Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blogs Tests Reviews Advies Vragen Menu

Lengte rechte stuk rail

vraagt op 25 March 2019 om 10:44:

Kan iemand mij de maat van het RECHTE stuk rail aangeven van een caravelair antares 426 de luxe uit 2008. Dit ivm een luifel

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Quirien antwoordt op 27 March 2019 om 11:46:

Helaas annoniem. Ik weet het niet en om de verhouding van de plaatjes van dit model in verhouding terug te berekenen ga ik mij maar niet aan wagen.

Maar.... Misschien het volgende...... mocht er geen reactie verder hier op komen; Er staan er op marktplaats en bij diverse dealers een paar te koop. Bel anders deze eens op en vraag of zij bereid zijn dit even voor je te willen opmeten.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker