Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Contact Menu

Spelregels voor dit forum

Dit forum is primair bedoeld om mensen te informeren over trekauto's, caravans en het reizen met de caravan (in brede zin). Antwoorden op vragen moeten dan ook nuttige informatie bevatten!

Ik zelf (Menno) zal waar nodig en/of als ik een antwoord weet, antwoorden en in ieder geval er voor zorgen dat foutieve antwoorden gecorrigeerd worden (voor zover ik dat kan).

Uiteraard is het prettig als ook anderen vanuit hun expertise en ervaring mede caravanners helpen door het geven van antwoorden. Dit gebeurt alleen indien de reacties bijdragen aan een opbouwende discussie zonder op de persoon te spelen.

Wij als webmaster/moderator kan ik zonder tegenbericht elk bericht verwijderen als het niet bijdraagt aan een nuttige discussie of om een andere reden ongewenst is. De gangbare wettelijke Nederlandse regels zijn uiteraard van toepassing op dit forum. Door deel te nemen aan dit forum ben je hiermee akkoord.

Smiley's

Smiley's kunnen gebruikt worden door het typen van ;) 

Vet

Tekst in vet zetten kan met: [b]tekst[/b].

Cursief

Tekst in cursief kan met [i]tekst[/i]

Afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen niet op dit forum geplaatst (gedownload) worden. Wel kan een plaatje dat elders is opgeslagen in het forum getoond worden door een verwijzingen naar de afbeeldingen op te nemen in HTML. Het internetadres van het plaatje plaats je dan tussen [img] en [/img]. 
Dus: [img]http://www.internetadres.jpg[/img]

Ik raad echter wel aan het gebruik van plaatjes te beperken en alleen te gebruiken indien dat iets toevoegt aan de discussie.

Opmerkingen

Heb je opmerkingen over dit forum of ben je van mening dat een bepaalde reactie verwijderd moet worden kan je per email contact opnemen: info@caravantrekker.nl  

 

Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)