Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Marokko reis mei en juni 2020

JHN vraagt op 16 December 2019 om 14:45:

Beste Menno,
Is er praktijk ervaring inzake pech hulp in Marokko.
Zijn ANWB en Centraalbeheer verzekert.
Wij reizen solo, dus geen Acsi of Anwb reis.
Dank alvast voor iedere informatie.


Naar laatste bijdrage

Reacties:

Menno (Caravantrekker) antwoordt op 16 December 2019 om 15:03:

Geen idee
Ik hoor wel van alle kanten dat de Marokanen heel hulpvaardig zijn en dat ze heel goed tijdelijke oplossingen kunnen verzinnen waarmee je je reis kan voortzetten. Ik zou me daar geen zorgen maken.


MarkS90 antwoordt op 16 December 2019 om 16:51:

Vragen over pechhulp en verzekering zul je ook moeten stellen bij je verzekeraar. Misschien zijn er extra inentingen nodig ... Fijne reis.


ton groenendijk antwoordt op 17 December 2019 om 09:41:

Het valt wel een beetje buiten het kader van dit forum, maar is het een overweging waard iets eerder te vertrekken? Wij hebben gereisd in de maanden april en mei en toen was het in het binnenland (bv Ourzazate en M Hamid al zo'm 50 graden overdag. Dat zal er in juni niet beter op worden. maarrr.. fijne reis toegewenst!


JHN antwoordt op 17 December 2019 om 15:09:

Dank Ton voor deze opmerking. We kunnen misschien 14 dgn eerder vertrekken. Plan is 1e week af NL naar TangerMed. 3wkn lijn: Tetouan-Taza-Merzouga-M'Hamid. 3wkn: Agadir-Marakesh-Fez. Hebben natuurlijk wel de rust van de ramadan en het hectische gedeelte in de 2e helft.
Voor evt. opm staan wij open.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2020 Caravantrekker