Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Toyota Landcruiser 90

Sorteer gebruikservaringen op:

Toyota Landcruiser 90 - 3.4 V6 met een TEC

De ervaring van JH Brouwer met een Toyota Landcruiser 90 - 3.4 V6 (131 Kw/178 pk bouwperiode: augustus 1999 - december 2002) en een TEC Weltbummler 640 van 1690 kg geplaatst op 06-06-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 88%

Wij bezitten deze combinatie sinds 2005, Veel buitenlandse verre reizen gemaakt oa. een aantal malen Griekenland. Combinatie moet met gevoel en verstand worden gereden. Nooit in de problemen geweest tijdens het rijden. Snelheid wotdt bewust beperkt to 95 km/u. Zuiging van grote inhalende vrachtwagencombinaties voelbaar. Trekkracht in de Alpen en andere berggebieden super. Verbruik combinatie met cruisecontrol in normale ritten 1 op 7. Echtgenote (ook rijbewijs BE) vindt het zelf rijden veel inspanning en zal alleen rijden in noodsituaties en in eenvoudige snelwegsituaties. In deze combinatie kan niet iedereen zomaar achter het stuur kruipen.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Toyota Landcruiser 90.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Toyota Landcruiser 90 - 3.4 V6 aut. met een Bailey

De ervaring van gary met een Toyota Landcruiser 90 - 3.4 V6 aut. (131 Kw/178 pk bouwperiode: augustus 1999 - december 2002) en een Bailey Senator Carolina van 1696 kg geplaatst op 06-06-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 95%

in my view an excellent towing vehicle, cant fault anything about the capabilities of this car, towing my caravan is a dream and not a nightmare, has no problems towing on any gradient....


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Nieuw website
De Caravantrekker website is compleet vernieuwd! Mocht je opmerkingen hebben of foutjes tegen komen zou ik het prettig vinden om deze van je te horen. Stuur een mail met de url van de betreffende pagina. Hartelijk dank!

Check je combinatie
Mag ik met mijn caravan rijden en mag mijn auto hem wettelijk trekken? Het antwoord krijg je aan de hand van het invoeren van je kenteken.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen