Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Kia Picanto

Sorteer gebruikservaringen op:

Kia Picanto - 1.0 met een Bagagewagen

De ervaring van Ans met een Kia Picanto - 1.0 (45 Kw/61 pk bouwperiode: mei 2004 - januari 2010) en een Bagagewagen (achter normale personen auto) van 650 kg geplaatst op 18-04-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 60% Berekening >>>>

We gaan het nog uit proberen en laten het zeker weten

Wijzigen


Kia Picanto - 1.0 met een Bagagewagen

De ervaring van sven met een Kia Picanto - 1.0 (45 Kw/61 pk bouwperiode: mei 2004 - januari 2010) en een Bagagewagen (achter normale personen auto) van 700 kg geplaatst op 22-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 48% Berekening >>>>

Ik ben met 3 vrienden op vakantie gegaan met de Kia Picanto van mijn moeder met een aanhanger. eerst dacht ik dat kan de kia niet met vier man in de auto plus een aanhanger met veel te veel bagage, dus heb ik een berekening laten uitvoeren en er kwamen 3 sterren uit, leek mij wel genoeg.
Wij gingen naar spanje. de kia had er best moeite mee veel 130km/h gereden. Stevig doorgereden (verbruik was wel aan de hoge kant 1op9) ongeveer met een tank van 35 liter moesten we veel tanken. Bij de eerste heuvel terug geschakeld naar zijn 4 en gassen het ging best aardig met zo'n 80 km aan de einde van de heuvel. We waren we blij toen we in spanje waren (veel last van onze rug, benen).
het is best aan te raden zo'n kia met aanhanger en het is grappig veel boze mensen met caravans ingehaald.

Wijzigen


Engelse reviews
Kia Picanto

Kia Picanto - 1.0 met een Avondale

De ervaring van spike met een Kia Picanto - 1.0 (45 Kw/61 pk bouwperiode: mei 2004 - januari 2010) en een Avondale Dart 556-6 van 1245 kg geplaatst op 22-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 125%* = 70 km/u = 6%

useless couldnt move it off the drive!!!!


Kia Picanto - 1.0 met een Predom

De ervaring van SolutionCAMP met een Kia Picanto - 1.0 (45 Kw/61 pk bouwperiode: mei 2004 - januari 2010) en een Predom 126 E van 580 kg geplaatst op 22-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73%* = 85 km/u = 11%

Very good choice for the small car - Kia Picanto and Predom N126.


Kia Picanto - 1.1 met een Avondale

De ervaring van john fitzpatrick met een Kia Picanto - 1.1 (48 Kw/65 pk bouwperiode: maart 2004 - december 2004) en een Avondale Dart 556-6 van 1245 kg geplaatst op 22-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 136%* = 74 km/u = 7%

we got all ready to go away last month 2 weeks supply of everything plus the kitchen sink to go touring. got hitched up i noticed a slight lifting of the front end .Revved her up let the clutch out and...........nothing the wheels stayed put on the drive and the engine died theres something wrong here i thought so i had a cup of tea and a think ..... then i broke my daughters heart, i told her she'de have to take out all of her teddies. then we all got back into the car struck her up and hey presto off we went like a shot out of a gun 345 mile touring and not a murmer the only thing about the whole trip was i had to watch the weight of pressies we brought back indeed i again broke my daughters heart when i refused point blank to her purchasing a giant woolley panda apart from that a stress free trip with a return mpg whilst towing of about 56
(Comment Webmaster: Nice try Spike, lovely story though...)


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


ITBS - Veilig op weg Foto

Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap