Caravantrekker.nl

12 v probleem hobby 495

Onno vraagt op 11 augustus 2017:

Goedemiddag , tijdens mijn vakantie is het volgende probleem ontstaan. De waterpomp en 12 v lamp in de keuken en het pompje van het toilet deden het niet meer. De witte stroomkast in de kledingkast bromde al een aantal dagen en nadat het gebrom gestopt was werkte het 12 v gedeelte dus niet meer. Kan iemand mij vertellen wat dit probleem kan zijn ? De verlichting als de caravan achter de auto hangt werkt wel gewoon.

Groet, Onno

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Jeroen antwoordt op 11 augustus 2017:

Dan moet de omvormer zelf wel stuk zijn of de zekering die er in zit. Maar van een defecte zekering gaat de omvormer niet brommen, dus ik vrees dat je het hele ding moet vervangen


Onno antwoordt op 11 augustus 2017:

De zekering is nog heel. Moet dan die hele witte kast vervangen worden en wat zou zoiets kosten ?


aadje antwoordt op 11 augustus 2017:

Onno volgens mij is het een combi kastje met 230volt en 12 volt gedeelte waarschijnlijk hoef je niet de hele unit te vernieuwen over welke caravan gaat het.En och wat het kost beter duur als niet te koop in dit geval.


aadje antwoordt op 11 augustus 2017:

Sorry zie het probeer eens bij ACR in Austerlitz heeft veel in huis en koopt alles op waar hij brood in ziet Zo heeft hij oa praktisch alles van Chateau en Home car ongeacht wat je zoekt failliet boedel hij koopt het.
Succes.


René antwoordt op 11 augustus 2017:

Bij ons was het de zekering die in een klepje is gemonteerd in de ruimte waar de toiletcassette ingeschoven wordt. Aan de rechterkant tegen de voorwand zal ik maar zeggen zit een klepje, daar zit de rode steekzekering. Was modeljaar 2004/5

Hoop dat dit het is?


Onno antwoordt op 11 augustus 2017:

Klopt, het is een combikastje. Ik heb de zekering in het toilet gecontroleerd en die is heel. Ik zal acr morgen ff contacten. Zal mijn bevindingen hier plaatsen. Alvast bedankt voor de reacties 👍🏻


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Donatie

Onafhankelijke informatie op internet kan niet gratis zijn!

Hoe meer PK's, hoe beter?

Folders staan vol met technische gegevens. Waarop moet je letten als je een trekauto koopt? En wat is belangrijker, koppel of vermogen?

Voorbeeld Trekrapport

Het Trekrapport heeft de vorm van een E-book met gemiddeld zo’n 30 pagina’s. Bekijk voor een impressie het voorbeeld voor mijn eigen combinatie.

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker