Caravantrekker.nl

Rooster in keukenkastje

Lolle Scholten vraagt op 28 juli 2017:

Hallo allemaal, ik heb een caravan van het merk Hobby 400SF en heb problemen met de kraan van het keukenblok. Om bij de kraan te komen moet ik onder in het keukenkastje zijn, maar hierin zit een pannenrekje op rails dat verwijderd moet worden. Is er een simpele manier om het rekje te verwijderen zonder de hele boel uit elkaar te schroeven of het hele keukenblok te slopen? Heb al gezocht om een palletje o.i.d. maar kan zo niks vinden. Misschien dat er iemand is die dit eerder bij de hand heeft gehad en mij die helpende hand wil toesteken 😉
Alvast bedankt voor de aandacht en de moeite, want ik zou met een oplossing zéér gebaat zijn

Lolle Scholten

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Jasper antwoordt op 28 juli 2017:

Kun je 'm niet gewoon uittrekken en optillen?
(het is ook altijd alles of niks. On onze Kip moest er zelfs een touwtje aan de achterkant en een schroefoogje achterin het kastje om te voorkomen dat ie er steeds uit d.....😉 !)


Marcel antwoordt op 28 juli 2017:

Veel van dat soort laatjes moet je helemaal uittrekken. Vervolgens kun je het laatje aan de voorzijde iets optillen en dan uit de rails klikken.
succes!!


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Genuanceerd advies

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde Trekrapport een E-book is met zo'n 30 pagina's vol met informatie.

Hoe meer PK's, hoe beter?

Folders staan vol met technische gegevens. Waarop moet je letten als je een trekauto koopt? En wat is belangrijker, koppel of vermogen?

Caravan (te?) zwaar

Bij het uitzoeken van een nieuwe caravan kijken we natuurlijk naar het gewicht. Maar als we dan echt gaan rekenen doen we dat toch vooral met centen in plaats van met kilo’s.

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker