Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Blogs Informatie Tests Reviews Advies Vragen Menu

Vernieuwing forum

Durk vraagt op 28 October 2018 om 01:22:

Gewoon een opmerking: ik ben blij met de initiatieven die Menno heeft genomen wat betreft het forum. Het heeft direct resultaat.

Nieuwe deelnemers met nieuwe vragen, er waait gewoon een frisse wind.

Jammer dat de leercurve van een aantal recidivisten wel heel traag stijgt, meer we gaan de goede kant op met ruimte, ruimte, ruimte voor vragen en antwoorden.

Chapeau MENNO!!!!!

Naar laatste bijdrage

Reacties:

aadje antwoordt op 28 October 2018 om 08:33:

@Ik ben het met Aad en Durk eens wat ze zeggen Louis eindelijk een kans dat het forum weer serieus wordt dan ga ik ook weer meedoen.Ik heb er alleen het laatste jaar bewust de draak mee gestoken in de hoop dat zou gebeuren wat Menno en Bert nu gedaan hebben.En inderdaad vele afgehakte zullen terug keren als het goed gaat.Dit betreft een ieder ook mij en zonder namen te noemen er zit er nog steeds een op het randje.Wie de schoen past..???


Durk (reactie verplaatst) antwoordt op 28 October 2018 om 09:22:

Louis: een paar jaar geleden schreef ik n.a.v. een eindeloze discussie waar jij ook weer eens in betrokken was: "wat baat de uil een kaars en bril, als hij toch niet lezen wil". Nog steeds en afgelopen dagen veelvuldig wordt je gewezen op je voor anderen zeer irritante manier van gelijk willen hebben. Je wordt terecht gewezen door Menno en door forumdeelnemers. Er haken forumdeelnemers af door o.a. jouw reacties (ik ook) en je gaat maar door en door en door. Irritant is ook je steeds weer semi-politieke opstelling met een zogenaamd grappige woordspeling en het eeuwige afgeven op dealers, ambtenaren en overheid Ik vind je langzamerhand echt een vervelende oude ( geef je zelf aan) vent worden die te weinig in de spiegel kijkt. Ja dit is persoonlijk gericht, omdat je dat zelf in je gelijkhebberij ook steeds doet, zelfs nu weer naar Menno. Mag ik je een advies geven (en ik meen het ook nog) neem een hond en ga daar mee wandelen als je weer eens je gelijk wilt halen op het forum. Durk


Nietmijnhobby antwoordt op 28 October 2018 om 09:29:

Ach ik ga weer een jaar alleen lezen en lachen op dit forum, geen reactie van mij meer , voordat de oorlog uitbreekt. De groeten en houdoe en bedankt .


Louis antwoordt op 28 October 2018 om 10:17:

Ik geloof dat het op te lossen is zonder dat mensen afhaken.
Dit is overigens ook nooit de bedoeling geweest.
Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, dus als dat verkeerd valt of opgevat wordt krijg je weerstand, en word na verloop van tijd elke letter op de weegschaal gelegd zodat er helemaal niets meer gezegd kan worden.
(37 jaar een hond gehad Durk)
Maar goed, als ik reageer op reparatieonderwerpen en het niet eens ben of het vanuit een andere invalshoek benader wekt dat irritatie.
Wanneer ik een oorzaak van randverschijnselen op caravangebied aangeef...wekt dat irritatie.
Als ik een probleem in het algemeen benader en het niet als met een pijl toe spits op die ene vraag...wekt dat irritatie.
Ik heb ook héél wat rare en persoonsgerichte opmerkingen van anderen voorbij zien komen waar met geen woord over werd gerept, doe ik dat wél, dan wekt dat irritatie.
Conclusie moet dus zijn dat ik anders tegen de dingen aankijk dat de meerderheid.
Dat anders denken en kijken ga ik niet veranderen daar ik meen m'n redenen te hebben.
Wat ik wél ga doen is me voor 95 % onthouden van inbreng en hoofdzakelijk nog mee lees, zodat de rust weer terugkeert.
En dat doe ik niet voor een bepaalde groep (ik noem het meelopers...sorry) maar in het algemeen belang waaronder die van caravantrekker zelf.

Groeten, mooie zondag en toekomst hier gewenst


TheoS antwoordt op 28 October 2018 om 11:07:

@Louis,

Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is

Met korter zingen kun je je melodie ook laten horen.


John antwoordt op 28 October 2018 om 11:07:

Ik zie woorden langs komen in het betoog van louis zoals, randverschijnsels, algemeen benader en anders tegen dingen aankijk.
Randverschijnsels hebben vaak niets met de vraag te maken.
Algemeen benaderen is vaak je leuterpraat, die compleet van de vraag afwijkt.
Je mag anders tegen dingen aankijken, maar 1+1 (technisch,praktisch, natuurwetten ed) is een gegeven uitkomst waar jij ook niet anders tegen aan kunt kijken, maar toch vaak probeert. Dit 1+1 principe resulteert niet in meelopers, maar realisten die het wel inzien.
Gelijk halen, hierin loop je vast.


@Eric antwoordt op 09 November 2018 om 19:09:

Mooie update zo met die onderverdeling in onderwerpen.


PieteR antwoordt op 10 November 2018 om 00:46:

Jammer, dat de veten hier weer doorgaan. Ongeacht of er door iemand hier enige winst valt te behalen: sla over wat of wie je niet wil lezen, dat geeft rust!

En ja, de onderverdeling in onderwerpen is een hele verbetering, al is het jammer, dat persoonlijke aanvallen niet in een PB aan iemand gericht kunnen worden, maar nog steeds open en bloot een schaduw werpen op dit forum. Maar okee, dat is mijn persoonlijke mening, misschien staan er hier wel honderd betere tegenover?Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Vul je kenteken in en check wat je mag en kan trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Politie controle

Regelmatig controleert de Politie caravans, campers en aanhangwagens. Waar wordt bij zo'n controle op gelet?

In welke versnelling?

Wanneer heb je voldoende trekkracht en wanneer moet je schakelen als je met een caravan gaat rijden?

Hulpvering

Hulpvering kan het rijcomfort met een caravan enorm verbeteren. Hoe komt dat en welke mogelijkheden zijn er?

© 2004-2019 Caravantrekker