Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blogs Tests Reviews Advies Vragen Menu

Caravanbanden

Pier Gonggrijp vraagt op 05 February 2019 om 19:14:

Ik heb (bijna) een Fendt Bianco Selection 515 SG van 2015 (1700 kg) gekocht. De banden zijn van medio 2014 (DOT 2414) en ik wil die liefst nu vast vervangen. De dealer monteert standaard Toyo H08, 195/70 R15 104S. Toyo schijnt een merk van Hankook te zijn.
Wie heeft er ervaring met deze Toyo H08 banden?
Wie heeft een goed advies voor de beste caravanband?

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Debouncer antwoordt op 05 February 2019 om 21:03:

Ikzelf heb van de zomer de Toyo's vervangen door Hankook. Achteraf waren de Toyo's naar mijn mening oorzaak van wat onrustig weggedrag. Ik zit nu in Oostenrijk en ik vond dat de caravan met de Hankooks veel stabieler lag.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker