Berekening

Kies een auto:


En een caravan:

Spelregels voor dit forum

Dit forum is primair bedoeld om mensen te informeren over trekauto's, caravans en het reizen met de caravan (in brede zin). Antwoorden op vragen moeten dan ook nuttige informatie bevatten! Wij zelf (Bert en Menno) zullen waar nodig en/of als wij een antwoord weten, antwoorden en in ieder geval er voor zorgen dat foutieve antwoorden gecorrigeerd worden (voor zover wij dat kunnen). Uiteraard vinden wij het prettig als ook anderen vanuit hun expertise en ervaring mede caravanners helpen door het geven van antwoorden. Dit gebeurt ons inziens alleen indien de reacties bijdragen aan een opbouwende discussie (zonder op de persoon te spelen).

Wij als webmasters/moderatoren kunnen zonder tegenbericht elk bericht verwijderen als wij van mening zijn dat het niet bijdraagt aan een nuttige discussie of om een andere reden ongewenst is. De gangbare wettelijke regels zijn uiteraard van toepassing op dit forum. Door deel te nemen aan dit forum bent u hiermee akkoord.

Smiley's

Smiley's kunnen gebruikt worden door het typen van ;) 

Vet

Tekst in vet zetten kan met: [b]tekst[/b].

Cursief

Tekst in cursief kan met [i]tekst[/i]

Afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen niet op dit forum geplaatst worden. Wel kan een plaatje van elders in het forum getoond worden door een verwijzingen naar de afbeeldingen op te nemen in HTML. Het internetadres van het plaatje plaatst u dan tussen [img] en [/img]. 
Dus: [img]http://www.internetadres.jpg[/img]

Wij raden echter wel aan het gebruik van plaatjes te beperken en alleen te gebruiken indien dat iets toevoegt aan de discussie.

Opmerkingen

Heeft u opmerkingen over dit forum of bent u van mening dat een bepaalde reactie verwijderd moet worden kunt u per e-mail contact met ons opnemen: info@caravantrekker.nl  

 


Actueel

Op Maat caravantraining 1:1
Een dagdeel prive caravantraining al vanaf 169,- Euro. Twee bestuurders dagtraining 284,- Euro.Tsss! Nee, puur privé les die dag!

De reis een last?
Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier. Volg een caravancursus Op Maat.
Al v.a. € 169,-

Aantal berekeningen:
33.908.173

Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap