Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Jeep Commander

Sorteer gebruikservaringen op:

Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Knaus

De ervaring van Pieters C. met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Knaus Sudwind 580 QS van 1550 kg geplaatst op 12-09-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 60% Berekening >>>>

super combinatie, van Antwerpen naar Bordeaux aan gemiddeld verbruik van 13.9L (tot.gew.4200kg) en inderdaad voor de rest kan ik Didier bijtreden... .

Wijzigen


Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Tabbert

De ervaring van didier met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Tabbert Baronesse 655 MDV van 1804 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

ervaring : in alle omstandigheden, zelfs bij sneeuw : uitstekend. Deze wagen trekt en blijft trekken. Snelheidsmeter zeker in de gaten houden. Gaat onopvallend naar 120 a 130 zonder enig probleem.
verbruik is er ook naar. zonder caravan kan ik hem op 9.7l/100km houden maar met de caravan mag je toch op 15l/100km rekenen. Ga je echt de hoogtes opzoeken reken dan maar op 18l. Maar ja, je zit dan ook met een treingewicht van boven de 4000kg en het rijcomfort ermee is niet te evenaren. Nooit last van zijwind of vrachtwagens. Kortom de perfecte caravantrekker!!

Wijzigen


Engelse reviews
Jeep Commander

Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Airstream

De ervaring van Bill Thompson met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Airstream 684 van 2199 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 128 km/u = 33%

I tow a 684 Airstream {2199 kg) with my 2006 Commander. What ever you demand from the Jeep it will give you.
Still runs like a dream after eight years.


Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Caravan

De ervaring van Dave Morris met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Caravan van 3500 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 146%* = 119 km/u = 26%

I pull a Sterling Elite Searcher 1830kg with my Commander and it does not waver, up hill great, down hill steady as a rock, its like the van is not there, and on top of all that it is very comfortable as well so win, win


Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Fleetwood

De ervaring van Pete Leverett met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Fleetwood Heritage 640-I TA van 1670 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75%* = 132 km/u = 37%

My 1st twin axle. Lucky the Jeep has cruise..... As you hardly know the ' van is on the back. Plenty of power for all situations. Not to bad on diesel either. All in all, makes for comfortable & relaxed towing. This makes for happy holidays......


Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Caravan

De ervaring van Marc met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Caravan 1250 kg van 2400 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 99%* = 121 km/u = 32%

The Commander pulls this combination with relative ease and easily keeps up with traffic. Economy is between 17 and 22 litres per 100km depending on conditions.


Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Elddis

De ervaring van Dave met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Elddis Crusader Super Storm van 1819 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77%* = 127 km/u = 35%

I have been towing for 30+ years and have found the commander one of the best tow cars I have towed with and with the Merc engine and trans is excellent.


Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Bailey

De ervaring van geoff turner met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Bailey Pageant Burgundy van 1425 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 61%* = 129 km/u = 39%

the jeep commander just says what caravan?


Jeep Commander - 3.0 CRD aut. met een Abbey

De ervaring van Doug met een Jeep Commander - 3.0 CRD aut. (160 Kw/218 pk bouwperiode: april 2006 - januari 2010) en een Abbey Spectrum 540 van 1715 kg geplaatst op 10-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73%* = 126 km/u = 36%

this combination provides for efortless towing no matter what the terrain or weather, the jeep commander will climb any hill effortlesly and afford good stable hill decent


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


ITBS - Veilig op weg Foto

Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap