Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Ervaringen Tests Advies Vragen Menu

Spelregels voor dit forum

Dit forum is alleen bedoeld om mensen te informeren over trekauto's, caravans en het reizen met de caravan.

Caravantrekker zal vanuit haar expertise proberen de vragen te beantwoorden. Uiteraard is het prettig als ook anderen vanuit hun kennis en ervaring mede caravanners helpen door het geven van goede antwoorden. Dit gebeurt alleen als de reacties bijdragen aan een opbouwende discussie zonder op de persoon te spelen. Reacties op vragen moeten dan ook nuttige informatie bevatten!

Voordat een vraag of reactie online komt te staan zal Caravantrekker die eerst zelf bekijken. Daarbij wordt gelet op:


Caravantrekker kan zonder tegenbericht een bericht niet plaatsen of alsnog verwijderen en/of aanpassen als het niet bijdraagt aan een nuttige discussie of om een andere reden ongewenst is. Nadat een reactie verstuurd is aan Caravantrekker doet de indiener afstand van het auteursrecht.

Door je vraag en/of reactie te versturen ben je akkoord met deze spelregels. Ik zal proberen berichten zo snel mogelijk online te zetten maar verwacht geen 24/7 service

Menno van der Heijden (Caravantrekker).Smiley's

Smiley's kunnen gebruikt worden door het typen van ; )

Vet

Tekst in vet zetten kan met: [ b ] tekst [ / b ]
(gebruik geen spaties tussen de haken)

Cursief

Tekst in cursief kan met [ i ] tekst [ / i ]
(gebruik geen spaties tussen de haken)

Afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen niet op dit forum geplaatst (gedownload) worden. Wel kan een plaatje dat elders is opgeslagen in het forum getoond worden door een verwijzingen naar de afbeeldingen op te nemen in HTML. Het internetadres van het plaatje plaats je dan tussen [ img ] en [ / img ].
Dus: [ img ] http://www.internetadres.jpg [ / img ]
(gebruik geen spaties tussen de haken)

Ik raad echter wel aan het gebruik van plaatjes te beperken en alleen te gebruiken indien dat iets toevoegt aan de discussie.

Opmerkingen

Heb je opmerkingen over dit forum of ben je van mening dat een bepaalde reactie verwijderd moet worden kan je per email contact opnemen met Menno.


 

Trekadvies


 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

 

© 2004-2020 Caravantrekker