Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Volvo V60 Twin Engine

Dick Polman vraagt op 05 December 2019 om 19:32:

OP de site wordt bij de Volvo V60 aangegeven dat de maximale kogeldruk 75 kg is. Hierdoor scoort de auto op dit gebied niet goed. Echter sinds het 2016 model (niet meer plug in hybride, maar Twin Engine) is de maximaal toegestane kogel druk verhoogd naar 90kg.

Ik ben benieuwd of dit kan worden geupdate in de database en wat het effect hiervan is op de scores. Dit is met name interessant omdat deze auto in grote hoeveelheden uit de lease komt nu (4 jaar) en in potentie een perfecte caravan trekker is.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Menno (Caravantrekker) antwoordt op 05 December 2019 om 19:54:

Dat heeft verder geen invloed op de scores. Verander zelf bij de technische gegevens de kogeldruk naar 90 en je ziet het verschil, maar in de db heb ik ook een exemplaar veranderd.
Prima voordelige trekker die bovendien nog een paar jaar langer dan verwacht maar 50% wegenbelasting kost.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2020 Caravantrekker