adria

De ervaring van Hulsebos met een Daewoo Nubira - 2.0 16v (98 Kw/133 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Adria Altea 430 PH van 1000 kg geplaatst op 23-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

Onze Nubira sedan 2.0 16V CDX van 1999 bereiden wij nu reeds 7 jaar met een Adria caravan zonder enige problemen. De Nubira is een zeer goede caravantrekker met goede prestaties. Wij gaan dit jaar voor de zevende maal de bergen in met de Nubira en hij heeft hier geen enkel probleem mee. Het is zelfs mogelijk om als eerste bovenaan een berg te komen. Ook het wegrijden op een een steile helling, vlak onder Munchen, is voor de Nubira met een caravan van 1100 een peuleschil.

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Knaus Sport 420 LD van 1250 kg geplaatst op 22-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92% Berekening >>>>

GRAAG GEDAAN! :)

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1085 kg geplaatst op 10-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Beste Dewi de Winkel,
Bedankt voor je commentaar.
Ik ga toch in 2008 met vertrouwen naar Zuid-Frankrijk.

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Knaus Sport 420 LD van 1250 kg geplaatst op 08-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92% Berekening >>>>

OOOO de caravan weegt max. 1100. Onze caravan weegt max 1300 en de daewoo mag max. 1200 trekken dus dat kan wel. :)

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1085 kg geplaatst op 05-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Inmiddels heb ik die nubira-wagon aangeschaft en met een caravan burstner van max.1100 kg moet het toch mogelijk zijn om over de bergen heen te komen?
Het benzineverbruik vind ik dan op de tweede plaats komen,

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Knaus Sport 450 FU van 1265 kg geplaatst op 05-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 93% Berekening >>>>

reactie:
De rit waarop ik dit baseer is een gezin van drie + hond en volledige belading.
Je kan trouwens wel makkelijk met een daewoo nubira over vlakke land rijden zonder problemen. De 1.6 is een pittige motor maar het verbruik is wel gemiddeld hoger dan een vergelijkbare 1.6.

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1085 kg geplaatst op 21-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79% Berekening >>>>

onbekend,ik ben bezig om een zelfde occassion te kopen,maar eigenlijk wil ik weten of de reactie van Dewi de Winkel gebaseerd is op een beladen of onbeladen caravan?

Wijzigen


Daewoo Nubira - 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: januari 1997 - december 2003) en een Knaus Sport 450 FU van 1200 kg geplaatst op 05-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Wij zijn met onze Daewoo Nubira 1.6 wagon op vakantie geweest naar Oostenrijk. Het is beslist niet aan teraden om met een net genoemde caravan de bergen in te gaan. Wij hebben heel wat spannende ritjes moeten maken in de bergen, maar we hebben het gelukkig nog wel gehaald.

Wijzigen


Engelse reviews
Daewoo Nubira

Er zijn geen Engelse reviews voor dit model

* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Caravan Workshop

Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap