Caravantrekker.nl

Spelregels voor dit forum

Dit forum is bedoeld om mensen te informeren over trekauto's, caravans en het reizen met de caravan.

Caravantrekker zal vanuit haar expertise proberen de vragen te beantwoorden. Uiteraard is het prettig als ook anderen vanuit hun kennis en ervaring mede caravanners helpen door het geven van goede antwoorden. Dit gebeurt alleen als de reacties bijdragen aan een opbouwende discussie zonder op de persoon te spelen. Reacties op vragen moeten dan ook nuttige informatie bevatten!

Zinvolle vragen

Kijk voordat je een nieuwe vraag stelt wel even of het antwoord op je vraag niet gemakkelijk al op de site te vinden is. Bijvoorbeeld bij de informatie de gebruikerservaringen of door te zoeken in alle vragen.

Stel geen vragen over de nieuwwaarde, doe-het-zelf klussen aan caravans, voortenten of vragen die beter op sociale media gesteld kunnen worden. Dit ter beoordeling van Caravantrekker en vragen die te weinig toevoegen aan deze site worden zonder tegenbericht niet geplaatst.

Online

Voordat een vraag en/of een reactie online komt te staan zal Caravantrekker die eerst zelf bekijken. Daarbij wordt gelet op:
In sommige gevallen zal Caravantrekker de vraag zelf alleen per e-mail beantwoorden. Als de vraag voor een grotere doelgroep nuttige informatie bevat wordt deze online beantwoord.

Rechten

Caravantrekker kan zonder tegenbericht een bericht niet plaatsen of alsnog verwijderen en/of aanpassen als het niet bijdraagt aan een nuttige discussie of om een andere reden ongewenst is. Nadat een reactie verstuurd is aan Caravantrekker doet de indiener afstand van het auteursrecht.

Door je vraag en/of reactie te versturen ben je akkoord met deze spelregels. Ik zal proberen zo snel mogelijk te reageren maar verwacht geen 24/7 service 😉

Niet anoniem

Je mag gebruik maken van telkens dezelfde 'nickname' maar anoniem reageren is niet toegestaan. Het e-mailadres moet geldig zijn, maar zullen wij nooit aan anderen doorgeven. Indien een e-mailadres ongeldig is worden reacties niet geplaatst of verwijderd. Caravantrekker zal je privacy waarborgen.Bewust eenvoudig

Dit is bewust een simpel en open forum met relatief weinig technische mogelijkheden. Toch kan van onderstaande mogelijkheden gebruik gemaakt worden.

Smiley's

Een opmerking met een knipoog smiley 😉 kan gegeven worden door het typen van ; ) zonder de spatie er tussen.

Vet

Tekst in vet zetten kan met: [ b ] tekst [ / b ]
(gebruik geen spaties tussen de haken)

Cursief

Tekst in cursief kan met [ i ] tekst [ / i ]
(gebruik geen spaties tussen de haken)

Afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen niet op dit forum geplaatst (gedownload) worden. Wel kan een plaatje dat elders is opgeslagen in het forum getoond worden door een verwijzingen naar de afbeeldingen op te nemen in HTML. Het internetadres van het plaatje plaats je dan tussen [ img ] en [ / img ].
Dus: [ img ] http://www.internetadres.jpg [ / img ]
(gebruik geen spaties tussen de haken)

Ik raad echter wel aan het gebruik van plaatjes te beperken en alleen te gebruiken indien dat iets toevoegt aan de discussie.

Opmerkingen

Heb je opmerkingen over dit forum of ben je van mening dat een bepaalde reactie verwijderd moet worden kan je per e-mail contact opnemen met Menno van der Heijden (Caravantrekker).

> Stel een nieuwe vraag


 

Trekadvies

Selecteer eerst een auto voor een trekkrachtberekening.


 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

 

©2023 Caravantrekker