Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Ford Tourneo

Sorteer gebruikservaringen op:

Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 TDCi met een Dethleffs

De ervaring van A.Wagemakers met een Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 TDCi (81 Kw/110 pk bouwperiode: januari 2007 - december 2013) en een Dethleffs Camper 395 HK van 1100 kg geplaatst op 13-11-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Auto : Transit Connect T230L Van okt.2009
Caravan : Dethleffs Camper 395 HK 2006
Diesel verbruik solo 1:15
Verbruik met Caravan en combinatie geladen iets boven maximaal treingewicht , heen en terug naar midden Portugal 1:9,52.In Portugal niet meer dan een halve tank solo gereden.
Op de autosnlwegen en Frans N wegen goed in de 5 versnelling te doen . Wanneer het echte hellingen waren ,dan afhankelijk van voorgaande vrachtauto's
,geladen of ongeladen.
Het is in de stad en op bochtige smalle wegen wel opletten dat het binnenwiel van de caravan niet het trotoir op , of de berm in gaat,de trekhaak zit kort achter de as,zodoende komt wiel ver naar binnen.

Wijzigen


Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 16v met een Sunlight

De ervaring van Johan010 met een Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 16v (85 Kw/116 pk bouwperiode: januari 2004 - januari 2007) en een Sunlight C 44 D van 1200 kg geplaatst op 24-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Deze combinatie rijd prima, we kunnen prima mee komen met het verkeer zelfs bij Luik gaat het goed. Wel tijdig terug schakelen naar een lagere versnelling maar ook dat gaat prima. De combinatie rijd zeer prettig, mits de belading goed is.

Wijzigen


Engelse reviews
Ford Tourneo

Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 16v met een Lunar

De ervaring van Will met een Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 16v (85 Kw/116 pk bouwperiode: januari 2004 - januari 2007) en een Lunar Quasar 524 van 1340 kg geplaatst op 24-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 98%* = 88 km/u = 8%

My connect 220 swb tows my Luner Quaser 524 with no problems at all


Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 TDCi met een Elddis

De ervaring van lester met een Ford Tourneo Connect SWB - 1.8 TDCi (81 Kw/110 pk bouwperiode: januari 2007 - december 2013) en een Elddis Avante 544 van 1482 kg geplaatst op 24-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 99%* = 92 km/u = 14%

I have been towing my elddis with 1.8 TDCI with no problem but i do have the LWB that has slightly higher kerbweight 1600kg


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap