Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Jeep Patriot

Sorteer gebruikservaringen op:

Jeep Patriot - 2.4 16v aut. [CVT] met een Caravelair

De ervaring van M.M. Krom met een Jeep Patriot - 2.4 16v aut. [CVT] (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Caravelair Antares Luxe 426 van 1100 kg geplaatst op 10-09-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65% Berekening >>>>

Afgelopen jaar met de caravan naar de Ardèche vertrokken. Deze Jeep i.c.m. met de 1100 kilo zware caravan is een zeer prettige combinatie. De combi is ligt zeer stabiel op de weg. In de Ardennen of op de wat hogere bergen draait de motor rond de 100km/u ongeveer 3500 toeren, op vlakke wegen draait de motor tussen de 2100 en 2500 toeren. De Jeep is niet heel snel maar doet alles rustig en sterk. De 4 wiel aandrijving helpt bij hele steile hellingen ( foutje op de camping ) Het verbruik is om van te schikken.
Solo rond de 10-11 liter en met in de bergen serieus rond de 15 liter en vlak rond de 12.

Wijzigen


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Fendt

De ervaring van Ed met Fendt van 1300kg met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Fendt Saphir 450 QB van 1300 kg geplaatst op 24-03-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Mijn Patriot 2.0 CRD is een krachtige, veilige en comfortabele trekauto met een van VW/Audi afkomstige 2 liter TDI diesel. Verbruik solo 7.0 en met caravan 10.0 liter per 100km.

Wijzigen


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Burstner

De ervaring van Hendrik met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Burstner Averso 495 TK van 1280 kg geplaatst op 10-04-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Jeep Patriot 2.0 d met Burstner 495 tk
Aangename ervaringen.
Solo 6.0 - met caravan 10.0l

Wijzigen


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Burstner

De ervaring van Stefaan met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Burstner Ventana 490 van 1300 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Erg leuke trekauto. Voldoende vermogen en een aanvaardbaar verbruik. Dankzij de 4wd hoef je je ook niet ongerust te maken wanneer het terrein er minder goed bijligt.

Wijzigen


Engelse reviews
Jeep Patriot

Jeep Patriot - 2.4 16v met een Bailey

De ervaring van Dave met een Jeep Patriot - 2.4 16v (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Bailey Discovery Mercury van 1110 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80%* = 114 km/u = 14%

Jeep tows my Bailey really well apart from in top gear as any incline will have you going down the box. 20-25 mpg towing using LPG beats any diesel in terms of costs.


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Bailey

De ervaring van David Dearing met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Bailey Senator Virginia van 1459 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 95%* = 108 km/u = 17%

Wow this jeep patriot 2.0crd pulls like a tank, having had a freelander it makes that feel like a punto! You would think it was a bigger engine god knows what the larger jeeps are like, very very happy with this outfit even pulls all the wifes extra shoes, luv it a lot.


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Swift

De ervaring van James Schneider met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Swift Charisma 535 van 1322 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88%* = 110 km/u = 18%

These listed "percentages" are yet another Communist trick from the "English authorities" and MUST be abolished!
Our (2008) Jeep "Limited Addition" Patriot, tows our 4,000 kg loaded van with ease as well as comfort!
We have THREE gas bottles on-board, as well as ALL of our gear..NO PROBLEM..Fuel consumption as normal (expected) We LOVE IT!


Jeep Patriot - 2.4 16v met een Bailey

De ervaring van N Hetterley met een Jeep Patriot - 2.4 16v (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Bailey Ranger 620/6 van 1481 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 101%* = 110 km/u = 11%

Have never towed before and so embarked on a 450 mile drive from Leicestershire to Aberdeenshire. The Jeep pulls the caravan fine on the flat or slight incline, but on steeper motorway inclines it really starts to struggle to maintain a decent speed. Average of 20 miles per gallon by the time we reached Aberdeenshire. Will definately be buying a Landrover product next time.


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Bailey

De ervaring van Dougie met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Bailey Pageant Bordeaux van 1321 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80%* = 108 km/u = 17%

My Jeep tows my bailey with ease, would recomend this tow car. Fuel consumption solo is around 47mpg and towing i get around 30mpg. This is the 2.0l CRD sport version. Car cruises in 6th gear with no probs . Would be nice if its max towing weight was a bit higher.


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Elddis

De ervaring van steve met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Elddis Odyssey 524L van 1475 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 107 km/u = 17%

Towed my Elddis 524L with my Jeep Patriot what a good towcar this is the VW diesel engine pulls very strongly and returned an overall mpg of 36 this was 230 miles towing & 120 miles without the van attached. This beats my Suzuki XL7 hands down and that was a reasonable towing vehicle. Max allowed to tow is 1500kg but this Jeep feels so lively it could or feels as if it could tow more.


Jeep Patriot - 2.0 CRD met een Lunar

De ervaring van B>Shenton met een Jeep Patriot - 2.0 CRD (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2007 - 2011) en een Lunar Quasar EB van 1330 kg geplaatst op 01-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82%* = 111 km/u = 18%

I have just towed my Lunar Quasar EB with my recently purchsed Jeep Patriot 2.0 CRD for the first time, a round trip to North Yorks of over 300 miles. On the way it was very windy on the M1 but the car was stable at all times. The 6 speed manual gearbox was a joy to use, the gearing is ideal for towing and with the cruise control set at 60 mph, the vehicle maintained this speed in 6th easily at 2000rpm.(peak torque is from 1750rpm). I am an experienced caravaner and can thoroughly recommend the Jeep as a towcar. My Lunar is only 81% of the vehicle weight, but the car would easily cope with a heavier outfit, it is also very practical as the tailgate can be opened when hitched up. It`s a good looking car too.


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap