Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Scheurtje disselbak knaus sudwind

Karim B vraagt op 07 July 2019 om 10:30:

Gisteren de caravan van stal gehaald en mijn oog viel direct op een scheurtje ter hoogte van de disselbak. Het scheurtje begint in het hoekje op de scheiding van de alu voorplaat en de disselbak. Nu is mijn vraag hoe we dit het best kunnen repareren let wel het betreft een scheurtje in de ronding van de disselbak aan de zijkant!

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Aad antwoordt op 07 July 2019 om 13:25:

Meestal is een disselbak gemaakt van abs (motorfietskuipen ook) en daar houdt geen normale lijm op. Ik gebruik altijd Stabilit Express, te vinden in een modelbouwwinkel en op het www. Een lapje kevlar oid erop en smeren maar! IJzersterk resultaatReageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker