Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Hyundai Sonata

Sorteer gebruikservaringen op:

Hyundai Sonata - 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van R Bongers met een Hyundai Sonata - 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1241 kg geplaatst op 23-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

een hele goede combinatie
genoeg vermogen om goed met het verkeer mee te kunnen
autm. is ideaal schakeld vanzelf en eventueel zelf schakelen is ook mogelijk heb wel hulpveren laten monteren brandstof verbruik 1:12 zonder caravan en 1:8 met caravan

Wijzigen


Hyundai Sonata - 2.4i met een Caravan

De ervaring van Ton van Kasteren met een Hyundai Sonata - 2.4i (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 14-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Wij hebben sinds jan.2006 een Sonata met een Hobby caravan. Wij hebben wel een stel hulpveren laten monteren. Het is een goed op elkaar afgestelde combinatie, hij rijdt erg goed in de bergen en is snel met inhalen van bijvoorbeeld vrachtauto's. Voor ons is dit de perfecte combinatie en wij hopen er nog erg veel mee op stap te kunnen gaan.

Wijzigen


Hyundai Sonata - 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van A. van Kasteren met een Hyundai Sonata - 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby Prestige 540 UL van 1497 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

Een perfecte combinatie. Het rijdt heel ontspannen door o.a. de cruise control, en we hebben zelfs nog power over. Zelfs bij steile klimmen in Frankrijk en Duitsland ga je vrachtauto's ruimschoots voorbij.

Wijzigen


Engelse reviews
Hyundai Sonata

Hyundai Sonata - 2.4i aut. met een Caravan

De ervaring van Duncan Sharp met een Hyundai Sonata - 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Caravan van 900 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 63%* = 99 km/u = 15%

Please if any one could give advice or comments as I'm happy with all aspects my Sonata in towing my small 3 berth caravan except the fuel consumption which is above 20l/100km, this is killing me. Your comments will be appreciated.


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


ARC

Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap