Caravantrekker.nl

Waterpomp wc pomp tabbert

Jacje vraagt op 14 juli 2017:

wij hebben een tabbert al 3 jaar nu is gisteren in eens de waterpomp en wc pomp er mee uit gescheden gisteren het toiletje helemaal gepoetst en de wasbak ook in de keuken het wasbakje alles deed het gewoon en vanmorgen deden de lampjes in de badkamer het ook alle 3 niet meer die heb ik vervangen en ben de kampeerwagen gaan inpakken en ik liet wat vallen en dacht ik spoel het even af maar de pomp slaat niet aan in de keuken niet en badkamer niet toen wilde ik de wc nog een keer naspoelen en die slaat ook niet aan ??? we hebben de zekering in de kast al vervangen en ook een x gereset alle kabbels nagelopen ook nog in de wc rol houder gekeken voor zekering maar die zit daar niet ook al geprobeert te zoeken in de ruimte waar hij in hoort is ook niks te vinden wie kan mij helpen ermee ? mvg jacqueline

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Caravantrekker (Menno) antwoordt op 14 juli 2017:

Begrijp ik nu goed dat zowel de verlichting als de waterpomp het niet doet? Test dan of die wel werken als de auto er voor staat. Anders is er een probleem met de omvormer lijkt mij.


jacje antwoordt op 14 juli 2017:

nou de lampjes zijn 3 spotjes in de badkamer die knalden er van de week alle 3 uit en is 7 watt per lampje , die heb ik gisteren bvervangen en nu doen ze het weer en bij puur toeval merkte ik straks dat de wc pomp en waterpomp niet aanslaan wel alle andere lampjes en koelkast en de kachel maar die 2 dingen niet ? anders morgen micchien even langs de wit rijden in schijndel maar ik dacht misschien is het een kleinigheidje wat ik over het hoofd heb gezien


Caravantrekker (Menno) antwoordt op 14 juli 2017:

Heeft de WC een eigen spoelwater tank? Zo nee, dan doet alleen de waterpomp in de watertank het niet. Even meten of er stroom op staat (als de kraan open is) en dat weet je of de pomp stuk is of dat er iets met de stroomvoorziening aan de hand is.


jacje antwoordt op 14 juli 2017:

ja wc heeft eigen tank en de watertank ligt onder de draaikist in de rondzit , ik denk dat het idd ergens iets met de stroomtoevoer te maken heeft , maar de rest van alle apparaten werkt wel gewoon en de lampjes in de caravan echt zo vreemd


Louis antwoordt op 14 juli 2017:

Ik kan het niet goed volgen.
Drie lampjes tegelijk stuk die het na vervanging ineens weer wel doen. (piekspanning in omvormer ?)
"De" zekering in de kast vervangen (zit er dan maar één in dan ?) maar ook zonder te vermelden of de oude kapot was ?
Gezocht naar de toiletzekering "waar hij hoort te zitten" maar ook niks te vinden.
Ben geen elektrotechnicus, maar ik kan zo geen logisch traject trachten te volgen tot waar het probleem zou kunnen zijn ontstaan .
Voor de elektovakmensen onder ons (en jezelf) : Kun je iets duidelijker zijn ?


Hans antwoordt op 14 juli 2017:

En een paar komma's en punten in het verhaal zou het misschien ook wat begrijpelijker maken.

Met vriendelijke groet,

Hans


Kees antwoordt op 15 juli 2017:

Meten is weten!


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Caravan (te?) zwaar

Bij het uitzoeken van een nieuwe caravan kijken we natuurlijk naar het gewicht. Maar als we dan echt gaan rekenen doen we dat toch vooral met centen in plaats van met kilo’s.

Hoe meer PK's, hoe beter?

Folders staan vol met technische gegevens. Waarop moet je letten als je een trekauto koopt? En wat is belangrijker, koppel of vermogen?

Gastenboek

Lees de beoordelingen van gebruikers die het Trekadvies hebben gekocht.

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker