Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Peugeot 307

Sorteer gebruikservaringen op:

Peugeot 307 II - 2.0 16v met een Kip

De ervaring van SijbrandKoopman met een Peugeot 307 II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Kip Sun-line 41 T van 1115 kg geplaatst op 09-09-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

Zeer prettige wagen .Zeer goede trekkracht om de berg bij Luik op te gaan met een snelheid van tachtig Kilometer .Aantal Pk is ruim voel doende om met het andere verkeer mee te gaan met de Caravan .Goede combinatie

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Hobby

De ervaring van Fam. Kuipers met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Hobby Excellent 500 KMFe van 1400 kg geplaatst op 19-05-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Afgelopen jaar met een Hobby 500 KMFE (1400kg) naar Spanje geweest, aan de Costa Brava. We reden de klassieke Route du Soleil en dat ging prima. Ondanks dat de auto behoorlijk in de achtervering hangt hadden we geen problemen met het veercomfort. Het geluidcomfort was slechter, mede omdat er bij lange hellingen (vanaf 4%) moest worden terug geschakeld naar de 4e versnelling. Het prettigst reed de combinatie bij een snelheid van 90 - 100 km/h. Terugschakelen, bij steilere hellingen ook naar de 3e versnelling, bleef de hele reis belangrijk omdat de 2.0-motor (143 pk en max. koppel van 200 Nm bij 4000 tpm) op toeren moest worden gehouden om voldoende trekkracht te houden. Anticiperend rijden (op tijd terugschakelen) heeft goed geholpen.
Wel valt de trekkracht van een auto met deze specificaties me wat tegen. Een vorige auto (Peugeot 406 met 1.8 16v, 110 pk) deed het niet slechter.
Maar deze auto hebben we nu eenmaal. Hij zal dit jaar de beproeving naar Spanje weer moeten doorstaan....
Wat betreft de prestaties was het

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een HomeCar

De ervaring van Stef Akkerman met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een HomeCar Racer 35 ATF Trophy van 1090 kg geplaatst op 23-10-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 64% Berekening >>>>

Wij zijn beginnende caravankampeerders. Rijden nu 2 jaar met de Peus en onze Home-car Eureka 43 naar Annecy. Deze combinatie bevalt heel erg goed. Auto is wel gechipt naar 140 pk. 1e jaar hadden we last van een iets warme motor bij snelwegheuvel op. Bij thuiskoms thermostaat zelf vervangen en koelvloeistof ververst. 2e jaar geen last van verhitte motor. Tevens een iets andere strategie gekozen om de snelwegheuvels te rijden. Gewoon versnelling terug en gas er bij. Gaat perfect! Verbruik van deze combinatie is 1:13 met caravan bij een snelheid van max. 90 km/uur. Normaal verbruik is 1:17,5
Wij rijden met caravan constant in zijn 4. 5 kan wel maar verbruik is dan royaler.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Kip

De ervaring van Sijbrand Koopman met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Kip Vision 41 EKR Travel van 1100 kg geplaatst op 03-08-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

Met de Kip Sun line 41t ca1000kg geladen naar Luxemburg via de grote berg bij luik .Dat liep als gesmeerd dus een hele fijne auto voldoende trekkracht .zeer tevreden over de peugeot 307 sw 2.0 16v.

Wijzigen


Peugeot 307 II Break - 2.0 16v met een Kip

De ervaring van Sijbrand Koopman met een Peugeot 307 II Break - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: augustus 2005 - juni 2009) en een Kip Vision 41 EKR Travel van 1100 kg geplaatst op 02-08-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

Met de Peugoet 307 SW ui 2005 2.0 16 v en een kip sunline 41t ledig gewicht van 865kg naar luxemburg.
Een fijne wagen heel veel trekkracht voor de berg bij luik op te gaan helemaal geen moeite en gemiddel gebruik 1.10 zeer zuinig .

Wijzigen


Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. met een Fendt

De ervaring van Jan Joosten met een Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Fendt Bianco 450 QB van 1300 kg geplaatst op 30-06-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Combinatie Peugeot 307 2.0 16v automaat van 2007 met een Fendt Bianco 450QB. Caravan max 1300 kg. Totaal beladen 1325kg. Kogeldruk volgens typeplaatje 65 kg. Gewogen kogeldruk tussen 65-70 kg. Volgens berekeningen is de stabiliteit-en veilgheidsreserve klein. Dat heb ik met korte stukjes rijden naar campings in Nederland ook zo ervaren. Nu tijdens de vakantie de auto beladen met 400 kg. Dat is o.a. incl. twee personen, res wielcaravan, kampeerstoelen, gereedschap en andere zaken die niet direct in de caravan geladen hoeven te worden. Dit kwam de stabiliteit zeer ten goede. De trekkracht van de auto is geweldig. Het brandstofverbruik met caravan kwam uit op 1:8,8 op hoofdzakelijk autosnelwegen. Max snelheid op 85 km met uitschieters tijdens inhalen naar 90/100 km. Solo verbruik 1:11,2.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Hobby

De ervaring van Davy met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1200 kg geplaatst op 22-10-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

Voor de eerste keer met deze combinatie op vakantie geweest. Wel in Nederland gebleven(zeeland) maar dat gaat prima. Heb me wel netjes aan de snelheid gehouden van 90 Km/h en dit gaat ook het beste in de 4de versnelling. Wagen maakt dan 2200 toeren en een verbruik van 9.5 L/100km gemiddeld vind ik oke. De 5 gaat ook maar dan loopt het verbruik op naar ongeveer 11L/100km. Ook het rijden op cruise control gaat prima zo. wagen blijft dan mooi op 90 rijden en tegen wind maakt niets uit. Met een kogel druk van 65/70 KG rijd de wagen lekkerrustig over de weg. Volgend jaar misschien de bergen in.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI aut. met een Burstner

De ervaring van Robert van Heel met een Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: juni 2006 - april 2008) en een Burstner Ventana 500 van 1460 kg geplaatst op 20-08-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Ben nu twee keer met deze auto via Zwitserland naar Italië gereden. Qua trekkracht ben ik dik tevreden over de Peugeot, maar iedere keer als het even bergop ging, liep de motor dusdanig heet dat de motor en de automaat in een soort protectiemodus overgingen. Niks hielp, ook handmatig schakelen niet. Enige redmiddel was: airco uit, verwarming maximaal en de aanjager op max. Geen doen als het buiten ook ongeveer 35 graden is. Controle bij Peugeot bracht geen gebreken aan het licht, daarom de auto maar verkocht.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Hobby

De ervaring van J.Traas met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 460 UFe van 1350 kg geplaatst op 19-04-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Wij reden vanaf 2011 met een Hobby 400TK (model 1996) diverse malen over de autoroute naar de Franse Alpen. De caravan was altijd beladen tot het maximum van 1050 kg. In de Alpen hebben wij paswegen niet gemeden (Col de La Croix Haute, Col des Lecques, Col de Lautaret). Op de lange afstand een fantastische combinatie, je kunt goed vaart houden rond de 100km/u. Het meest in de 4de versnelling Omhoog in de bergen op paswegen is de tweede versnelling goed bruikbaar. Alleen bij extreme buitentemperatuur, stijgt de motortemperatuur. Met de Airco op ECO daalt de temperatuur. Verbruik ongeveer 1 op 9. Dit jaar over op een Hobby 460 UFe. Gezien de hier gelezen ervaringen heb ik er alle vertrouwen in.

Inmiddels is het september 2013.
De 5 groene sterren slaan nog op de oude combinatie. Als ik de combinatie opnieuw invoer kom ik op vijf oranje sterren.
Ik heb in de afgelopen zomer een maand doorgebracht in Frankrijk. Hier volgen mijn ervaringen met de combinatie Peugeot 307 SW 2.0 en de Hobby 460Ufe. De caravan (met mover) was maximaal beladen. Ik hoop dat hij niet boven de 1350 kg uit kwam, maar ik durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken. Wij waren met twee personen. Maximum gereden hellingspercentage 9%.
Aanvankelijk was het wel even wennen met de behoorlijk wat zwaardere en ook grotere caravan. Niet eens zozeer vanwege het snelheid maken en houden als wel door de gevoeligheid voor slipstream veroorzaakt door vrachtwagens. Na een middagje rijden door België heb ik nog eens goed naar de belading en de kogeldruk gekeken. Toch maar van 60 kg naar de maximaal toegestane kogeldruk van de auto gegaan. Dat is dus 75 kg. Dat maakte echt een behoorlijk verschil. De combinatie was gelijk veel stabieler en zo was het ook mogelijk om op de vlakke of lichthellende weg 100 km/u te rijden. Ik heb veel gehad aan de adviezen van deze website: let op het toerental! Bij deze auto komt het maximumkoppel bij 4100 rpm vrij. Als je bij een helling omhoog daar boven kunt blijven gaat het prima. Dat betekende dat ik soms in de derde versnelling op de autoroute omhoog ging en dan met gemak een snelheid van 90 km/u of meer haalde. Op smalle bochtige hellingen rijd je dan vaak in de tweede versnelling, maar wat geeft dat? De motortemperatuur blijft op de lange afstand redelijk op temperatuur, d.w.z. tussen het middelste en het volgende streepje. Is er door een lagere snelheid minder rijwind, dan kruipt de naald van de thermometer richting het rode gebied. Ook nu had de ECO stand van de airco een gunstig effect; de temperatuur daalde weer snel tot een aanvaardbare waarde. Dit was bij een buitentemperatuur van bijna 30 graden. Als de buitemperatuur rond de 20 graden is, regelt het zich vanzelf.
Het benzineverbruik was iets minder gunstig dan met de vorige caravan, 1 op 8. Verder werkt de regel: met de zelfde versnelling omlaag als omhoog heel goed. Regelmatig bijremmen en af en toe wat gas zorgen er voor dat je niet op hol slaat in de afdaling. Op de autoroute is het bij een afdaling verstandig om net iets onder de 100km/u te blijven.
Kort samengevat:
Met een goede belading en kogeldruk is met deze combinatie prima te rijden, zowel op de Autoroute als op de Route National. Klimmen en dalen gaat zonder meer goed. Als je zorgt dat je vaart blijft houden, is er niets aan de hand.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI met een Fendt

De ervaring van Mosman met een Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI (100 Kw/136 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Fendt Saphir 470 TF van 1410 kg geplaatst op 06-04-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

reeds jaren ervaring met combinaties auto-caravan
bij toepassen trekhaak stabilisator is er geen enkel probleem tijdens het rijden

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI met een Eriba

De ervaring van Jan Peeters met een Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI (100 Kw/136 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Eriba Touring Triton 430 GT van 1000 kg geplaatst op 03-04-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 57% Berekening >>>>

Ik heb zeer goede ervaringen met deze combinatie. De auto merkt niet eens dat de caravan erachter hangt. Trekkracht en helling rijden geen verschil, uiteraard wel brandstofverbruik.Laden luistert wel heel nauw. Doe je dat minder zorgvuldig dan zwaait de caravan vervaarlijk.Manoeuvreren is eenvoudig door veel glas in de auto en relatief kleine caravan.

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. met een Hobby

De ervaring van pascal broshuis met een Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe Easy 440 SB van 1303 kg geplaatst op 11-01-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

Deze combinatie rijd prima, het nadeel is wel dat het brandstofverbruik erg hoog is.
met een gemiddelde van 1 op 8 verbruikt de Peugeot behoorlijk.
De trekkracht is meer dan voldoende en erg prettig.
als iemand een redelijk goedkope trekauto ( heb zelf een 2.0 16 v automaat 72000 km ca. € 7.000) zoekt met een wegenbelasting van € 56,00 per maand is dit echt een aanrader. Succes

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. met een Eriba

De ervaring van G.J.H. Voort met een Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Eriba Feeling 470 van 1270 kg geplaatst op 29-08-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Prima combinatie, die ontspannend rijden mogelijk maakt. Geen stabiliteitsproblemen ondervonden tot dusverre (2000 km in o.m. bergachtig gebied). Verbruik combinatie gemiddeld 12 l/100 km, solo 9,3 l/100 km

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI F met een Adria

De ervaring van joep van der meijden met een Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Adria Adora 472 LU van 1295 kg geplaatst op 27-07-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Uitstekende combinatie. Ik rijd vaak naar het zuiden en op de vlakke weg veel in 5 met cruise control. Verbruik met caravan ca. i op 10/11 en normaal solo ca 1 op 16/17. Auto is van 2004 met 216000 op de teller en zou niet goed weten wat de ideale vervanger is maar ga me wel orienteren.

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. met een Hobby

De ervaring van Pascal met een Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby Excellent 440 SFr van 1288 kg geplaatst op 31-05-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

Prima combinatie

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 1.6 16v met een Hobby

De ervaring van G.Koreman met een Peugeot 307 I Break - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1200 kg geplaatst op 04-11-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

Rij nu 3 jaar met deze combinatie Peugeot 307 1.6 16V SW, met Hobby 440 SF. Nooit geen probleem geweest. Bij 5 t/m 8 % terug schakelen.
Een goede tip,caravan goed beladen, gewicht evenredig vedelen. Denk aan kogel gewicht

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Kip

De ervaring van Hans van Bemmel met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Kip Shuttle 41 van 1190 kg geplaatst op 19-08-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

Dit jaar met Kip Shuttle (ca 1200 kg beladen naar de franse Pyreneeën geweest. Via Parijs, Orleans,Limoges, Toulouse. Noch onderweg, noch in het voorgebergte , noch op het steilde sukje naar de campinig problemen gehad. Liep gesmeerd dus.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI aut. met een TEC

De ervaring van Bas Leeuwerke met een Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: juni 2006 - april 2008) en een TEC Weltbummler 510 van 1390 kg geplaatst op 03-08-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

307 SW automaat (2007) met een TEC 510 TDF (1999).
Op de Nederlandse en Duitse autobaan een uitstekende combinatie. Met 110 km/u nog steeds stabiel achter de auto. Bij hellingen voor Ulm en de Fernpass eerst met airo aan en cruiscontrol op 90 Km ingezet, maar dan wordt de motor toch wat overbelast (buitentemp. was ook ruim 30 graden).
Als je dat met 60/70 km p/u doet gaat het prima.
Ook de Col de la Slucht in Frankijk over met 50 km p/u en bij Luik terug naar 70 k/u gaat het prima.
Heerlijke combinatie.
Verbruik met caravan rond de 1 :10. Solo ruim 1:16.
Al met al nette verbruikscijfers.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Sprite

De ervaring van JvdHeijden met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Sprite Super 490 CE van 1250 kg geplaatst op 02-08-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

Net met onze swift 490 naar frankrijk geweest, auto is wel gechipt, ca 120 Pk. Verbruik heen 1:10 )90km/u
terug 1:9 (100-105km/u) tent en stokken in de koffferbak van de auto gehad, en 2 kleine kinderen op de achterbank. soms terug naar z'n 3e versnelling op hellingen alhoewel de auto het in z'n 4 dan soms nog aardig redt, in dat geval komt de temp.meter naar boven, had dit bij gebruik cruisecontrol. airco ff uit en kachel even aan, en dan duikt de temp meteen naar beneden. Beetje oppassen met bergop als je tijdig terugschakeld geen problemen met de motortemp. welke overigens wel hoger is dan bij sologebruik.Met heenweg 60kg op de trekhaak gehad, geeft stabiele combinatie, welke soms wel aanwezig is op de achtervering. Met terugrit 47kg op de trekhaak gehad, was net zo stabiel maar een stuk aangenamer op de achterveren. op vlakke weg zelfs zijn 5 bij snelheid 95+ bruikbaar.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Wilk

De ervaring van R.E.S. Koot met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Wilk S4-490 van 1350 kg geplaatst op 14-06-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

Deze 90 pk hdi laten chiptunen, levert nu 120 pk en 275 nm koppel. Ondanks de zware (max 1500 kg) Wilk 491 UE rijdt de combinatie erg fijn. Wel goed beladen en zorgen voor voldoende kogeldruk. Geen last gehad van een te ver oplopende temperatuur zoals andere gebruikers wel schreven. In 2010 met 4 personen plus fietsen (2 op dissel plus 2 op autodak) naar Zuid-Frankrijk zonder problemen. Verbruik solo ligt tussen 1 op 15 en 1 op 18. Met caravan is dat 1 op 11 a 1 op 12. Rij dan meestal tussen de 90 en 95. Kortom, een geweldige auto.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Burstner

De ervaring van J. de Jong met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Burstner Averso 460 TL van 1200 kg geplaatst op 24-01-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Zomer 2010 met deze combinatie rondtocht gemaakt door Portugal en Spanje (5000 km). Daarvoor nog eens in de Ardennen. Door zware bagage grotendeels in auto te plaatsen, en niet mee mee te nemen dan nodig is, was het goed te doen. Op de tolwegen rond 95 km en in z'n 5 gereden. Bij meer hellende wegen rijdt het in z'n 4 met meer toeren prettiger. Tijdig terugschakelen bij hellingen voorkomt te veel snelheidsverlies. Wel lastig rijden als vrachtauto's ook rond deze snelheid rijden. Verbruik ca. 1:10. Geen problemen met temperatuur gehad. Toch overweeg ik iets zwaardere auto aan te schaffen met meer vermogen.

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van g.k lohman met een Peugeot 307 I HB - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: mei 2001 - augustus 2005) en een Burstner Averso 495 TK van 1250 kg geplaatst op 18-10-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

g.k lohman met eerst een flipper 460 tk een prima ervaring,overal geweest het verbruik veel mee 1/10,maar nu heb ik een burstner averso 495 tk ja dat is te zwaar ondanks b-e niet de juiste combinatie maar met mijn ervaring cq goede belading prima,alleen het verbruik 1 op 8 dat is veel.onder de 1000kg een prima auto maar daar boven een andere type auto of vermogen.maar met plezier rij ik overal heen berg of niet.

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI F met een Burstner

De ervaring van H J vanPutten met een Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Burstner Ventana 455 van 1350 kg geplaatst op 16-09-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

de ervaring die ik heb met deze combinatie is voor mij wel prettig al hoewel ik het meest in nederland verblijf dus met de bergen heb ik geen ervaring mijn brandstof verbruik (diesel) is plusminus 1op 11 met caravan zonder is1 op 17

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 aut. met een Kip

De ervaring van W.Jongejan met een Peugeot 307 I HB - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2001 - augustus 2005) en een Kip Kompakt 37 EK Special van 950 kg geplaatst op 10-08-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 63% Berekening >>>>

Ik rijd met een Peugeot HB 2.0 automaat uit 2004 met een Kip Kompakt. De caravan mag beladen worden tot 900 kg. De prestaties zijn goed. In de bergen is het handiger om niet in de automaat te rijden, maar handgeschakeld, omdat hij anders uitzichzelf terugschakelt en steeds zo loeit. Naar Italie (over de Fernpas en de Brennerpas) heb ik een gemiddeld verbruik van 1:10. Ik rijd niet harder dan ongeveer 95 km.
Kortom: met deze combinatie gaat het prima

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Hobby

De ervaring van Walter Wissels met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby Excellent 495 UFe van 1405 kg geplaatst op 28-07-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

In 2010 naar Kroatie geweest met de Peugeot en onze Hobby 495 Ufe, beladen tot (1400 kg). De auto heeft redelijk gepresteerd, Motorisch heeft hij zeker voldoende reserve over om in te halen. De combinatie voelde stabiel aan, alleen een lichte onbalans bij zware spoorvorming. Brandstofverbruik tijdens deze reis 1 op 8. 5e Versnelling nauwelijks bruikbaar.

Wijzigen


Peugeot 307 II CC - 2.0 16v aut. met een Tabbert

De ervaring van Ton met een Peugeot 307 II CC - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2009) en een Tabbert T@b 320 RS van 750 kg geplaatst op 15-05-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 40% Berekening >>>>

Peugeot 307 II CC - 2.0 16v aut. en Tabbert T@b 320 RS. Goede ervaring, rijdt lekker. Wel maak ik me zorgen over het brandstofgebruik (benzine). Normaal ongeveer 1 liter = 11,5 km. Met T@b 1 liter = 8 km en deze vakantie (met veel tegenwind, dat wel) 1 liter = 5 km. Is dat normaal?

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Bergland

De ervaring van harry aalbers zutphen met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Bergland 400 MKT van 1150 kg geplaatst op 26-02-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

In 2008 met deze combinatie naar de Drome Frankrijk geweest.Kogeldruk 60 kg strak op de weg en voldoende trekkracht, veelal geen gebruik gemaakt van de 5e versnelling, in 4 minder benzine verbruik bij 90 km.

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 1.6 16v met een Hobby

De ervaring van w miedema met een Peugeot 307 I Break - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 400 KB van 1100 kg geplaatst op 25-02-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

rij nu 2 jaar met deze combinatie en het is binnen nederland best te doen allen moet je wel als je echt kracht nodig hebt wat eerder terugschakelen. op het kenteken van de peugeot staat trouwens dat je 1250 kilo mag trekken.het brandstofverbruik weet ik niet

Wijzigen


Peugeot 307 II Break - 1.6 HDiF met een Kip

De ervaring van Kees Kan met een Peugeot 307 II Break - 1.6 HDiF (66 Kw/90 pk bouwperiode: augustus 2005 - juni 2009) en een Kip Sky Line 44 TDB Special van 1290 kg geplaatst op 22-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

De wegligging is prima. Het vermogen echter krap aan. Bij onze eerste reis door de Ardennen ging de motor boven Luik in de "noodloop". Dat was niet leuk. Daarna hebben we geen problemen meer gehad. Afgelopen jaar merkten we dat 100 km per uur goed haalbaar is en haast makkelijker dan 93-94. Kennelijk heeft de motor iets meer toeren nodig om goed te lopen. Brandstof verbruik solo ruim 1:16; met caravan ongeveer 1:10

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 16v met een Hobby

De ervaring van Mutsaars met een Peugeot 307 II SW - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1157 kg geplaatst op 12-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Hobby 400SF 910 kg leeg en 1150 kg gevuld(reserveband, gasfles, 2 fietsen, tent, koelkastvulling en persoonlijke spullen) met 100km/uur goedkeuring voor Duitsland en 3 volwassenen. In 2009 naar Kroatie geweest, heen via Tauren- en Karawanketunnel en terug via de Brennerpas (Oostenrijk). Tot en met 4e versnelling rijdt combinatie zeer goed, kan goed mee met de rest van het verkeer, alleen maar euro 98 getankt (merkbaar meer trekkracht). De Brennerpas omhoog liep temperatuur wel op tot ruim 100 graden en bleef daar staan, buiten temp was ruim 30 graden en klim van +/- 20 km!

Wijzigen


Peugeot 307 II CC - 2.0 16v met een Elddis

De ervaring van N.Komen met een Peugeot 307 II CC - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2009) en een Elddis Avante Club 362 van 1177 kg geplaatst op 13-10-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

De 307 cc heeft er totaal geen problemen mee.
Bij het opschakelen zorgen dat men niet beneden de 3000 toeren komt
Gebruik op de lange afstand 1: 11

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Beyerland

De ervaring van c.van schaik met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Beyerland Sprinter 390 D van 950 kg geplaatst op 16-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 55% Berekening >>>>

je kunt geen wonderen verwachten van een 90pk motor, maar wat iedereen beaamt, op tijd terugschakelen doet wonderen.
dat de temperatuur in "de klim" oploopt is logisch, want dan moet hij alle reserves aanspreken. maar........ belangrijker is dat na de klim de motortemperatuur bij gebruik van de motorrem weer redelijk normaal word.

wij rijden op de tolweg 95 km/h met een verbruik van 8,5l/100km. fantastische combinatie met een goede wegligging.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Hobby

De ervaring van Ronald Reinders met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 500 KMFe van 1463 kg geplaatst op 11-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90% Berekening >>>>

Ben met deze combinatie naar Zeeland toegeweest.
De kinderfietsen achterop en onze eigen fietsen voorop. Kogeldruk van zo'n 70kg. Ligt mooi strak op de weg en heeft voldoende trekkracht. Heb op de snelweg zoveel mogelijk de cruise control gebruikt. Snelheid op 90 km/h in z'n 5 en de cruise control aan. Werkt perfect, hoef bij viaducten niet terug te schakelen en het verbruik valt mee, gemiddeld 1:8 met de caravan.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van H.Rijkers met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Fendt Bianco 450 QB van 1300 kg geplaatst op 07-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Zijn nu tot tweemaal toe door de Ardennen gereden met deze combinatie en moet zeggen de Peugeot doet zijn werk goed, heeft meer dan voldoende trekkracht om de fendt naar boven te brengen. Zeer tevreden.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 16v met een Caravan

De ervaring van peter met een Peugeot 307 II SW - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Caravan van 1000 kg geplaatst op 24-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 59% Berekening >>>>

Ik ben dit jaar naar italie geweest met de peugot 307 station en een caravelair (bamba de luxe) beladen max 1000 kilo. De auto kan de caravan in zijn 3e,4e en 5de versnelling goed trekken en je blijft zeker niet achter bij de rest van het verkeer. Vrachtwagens kun je bergopwaarts goed voorbij. Bij de Gotthardtunnel heb ik echter wel last gehad van oververhitte koppelingsplaten. Wees dus alert op je rijstijl. Niet teveel op de koppeling rijden en beter wat gaten er tussen laten vallen en dan wat grotere stukken in 1 keer rijden dan het rijden op de koppeling.
Wat mij betreft is de auto en caravan een goede combinatie.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 16v met een Caravan

De ervaring van peter met een Peugeot 307 II SW - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Caravan van 1000 kg geplaatst op 24-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 59% Berekening >>>>

Ik ben dit jaar naar italie geweest met de peugot 307 station en een caravelair (bamba de luxe) beladen max 1000 kilo. De auto kan de caravan in zijn 3e,4e en 5de versnelling goed trekken en je blijft zeker niet achter bij de rest van het verkeer. Vrachtwagens kun je bergopwaarts goed voorbij. Bij de Gotthardtunnel heb ik echter wel last gehad van oververhitte koppelingsplaten. Wees dus alert op je rijstijl. Niet teveel op de koppeling rijden en beter wat gaten er tussen laten vallen en dan wat grotere stukken in 1 keer rijden dan het rijden op de koppeling.
Wat mij betreft is de auto en caravan een goede combinatie.

Wijzigen


Peugeot 307 II - 1.6 16v met een Caravan

De ervaring van R. de Lange met een Peugeot 307 II - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Caravan van 1125 kg geplaatst op 19-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Wij rijden sinds eind 2007 met een Peugeot 3007 II 1.6-1.6v automaat. Onze caravan is een Swift Toscana 390 me een max belading van 1100 kg. Volgens onze dealer moest onze Peugeot met gemak de caravan kunnen trekken ook in de bergen. Nu gaan wij tot nu toe ieder jaar met de caravan naar de Dordogne. Wat schets mijn verbazing de auto heeft bij kleine hellingen m.n. meer in het zuiden van Frankrijk, grote moeite om op toeren te blijven.
Kortom je moet steeds gaan schakelen om op gang te blijven. De auto verliest snel snelheid. Dat laatste rijdt niet prettig.
Ik kan alleen maar zeggen kijk heel goed rond voordat je met een auto gaat rijden die ondanks trekauto van het jaar het toch haalt.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 16v met een Caravelair

De ervaring van Martin met een Peugeot 307 II SW - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Caravelair Ambiance style 420 van 1120 kg geplaatst op 09-06-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Martin met een Caravelair 1000 kg

De 307 1.6 sw met een caravan van rond de 1000 kg is een goede en robuuste combinatie.
In het begin was ik niet zo tevreden over de trekkracht.
Maar nu de motor wat is ingelopen (50.000 km) is de trekkracht behoorlijk toegenomen.
Daarnaast is de combinatie veel vlotter als er EURO 98 in plaats van EURO 95 wordt getankt. Brandstof gebruik zonder caravan 1 op 13,5. Met caravan vind ik het brandstof gebruik aan de hoge kant (meestal rond de 1 op 8).
Met de combinatie kun je veilig en vlot deelnemen aan het verkeer

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Chateau

De ervaring van R. Brockhoff met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Chateau Calista 450 Chalet van 1260 kg geplaatst op 05-06-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Afgelopen 4 jaar met Peugeot naar Frankrijk gereden. Motor wordt warm maar de trekkracht is voldoende. Ook de helling bij Millau omhoog gereden. Dat is prima te doen maar inderdaag wel op tijd terugschakelen. Op de Franse tolwegen gemiddeld 100km/pu gereden met een verbruik van 1:10. De caravan ligt heel stabiel achter de auto.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI met een Hobby

De ervaring van Joris met een Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Hobby De Luxe 500 KMFe van 1400 kg geplaatst op 23-05-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

Wij hebben zeer positieve ervaringen met deze combinatie. Hierbij dien ik wel de volgende kanttekening te maken. Ik heb wel de achterveren van de auto vervangen door zwaardere. Dit is de wegligging ten goede gekomen. Bij Luik en de Spaanse grens zijn wij met 90 boven gekomen. Heb alleen niet in de vijfde versnelling gereden. Het brandstofverbruik over de gehele reis was 10 liter per 100 kM.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Hobby

De ervaring van J. Janssen met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Hobby De Luxe Easy 440 SB van 1303 kg geplaatst op 22-05-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Ik vind het een hele prettige wagen. De temperatuur loopt wel behoorlijk op in de bergen (Pyreneeën, Brennerpas e.d.), soms tot tegen het rode gebied aan. Maar dat heeft tot op heden geen problemen gegeven. Aanvankelijk baarde mij dat zorgen, echter naarmate de jaren verstreken zijn, is het een door mij geaccepteerd verschijnsel geworden. Mijn 307 heb ik in 2005 tweedehands gekocht met 50.000 km op de teller en direct laten chiptunen. Het verbruik is daardoor afgenomen (1:17) en de auto heeft meer trekkracht onderin gekregen. De auto krijgt de caravan goed van zijn plaats en is - mits goede belading van beiden - een erg stabiele combinatie. In Frankrijk is een snelheid van gemiddeld 100 km/u goed haalbaar. Het gemiddelde verbruik met caravan ligt op 1:12. Op dit moment een kleine 300.000 Km op de teller en ik was laatst van plan iets anders aan te schaffen vanwege de kilometerstand. Echter de 307 rijdt gewoon nog te lekker om weg te doen en met een minimale restwaarde vanwege de kilometerstand in het achterhoofd heb ik besloten hem helemaal "af" te rijden. Aankomende zomervakantie gaat ie weer mee naar de Ardeche en Zuid-Frankrijk (Nice). Zelf heb ik geen tot weinig technische problemen gehad naast de normale slijtageposten. In de toekomst kijk ik bij voorkeur uit naar een "gedownsized" auto zoals bijvoorbeeld in de VW Tiguan (1.4 met 150pk).

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 1.6 16v met een Caravan

De ervaring van w.sinderdinck met een Peugeot 307 I HB - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: mei 2001 - augustus 2005) en een Caravan van 700 kg geplaatst op 05-05-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 49% Berekening >>>>

mijn gebruiks ervaring is 1 op 12 noorwegen 3500km met een landercaravan totaal gewicht 700 750kg

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Boottrailer

De ervaring van L. Schijlen met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Boottrailer 1500 kg van 1500 kg geplaatst op 17-04-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91% Berekening >>>>

Mijn ervaring met de Peugeot als trekauto van de boottrailer van 1500 kg valt tegen. Vooral bij het gebruik van een trailerhelling 20% levert veel problemen op.
De motor moet veel toeren maken om voldoende trekkracht te leveren, en hierbij treed erg veel wielspin op. Het rijden op overige wegen is probleemloos.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Knaus

De ervaring van R.Hoornstra met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Knaus Sudwind 500 FDK van 1500 kg geplaatst op 01-01-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

Deze combinatie is prima de motor beschikt over voldoende koppel door de alpen geen enkel probleem als je hem in de juiste versnelling zet en op het juiste toerental voor je maximale koppel
Als de motor te warm wordt zet dan de kachel open om je koelcircuit te verlengen ook de motorolie en het peil is enorm van invloed Castrol is het meest geschikt, inderdaad kan het 2 delige vliegwiel voor problemen gaan zorgen maar dat doet hij ook wel zonder caravan dit is te verhelpen TIP !peugeot biedt vernieuwde ( conventioneel ) vliegwielset aan compleet met koppelingsplaat en drukgroep ,sindsdien schakelt en koppelt hij stukken beter

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. met een Eriba

De ervaring van Dominic Hoogsteder met een Peugeot 307 I Break - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Eriba Touring Troll 555 GT van 1145 kg geplaatst op 10-12-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

Deze combinatie rijdt (zeker met de naderhand op de caravandissel gemonteerde stabilisator) op de vlakke weg perfect. In wat heuvelachtig terrein schakelt de 4-traps automaat soms terug naar z'n 3. In de echte bergen moet soms de 2 worden aangesproken. De Eriba is echter wel extra zwaar met gemonteerde mover en twee 74Ah accu's in de bankjes (links en rechts) achter de achteras.

Wijzigen


Peugeot 307 II - 2.0 16v met een Hobby

De ervaring van s.stam met een Peugeot 307 II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Hobby De Luxe 460 UFe van 1300 kg geplaatst op 25-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 89% Berekening >>>>

We hebben gereden(mijn vrouw en ik) met de 307 en een zwaar beladen combinatie.
Probleemloos naar spanje heen en terug goede rij-eigenschappen en bij een snelheid van rond de 100 km / uur 1:9, trekt goed op en rijdt vlot met het verkeer mee, echt een aanrader in de ze klasse

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Adria

De ervaring van G. Flos met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Adria Altea 542 PK van 1291 kg geplaatst op 18-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Auto wordt erg heet onderweg bij hellingen. Versnellingsbak heeft het begeven bij grensovergang Kroatie. Vind de combinatie auto en adria 542pk niet goed voor de auto. Zou een zwaardere auto met meer pk adviseren

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Dethleffs

De ervaring van van Houten met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Dethleffs Camper 510 TK van 1350 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Onze ervaring met een 307 sw 2.0 16v met een dethlefs 510 tk .
deze combinatie bevalt uitstekend , zijn er mee in limburg geweest en rijden er met gemak 100km/u mee.
op een stijle helling is het door de voorwiel aandrijving wel moeilijk van stilstaand weer opgang te komen .
volgend jaar willen wij zuidduitsland proberen .
verwacht daar ook geen problemen.

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI met een Beyerland

De ervaring van Rob met een Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Beyerland Vitesse 400/2 Lx van 1075 kg geplaatst op 04-09-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Ook mijn trekervaringen met een 307 2.0 HDI-90pk zijn goed. Op de vlakke weg is de combinatie tot 110km/u(aflopende weg/harder niet gereden) rustig, strak volgend, ook bij inhaalactie's. Bij het inhalen in het buitenland altijd blijven opletten bij oplopende weg. Daar kan men dan net vermogen tekort komen bij het inhalen van een vrachtwagen. Op tijd terugschakelen bij 2000t/m naar een lagere versnelling is raadzaam, hieronder valt trekkracht weg.
Op steilere hellingen(Luik/Nancy/e.d) met een langzaam-verkeer-rijstrook trekt hij echter goed door en kun je de meeste vrachtwagens zelfs inhalen. De motortemperatuur is zo rond de 100C tijdens de rit. Bij te hoog oplopende motortempertuur geeft de auto een accoestisch signaal waarna het loslaten van het gas al voldoende was om het probleem op te lossen. Kortom een heerlijke trekauto

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI met een Caravelair

De ervaring van Jetze Bekius met een Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Caravelair Antares Luxe 490 van 1120 kg geplaatst op 13-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

De 307 trekt deze caravan prima, zowel op vlakke, heuvel of bergwegen. Ben net terug uit de Alpen en dit ging goed. Door de grote turbo duurt het soms even voor de 307 echt gaat trekken. Enige nadeel is dat de temperatuur van de motor soms zeer hoog oploopt(tegen of in het rode gebied). Daardoor zit je wel heel erg op de temperatuurmeter te letten!Verbruik is 1 op 10 bij flink doorrijden. Gewoon goed dus.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Burstner

De ervaring van A.L.Franken met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Burstner DUO 340 S van 830 kg geplaatst op 05-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 52% Berekening >>>>

Wij zijn dit jaar naar kroatie gereden en het was goed te doen temperatuur kwam bij hellingen wel hoog maar corrigeerde zich snel. We konden in duitsland gewwoon in de vijf blijven rijden heel soms terug naar de vierde versnelling voor de rest een hele fijne wagen. Toch word de volgende wagen een sterkere liefst 150 pk.

Wijzigen


Peugeot 307 II Break - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van Moorlag met een Peugeot 307 II Break - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: augustus 2005 - juni 2009) en een Fendt Saphir 490 TF van 1398 kg geplaatst op 03-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92% Berekening >>>>

Ik ben nu twee maal met deze combinatie op vakantie geweest en het bevalt prima. Een maal naar Frankrijk en een maal naar Tsjechie. Ik heb wel zoveel mogelijk de zware dingen in de achterbak van de auto gedaan of zo laag mogelijk in de caravan. We zitten ook met 5 mensen in de auto. De auto kan het prima trekken en de stabiliteit is ook goed. Ik heb een tempo 100 keuring en zowel in Frankrijk als in duitsland rij ik ze rond de 100 km/u. Meestal rij ik dan in z'n 4 allen bij lange of stijle heuvel moet ik wel eens terug naar 3. Ook ben ik de route napoleon omhoog gereden en dat ging ook goed. Je moet dan wel in 1 maiximaal toeren houden en je kan dan niet harder dan 35 a 40 km/u. Als je naar 2 gaat trekt de auto het wel maar gaat de temperatuur meter als een raket naar het rood.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Dethleffs

De ervaring van R.Donker met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Dethleffs Beduin 450 van 1260 kg geplaatst op 29-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

Wij hebben dit voorjaar een 307 SW gekocht en hebben hem laten tunen naar 115 pk. trekkracht perfekt maar met de caravan er achter loopt de temperatuur erg hoog op.Vooral als je een stuk bergop gaat loopt hij op tot in het rode gebied op de temp.meter.Met behulp van de kachel kregen we de temperatuur weer uit het rode gebied. Verder een perfekte auto om een caravan mee te trekken, stabiel,stil en ruim.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Burstner

De ervaring van R Westerneng met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Burstner Premio 480 TK van 1160 kg geplaatst op 16-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

De combinatie met Burstner Premio 480 TK 1200 kg.is er een die goed tenoemen is.
Lekker stabiel en volgt goed ook 100 Kmh. op de snelweg.Het vermogen is ook voldoende aanwezig en komt goed mee. De bedrijfs temperatuur is inderdaad iets hoger dan ik ben gewend maar de fan is er optijd bij.
Niets mis met deze combi kan gerust 2500 km mee op een trektocht door Zwitserland en Frankrijk en brengt je keurig weer thuis.

Wijzigen


Peugeot 307 II - 1.6 16v aut. met een Beyerland

De ervaring van j.pijning met een Peugeot 307 II - 1.6 16v aut. (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Beyerland Vitesse 400/2 Lx van 1130 kg geplaatst op 12-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

perfecte trekker gaan van cochem[de] via landkern stijging 12% zonder moeite omhoog

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI met een Knaus

De ervaring van Paul met een Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI (100 Kw/136 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Knaus Sport 450 FS van 1280 kg geplaatst op 09-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

Prima combinatie om mee te rijden. Op de Duitse autobahn kruissnelheid rond de 110-120km/u. Dit gaat gemakkelijk in zijn 5e versnelling. Helling achter Luik neem ik in zijn 4 en tokkel dan met 80km/u omhoog.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Hobby

De ervaring van a.vervenne met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Hobby Excellent 500 KMFe van 1400 kg geplaatst op 03-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Ik rijd al een jaar met deze combinatie (peugeot + hobby van totaal 1432 kg). Het is geen trekwonder, maar als je zorgt dat de motor blijft draaien op zijn max. koppel (1900 rpm). Is er maar weinig waar hij voor terug deinst. Al tweemaal naar Kroatie gereden en tweemaal naar Normandie. geen centje pijn. Ik weet ook wel dat het modieus is om met een SUV met 200+ PK een berg op te denderen om als eerste boven te zijn. Maar als je de max. snelheid van 80 (in de meeste landen) aanhoud dan kun je met deze peugeot goed uit de voeten.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. met een Sprite

De ervaring van r. met een sprite met een Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Sprite Europa 460 van 1300 kg geplaatst op 23-06-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

Deze combinatie Peugeot 307 1 sw (2005) met Sprite 450 cf (2004) is zeer stabiel. De caravan had ik beladen tot 1350 kg. In heuvelachtig c.q. bergachtig gebied gaat de automaat pendelen tussen de derde en vierde versnelling. Vaak heb ik in zo'n situatie de versnelling handmatig in de derde versnelling gezet, wat plezieriger rijdt.Bij steilere hellingen heb ik de automaat geen keus gegeven en de motor gedwongen in de tweede versnelling te rijden. Daarbij kom je in het toerengebied van vierduizend. Het geluidsniveau blijft mijns inziens redelijk bij hogere toerentallen. De temperatuur van de motor loopt bij de buitentemperatuur die wij hebben meegemaakt niet onrustbarend op. Onze reisbestemming was dit jaar Umbrië in Italië. Het benzineverbruik viel voor een automaat ons mee: 1 op 8.5. Bij de belading van de combinatie heb ik voor een kogeldruk van 65 kg gezorgd. Veel zware spullen achter in de auto. Mogelijk omdat we met twee personen in de auto zaten. Wel twee fietsen achter op caravan. Nog een opmerking: de automaat schakelt vrij snel naar de vierde versnelling op en maakt naar mijn idee dan te weinig toeren.Met een automaat met een caravan in de bergen rijden moet voor iemand die bijna 27 jaar met een caravan in de bergen heeft gereden wel even wennen; je hebt moeite met het feit dat de automaat in principe de juiste versnelling zoekt, maar je hebt de goede mogelijkheid, lettend op het vereiste toerental, dit zelf te bepalen.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI 16v met een Fendt

De ervaring van Bram Lefers met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI 16v (100 Kw/136 pk bouwperiode: maart 2004 - augustus 2005) en een Fendt Saphir 490 TF van 1350 kg geplaatst op 16-06-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

Wij hebben eigenlijk de zelfde ervaring met combinatie Peugeot 308 SW + Fendr Saphir 490 TF: trekt prima, alleen de temperatuur loopt wel beangstigend hoog op als je op een beetje bergachtig terrein komt. Heb nu de opvolger bij Peugeot gekocht (308 SW ook turbodiesel) maar hoop wel dat ze dit probleem inmiddels hebben onderkend en opgelost. Geldt tevens voor de vele kinderziektes van de (overigens zeer kreachtige) 2.0 HDi Turbo Diesel

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een HomeCar

De ervaring van F.P. Jansonius met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een HomeCar Racer 43 KD van 1100 kg geplaatst op 12-05-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65% Berekening >>>>

De combinatie ligt rustig op de weg, motortemp. wel hoger dan normaal, echter door rustig te blijven rijden(85 a 90 km/uur) wordt dit niet veel hoger dan 100 graden. Verbruik tussen de 9 a 10 l/100km. Vermogen is ruim voldoende, door de rust waarmee de motor draait wil je nog wel eens wat te laat terug schakelen bij lange autobaan hellingen, de snelheid komt er daarna wel weer goed in.

Wijzigen


Peugeot 307 II Break - 1.6 16v met een Adria

De ervaring van Ronald met een Peugeot 307 II Break - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: augustus 2005 - juni 2009) en een Adria Altea 430 PH van 1000 kg geplaatst op 17-04-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Al 2 keer met de caravan naar Oostenrijk gereden. Caravan totaal gewicht 1000kg, auto 2 volwassenen en wat handbagage. Geen enkel probleem. Op de autobaanhellingen in Duitsland in enkele gevallen terug naar 3, anders gewoon in 4. In Oostenrijk op de bergweggetjes gaat het niet zo snel, maar is te doen. Verbruik gemiddeld 1 op 10. Motortemperatuur is wel iets hoger dan solo, maar geen enkel probleem. Trekkrachtberekening komt aardig overeen met de praktijk.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een LMC

De ervaring van a.n. plano met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een LMC Favorit 495 E van 1479 kg geplaatst op 06-04-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 89% Berekening >>>>

herken al het bovenstaande. Heb de auto zelf laten tunen naar 125 pk met als gevolg aanmerkelijk meer trekkracht maar het erg warm worden van de motor blijft. Daarbij gaan de koppelingsplaten aanmerkelijk korter mee. Nu twee keer met een caravan van 1400 kg mee naar zuid Frankrijk geweest, een derde gaat er niet komen. voor de zomer is hij ingeruild, en dan nooit een peugeot meer.

Wijzigen


Peugeot 307 II Break - 1.6 HDiF met een Adria

De ervaring van J. van der Bij met een Peugeot 307 II Break - 1.6 HDiF (66 Kw/90 pk bouwperiode: augustus 2005 - juni 2009) en een Adria Altea 432 PH van 1141 kg geplaatst op 28-03-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Ik heb een uitstekende ervaring met deze combinatie. Tijdens de afgelopen zomervakantie naar zuid Bretagne altijd vlot kunnen optreken en meekomen met het verkeer. De combinatie lag perfect op de weg. Geen moment sprake van enige onstabiliteit. De beste combinatie totnutoe (is mijn derde caravan)

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een HomeCar

De ervaring van r.l.leeuwenkamp met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een HomeCar Racer 49 FVU Trophy van 1340 kg geplaatst op 21-02-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

met name op hellingen zoals bij luik en de N75 grenoble/sisteron had de peugeot het niet makkelijk. Ook op snelweg van parijs naar millau heeft de moter het zwaar te verduren gehad en liep de temperatuur-meter van de moter beangstigend op! Wat wegligging met aangekoppelde caravan betreft bleef de combinatie fantastisch stabiel(!) Dus met een lichtere caravan op de trekhaak waarschijnlijk een geweldige combinatie.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van H. Borm met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Fendt Saphir 470 TFB van 1250 kg geplaatst op 17-02-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Nu paar jaar met Fendt 470 TFB 1100 kg gereden, op iets stijlere helling moeilijk wegkomen, gebruikt 1 liter benzine op 7,5km over de hele reis; valt me tegen over all.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Eriba

De ervaring van G.J. Koeslag met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Eriba Living pulse 465 van 1340 kg geplaatst op 10-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Mijn ervaringen met deze combinatie zijn slecht. Op de vlakke weg is redelijk tot goed mee te komen, maar in de heuvels wordt het al gauw terugschakelen.
In Oostenrijk en Slovenië liep de temperatuur van de motor tot in het rode bij steile hellingen.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v aut. met een Knaus

De ervaring van Nijholt met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Knaus Azur 450 FU van 1455 kg geplaatst op 04-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

Mijn 307 2.0 l. Pack, is van okt. 2004. Met caravan op vlakke weg, veelal in de hoogste versnelling, bij hellingen schakelt hij al gauw terug. Ook zo bij tegenwind 4 of 5.

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI met een HomeCar

De ervaring van T.G.Norder met een Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2001 - juni 2005) en een HomeCar Racer 45 Spirit van 1230 kg geplaatst op 03-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

In de nazomer met een Home-Car, gewicht max 1300 kg, naar de Franse Alpen geweest. Mijn Peugeot 307 2.0 ltr, diesel heeft zich uitstekend gehouden. Geen problemen. Kon op de snelwegen een snelheid aanhouden van 100-110 km p uur, in de bergen kon hij makkelijk met het overige verkeer mee. Fietsen staan bij mij voorop de dissel.

Wijzigen


Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. met een Dethleffs

De ervaring van Ben Vemeij met een Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Dethleffs Beduin 510 V van 1400 kg geplaatst op 08-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Onze caravan Dethleffs beduin 510 v mag totaal 1350 kg wegen, meestal 8% overladen. Onze vakantieland(en) Frankrijk en Spanje, als het even kan alles binnendoor.
Is de peugeot 307 2 L automaat een perfecte trekauto.
Als de 308 hetzelfde te bieden heeft is de volgende een 308 niets dan lof over deze auto.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. met een Dethleffs

De ervaring van John met een Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Dethleffs Camper 430 T van 1180 kg geplaatst op 22-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

In september 2007 gereden met deze supercombinatie. Rijden door Luxemburg en de Franse Alpen gaf geen enkel probleem. Onze caravan kan maximaal tot 1300 kg beladen worden. De auto, die van ons heeft 145 pk, kan max 1500 kg trekken, gaf een gemiddeld gebruik van 1 op 10. Gereden met een konstante snelheid van 90 km per uur. De peugeot is een aanrader!!!

Wijzigen


Peugeot 307 II - 1.6 16v met een HomeCar

De ervaring van Marco Poot met een Peugeot 307 II - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een HomeCar Racer 40 ATF Trophy van 1125 kg geplaatst op 20-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Bij aflevering bleek deze caravan de Home-car 40 ATF Racer Trophy i.p.v. 895 kilo (zoals in de folder staat) een dikke 940 kg te wegen. Een flink stuk zwaarder dus.Overigens waren wij in de zomer van 2006 in Zweden en daar bleek bij de Home-car dealer deze caravan wél voor 940 kg in de folder te staan. Zo zie je maar dat de importeur in Nederland de juiste afleveringsgewichten achterwege houden om de caravan aantrekkelijk te houden. Met mover erbij( á 35 kg) en 150 kg bagage voor 2 volwassenen kom ik op ongeveer 1125 geladen.
De Peugeot doet het prima. Wegligging is formidabel.Schakelen gaat prima en met de cruise-control heb ik op weg naar Oostenrijk vaak in zijn 5 gereden.Bij flinke heuvels en bergen terug naar 4 of 3 maar dan trekt hij uit volle overtuiging naar boven.Verbuik was op een gegeven moment in Duitsland naar het zuiden trekkend 1 op 10 wat niet slecht is.Ook de alpen over geweest naar Italië.
Goede comfortable trekauto denk ik (afhankelijk van gezinssituatie) waarbij je caravans kan trekken tot een geladen gewicht van ongeveer 1150 kg.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 16v met een HomeCar

De ervaring van Kees Vlaar met een Peugeot 307 II SW - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een HomeCar Racer 43 TMF Trophy van 1150 kg geplaatst op 09-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

De combinatie ligt als een blok op de weg. Ook bij 110km/h. De lichte bediening (stuur, koppeling en remmen) maakt dat het rijden met deze combinatie vertrouwd aanvoelt. Het lage geluidsniveau draagt daar aan bij. Helemaal af zou het zijn met een 2 liter dieselmotor. In bergachtige omgeving met smaller wordende wegen en boven de 1000m moet regelmatig worden teruggeschakeld naar de derde versnelling. Tijdens de gebruikelijke omstandigheden presteert de motor voldoende. Je hebt het gevoel goed mee te kunnen komen in het verkeer. In glooiende omgeving en bij lichte tegenwind is de vijfde versnelling goed te gebruiken. Ik heb het idee dat de maximum snelheid van de combinatie duidelijk hoger ligt dan opgegeven in de trekkrachtberekening. Ik vermoed dat de caravan “in de luwte ligt” van de relatief hoge stationwagen. Het brandstofverbruik is daardoor relatief laag. De keuze van versnellingsbak verhoudingen zijn goed gekozen. Bij sommige auto’s is namelijk de stap tussen de tweede en de derde versnelling te groot, waardoor de motor stil valt tijdens het accelereren in de bergen.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. met een Hobby

De ervaring van B.A. met een Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 500 KMFe van 1500 kg geplaatst op 08-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Stabiele combinatie op de snelweg. Goed controleerbaar. Caravan beladen tot 1500 kg. Ik gebruik wel een caravanweegschaal voor een correcte verdeling! Kogeldruk op 70 (auto mag eigenlijk maar 60).
Korte afstanden op steile hellingen zijn prima te doen, maar je voelt dat 'ie aan zijn bovengrens zit. Zaak is het dan om de auto op toeren te houden (boven 4000!). Bij voorkeur dan handmatig schakelen of eventueel sportstand gebruiken.
Op lichte hellingen of tegenwind schakelt de automaat voortdurend tussen 3 en 4. Beter is om vast te zetten in derde versnelling bij rijden op heuvels.
De temperatuur loopt op hellingen snel op, soms vrij snel tegen het 'rode' aan. Vooral bij hogere buitentemperatuur. Heuvel af zakt 'ie echter snel weer, dus volgens mij is het gewoon een zenuwachtige, gevoelige temperatuurmeter.
Hoewel de auto gevoelsmatig niet in verhouding staat tot de grootte en gewicht van de caravan, ben ik toch tevreden. Er zijn nu eenmaal weinig andere auto's in deze prijsklasse die 1500 kg mogen trekken! Als cijfer zou ik een 6 geven voor deze combi. We gaan er volgend jaar gewoon weer mee met vakantie!

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Wilk

De ervaring van B.Smid met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Wilk S5-491 van 1370 kg geplaatst op 05-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Onze ervaringen met deze combinatie komen volledig overeen met bovenstaand rapport. We hadden in Noorwegen alleen problemen met wegrijden vanuit stilstand op hellingen. Het rijcomfort in de vierde versnelling bij tegenwind vinden wij echter beter dan de drie sterren; maak er vier van. Conclusie: tevreden, maar de Peugeot-diesel die we hiervoor hadden voldeed in de bergen beter.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Burstner

De ervaring van C L met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Burstner Belcanto 455 TS van 1360 kg geplaatst op 31-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Eerste ervaring in Nederland was niet best, bleek en verkeerde belading van de caravan.
Vier weken later naar Bielefeld in Duitsland ging stukken beter, ik had ook het idee dat het wennen was met het trekken in de heuvels bij Barntrup.De wagen deed het redelijk makkelijk als de juiste versnelling gekozen is en de temp. liep niet noemenswaardig op.
Geluid van de motor viel erg mee, bij meer vermogen een bijbehorende grom.Tip,,blijf in z'n vier rijden met tegen wind en lichte heuvels op snelwegen.
Bij wind mee en bijna vlakke weg kun je gerust in z'n vijf rijden om zuiniger te rijden, schakel wel op tijd terug als dit nodig is.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Fendt

De ervaring van P. van Ginkel met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Fendt Saphir 490 TKM van 1300 kg geplaatst op 14-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

ik ga nu 3 jaar naar de Franse alpen en kan bevestigen dat de Peus.(SW 307 HDI 90 PK + Fendt 1300 kG) het behoorlijk moeilijk heeft in de bergen, zowel de temperatuur als het schakelen. ga proberen om mijn volgende auto weer een Subaru kan worden.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI 16v met een Eriba

De ervaring van M. Eijdems met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI 16v (100 Kw/136 pk bouwperiode: maart 2004 - augustus 2005) en een Eriba Living pulse 465 van 1340 kg geplaatst op 12-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Wij hebben Eriba Swing 460, beladen plm. 1340 kg. Belading moeten aanpassen (reservewiel onder de wagen; voortent op de as in gangpad) omdat kogeldruk veel te hoog was (>100kg). Combinatie rijdt goed met kogeldruk plm. 60 kg. Tijdens inhalen bij 110 km/u nog zeer stabiel. Rij normaal 90-100 km/u. Trekkracht ruim voldoende, alleen hellingoptrekken door turbogat vaak lastig. Geen power door laat inkomen turbo. Tijdens klimmen airco uit i.v.m. temperatuur. Ben met Evert eens dat dit qua capaciteit ruimer zou moeten.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Hobby

De ervaring van J M ter Haar met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Hobby Prestige 495 UFe van 1407 kg geplaatst op 03-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Ik ga nu al 4 jaar met deze auto naar spanje en zuidfrankrijk en de alpen e.d.kan bevestigen dat de temperatuur best wel hoog wordt maar de dealer verzekerde mij dat het geen problemen geeft en hij heeft tot nu toe gelijk maar mijn volgende auto wordt toch een 407 met 136 pk heb nu 115 pk en vindt dat beetje weinig om lekker te rijden en te kunnen inhalen rij altijd 90-100 km wel een heel zuinige auto 1op 10 gemiddeld vind ik goed

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Hobby

De ervaring van w.j. van Baarsen met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Hobby Excellent Easy 495 UK van 1300 kg geplaatst op 01-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79% Berekening >>>>

afgelopen zomer met deze combinatie naar de Dordogne in Frankrijk geweest. Ondanks dat deze auto 1.500 kg mag trekken is 1.300 kg toch te veel van het goede. De motor wordt erg warm en bij heuvels en vals plat zat de temperatuurmeter van de koelvloeistof regelmatig erg dicht tegen het rode vlak aan (dus continu in de gaten houden!!). Dit zorgt niet voor een erg ontspannen rit! Verder is de combinatie goed stabiel, zelfs met fietsen achterop de caravan. Tevens heeft de SW veel ruimte. Echter, gezien de slechte ervaringen met deze Peugeot zal mijn volgende auto zeker niet meer van dit merk zijn.

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI met een Hobby

De ervaring van W.J. van Baarsen met een Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2001 - juni 2005) en een Hobby Excellent Easy 495 UK van 1275 kg geplaatst op 01-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

afgelopen zomer met onze Hobby-caravan die in beladen toestand hooguit 1300 kg weegt naar Zuid-Frankrijk geweest. Zoals de heer Schipper al schreef heb ik helaas dezelfde ervaring: ook bij mij liep de temperatuur van de motor flink op waarbij de meter toch wel erg dicht tegen het rode vlak aan zat. Dit resulteerde in wat extra pitstops om de motor toch maar wat af te laten koelen. Verder viel het me niet tegen en is de combinatie (ook met fietsen achterop de caravan) erg stabiel tot 100 km/u.
Na alle strubbelingen met deze Peugeot zal mijn volgende auto zeker geen Peugeot meer worden. Het nieuwe type 307 diesel (de 1.6 hdi 110 pk) mag overigens nog "maar" 1.300 kg trekken. De ruimte in deze auto is wel een pluspunt.

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI F met een Hobby

De ervaring van Huub met een Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: september 2001 - maart 2004) en een Hobby Excellent 460 UFe van 1287 kg geplaatst op 20-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90% Berekening >>>>

geweldige trekwagen. alles zeer soepel en snel. trek zeer snel op. haalt met gemaak op de snelweg in.
nog geen problemen tegen gekomen

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI met een TEC

De ervaring van Gideon met een Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2001 - juni 2005) en een TEC Travelbird 340 van 872 kg geplaatst op 16-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 57% Berekening >>>>

Super combinatie, van de zomer naar Kroatie en terug via noord Italie met de nodige bergweggetjes. Op snelwegen lekker doorrijden (100-110 is geen probleem) Ok op de bergweggetjes kon ik prima meekomen met het overige verkeer en had zelfs de kracht om hier vrachtwagens te passeren.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI met een Chateau

De ervaring van P. Strijbosch met een Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Chateau Caratt 350 ATF van 900 kg geplaatst op 03-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 56% Berekening >>>>

Ik kan de relatief lage scores voor Topsnelheid en gemak en comfort niet helemaal plaatsen. Zelf kan ik op de franse autowegen (vlak) met gemak en redelijk comfort 110 KM /uur halen en dan zit hij nog niet aan zijn max. Ook over de acceleratie ben ik niet ontevreden. Je moet wel zorgen dat je de juiste versnelling kiest als je gaat versnellen voor bijvoorbeeld een inhaal manouvre.

Wijzigen


Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. met een Kip

De ervaring van J.J.de Vries met een Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Kip Celebration 47 van 1375 kg geplaatst op 22-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

Omdat ons type niet (meer) in het overzicht van Kip typen voorkomt heb ik als voorbeeld een model gekozen dat het dichtst bij onze Kip Grey Line TRZ 47 Special van 2003 ligt genomen. Breedte 219 cm en max gewicht 1450. Ervaring is goed. Op vlakke autosnelwegen rijd ik rond de 90 km/per uur zonder problemen. De automaat (4 traps) doet zijn werk goed. Ook in heuvelachtig en bergachtige gebieden geen problemen. Moesten vorig jaar vanwege een wegafsluiting van Martigny naar Chamonix via D-wegen (stijgingspercentages tot 13%). Met kalmte en beleid geen probleem. Trouwen volgens het kentekenbewijs mag deze Peugeot 1500 kg trekken.

Wijzigen


Peugeot 307 II Break - 2.0 HDI aut. met een Fendt

De ervaring van oetze met een Peugeot 307 II Break - 2.0 HDI aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: juni 2006 - maart 2007) en een Fendt Saphir 470 TFB van 1250 kg geplaatst op 18-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

De wagen (307 SW) mag 1500 kg trekken, ruim voldoende voor deze caravan. de motor heeft 320 Nm koppel met een tijdelijke boost naar 340 Nm

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 1.6 HDI met een TEC

De ervaring van Rob met een Peugeot 307 I SW - 1.6 HDI (81 Kw/110 pk bouwperiode: maart 2004 - augustus 2005) en een TEC Tour 400 DB van 1100 kg geplaatst op 12-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65% Berekening >>>>

Omdat deze combinatie wettelijk niet is toegestaan na heel veel moeite een verklaring van de importeur gekregen, waarna de RDW het maximale trekgewicht op het kenteken heeft aangepast van 1000 kg naar 1200 kg. Hierna het totaal gewicht van de caravan ook laten veranderen van 1100 kg naar 1200 kg. Hierdoor een goed bruikbare en wettelijk toegestane combinatie verkregen.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI met een Hobby

De ervaring van F. Verzameling met een Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Hobby De Luxe Easy 440 SB van 1203 kg geplaatst op 27-04-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

Ik herken niets van de in deze test aangegeven matige prestaties van de 307SW HDI 90pk.
Deze auto presteert prima, ook in de bergen!!

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van J.Born met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Fendt Saphir 450 QB van 1220 kg geplaatst op 27-04-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Peuguot 307 SW van april 2006,perfecte trekauto voor onze Fendt 450QB, Duitsland, Oostenrijk en Italië

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI met een Caravan

De ervaring van raymond met een Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2001 - juni 2005) en een Caravan van 1000 kg geplaatst op 13-04-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 64% Berekening >>>>

Mijn ervaring met de peugeot 307 2.0 HDI en de Knaus Sport & Fun (1000 kg beladen) zijn prima. Zowel in de zomer tot in zuid Italie geweest. Geen enkel probleem mbt tot wegligging of koeling van de motor. Ik kon prima met het (vracht) verkeer meekomen (95-100 km per uur). Ook tijdens de wintersport (alpen) heeft deze combinatie prima gefunctioneerd.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Hobby

De ervaring van Peter met een Hobby van 1400 K met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 495 UK van 1378 kg geplaatst op 21-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

In 2003 naar Kroatie geweest met een nieuwe Peugeot en onze Hobby 495 UK (1400 kg). De auto heeft ver boven verwachting gepresteerd. Maar weinig auto's in dit segment op benzine die deze prestatie kunnen evenaren! Vervolgens in 2005 naar Spanje (Salou) geweest ook deze rit zeer goede ervaringen. Brandstofverbruik tijdens deze reis 1 op 8. Kortom:"een echte aanrader".

Wijzigen


Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. met een LMC

De ervaring van Van de Weerdt met een Peugeot 307 II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een LMC Ambassador 520 RHD van 1486 kg geplaatst op 18-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 99% Berekening >>>>

Lmc weegt compleet 1500 KG en ik had geen problemen met het trekken.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van Be Zijlstra met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Fendt Saphir 490 Q van 1080 kg geplaatst op 04-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

We rijden al weer twee jaar met deze combinatie naar
Spanje via Belgie en de Ardennen.
Achter Luik geen enkel probleem door de Ardennen.
De auto heeft een prima koppel.Zijn zeer tevreden

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Chateau

De ervaring van Edwin met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Chateau Caratt 430 NICE van 1250 kg geplaatst op 01-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Bijzonder plezierige combinatie, ligt erg vast op de weg. De caravan heeft een AKS1300 stabilisator. De auto met 2 volwassenen en 2 kinderen en een volle kofferbak (daar heb ik over het algemeen de écht zware spullen in zoals voortent en frame). Heb er op de franse péage moeiteloos tussen de 100 en 105 mee gereden. Berg op is er ruim voldoende trekkracht.

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI met een TEC

De ervaring van michiel met een Peugeot 307 I Break - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een TEC Travel King 420 DB van 1000 kg geplaatst op 11-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Trekt de caravan prima, op de vlakke weg doet hij in 5 met iets windtegen gemeten met de gps ongeveer 109 km/uur. Op heuvels etc genoeg trekkracht. Alleen omdat de turbo van de auto aan de grootte kant is komt die wat langzaam op gang wat in de lage toerentallen een hoop trekkracht scheelt. De oplossing hiervoor is meer gas geven als je gaat wegrijden en het toerental niet te lang tever terug laten zakken.
Bij langere ritten op "topsnelheid" loopt de auto wat warm zeker met de airco aan. maar dit heeft bij ons nog nooit een probleem gegeven. Hebben rustig een paar honderd kilometer met de temp meter boven de 100 gereden. Het rode gebied heeft hij nooit gehaald. Daarvoor sprong de fan al aan en koelde effectief tot weer onder de 100 graden.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Fendt

De ervaring van Van Mulken H. met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Fendt Saphir 450 QB van 1200 kg geplaatst op 08-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

De combinatie voldoet prima en ligt stabiel op de weg. Meer dan voldoende motorvermogen. Zorgvuldige belading is vereist i.v.m. de maximale kogeldruk van 60 kg. Bij het wegrijden op een helling wil het 2 delige vliegwiel van de auto wel eens voor lichte problemen zorgen eveneens treedt dit euvel in zeer lichte mate op bij achteruit manouvreren licht helling op.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Caravan

De ervaring van Van Mulken H. met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 08-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

De combinatie voldoet prima en ligt stabiel op de weg. Meer dan voldoende motorvermogen. Zorgvuldige belading is vereist i.v.m. de maximale kogeldruk van 60 kg. Bij het wegrijden op een helling wil het 2e delige vliegwiel van de auto wel eens voor lichte problemen zorgen eveneens treedt dit euvel in zeer lichte mate op bij achteruit manouvreren licht helling op.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Dethleffs

De ervaring van Frans Halman met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Dethleffs Camper 440 DB van 960 kg geplaatst op 04-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Afgelopen zomer met deze combinatie naar Spanje geweest. Met 5 personen in de auto en een redelijk beladen caravan ging de tocht vrij probleemloos. Alleen op de A75 bij Millau moest er soms naar de tweede versnelling teuggeschakeld worden. Wel ging plotseling (na een windvlaag) het ESP lampje branden. Omdat dit na een stop weer vanzelf uit ging heb ik me hier maar niet druk om gemaakt. Al met al een goede combinatie.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 1.6 HDI met een Caravelair

De ervaring van ronaldo met een Peugeot 307 I SW - 1.6 HDI (81 Kw/110 pk bouwperiode: maart 2004 - augustus 2005) en een Caravelair Antares Luxe Ambiance 440 van 1000 kg geplaatst op 03-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Enkel goede ervaringen met deze combinatie,zowel op de autoweg als in bergachtige streken.Op de snelweg altijd in vijfde,bij hellingen in vierde snel je de meeste caravanners voorbij. Indien nodig kom je in derde nog altijd met 90km/u boven, zonder te hoog in toeren te gaan.Enkel de temp. durft wel eens hoger te gaan dan normaal:norm.72°, volle belasting 90°. Volgens de dealer niets om je zorgen over te maken, de motor is voldoende thermisch beveiligd.
Conclusie: jullie trekkrachtberekening is zeer realistisch,bruikbaar, eerlijk en zeer nauwlettend te volgen.
Beleefde groeten, Ronald

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI met een Caravan

De ervaring van Jody Curfs met een Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2001 - juni 2005) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 26-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Ik heb een soortgelijke ervaring als F. Schipper. Oplopende temperatuur (tegen het kookpunt aan) en net te weinig trekkracht. De 307 is overigens een comfortabele reisauto!

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Caravan

De ervaring van Jan Slabbekoorn met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 24-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Afgelopen jaar met een Adria Adiva van 1300 kg naar de Vogezen in Frankrijk gereden, via Brussel-Namen-Luxemburg. Geen enkel probleem met deze combinatie. Verbruik ook nog netjes, 1 op 9.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI 16v met een Caravan

De ervaring van evert met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI 16v (100 Kw/136 pk bouwperiode: maart 2004 - augustus 2005) en een Caravan van 1460 kg geplaatst op 06-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

hebben een burstner 500 ts, in beladen meestal rond de 1450 kg. Een keer een ( bijna) warme motor gehad toen we van noord Italie naar huis reden. ( Kachel aan en het probleem is weg). Trekkracht is er altijd voldoende, stabiliteit is redelijk en gelet op de juiste verdeling geen
probleem. Het enige wat problemen geeft is de temperatuur van de motor. Met airconditioning aan , snelheid 100km/uur en met vier volwassenen ( en caravan natuurlijk) geeft de temperatuur meter vaak rond de 115 graden aan. gas los en tempo terug doen veel, maar blijft een feit dat het steeds controle nodig heeft in de zuiderlijke landen met al hoge buiten temperaturen.
Algemeen een goed trekkers auto en met deze combinatie goed te doen, mits niet al teveel de uitersten worden opgezocht.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Wilk

De ervaring van Smid met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Wilk S5-491 van 1370 kg geplaatst op 17-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Deze combinatie voldoet goed. De stabiliteit is prima. In de bergen loopt de temperatuur wel op, maar nooit te veel, op voorwaarde dat je voldoende toeren maakt; op tijd terugschakelen. De vijf gebruik ik zelden: alleen met de wind in de rug. De vier is uitstekend te gebruiken, een enkele keer met forse tegenwind moest ik terug in zijn drie.

Wijzigen


Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. met een Sprite

De ervaring van D.Fortuin met een Peugeot 307 I SW - 2.0 aut. (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Sprite Super 450 van 1265 kg geplaatst op 03-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Deze combinatie is zeer goed, in 2005 een tocht gemaakt over Corsica en dit jaar Griekenland en Turkije gedaan, totaal 10000 km met deze combinatie gereden. Kan goed meekomen op de snelwegen en een klim op de autobahn 5 a 6% geen enkel probleem. Benzinegebruik vindt ik aan de hogekant gemiddeld 1 op 7 a 8.

Wijzigen


Peugeot 307 I Break - 2.0 met een Hobby

De ervaring van Johan van Wijngaarden met een Peugeot 307 I Break - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 500 KMFe van 1382 kg geplaatst op 02-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90% Berekening >>>>

De Peugeot 307 Break 2.0 16v 136PK LPG met Hobby 500KMFe is een prima combinatie. Ook met de caravan achter de auto rij ik op gas zonder daar iets van te merken in vergelijking met het rijden op benzine. De 5e versnelling is matig bruikbaar, met de 4e versnelling heb je meer reserves over. Met mijn vorige caravan, een Wilk Sport 435 (beladen ongeveer 1000kg), was de 5e versnelling prima bruikbaar.
5% hellingen op de autobahn zijn soepel te nemen met ruim 90 km/u, om op de helling te versnellen moet worden teruggeschakeld naar de 3e versnelling. Regelmatig heb ik 2 fietsen achterop de combinatie, dan houdt ik een snelheid van ongeveer 90km/u aan. Met fietsen achterop de caravan is de combinatie namelijk meer in beweging en houdt ik liever een lagere snelheid aan.

Wijzigen


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Avento

De ervaring van Leo Drost met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Avento Jubile 445 van 1345 kg geplaatst op 02-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

De volledige "route Napoleon" zonder enig probleem gereden !
Ben over deze combinatie zeer tevreden.Fijne ruime auto.

Wijzigen


Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI met een Hobby

De ervaring van F.Schipper met een Peugeot 307 I HB - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2001 - juni 2005) en een Hobby De Luxe 460 UFe van 1286 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Ben afgelopen zomer met deze auto door de Brennerpas gegaan met Hobby 460 , maar hij viel mij zwaar tegen, moest continue temperatuur goed in de gaten houden. Verder wel prettige ruime auto maar ik zou aanraden een zwaardere motor te kiezen, ondanks dat de fabrikant aangeeft dat de auto 1500 kilo mag trekken mijn caravan woog afgelopen zomer 1300 kilo dus dan zou je mogen verwachten dat je genoeg speling hebt.

Wijzigen


Engelse reviews
Peugeot 307

Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI met een Eriba

De ervaring van MatthewJ met een Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Eriba Touring Puck 225 van 750 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 61%* = 108 km/u = 16%

Towing the Eriba Puck-L is a joy. The caravan is about 7cm wider than the car each side and about 50cm taller, so it tucks in behind with little wind resistance.


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Caravan

De ervaring van Hilary Hughes met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Caravan van 1350 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 100%* = 150 km/u = 12%

Towing with Elddis Typhoon (1150kg). Has been perfect for getting us into caravaning, good on motorways, good at pulling off at round abouts and generally all hard surfaces, really struggles for traction on damp grass, no goer on mud, so CL sites to be avoided in rainy weather! Had excellent fun, got us into caravaning before we up grade car now we know we like it.


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Eriba

De ervaring van jose david met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Eriba Nova GL/SL 545 van 1330 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88%* = 84 km/u = 13%

medidas de traccion de mi coche con caravana


Peugeot 307 II SW - 1.6 16v met een TEC

De ervaring van Andrew Evans met een Peugeot 307 II SW - 1.6 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een TEC Tour 400 DB van 901 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 63%* = 86 km/u = 10%

I have taken the caravan to the peak district recently on a second trip with the caravan and found on the hills it is best in 2nd and when on flat try to get up to 5 th as quickly as possible as the fuel consumption is not very good.


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Coachman

De ervaring van John met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Coachman Amara 530/4 van 1500 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 105%* = 97 km/u = 9%

Think ive got the correct peugeot. xxxx


Peugeot 307 II - 1.6 HDI met een Abbey

De ervaring van Nicholas harrigan met een Peugeot 307 II - 1.6 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Abbey GTS Vogue 416 van 1250 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 83 km/u = 13%

We tow a abbey 416 gts vogue with our 307 it is around 97 % of the cars weight but it copes very well .The engine is a 16 hdi 90 bhp and pulls the abbey brilliantly.The caravan pulls the car about a little when it is windy as its a small car for the size off the abbey but overall we are very happy with how it performed .


Peugeot 307 II - 1.6 HDI met een Bailey

De ervaring van Chris Richards met een Peugeot 307 II - 1.6 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Bailey Ranger GT60 460/4 van 1252 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 84 km/u = 13%

We bought the Ranger GT60 as we wanted a 4 berth fixed bed, but were limited by car size. The Bailey was the maximum size/weight etc, my own calculations making it an 89% match. We used to own an older Adria 2 berth, so we were used to towing a heavy van. The 307 usually returns 50mpg solo and we get about 35mpg towing, and although a little bit heavier the Bailey tows OK. With headwing the mpg does suffer, but the car performs OK. Advice is to pay attention to loading and weight dispersal but the 307 is quite forgiving as it is a heavy car.


Peugeot 307 II - 1.6 HDI met een Bailey

De ervaring van Chris Richards met een Peugeot 307 II - 1.6 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: oktober 2005 - september 2007) en een Bailey Ranger GT60 460/4 van 1252 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 84 km/u = 13%

We bought the Ranger GT60 as we wanted a 4 berth fixed bed, but were limited by car size. The Bailey was the maximum size/weight etc, my own calculations making it an 89% match. We used to own an older Adria 2 berth, so we were used to towing a heavy van. The 307 usually returns 50mpg solo and we get about 35mpg towing, and although a little bit heavier the Bailey tows OK. With headwing the mpg does suffer, but the car performs OK. Advice is to pay attention to loading and weight dispersal but the 307 is quite forgiving as it is a heavy car.


Peugeot 307 I Break - 1.6 16v aut. met een SunRoller

De ervaring van antonio met een Peugeot 307 I Break - 1.6 16v aut. (80 Kw/109 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een SunRoller Jazz 33 van 900 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65%* = 86 km/u = 16%

necesito informacion sobre un problema con mi vehiculo , cuando tiro de la caravana el embrague huele a quemado, aunque el vehiculo solo tiene 55000 km. es un peugeot 307 gasolina 110cv y la caravana es una roller jet de menos de 750kg . no me atrevo a irme con la familia y quedarme por ahi tirado.


Peugeot 307 II SW - 2.0 16v met een Bailey

De ervaring van andrew wootton met een Peugeot 307 II SW - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Bailey Pageant Moselle van 1337 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 101 km/u = 10%

my previous car was a vw passat r reg. with only 90 bhp which seemed under powered 4 pulling van. however since buying the peugeot it seems alot more lively and seems less movement on van when pulling. i think with less distance from from the back wheels 2 the van it seems 2 make a difference. i recommend this outfit.


Peugeot 307 I SW - 2.0 met een Avondale

De ervaring van steve cox met een Peugeot 307 I SW - 2.0 (100 Kw/136 pk bouwperiode: mei 2002 - augustus 2005) en een Avondale Dart 556-6 van 1245 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 89%* = 102 km/u = 10%

great towing abilty van not even noticed on back on long trip to dorset


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F met een Elddis

De ervaring van Paul Stockdale met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI F (79 Kw/107 pk bouwperiode: mei 2002 - maart 2004) en een Elddis Avante 505 van 1358 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92%* = 91 km/u = 13%

When i purchased this caravan the dealer didn't recommend i tow it with this car.But i have and its fine on the motorway it feels stable and happily plods along at 60mph.


Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI met een Caravan

De ervaring van Rev Willie Nixon met een Peugeot 307 I SW - 2.0 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: mei 2002 - juni 2005) en een Caravan van 1650 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 111%* = 140 km/u = 10%

Towing an ABI Award Nightstar (1400kgs) - laden I add about 200kgs. It is fine on the flat and engine is more than capable, but I'm in the process of trying to change as the car is a little light at the front and has to work hard to get traction on hill starts!


Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI met een Swift

De ervaring van james north met een Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI (80 Kw/109 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Swift Challenger SE 530 van 1250 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84%* = 89 km/u = 14%

car has tow bar limit of 60kg impossible to use with a caravan of allowed weight of 1300kg


Peugeot 307 I HB - 1.6 16v aut. met een Avondale

De ervaring van Dave W. met een Peugeot 307 I HB - 1.6 16v aut. (80 Kw/109 pk bouwperiode: mei 2001 - augustus 2005) en een Avondale Dart 380-2 van 1000 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80%* = 91 km/u = 15%

Nice stable outfit with Alko 3400 stabilizer. Proceeds with ease. Peugeot 307 requires 60kg noseweight. Avondale 380/2 is nose heavy.To achieve 60kg on towball caravan battery has to be removed and placed in front of end kitchen in caravan along with awning, awning poles etc. etc.. Otherwise no problems at all and having the versatile auto gearbox, switching from auto to manual or using sport mode can be most useful.


Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI met een Caravan

De ervaring van Willie Nixon met een Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI (100 Kw/136 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Caravan van 1650 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 101%* = 171 km/u = 17%

1400kgs caravan - should I be towing it on my 307 SW HDI (2004)? Just a question in my mind that it might not be the best match ever!


Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI met een Abbey

De ervaring van phillip met een Peugeot 307 II SW - 1.6 HDI (66 Kw/90 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Abbey Aventura 320 van 1289 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 97%* = 83 km/u = 12%

without to much weight in van and car this outfit goes very well we live in south wales valleys lots of hills peugeot got round them very well with no real strugle


Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI met een Abbey

De ervaring van Richard Miller met een Peugeot 307 II SW - 2.0 HDI (100 Kw/136 pk bouwperiode: oktober 2005 - april 2008) en een Abbey GTS 215 van 1360 kg geplaatst op 31-10-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92%* = 100 km/u = 20%

Superb engine which has plenty in reserve, however sixth gear is only used when conditions permit: ------ on the flat, no strong headwind and dry roads (which reduces further drag).
Cruise-control allows less speedometer watching with 30- 35 mpg being acheived.
As there is only two of us, being able to take out all the rear seats means we do not have to load the van with anything plus, as the weight in the car is all between the axles, it handles well (and looks right).
Electronic stability whatsit thingy cannot be turned off (i'm sure I read somewhere somebody recommending it should be off when towing) and traction control when turned off only remains off until you reach 30 mph at which point it automatically comes back on.
The car can be a seven seater with the two extra seat option but as big as a small van if desired with them all removed.
I shall be replacing it with another one when the time comes to change.
Happy towing.



* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


BIOD

Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap