Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Peugeot 4007

Sorteer gebruikservaringen op:

Peugeot 4007 - 2.4 16v aut. [CVT] met een Elddis

De ervaring van Jan Slabbekoorn met een Peugeot 4007 - 2.4 16v aut. [CVT] (125 Kw/170 pk bouwperiode: december 2007 - december 2011) en een Elddis Avante 550 van 1450 kg geplaatst op 04-09-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Vorig jaar met deze caravan gereden icm een Peugeot 5008 THP. Moest een flinke kogeldruk hebben (85 kg) om de combinatie stabiel te krijgen. De achterkant van de Peugeot was nog al nerveus. Onlangs een 4007 CVT aangeschaft. Deze combinatie rijdt als een zonnetje. Kogeldruk ook 80- 85 kg. De Elddis is een lange caravan. Als je ingehaald wordt door een busje voel je een lichte zuiging, maar die is ook weer direkt weg. Met de caravan erachter rijd ik niet in de auto stand, die gaat namelijk pendelen en maakt dan te weinig toeren, wat ten koste gaat vd trekkracht. Advies vd berekening klopt goed. Op doorgaande wegen in 5 en helling op in 3 en 4. Gaat heel goed. Wel idd wat meer toeren, maar niet storend. (ook beter voor de koeling vd autmaat) Het verbruik...tja, ongeveer 14 ltr/ 100 km bij 95 km/hr. Solo zo rond de 9 ltr/ 100 km.

Wijzigen


Peugeot 4007 - 2.4 16v met een Trigano

De ervaring van mars met een Peugeot 4007 - 2.4 16v (125 Kw/170 pk bouwperiode: december 2007 - december 2011) en een Trigano Silver 310 TDL van 960 kg geplaatst op 25-10-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 52% Berekening >>>>

sinds kort onze silver 310 tdl opgehaald,enkele keren mee gereden,je merkt weinig van de caravan, haalt makkelijk in en is heel fijn en overzichtelijk,kan zelfs door binnenspiegel achteruit kijken,genot om te rijden!!

Wijzigen


Peugeot 4007 - 2.4 16v aut. [CVT] met een Adria

De ervaring van Johan Kluijs met een Peugeot 4007 - 2.4 16v aut. [CVT] (125 Kw/170 pk bouwperiode: december 2007 - december 2011) en een Adria Adiva 502 van 1400 kg geplaatst op 27-08-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

De eerste ervaringen met deze combinatie zijn zonder meer goed te noemen. De combinatie voelt uiterst stabiel aan. Nauwelijks tot geen windgevoeligheid. De Peugeot trekt met gemak. Verbruik 1 op 8 gemiddeld. De vorige auto was een 3008 1.6 THP. Zeer goede trekker, maar de combinatie voelde minder stabiel aan.

Wijzigen


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Caravelair

De ervaring van ronald met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Caravelair Antares Luxe Ambiance 440 van 1000 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 49% Berekening >>>>

fantastische trekker, heeft er ook het koppel voor. Heel ontspannen rijden met onze Caravelair er achter. Cruise control op 105km/u in vijfde versnelling(zesde draait ie iets te weinig toeren), van in Antwerpen via Brussel, Namen, Luxemburg naar de Cote d'Azur over berg en dal zonder terugschakelen met een verbruik van 12,5 liter op 100km(solo 7,9).Al verschillende trekkers gehad, maar dit slaat echt alles!!!!

Wijzigen


Engelse reviews
Peugeot 4007

Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Bailey

De ervaring van Nigel met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Bailey Olympus 504 van 1378 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83%* = 112 km/u = 24%

Well I thought the Peugeot 807 I had performed well with the Olympus 504 but the 4007 is really great. Superb towing and ideal if your on a wet pitch, just flick it into 4 wheel drive. Just eats up the miles as though you are just popping around the corner.


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Swift

De ervaring van KEITH met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Swift Conqueror 480 van 1480 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88%* = 109 km/u = 23%

pulling my swift conqueror 480 this car pulls like a dream and returns 30.1 mph with a chiped engine
best towcar I have had a lot better than the kia sorento


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Bailey

De ervaring van PETE met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Bailey Pegasus 624 van 1638 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 107 km/u = 21%

Excellent tow car pulling the Bailey Pegasus Bologna twin axle. Very good all round performance and practical. Loads of interior space for equipment and the Grand kids love the 7 seats!!!.Very comfortable and Great to drive.


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Elddis

De ervaring van jez met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Elddis Crusader Super Storm van 1870 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 108%* = 107 km/u = 20%

I bought my 4007 because i wanted to tow a twin axle, its the best tow car i have ever towed with , you forget your towing , the best kept secret , not many on the road so they hold there value too .


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Lunar

De ervaring van Barrie willis met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Lunar Clubman 475-CK van 1280 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72%* = 112 km/u = 24%

best tow car i have had its the dogs ????????


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Caravan

De ervaring van Jon P met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Caravan 1250 kg van 1500 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82%* = 107 km/u = 22%

I have replaced my 2004 X-Trail 2.2D with a Peugeot 4007 GT 2.2 HDi. The Peugeot in comparison with the X-Trail is very noticeable. The 4007 pulls like a train. Pulled my ABI Dalesman 520 comfortably in the wet last weekend. As per another comment you can almost forget that you have a caravan behind you sometimes


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Lunar

De ervaring van Barrie Willis met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Lunar Clubman 475-CK van 1280 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72%* = 112 km/u = 24%

i tow a lunar 475ck with my peugeot 4007 its that good you sometimes forget you have the van behind you


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Abbey

De ervaring van chris met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Abbey Vogue 600 van 1630 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90%* = 109 km/u = 21%

tows our twin axle abbey great and gets over 20miles to the gallon great tow car.


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Bailey

De ervaring van Anthony Anslow met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Bailey Senator Vermont van 1280 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72%* = 112 km/u = 24%

Ihave just got a new Peugeot 4007 2.2hdi
Replacing my Subaru xt 2.0 petol this car is only
doing 19 miles to gallon
will get big savings on my fuel bills recomend this car


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Bailey

De ervaring van John met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Bailey Senator Louisiana van 1643 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 107 km/u = 21%

The 4007 is a great towcar, I would recomend It , It has plenty of power to handle all situations


Peugeot 4007 - 2.2 Hdi met een Ace

De ervaring van Mark met een Peugeot 4007 - 2.2 Hdi (115 Kw/156 pk bouwperiode: mei 2007 - december 2011) en een Ace Award Nightstar van 1540 kg geplaatst op 07-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86%* = 108 km/u = 21%

I bought a 4007 replacing a Honda CRV which was good, but the Peugeot is an excellent towcar in all departments


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap