Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Peugeot 1007

Sorteer gebruikservaringen op:

Peugeot 1007 - 1.6 16v [2Tronic] met een Burstner

De ervaring van Jan van Kranenburg met een Peugeot 1007 - 1.6 16v [2Tronic] (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2005 - november 2009) en een Burstner Premio 385 TK van 970 kg geplaatst op 21-02-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

Ik rij de 1007 in combinatie met een Burstner City (beladen 1000kg). Viel een beetje tegen. De topsnelheid met halve tegenwind (windkracht 6) was 90 km/u. De 1007 is een korte, brede en hoge auto en dat lijkt de stabiliteit niet ten goede te komen. Ook het verbruik (met caravan 1:7) vind ik niet voordelig. Ik heb de auto nu laten chiptunen, waardoor het aantal pk's en trekkracht naar 90/165 is gegaan. Ben benieuwd naar het resultaat.

Wijzigen


Peugeot 1007 - 1.4 HDI met een Dethleffs

De ervaring van Babs met een Peugeot 1007 - 1.4 HDI (50 Kw/68 pk bouwperiode: februari 2005 - november 2009) en een Dethleffs Campy van 740 kg geplaatst op 20-11-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 48% Berekening >>>>

Hallotjes

Ik bezit samen met bill een peugeot 1007 met 68pk's. Met als caravan een detleffs campy. Wij zijn in de zomervakantie naar frankrijk geweest. Op de autobahn reden wij met onze combinatie 100!!!!!!! Op een helling kwamen wij stil te staan...................en toen probeerde we weer op gang te komen. Dat lukte niet dus toen zijn we een beetje scheef gaan staan en toen kwamen we wel weg...... Gelukkig.

Groetjes babs en bill

Wijzigen


Peugeot 1007 - 1.6 HDiF met een Trigano

De ervaring van M.olivier met een Peugeot 1007 - 1.6 HDiF (80 Kw/109 pk bouwperiode: maart 2007 - november 2009) en een Trigano Silver 430 van 1177 kg geplaatst op 25-10-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

Wij hebben ervaring,maar danmet een rapido 430tjl
Dit is bijna hetzelfde als Trigano

Wijzigen


Peugeot 1007 - 1.6 HDiF met een Trigano

De ervaring van molivier met een Peugeot 1007 - 1.6 HDiF (80 Kw/109 pk bouwperiode: maart 2007 - november 2009) en een Trigano Silver 430 van 1177 kg geplaatst op 25-10-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

Voorol motor heeft veel trekkracht,en kan het geheel heel goed aan.De auto heeft een vrij korte wielbasis,maar meteen goede gewichtsverdeling,gaat het uitstekent

Wijzigen


Peugeot 1007 - 1.6 16v [2Tronic] met een Kip

De ervaring van Riesenbeck met een Peugeot 1007 - 1.6 16v [2Tronic] (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2005 - november 2009) en een Kip Kompakt Variotop 37EKV Special van 950 kg geplaatst op 17-10-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 64% Berekening >>>>

Al 3 jaar heb ik een kip kompakt 37ek en ben al naar Spanje geweest met deze combinatie. In de Bergen Milau vindt ik de trekkracht minimaal en redde het in zijn 1e versnelling. Wat wind betreft heb ik tegenwind gehad van boven de 10 en dat ging prima. Op de vlakke weg is de combinatie uitstekend.

Wijzigen


Peugeot 1007 - 1.6 16v [2Tronic] met een Eriba

De ervaring van a.s. ter Steege met een Peugeot 1007 - 1.6 16v [2Tronic] (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2005 - november 2009) en een Eriba Touring Triton 420 GT van 1000 kg geplaatst op 20-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

De boven genoemde combinatie vol doet zeer goed, b.v. in het heuvelige landschap in de belgische ardennen.

Wijzigen


Engelse reviews
Peugeot 1007

Er zijn geen Engelse reviews voor dit model

* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap