Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Ssangyong Kyron

Sorteer gebruikservaringen op:

Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] met een Tabbert

De ervaring van j.van houwelingen met een Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] (104 Kw/141 pk bouwperiode: december 2005 - april 2009) en een Tabbert Vivaldi 495 HE van 1483 kg geplaatst op 11-10-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 68%

auto ssangyong kyron m 200 4wd gebruikt 1liter diesel op 10km.met caravan het verbruik zonder caravan is ook 1 liter diesel 10km.

Bekijk berekening

x


Ssangyong Kyron - M 200 Xdi aut. [2WD - 2007] met een Hobby

De ervaring van f clemens met een Ssangyong Kyron - M 200 Xdi aut. [2WD - 2007] (104 Kw/141 pk bouwperiode: september 2007 - april 2009) en een Hobby Excellent 500 KMFe van 1400 kg geplaatst op 20-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 68%

deze zomer met deze combinatie naar cambrils spanje gereden een kleine 1650 km een geweldige ervaring inderdaad als eerste boven en ook beneden verbruik was ongeveer 1 op 8 zeker niet verkeerd
echt aan te bevelen

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Ssangyong Kyron.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] met een Swift

De ervaring van alfie met een Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] (104 Kw/141 pk bouwperiode: december 2005 - april 2009) en een Swift Conqueror 630 van 1834 kg geplaatst op 20-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 97%

ssangyong kyron pulls my ace morningstar like its not on the back. plenty of power even overtakes on hills


Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] met een Swift

De ervaring van alfie met een Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] (104 Kw/141 pk bouwperiode: december 2005 - april 2009) en een Swift Charisma 565 van 1576 kg geplaatst op 20-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 85%

just got this car to tow a new van swift charisma
you would not know its on the back. tows with ease


Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] met een Bailey

De ervaring van John Maddox met een Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] (104 Kw/141 pk bouwperiode: december 2005 - april 2009) en een Bailey Unicorn Cartagena van 1679 kg geplaatst op 20-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 90%

This is my first time,caravan is Pegasus Milan, with 08,4x4 2ltr engine towing very good,Oct 13 towing down to Spain van and car full for the winter in the sun.It towed very good and good return MPG around 27 mpg.


Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] met een Avondale

De ervaring van Rich Kirkman met een Ssangyong Kyron - M 200 Xdi [4WD] (104 Kw/141 pk bouwperiode: december 2005 - april 2009) en een Avondale Argente 555-4S van 1400 kg geplaatst op 20-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 72%

This is the most stable tow car I have used its performance last week in extremly gusty winds (up to 45 mph) was faultless although I did moderate my speed .Coming home in fine weather she pulls like a train biggest problem keeping the speed down to limit requires a light right foot overtaking on motorway even on uphill sections first class. Great tow car !


Ssangyong Kyron - M 200 Xdi aut. [4WD] met een Bessacarr

De ervaring van phil blavins met een Ssangyong Kyron - M 200 Xdi aut. [4WD] (104 Kw/141 pk bouwperiode: december 2005 - september 2007) en een Bessacarr Cameo 495 van 1500 kg geplaatst op 20-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 76%

The Kyron is perfect for towing the bessecar cameo it has good drive and pulling power and the auto box is a dream come true 30+ mpg over urban roads (no motorway or dual carriage way and forget what "whatcar say" the engine once cruising is as quiet as my TDCI Mondeo was and the outfit 110% more stable


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Nieuw website
De Caravantrekker website is compleet vernieuwd! Mocht je opmerkingen hebben of foutjes tegen komen zou ik het prettig vinden om deze van je te horen. Stuur een mail met de url van de betreffende pagina. Hartelijk dank!

De reis een last?
Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier. Volg een caravancursus Op Maat.
Al v.a. € 169,-


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen