Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Mitsubishi Pajero Sport

Sorteer gebruikservaringen op:

Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 met een LMC

De ervaring van Jansen H met een Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een LMC Munsterland Musica 560 R van 1518 kg geplaatst op 29-03-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 72%

Reis gemaakt via Spanje en portugal.prima combinatie , sterk kan alles aan,benzine verbruik 18 ltr per 100 km soms iets meer.

Bekijk berekening

x


Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 aut. met een Eriba

De ervaring van jANSEN met een Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 aut. (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Eriba Nova GL 530 van 1500 kg geplaatst op 13-11-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 71%

Uitstekende combinatie zijn dwars door de pyreneen gereden.Gebruik met caravan 1op6, solo 1op 7,5, Het rijden in de bergen maakt lawaai door de hoge toeren.

Bekijk berekening

x


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Knaus

De ervaring van R. van Zelm met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Knaus Sudwind 550 KU van 1455 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 69%

In 3 maanden tijd een kleine 7.000 km gereden met de caravan achter onze Pajero Sport, een geweldige combinatie! het verbruik lag bij 90 km/h op 1:8 bij 130 km/h in Frankrijk 1:6. Heuvel op totaal geen probleem. Nooit het gevoel gehad dat de combinatie niet oke was. En het grote voordeel dat ik door de binnen spiegel door de caravan heen achter de caravan kon kijken, wat een goed beeld geeft.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Mitsubishi Pajero Sport.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Swift

De ervaring van Stuart Winstanley met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Swift Challenger 570 van 1592 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 88%

Had my Shogun Sport for 5 years now I couldnt ask for a more stable car when towing my 2010 Swift Challenger 570 even in windy conditions.i average around 25 mpg and although underpowered when i got it it never missed a beat either driving solo or towing down to cornwall and surrounding areas.Got it chipped by a company called Tunit and had the EGR valve blocked off and cat removed and what a difference it has made.Now producing around 150bhp instead of 115bhp,torque is up and although it struggles on some steep inclines it will now motor along effortlessly with no signs of problems or decline in fuel usage.
Will I swap for something newer......Maybe but not yet!


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Compass

De ervaring van brian jeffery met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Compass Omega 524 L van 1475 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 83%

I have been all round uk with my shogun sport and my compass omega 524 have not had any problems at all in 5 years. best tow car I have had


Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 aut. met een Elddis

De ervaring van Paul k met een Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 aut. (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Elddis Odyssey 550 van 1547 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 85%

Trips to the continent were effortless, The vehicle is comfortable and quiet on long journeys. It pulls the van with ease and power to spare. Yes it drinks fuel 18 mpg, But the comfort arrrrr !!!


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Sterling

De ervaring van Roy met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Sterling Europa 550 van 1470 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

Just picked up new caravan and towed it approx 60 miles with the Mitsi which we bought after reading the reviews on sites like this. First impression is we chose correctly as it tows like a dream. It could as others have said use a 6th gear but you cannot have everything. On first impressions power and stability are excellent.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Adria

De ervaring van A.Pemberton met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Adria Adora Plus 642 UP van 1670 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 87%

Most stable 4x4 i've used for towing - suspension harder so less body roll - only one wife happy to sleep in while I tow. Averaging 22-24mpg towing a large van. Could do with a bit more bhp for the hills but if judged correctly (gear selection) and doing 60mph at start of hill climbs well.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Adria

De ervaring van Andy met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Adria Altea 461 van 1100 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 59%

Fantastic heavy car with a light caravan actually means you can almost forget the van is there. Extremely stable even when the big trucks come by. Pulls brilliantly and mpg is no worse than my old Volvo 850/v70 at about 25 to the gallon. Could do with an overdrive or extra gear sometimes, and I would probably say it is a better car with the caravan on. Has all the toys I need and would be capable of towing a much larger van with ease and peace of mind.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Bailey

De ervaring van Paul met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Bailey Pageant Bordeaux van 1321 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 74%

The Shogun towing a Bailey Pageant is sound. Comfortable easy ride. There are times when you would think there was nothing on the back. The manufacturer states that the caravan can be towed at a maximum speed of 81 MPH (illegal I know), I did stray up to 70mph on a trip back from Somerset and it pulled a dream. The fuel consumption is good too. I think that this car would pull any fully laden caravan anywhere easily. Perfect Match.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Swift

De ervaring van steve pearce met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Swift Challenger 490 van 1550 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 81%

towed all over yorks east coast felt realy comfortable fuel was around 25/27 miles to the gal depended which way we took, m1/a64 or a1 m62, but a great car with plenty of guts


Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 aut. met een Sterling

De ervaring van Gooner met een Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 aut. (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Sterling Elite Searcher van 1732 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 89%

Perfect tow vehicle. Complete outfit is extremely stable in all conditions with plenty of spare power when overtaking or on steep inclines. I cannot ever envisage there will be any situation that this outfit will not cope with well. The only minor problem is fuel consumption, aprox. 18-22mpg when towing, but there - it's only money!!!!


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Swift

De ervaring van peter met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Swift Conqueror 630 van 1715 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 89%

used my shogun sports to pull my swift 630 and sounds daft but car drives better with caravan on theback.pulls realy well but need to select right gears on motorways.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Lunar

De ervaring van Dean met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Lunar Clubman 530-4 van 1350 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 71%

New to vanning, but found the Mitsy plenty enough for my van. Have been all over England and only had the vanfor 18 months. Averaged 25mpg. Very happy even on muddy pitches. Could do with a bit more creature comforts from the Mitsy though. Bit basic inside.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Coachman

De ervaring van Paul N met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Coachman Amara 580 van 1550 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 81%

I had this car for 18 months heavy on fuel down to 17 MPG on motorway, road tax now 400 notes, now changed to Kia Sorento halfed my running costs had the Kia for 3 months very pleased with it recommend you change to a Kia


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Ace

De ervaring van peter met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Ace Supreme Globestar van 1678 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 87%

I am more than happy with my rig. I get roughly 25 mpg. and have no problems when on the road in any weather conditions, includeing the stormy run earlier thias year...Thanks for the info...a great help.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Fleetwood

De ervaring van steve twinam met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Fleetwood Heritage 640-I TA van 1580 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 89%

towed a fully loaded eldiss super scirroco (1900 kg) all over europe. Performance and fuel consumption constant at 25 mpg. could not ask for a more solid and reliable tow motor




Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Hobby

De ervaring van paul haworth met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Hobby Prestige 650 UMFe van 1934 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 94%

the mitsubushi 2.8 lwb shogun, towing a hobby 650 umf 5 berth at 96 percent did well but watch ur temperature guage! on the steep motoway climbs!!!!!


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Compass

De ervaring van Roger met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Compass Rallye 482 van 1400 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 75%

Tows the outfit fully laden without any problem and very stable in all weathers and roads, a very flexible vehicle, consumption a constant 26 mpg.


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Sterling

De ervaring van George met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Sterling Eccles Jewel van 1484 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

Towed both van and car fully loaded around europe including alpes with no problem..didn't know I had it on the back..excellent!!


Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 met een Elddis

De ervaring van mark harding met een Mitsubishi Pajero Sport - 3.0 V6 (125 Kw/170 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Elddis Avante 556 van 1414 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 78%

effortless vehicle does lose some power on long up hill runs but appart from that this car is a good all rounder. fuel can be expensive though but safety feel factor is a bigger selling point with this car. excellent


Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD met een Swift

De ervaring van Martin met een Mitsubishi Pajero Sport - 2.5 TD (85 Kw/116 pk bouwperiode: september 2004 - januari 2008) en een Swift Conqueror 630 van 1715 kg geplaatst op 12-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 94%

I towed my swift conqueror from Lincoln to the lake district With both car and van fully loaded without any problem. I got on average 26 mpg.


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Nieuw website
De Caravantrekker website is compleet vernieuwd! Mocht je opmerkingen hebben of foutjes tegen komen zou ik het prettig vinden om deze van je te horen. Stuur een mail met de url van de betreffende pagina. Hartelijk dank!

De reis een last?
Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier. Volg een caravancursus Op Maat.
Al v.a. € 169,-


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen