Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Etui luifel

Jaap H vraagt op 08 September 2019 om 21:04:

Wij hebben sinds kort een tweede rail op onze caravan boven de bestaande rail waar onze etui luifel in zit. Als je de voortent gebruikt kiep je de etui luifel op het dak terwijl hij in de tweede rail blijft zitten. Zo hebben wij 11dagen op de camping gestaan met voortent. Alleen toen ik de etui luifel terug kiepte kwam ik erachter dat de hoes van de etui luifel grotendeels vol geregend was door de rits die schuin naar boven staat als de luifel op het dak ligt. Het is een Thule etui luifel. Heeft iemand hier ervaring mee, of weet iemand hier voor een oplossing zodat de luifel droog blijft.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Menno (Caravantrekker) antwoordt op 08 September 2019 om 21:09:

Mijn caravan heeft lang buiten gestaan met een etuiluifel (Fiamma) er aan in de regen en de luifel was altijd wat nat en vochtig. De zak is m.i. niet echt waterdicht. Dus of het erg is dat de luifel wat nat wordt??.


TheoS antwoordt op 09 September 2019 om 00:02:

Mijn caravan staat altijd buiten. Bij mijn vorige caravan had ik ook een Thule luifel. Na de winter was deze door het vocht altijd beschimmeld, ook nadat ik hem door een nieuwe had vervangen.
Wat is er tegen te doen: Ofwel op tijd verwijderen en ergens droog opbergen ofwel er af halen en schoon maken. Caravanbedrijven hebben daar speciaal spul voor.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2020 Caravantrekker