Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Op dak klimmen

Dual Hobby vraagt op 15 May 2019 om 15:46:

Omdat de ventilatiebuizen in onze hobby 490kmf direct boven het bed zitten en we veel last hebben van de lichtinval heb ik deze nu afgeplakt met een bierviltje. Dit vind ik geen ideale situatie. Ik wil de kapjes van de ventilatiebuizen er af wippen en zwart spuiten, hopelijk is er zo minder licht inval. Echter daarvoor moet ik op het dak klimmen. Nu vraag ik mij af of ik dan zo maar kan doen. Het is toch een dun plaatje en ik heb geen zin daar een deuk in te maken,

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Menno (Caravantrekker) antwoordt op 15 May 2019 om 19:39:

Verdeel je gewicht door een plank of beter een plaat hout op het dak te leggen. Zitten of liggen op het dak zal ook geen probleem zijn (als je niet super zwaar bent ) op de rand van het dak.
Ik weet trouwens niet of het kapje er gemakkelijk af kan?


MarkS90 antwoordt op 15 May 2019 om 21:40:

Dat kapje zit toch aan de rand van de caravan? Neem dan een trap om op te staan, zo beschadig je niet je caravandak.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker