Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Ford Ranger

Sorteer gebruikservaringen op:

Ford Ranger DoubleCab Wildtrak - 3.2 TDCi aut. [4WD] met een Boottrailer

De ervaring van Alex met een Ford Ranger DoubleCab Wildtrak - 3.2 TDCi aut. [4WD] (147 Kw/200 pk bouwperiode: april 2012 - heden) en een Boottrailer 3000 kg van 3000 kg geplaatst op 06-02-2017. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 129% Berekening >>>>

Ik rij al een paar jaar met de 3.2 Automaat Ranger met een boot erachter van 2750kg. deze rijdt super, cruise control door Frankrijk heen op 95km/u en verbruik is zelfs minder dan als ik 130km/u rij zonder trailer. de auto trekt makkelijk op van stil staande plekken, bv tol. soms in de bergen schakelt hij terug naar 4e.

Wijzigen


Ford Ranger SuperCab - 2.2 TDCi [4WD] met een Delta

De ervaring van Ron met een Ford Ranger SuperCab - 2.2 TDCi [4WD] (120 Kw/163 pk bouwperiode: april 2012 - heden) en een Delta Euroliner 3900 TZV van 1050 kg geplaatst op 11-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 48% Berekening >>>>

Heerlijk met zo'n combinatie te rijden. Dit is het beste wat ik ooit gehad heb. Gemiddeld gebruik 10 liter op 100 km bijna geen verschil met of zonder caravan.

Wijzigen


Ford Ranger SuperCab - 2.2 TDCi [4WD] met een Delta

De ervaring van Ron met een Ford Ranger SuperCab - 2.2 TDCi [4WD] (120 Kw/163 pk bouwperiode: april 2012 - heden) en een Delta Euroliner 3900 TZV van 1050 kg geplaatst op 11-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 48% Berekening >>>>

Heerlijk met zo'n combinatie te rijden. Dit is het beste wat ik ooit gehad heb. Gemiddeld gebruik 10 liter op 100 km bijna geen verschil met of zonder caravan.

Wijzigen


Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] met een Chateau

De ervaring van Houben Arjan met een Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] (105 Kw/143 pk bouwperiode: februari 2007 - april 2012) en een Chateau Cantara 490 van 1500 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

Hallo,

Wij rijden eigenlijk met een dubbele cabine, maar die stond niet in de lijst. De caravan betreft eigenlijk ook een cantara 490 van 1998 (1500kg). We zijn vorig jaar ermee op vakantie geweest naar het zuiden van Frankrijk en waren zeer tevreden over de prestaties van de wagen met de caravan. Gemiddeld verbruik met caravan ligt rond de 12l/100km. Zonder caravan is dat ongeveer 8.5l/100km. Ook in de bergen doet de wagen het zoals verwacht heel goed.

Wijzigen


Engelse reviews
Ford Ranger

Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] met een Elddis

De ervaring van Andy met een Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] (105 Kw/143 pk bouwperiode: februari 2007 - april 2012) en een Elddis Crusader Cyclone van 1820 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83%* = 101 km/u = 26%

had this ranger since new (07 thunder) we did have a lunar twin axle which it pulled like a dream. and have now gone on to have a 2.1 tonne elddis (uprated plate) tows like a dream copes very well with hills and is very stable even in high winds. Would DEFFO have another !!


Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] met een Bailey

De ervaring van Gary Brunt met een Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] (105 Kw/143 pk bouwperiode: februari 2007 - april 2012) en een Bailey Senator Wyoming van 1635 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 97%* = 104 km/u = 32%

quite happy to keep to the legal road speeds (80mph??)
the ranger tows really good, overtakes as needed and shocks other road users when they queue up next to you at the lights.


Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] met een TEC

De ervaring van Ken Platt met een Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] (105 Kw/143 pk bouwperiode: februari 2007 - april 2012) en een TEC Weltbummler 560 TF van 1390 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79%* = 100 km/u = 33%

The Ford Ranger Wildtrax 3.0Ltr is absolutely fantastic for towing my TEC. Plenty of load space in back making for safer loading of caravan.


Ford Ranger DC - 2.5 TD [4WD] met een Elddis

De ervaring van dave miller met een Ford Ranger DC - 2.5 TD [4WD] (80 Kw/109 pk bouwperiode: januari 2000 - februari 2007) en een Elddis Odyssey 540 van 1560 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88%* = 89 km/u = 31%

my 54 plate ranger pulls my odyssey with ease but with all p/ups is better with some load in back of truck


Ford Ranger Regular - 2.5 D [4WD] met een Sterling

De ervaring van Brian Duncan met een Ford Ranger Regular - 2.5 D [4WD] (57 Kw/78 pk bouwperiode: januari 2000 - februari 2007) en een Sterling Eccles Amethyst van 1436 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83%* = 79 km/u = 21%

We have a Sterling caravan with Ford ranger pick up. Our car tows the outfit very well with no problems. I do not find it sluggish as suggested and it is great on hill starts etc.I think it is a perfect match


Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] met een Elddis

De ervaring van Wayne Evans met een Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] (105 Kw/143 pk bouwperiode: februari 2007 - april 2012) en een Elddis Crusader Scirocco van 1820 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 101%* = 102 km/u = 29%

The Ford Ranger is a superb towing car.
It pulls a twin wheel Crusader Sirocco easily and safe.The weight ratio is a little high but load up the Ford and it copse very well on motorways.


Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] met een Elddis

De ervaring van Mark Nicklin met een Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] (105 Kw/143 pk bouwperiode: februari 2007 - april 2012) en een Elddis Crusader Super Scirocco van 1839 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 100%* = 110 km/u = 35%

The Double Cab 2.5tcdi Ranger makes an excellent tow car, will happily cruise on the motorway especially with a twin axle. Hills are easily dealt with. Economy drops to low 20's MPG but when its pulling nearly 2 ton of van and accessories thats to be expected!


Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] met een Bailey

De ervaring van phil met een Ford Ranger SuperCab - 2.5 TDCi [4WD] (105 Kw/143 pk bouwperiode: februari 2007 - april 2012) en een Bailey Pageant Moselle van 1337 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76%* = 105 km/u = 33%

Cruises at 80mph and the wife can put in all the tins of beans we can eat !!!


Ford Ranger Regular - 2.5 TD met een Coachman

De ervaring van Jim Kennedy met een Ford Ranger Regular - 2.5 TD (62 Kw/84 pk bouwperiode: februari 2002 - februari 2007) en een Coachman Laser 640/4 van 1880 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 119%* = 84 km/u = 11%

The Ranger pulls the Laser very well and you would not know it was there, the caravan sits well on the tow ball just the right height.


Ford Ranger DC - 2.5 TD [4WD] met een Lunar

De ervaring van derik met een Ford Ranger DC - 2.5 TD [4WD] (80 Kw/109 pk bouwperiode: januari 2000 - februari 2007) en een Lunar Quasar 615 van 1450 kg geplaatst op 08-07-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84%* = 91 km/u = 33%

I have the new ford ranger with the 150 bhp engine and the car tows any caravan with ease also the truck drives more like a mondeo and with the van on and loaded still gets over 30mpg when on its own driving it steady i can get 40mpg hope this helps.
cheers
derik


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap