Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Thetford koelkast nieuw smal hoog model

D.poot vraagt op 20 September 2019 om 21:03:

Zijn er meer mensen bij wie deze koelkast het niet doet. Een nieuwe hoge smalle thetford absorptie koelkast. Wordt wel warm geeft geen fout code maar koelt niet.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Aad antwoordt op 20 September 2019 om 22:55:

Als hij nieuw is kun je het beste terug gaan naar het adres waar je hem gekocht hebt. Je hebt recht op reparatie of vervanging.
Maar ik vraag me af: staat er wel iets in die koelkast? Flessen oid? Want als hij van buiten warm wordt, dan werkt hij in principe. Maar hij moet wel iets hebben om af te koelen!


Hafar antwoordt op 20 September 2019 om 23:17:

In het vriesvak voel je echt wel of hij het doet of niet. Ook als er niets in staat.

Met vriendelijke groet,

Hafar


Tom antwoordt op 24 September 2019 om 09:40:

Sluit de deur wel volledig? Met een blauw klapvenstertje aan het slot kan je deur een 3-tal mm open laten. Als dat venstertje verkeerd sttat, zal de vriesruimte wel koud worden, maar de kast zelf haast niet.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker