Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 Trekauto van het Jaar
(Archief)

Zowel de ANWB (KCK) als de Engelse Caravan Club organiseren jaarlijks een trekauto van het jaar verkiezing. Verschillende nieuwe auto's worden dan in de praktijk uitgeprobeerd met een caravan en beoordeeld op een aantal criteria. Van de jaren voor 2010 (en 2007 in NL) vindt u een compleet verslag.

Trekauto
van het jaar NL:

Towcar
 of the Year GB:

 
 
 

* Alleen vermelding van de winnaars

Uw trekauto van het Jaar?

Of de trekauto van het jaar ook voor u de beste trekauto is moet u zelf beoordelen. Vraag op deze site een aantal objectieve trekkrachtberekeningen op, en bepaal voor uzelf wat u een goede trekauto vindt. In de showroom van de dealer kunt u zelf uitstekend beoordelen of de auto qua ruimte en indeling voldoet. Is het aspect trekauto erg belangrijk voor u dan kunt u wellicht een proefrit aanvragen met uw eigen caravan om zo het weggedrag te beoordelen. Tenslotte kunnen we u ook nog een persoonlijk aankoopadvies geven.

Actueel

Caravan ervaringen
Bevalt jouw caravan en ben je tevreden over de kwaliteit? Wij, en vele anderen, zijn benieuwd naar jouw gebruikerservaring met je caravan.

Missende auto?
Staat je auto of caravan niet in de lijst? Klik en stuur een email en we zullen (proberen) hem toe te voegen.

Aantal berekeningen:
33.965.291Berekening

Kies een auto:


En een caravan:


Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap