Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Mitsubishi Lancer

Sorteer gebruikservaringen op:

Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v met een Eriba

De ervaring van Ties Schouten met een Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v (72 Kw/98 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Eriba Touring Familia 310 van 850 kg geplaatst op 08-10-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 57% Berekening >>>>

We hebben een Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v in combinatie met een Eriba Touring GT 310. Op relatieve vlakke wegen rijdt de combinatie zeer comfortabel. Na Luik (klim) ook geen problemen ondervonden. Even terug naar de 3 en met 79 a 80 km omhoog. Tijdens afdalingen > 4 % is het even uitkijken dat je niet boven de 95 km komt. Dan is er neiging tot slingeren.

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Sports Sedan - 1.8 MIVEC met een Burstner

De ervaring van R vd Windt met een Mitsubishi Lancer Sports Sedan - 1.8 MIVEC (105 Kw/143 pk bouwperiode: december 2007 - september 2011) en een Burstner Belcanto 410 TS van 1290 kg geplaatst op 14-09-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

2011 eerste vakantie met deze combinatie. Prima trekkracht. Wel veelal in de 4e versnelling, maar dat is zeer acceptabel vwb geluid. Op hellingen autoweg soms terug naar de 3e versnelling. De belading van auto en caravan was bescheiden en goed geplaatst volgens de regels. Op autoweg constant tussen de 95 en 100 km/uur op de teller. Geen problemen met stabiliteit. Zelfs passeren van vrachtauto's tot 110 km.uur probleemloos. Dan het bekende zwiebertje en daarna weer stil. Verbruik 8 km/l bij rustig verkeer en weinig wind. Ca 7,5 km/l bij mindere omstandigheden. Solo is het verbruik ca 13,5 km/l. Mijn vorige auto was de Mitsubishi Spacestar 1,8 l. De Lancer 1,8 l. is vergelijkbaar.

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v met een Caravan

De ervaring van hugo groen met een Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v (72 Kw/98 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Caravan van 900 kg geplaatst op 06-08-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 53% Berekening >>>>

De Mits 1.6 kan redelijk meekomen met overig verkeer. Op hellingen van 6% gaat het bergop met 82 km p/u, in de 3e versnelling dan wel te verstaan. Het gebruik van benzine met met een hoger octaangehalte dan 95 is hierbij aan te bevelen. Met euro 95 is de maximum snelheid 75 km, met shell Vpower ( of gelijkwaardig benzine met octaan 98) gaat het 7 km sneller

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v met een Dethleffs

De ervaring van Fredje1 met een Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v (99 Kw/135 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Dethleffs Camper 440 DB van 1200 kg geplaatst op 05-10-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Lancer 2.0 Sport Stationcar Trekt als een lier op weg naar Spanje. Verbruik is wel 1:7 bij 115 Km/h.op de teller !!! ( trekt veel beter als een Citroen C5 2.0-16v.
vooral in de 5e versn.) Met andere woorden je hebt eigelijk te laat in de gaten als je met Cruisecontrol rijdt dat het gas VEEL te DIEP is in getrapt en eerder had moeten terug schakelen voor een redelijk verbruik als je "vals-plat" rijdt.. Rijdt motorisch fantastich .Vering+stoelen hadden iets comfortabeler gemogen met zo'n lange rit , maar dat zit in de "Sport uitvoering." Ook de tank inhoud 45 Ltr. had groter gemogen. Solo rijd de auto altijd 1:10
Dethleffs Caravan van 1200 Kg incl.
lading.= nagewogen.

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v met een Caravan

De ervaring van Eugene Kraakman met een Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v (99 Kw/135 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Caravan 750 kg van 1000 kg geplaatst op 02-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 61% Berekening >>>>

Caravan is een Hylander Desine, leeggewicht 780 kg, tot onder de 1000 kg beladen. Koppeling is een ALKO 1300 Bestemming zuid Frankrijk en Alpen, tolweg en wisselend glooiend en bergachtig. Aantal personen = 2. Gemiddeld verbruik 1:8 als constante waarde, solo 1:11. stand auto is 80.000. Op de tol weg 110 km/uur, 3000 rpm bleek het meest comfortabele gebied om te rijden. Geen enkel probleem met koeling, trekkracht en beheersing van de auto. Geen noemenswaardige problemen bij vrachtwagen passages. ZEER TEVREDEN

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v met een Burstner

De ervaring van JvdL met een Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v (99 Kw/135 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Burstner Ventana 430 van 1055 kg geplaatst op 07-06-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

De Lancer presteert goed tijdens het trekken van de caravan. Met het verkeer meekomen is dan ook geen probleem. Op de franse tolweg kan je met gemak naar de 120/130 km/u. Het verbruik met caravan 1:7 is zoals gebruikelijk hoger dan wanneer solo 1:11. De hellingproef word met glans doorstaan. Prettige auto om mee te rijden.

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v met een Beyerland

De ervaring van stuif met een Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v (99 Kw/135 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Beyerland Sprinter 440 HK Sport van 1200 kg geplaatst op 17-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

prima trekauto maar de auto verbruikt veel benzine als je tussen de 90 en 100 rijdt dan verbruikt hij tussen de 1 op 5 a 6 in frankrijk

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v met een LMC

De ervaring van p.dusseljee met een Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v (83 Kw/113 pk bouwperiode: augustus 1992 - september 2001) en een LMC Munsterland 395 van 850 kg geplaatst op 07-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

hallo ik heb de lancer 87 wagon 1500 u9 deze staat niet in de lijst.ik heb wel de ervaring met deze auto met een munsterland 400 van 1972 met een gewicht van 850 kilo.
en ben er tevreden over de auto trekt de caravan goed weg.heufels merk ik wel gelijk dat ik er wat achter heb.
groeten p.dusseljee

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v met een Adria

De ervaring van N. de Rooij met een Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v (72 Kw/98 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Adria Altea 361 LT van 900 kg geplaatst op 07-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 61% Berekening >>>>

Mijn ervaring is dat ik op zowel de heen en terugreis naar zuid-Frankrijk bijna helemaal in de 5e versnelling heb gereden, met een snelheid van +/- 110 115 km p/uur. Bij een vals plat moest er natuurlijk geschakeld worden. De motor v/d Mits is bijzonder soepel en maakt ook bij hogere toerentallen weinig geluid. Een fijne combinatie.

Wijzigen


Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v met een Eriba

De ervaring van h.j.derks met een Mitsubishi Lancer Wagon - 2.0 16v (99 Kw/135 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Eriba Touring Triton 410 GT van 780 kg geplaatst op 27-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

De Lancer 2.0 met Eriba Triton GT rijdt fantastisch en heeft geen moeite met welke helling dan ook.De steilste helling in Schotland was geen enkel probleem,grootste probleem is dat je te "snel "rijdt!
Heel prettige combinatie.

Wijzigen


Engelse reviews
Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v met een Dethleffs

De ervaring van Frank Vandenberg met een Mitsubishi Lancer Wagon - 1.6 16v (72 Kw/98 pk bouwperiode: september 2003 - mei 2009) en een Dethleffs Camper 430 T van 1200 kg geplaatst op 27-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 79 km/u = 8%

Despite your pretty negative advice, I'm satisfied with the performance of my Lancer 1.6 wagon (2006) in combination with our Dethleffs Camper 430T -1992 (mtplm 1000 kg).
Okay, its not the fastest combination but because 80% of the maximum toque is already available at 2000 rpm its very relaxed driving even in mountainus regions.
Detail: the car is running on autogas/LPG even when towing the caravan, witch gives no problems at all!!!
With the current petrol prices I'm driving with a smile on my face.


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap