Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Subaru Outback

Sorteer gebruikservaringen op:

Subaru Outback - 3.0R aut. met een Hobby

De ervaring van Lucas met een Subaru Outback - 3.0R aut. (180 Kw/245 pk bouwperiode: februari 2004 - oktober 2009) en een Hobby De Luxe 540 KMFe van 1500 kg geplaatst op 04-05-2017. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

Rijd met een Hobby KMFE 540 (1500 kg max) achter 3.0 H6 Outback (2004). Over kracht auto niets te klagen, ook bergop makkelijk versnellen. Combinatie voelt tot 100 km/u stabiel, daarboven wordt het snel tricky. Doorhangen achteras is wel vervelend, neuswiel raakt snel grond. Hulpveren zijn wel aan te raden.

Wijzigen


Subaru Outback - 2.0D met een Adria

De ervaring van Diever met een Subaru Outback - 2.0D (110 Kw/150 pk bouwperiode: april 2008 - oktober 2009) en een Adria Adiva 462 PD van 1329 kg geplaatst op 21-01-2017. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

Sinds 2016 in het bezit van een Subaru Outback 2.0D. Ik heb deze direct professioneel laten tunen naar 180pk met 400Nm. Met mijn Adria Adiva 462 PD is het een fluitje van een cent. Ik rijd waar het kan tussen 90-95 km per uur. Lekker in zijn 4e versnelling(5 bak) reageert hij direct. De ultieme test is achter Luik waarbij je vanaf Vervier de Ardennen in rijdt. Meerdere steile hellingen en korte afdalingen geven een perfect beeld waartoe de auto in staat is.
De Subaru trok de Adria met 100 km/u omhoog. Geen gedonder met de temperatuur of andere piepende lampjes. Als de boxermotor op bedrijfstemperatuur is gromt de motor van genoegen. Laat hem lekker toeren maken(2200-2500) in deze situatie en andere voertuigen lijken stil te staan in dit testgebied van Europa voor een carvancombinatie. Door de permanente AWD is de wegligging prima, stabiel, uitstekend verbruik (8,5 tot 10.0 op 100km) met caravan. Ook zonder motortuning zal deze auto goed presteren. Jammer dat de Outback 2.0D als occasion in Nederland bijna niet te vinden is.

Wijzigen


Subaru Outback - 2.5i met een Burstner

De ervaring van H. Oomens (NL) met een Subaru Outback - 2.5i (127 Kw/173 pk bouwperiode: november 2007 - oktober 2009) en een Burstner Trecento 460 TL van 1420 kg geplaatst op 28-06-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Rij nu 2 jaar een Subaru Outback 2.5 09-2006 (gebruikte wagen) met caravan Burstner Trecento 460 TS 1500 kg.
Rijden voornamelijk tussen vrachtverkeer (87 echte km/u) is op de teller dus tussen de 90-95 km/u. Verbruik gemiddeld 1ltr/8km , berg op probleemloos afhankelijk van de helling in 4e ev 3e versnelling. Bij stilstand op helling voor soepel wegrijden in lowgear. Neem geen risico bij dalen, dus maximaal weer tussen 90-95 km/u. Op vlakke snelwegen is goed te rijden in de 5e versnelling. Favoriete landen Frankrijk, Oostenrijk. Maken dikwijls gebruik van secundaire wegen. Nog geen problemen meegemaakt. Geen noemenswaardig olieverbruik. Lange ritten op de Duitse autobanen is geen probleem, zelfs de cruise control is bij regelmatige rijverkeer goed te gebruiken. Het schakelen tussen de verschillende versnellingen is aanmerkelijk minder dan met een Subaru Forester 2.0, er is meer vermogen over. Meestal is 2500 toeren voldoende voor een rustig trekgedrag. Door niet tot het uiterste te gaan gaan heeft deze combinatie een prima rijgedrag.

Wijzigen


Subaru Outback - 2.5i [in low-gear] met een Solifer

De ervaring van Happel met een Subaru Outback - 2.5i [in low-gear] (121 Kw/165 pk bouwperiode: november 2003 - november 2007) en een Solifer Artic 560 van 1410 kg geplaatst op 06-01-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

De outback die ik bezit, is van 2006. Zelf heb ik hem vanaf aug.2008.Toch kijk ik nu om me heen voor een ander automerk.Het lijkt een geweldige caravan trekker.
De Subaru Outback 2.5 i kan niet achteruit rijden met een caravan, noch solo of filerijden. Solo achteruit rijden, wanneer je de koppeling in zijn geheel op laat komen behaald hij een snelheid van zeker 30 km/u.Dus druk je de koppeling gedeeltelijk in, met gevolg dat de koppelingsplaten beginnen te schroeien. Als ik maar 3 meter achteruit rijdt,Parkeerhaven in, dan ruik ik ze al.
Laat staan met een caravan achteruit rijden. Ik ben daar op een verschrikkelijke manier achter gekomen. We zijn met zijn 4-en op wintersport.Auto bepakt, kist op het dak, Solifer artic 560 op de trekhaak en richting Zwitserland naar de NCC in Lenk.Zelfs in de file rijden begonnen de platen te ruiken aan de binnenkant van de auto. Buiten was het stinkend koud, dus een raampje open zetten ging met moeite. In Freiburg aan gekomen op een overnachtingscamping, moest de caravan 7 meter achteruit in de sneeuw. Dat heb ik geweten, de platen schroeiden aan elkaar vast, door de hitte smelten ze, maar doordat ze omgeven werden door de koude van sneeuw en 'snachts vroor het 20 graden, vroren ze aan elkaar vast. Het heeft me 4.5 uur vertraging gekost de volgende morgen en een paar nieuwe koppelingsplaten.
Volgens Subaru Aalsmeer lag het aan mij en kon ik beter uit gaan kijken naar een automaat van Subaru.
Inmiddels ben ik toe aan een derde set, omdat ik nogal eens in de file staat. Tegenwoordig zet ik in de file ook de low gearing erop en kan de auto als een automaat laten functioneren, hij slaat dan niet af, maar het verbruik is zeer hoog. Het trekken van de caravan gaat geweldig, optrekken bij het stoplicht, even het pookje Lage gearing ) omhoog zetten en hij trekt heel goed weg.
Maar met het pookje omhoog geeft een verbruik van 1 op 2, dus ook dat houdt je in de gaten. De stabiliteit heb ik verkregen door op de achterschokbrekers, extra zware caravanveren te monteren. Helaas wordt het geen derde Subaru meer, waarom helaas; de auto is compleet van binnen, allerhande snufjes. Maar het onderhoud aan deze auto is net zo duur als de auto heeft gekost, letterlijk; je loopt erop leeg.

Wijzigen


Subaru Outback - 2.5i met een Kip

De ervaring van Derk met een Subaru Outback - 2.5i (127 Kw/173 pk bouwperiode: november 2007 - oktober 2009) en een Kip Celebration 47 van 1400 kg geplaatst op 19-07-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

Review Subaru Legacy Outback 2009

Sinds April 2012 zijn we in het bezit van een 2009 Outback die bij aanschaf ruim 43000km op de teller had staan. De Subaru vervangt na ruim 8 jaar de Land Rover Freelander TD4.Omdat we al tientallen jaren met een caravan trekken zou de opvolger van de Freelander een vierwiel aangedreven benzine auto moeten worden. De Freelander is de eerste 4 jaar buiten Nederland gebruikt en in 2008 als huisraad in Nederland ingevoerd, sindsdien was de waanzinnig hoge MRB ieder kwartaal een bron van ergernis, zeker gezien het beperkte gebruik dat we er de laatste jaren van maakten als caravantrekker. Subaru was in 2004 al in beeld geweest maar in Zuid Oost Europa waar ik toen werkte was het dealernetwerk uiterst zwak terwijl Land Rover overal op de Balkan voor regulier onderhoud voldoende is vertegenwoordigd.
Als opvolger gekeken naar de VW Tiguan en Skoda Yeti in de 4x4 1.8TSI uitvoeringen en de Subaru Forester. Van Koreanen, de RAV4 en Grand Vitara ben ik niet onder de indruk, kwestie van smaak, Volvo en BMW boven budget en te duur in onderhoud. Vanwege de motorproblemen bij VAG en de geplande lange gebruiksduur met een relatief laag jaarkilometrage en slechte eigen ervaringen met de garantiepolitiek van VW waarbij de gevolgen van het gebruik van aantoonbaar inferieur materiaal bij ons pas na 6 jaar en 120.000 km zichtbaar werden, gekozen voor het betrouwbare Subaru.
Goed nieuws in de zoekperiode was dat een gerenommeerde Saab dealer in onze omgeving Subaru dealer is geworden, met mijn 30 jaar Saab ervaring weet ik hoe belangrijk een goede dealer met passie voor het vak is. Een proefrit gemaakt met een 2012 2.0 Forester die in alle opzichten een prima indruk maakte. Was echter in een enigszins complete versie, nieuw gezien de restwaarde van de Laro, boven budget.
De Subaru moet een 1450kg zware KIP caravan veilig kunnen trekken, zowel met hogere snelheden op Franse Autoroutes als op slechtere wegen in Noorwegen en Schotland, berekeningen op caravantrekker.nl leerden me dat een 2.0 Forester niet veel “over” zou hebben.
Rekening houdend met het beschikbare budget op internet bij Subarudealers op zoek gegaan naar een gebruikte 2.5 Subaru met niet teveel kilometers , niet ouder dan 2009 voor een passende prijs .
Uiteindelijk bij een grote Subaru dealer in het Westen van het land een mooie complete handgeschakelde 2009 Legacy Outback Exclusive gevonden met 43000km op de klok.
De eerste 7.000 kilometers ( 50000km).
Verbruik eerst rit oostwaarts met caravan op Duitse Autobahn, 95km/h op cruise control 1 op 6,7, solo op binnenwegen en in de stad iets beter dan 1 op 10. Een latere rit naar Oostenrijk en Italië in de regen maar vrijwel zonder gebruik te maken van de 5e versnelling leverde 1 op 6,75. De terugweg bij droog weer leverde 1 op 7,5 op, een mooi resultaat gezien de ervaring van veel andere benzine stokende trekkers van zwaardere caravans en niet alleen met Subaru’s!
Het solo verbruik op autowegen in Nederland is iets beter dan 1 op 10, maar veel slechter dan de optimistische 1 op 14,5 op buitenwegen zoals o.a. AW in de specificaties aangeeft. De Subaru wordt niet voor lokaal verkeer gebruikt, daar is een Toyota Yaris voor.
Het weggedrag met de KIP 47 is uitstekend, van slingeren of ander onaangepast gedrag is geen sprake, we zijn benieuwd of dat binnenkort in Frankrijk bij Franse snelheden van 100/110 ook het geval zal zijn.
Wat tegen valt, afgezien van het brandstofverbruik, zijn de Yokohama banden, waarschijnlijk nog de originele , vooral op een natte weg, net als bij de Yaris TSport trouwens. Zolang het droog is gaat het goed maar in de regen is echt het uitkijken. Bij de voorjaarswissel met de winterbanden zullen de Yokohama Geolanders met c.a. 60.000 km wel aan vervanging toe zijn, ik zoek nog in Test en gebruikers informatie naar een vervanger maar waarschijnlijk worden het Michelins of Conti’s
Pure verwennerij op lange ritten is de elektrische stoelverstelling, de stoelen zelf zijn niet van Saab, Volvo of VW High Line niveau maar de verstelmogelijkheden zijn voor mij met een lengte van 1.80 goed. Goed bevallen ook het gescheiden ECC systeem en de cruise control.
De geluidsinstallatie met CD wisselaar doet wat hij moet doen en is goed genoeg. De Xenon verlichting is fantastisch, het verschil valt vooral op op routes over binnenwegen die ik ook wel eens met H4 of duplo lampen rijd.
Bijzonder nuttig is de lage gearing die niet alleen in files maar ook op autobahn hellingen zijn nut bewijst als de snelheid onder het gewenste niveau dreigt terug te vallen of als je een rijtje vrachtwagens en langzaam rijdende Nederlandse caravans wilt inhalen, echt het komt nog steeds voor, 56 km/h op de autobahn. Terug schakelen van 4 hoog naar 4 laag of soms 3 laag , 5000 toeren en de meer dan 3000kg wegende combinatie gaat als de brandweer, de verbruiksmeter van de boordcomputer geeft dan wel een verbruik van 30 liter op 100km aan… Na een op 4500 toeren begrensde diesel is het trouwens wel wennen ,geen trekkracht beneden de 3000 toeren , boven de 4000 is de trekkracht redelijk en richting 5000 toeren goed, al is deze 2.5 boxer niet zo “ drehfreudig” als een Yaris 1.5 TSport met K&N filter.
De 5e versnelling gebruiken we vrijwel niet met de caravan, bij de toegestane snelheden in Nederland en Duitsland is het toerental te laag en resulteert bij een beetje gas geven in een verbruik van meer dan 25 liter/100km volgens de verbruiksmeter, alleen op lange afdalingen zonder cruise control in 5 is het verbruik prettig laag.
Mogelijk is de motor in zijn vorige leven nooit boven de 4500 toeren geweest, hij maakte op toeren nogal wat herrie, na een toeren training, hellingen op met 5000 toeren, lijkt de motor stiller geworden.
Vanwege verkeersdrukte en weersomstandigheden nog geen gelegenheid gehad op de Duitse Autobahn solo boven de 150 km/h te gaan , dat stellen we maar uit tot volgend jaar met veilige nieuwe banden , als het dan tenminste daar nog mag. Over onderhoud valt nog niets te zeggen , tot nu toe een litertje Castrol bijgevuld op 5000km met caravan.
Voorlopige conclusie, mooie onopvallende ruime combi met uitstekende rijeigenschappen.

Wijzigen


Subaru Outback - 3.0R aut. met een Lunar

De ervaring van Winston Dirkzwager met een Subaru Outback - 3.0R aut. (180 Kw/245 pk bouwperiode: februari 2004 - oktober 2009) en een Lunar Lexon 540 van 1400 kg geplaatst op 09-12-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

Ik trek een tandem-asser Lunar 525, 1200kg, achter een Subaru Outback, 6 cilinder boxer, 3 ltr automaat. Wij gaan regelmatig naar het VK, en rijden er probleemloos heuvel op, heuvel af. Het verbruik ligt rond de 1:6, solo is dat 1:10. Fijne 4x4 trekauto met automatische niveau regeling. Ik ben zeer tevreden over deze combinatie.


Wijzigen


Subaru Outback IV - 2.5i aut. met een Fendt

De ervaring van Hay Hermans met een Subaru Outback IV - 2.5i aut. (123 Kw/167 pk bouwperiode: oktober 2009 - februari 2015) en een Fendt Saphir 450 QB van 1300 kg geplaatst op 25-04-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Na twee foresters rijden we nu een outback atomaat. Onze caravan was een fendt 420. Deze combinatie was voortreffelijk. Nergens problemen, zowel met de forster als met de outback.
We hebben met de outbacken de fendt 420 een reis naar Portugal gemaakt. Het is een genot om een dergelijke combinatie te rijden. Het benzineverbruik bedroeg tijdens de hele reis 8,5 liter op 100 km. We rijden nooit harder dan hondert km met de caravan. Het gebruik zonder caravan is 1 op 12.
De subaru is een geweldige trekauto. Dit betekent echter niet dat iedere combinatie met een subaru een goede is. De Foresters die wij hadden mochten 1500 kg trekken. Wanneer deze echter permanent 1450 kg moet trekken blijft er weinig over. Dit ligt niet aan de auto maar aan het feit dat de motor steeds op volle toeren moet werken.
Onze ervaring is dat de auto een paar honderd kilo over moet hebben. Dan is het echt heerlijk ontspannen rijden met een caravan.
Onze eerste nieuwe reis is met een fendt 450, die ook tot 1300 kg beladen mag worden. We zijn benieuwd of er grote verschillen zullen zijn met de 420. We gaar ervan uit dat dit niet het geval zijn.
Voor ons blijft subaru het merk nummer 1 in combinatie met caravanplezier.

Wijzigen


Subaru Outback - 2.5i [in low-gear] met een Hobby

De ervaring van Dirk Bakker met een Subaru Outback - 2.5i [in low-gear] (121 Kw/165 pk bouwperiode: november 2003 - november 2007) en een Hobby De Luxe 560 KMFe van 1489 kg geplaatst op 07-10-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

Nu dit jaar (2009) de LPG Impreza 2.0 thuis gelaten en een handgeschakelde LPG Outback uit 2004 (high/low gear) voor de Hobby 560 caravan gezet. Het eerste wat opviel was dat er een te lage haak bij de auto zit (ALKO demontabele haak), de combinatie staat niet mooi vlak. Het volgende dat ik bemerkte was dat de versnellingen weer mooi op volgorde liggen ( net als mijn 1995 Impreza ) Met de gesynchroniseerde high/low kan steeds een halve versnelling hoger- of lager gekozen worden (hoog-twee sluit aan op laag-drie die weer aansluit op hoog-drie etc.) met wat meer schakelen kan altijd op maximum koppel gereden kan worden, dit zorgt bij snel schakelen bij berg-op voor minimaal snelheids verlies. Omdat ik voorheen een 2.0 liter Impreza (1995 en 2001)voor deze caravan had was ik gewend altijd op maximum koppel te rijden (ca 4000 rpm), echter de 2,5 liter Outback is zo sterk dat dit niet meer hoeft. De 1500 km naar Spanje over de Route-Soleil waren hierdoor een ontspannen begin van de vakantie. Doordat met een lager toerental gereden kon worden was het verbruik lager dan de 2.0 Impreza ( LPG ca 1 : 6,6 ) Ook in Spanje heeft de auto op niet verharde wegen geweldig gepresteerd, door lange de lange veerweg en de hoge bodem konden we op strandjes komen waar alleen terreinwagens en hoog op de poten staande busjes konden komen. Om e.e.a te volmaken moet er nu nog een hogere haak op, grotere wielen is niet slim omdat stapvoets rijden dan een nog grotere aanslag op de koppeling doet (zie verderop), ik houd jullie op de hoogte.
Groet, Dirk
-Inmiddels heb ik een hogere trekhaak (geruild met iemand die een lagere zocht voor zijn karretje), nu staat de combiatie mooi vlak. Ik las een voorgaande reactie die aangaf dat stapvoets achteruitrijden (met- of zonder caravan) niet mogelijk is met de Outback, en dat klopt. . . altijd ruik je de koppeling. Inmiddels is bij 110.000 km de koppling vervangen (met voorgaande Impreza\'s gingen de koppelingen meer dan 225.000 km mee)
Ook vermeldenswaardig is dat de auto best een slok olie lust, 1 liter op 1000 km is geen uitzondering, mogelijk is ook dit de oorzaak dat de beide katalysators verstopt zijn geraakt en er is geen imitatie-aftermarkt kat te koop, Subaru originals kosten ca € 1200,-. Ik heb er nu al twee jaar gebruikte katalysators van Volkswagen onder zitten, nooit meer een motormanagement lampje gezien, wel brand nu weer af en toe het Airbag lampje. . .

Wijzigen


Subaru Outback - 2.0D met een Dethleffs

De ervaring van G.Bijlsma met een Subaru Outback - 2.0D (110 Kw/150 pk bouwperiode: april 2008 - oktober 2009) en een Dethleffs Beduin 515 DB van 1500 kg geplaatst op 01-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

Aanvulling op eerdere ervaring: Betreft het brandstofverbruik. We reden 9000 km over alle soorten wegen en in vlak als wel heuvelachtig en bergachtig terrein. Het gemiddelde brandstof verbruik met caravan 1: 10,4

Wijzigen


Subaru Outback - 2.0D met een Dethleffs

De ervaring van G.Bijlsma met een Subaru Outback - 2.0D (110 Kw/150 pk bouwperiode: april 2008 - oktober 2009) en een Dethleffs Beduin 515 DB van 1500 kg geplaatst op 30-06-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

Sinds 14 april 2008 ben ik in het bezit van een Subaru Outback Diesel 5 versn. Vorige auto Subaru Outback 3.0 Benzine Automaat.
Met de nieuwe diesel zijn wij in mei en een juni met een ACSI kampeerreis naar Turkije geweest. In die twee maanden ca. 9000 km gereden, zonder problemen en naar volle tevredenheid. De Boxer Diesel motor trekt de caravan, een Dethleffs Arist (1500 kg) met gemak. Ook heuvel op geen probleem. Zelfs in de 5e versnelling met een snelheid van 90-95 km/u en een toerental van ca. 1800 toeren rijdt de combinaties, al of niet met de cruise control, perfect.
Heuvel op uit stand wegtrekken is er zoveel kracht op de vier wielen, dat de koppeling flink op zijn donder krijgt. Een automaat is wat mij betreft een aanrader, echter voorlopig nog niet leverbaar.
Een en al lof voor deze jongste telg van Subaru.
Voor de echte liefhebber een aanrader!!

Wijzigen


Subaru Outback - 2.5i met een Knaus

De ervaring van H.Rens met een Subaru Outback - 2.5i (121 Kw/165 pk bouwperiode: november 2003 - november 2007) en een Knaus Sudwind 500 FU van 1405 kg geplaatst op 23-03-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Als caravantrekker is de Outback 2.5 m.i. aan de zwakke kant. De Alpen over bezorgt hem regelmatig ademnood. Eigenlijk had ik deze Subaru gekocht omdat iedereen zo riep over de prestaties van deze auto met een caravan er achter. Nu weet ik inmiddels wat daar mee bedoelt werd. Zou u vast komen te staan dan is er waarschijnlijk geen betere auto te bedenken om uw caravan weer vlot te trekken. High/Low gearing + vierwielaandrijving is bijna een garantie dat u zich uit iedere "vastgelopen" situatie zult redden. De Brenner over is minder makkelijk. Hiervoor reden wij een Passat TDI met 130PK maar die had helemaal geen moeite met dezelfde caravan over de Alpen te trekken. Slim van Subaru om nu met een Diesel Boxer te komen, Deze zal het aanmerkelijk beter doen dan de benzine versie. De caravan is een Knaus 500FU.

Wijzigen


Subaru Outback - 3.0R aut. met een Dethleffs

De ervaring van G.Bijlsma met een Subaru Outback - 3.0R aut. (180 Kw/245 pk bouwperiode: februari 2004 - oktober 2009) en een Dethleffs Beduin 515 DB van 1500 kg geplaatst op 22-03-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

Met deze combinatie rijd ikinmiddels ca. 3 jaren, zowel in de zomer als in de winter, zowel op de vlakke weg als in bergachtig gebied.
Niets dan lof over auto en caravan.
Prima trekkracht onder normale rijomstandigheden en bij evt. inhalen. Komt moeiteloos tot 110 km/u, indien even gewenst.

Wijzigen


Subaru Outback - 2.5i met een Knaus

De ervaring van P.C kleverlaan met een Subaru Outback - 2.5i (121 Kw/165 pk bouwperiode: november 2003 - november 2007) en een Knaus Azur 450 FU van 1300 kg geplaatst op 18-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Ik heb geen klachten met mijn Outback 2,5 165pk.
Hiervoor had ik een Forrester 2,0T 177pk, voor mijn gevoel trok de turbo iets beter .
Maar op de helling bv Luik en na Lyon en Nimes gebruik ik nu de dubbele giering (werkingsgevoel hetzelfde als turbo). Ik merk geen verschil,tja het blijft natuurlijk even uitkienen wanneer je een treintje vrachtwagen wilt passeren. Ik ben dik tevreden over subaru.
Ik heb ook een Scenic 2.0 gehad,maar daar heb ik een kokende motor mee gehad. dus maar Subaru gekocht.

Wijzigen


Engelse reviews
Subaru Outback

Subaru Outback IV - 2.0D aut. met een Bailey

De ervaring van Roger met een Subaru Outback IV - 2.0D aut. (110 Kw/150 pk bouwperiode: april 2014 - februari 2015) en een Bailey Unicorn Cadiz van 1498 kg geplaatst op 18-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 93%* = 98 km/u = 39%

Baily cadiz 2 not happy towing, Cadiz 3 towing excellent big improvement.

experienced hgv1 driver


Subaru Outback IV - 2.0D met een Coachman

De ervaring van steve whitnall met een Subaru Outback IV - 2.0D (110 Kw/150 pk bouwperiode: oktober 2009 - februari 2015) en een Coachman Pastiche 460/2 van 1400 kg geplaatst op 18-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92%* = 103 km/u = 22%

I have had the caravan for 5 years & the car for 2 & a half.The Subaru is a brilliant towcar,very stable & powerful.I had a BMW 320dse previously & the Subaru beats it hands down as a towcar.Average mpg on a very recent trip to Italy was 29.7 mpg.This was with a fully loaded car & 2 mountain bikes on carriers on the roof rack.Altogether an excellent car.


Subaru Outback - 2.5i aut. met een Bailey

De ervaring van Tom met een Subaru Outback - 2.5i aut. (127 Kw/173 pk bouwperiode: november 2007 - oktober 2009) en een Bailey Pageant S6 Burgundy van 1380 kg geplaatst op 18-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 105 km/u = 16%

Pulled my van easily but it was at a price! The engine struggled to maintain top gear because of the automatic box changing down at the earliest sign of you resting your foot on the throttle! Third was used 90% of the time making the engine rev highly and noisily! Consequently the fuel consumption, which isn't the best anyway, drops by 30% to around 19 mpg. Not the best car to retain it's value, either. Mine was one year old, 7500 miles, I was the third owner and I lost £6000 in three months! I prefer the low down torque of the diesel so I have gone back to the CRV, a far more capable machine.


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap