Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Vraag en antwoorden

Onderwerp: vreemd probleem
Van: adria aviva
Datum: 08 June 2017 om 22:12

Hallo

Net terug van vakantie.Ik heb een nieuwe Adria Aviva 2017.Ontdekte vanmorgen na thuiskomst dat de afsluitdeksels van de treinzit aanlopen tegen de zijwanden en niet meer geheel kunnen open staan.Ik kan me niet herinneren dat dit een probleem was na de directe aflevering od in ieder geval niet op gelet.De kasten heb ik wel openheid maar of dit volledig mogelijk was ? Ook in de ijskast lijkt de onderste lade wat asymmetrisch in de geleiders te liggen.Heeft iemand een verklaring voor dit probleem? Zijn dit los van elkaar liggende problemen/onvolkomenheden of is er iets met de constructie.

Naar laatste bijdrage

Forum reacties:

Van: @Eric
Datum: 09 June 2017 om 00:06

Vreemd verhaal, ik zou even gaan buurten bij de verkopende dealer en die de boel laten bekijken.


Van: dirk
Datum: 09 June 2017 om 10:08

Wil je niet ongerust maken maar een bezoekje aan de dealer zou ik zo snel mogelijk doen en foto,s maken ,het lijkt wel of de c.v. krom/ontzet is vreemd hoor .
Sterkte ermee .


Van: Frank
Datum: 09 June 2017 om 10:36

Op afstand is het moeilijk hiervan iets te zeggen. Mijn indruk : een koelkast is een vast geheel en komt van een externe leverancier. Binnenwerk van een koelkast is iets geheel anders dan klepdeksel va een treinzit. Als de klepdeksels te krap gemonteerd zijn dan kan bij warmer weer de speling om vollexig open te gaan verdwenen zijn. Denk aan klemmende (huis/ schuur) deuren in de winter of herfst. De dealer zal dit waarschijnlijk zo voor je oplossen. Als je een caravan voor het eerst bekijkt, is er zo veel te zien dat zoiets meestal niet opvalt. Alleen met systematiscbe scheck up haal je dit soort zaken eruit. Als je veel in buitenland op slecbte wegen gaat rijden, kom je in de loop vd tijd nog wel meer tegen. Zolang er rondom binnenkastjes en caravanwandaansluitingen geen spanningen of bijzonderheden optreden, zit het met de constructie wel goed. Caravans zijn sterk en kunnen wel tegen een stootje.


Van: Frank
Datum: 09 June 2017 om 10:52

Oefff...bizarre hoeveelheid spelfouten. Sorry, zit met mobieltje op de camping


Van: Quirien
Datum: 09 June 2017 om 11:43

Bij twijfel naar de de dealer. Het is al gezegd let op aansluiting van het meubilair t.a.v. kieren of afwijkingen.
Ik wil je niet ongerust maken maar check ook even buiten of voor je gevoel de wanden van de caravan " recht" staan.
Maar nogmaals niet wachten met aankaarten als je er geen geoed gevoel bij hebt.


Van: Louis
Datum: 09 June 2017 om 12:20

Ik zou het even schriftelijk (mail) melden, maar me er nog niet echt druk om maken.
Er komen nog wel wat meer dingetjes aan het licht vermoed ik.
Nog nooit een caravan gehad waar geen schroefje ontbrak, een deurtje ging klemmen, iets wat losser kwam te zitten o.i.d.
Altijd wel wat onbenullige ditjes en datjes tot een vergeten af te kitten toiletcassetteruimte aan toe waardoor waterschade op de loer lag bij eventueel morsen.
Het blijven tot op heden handwerkproducten, en nog veelal uit lichte materialen die beweging en temperatuur gevoelig zijn ook.
Alles goed in de gaten houden en opschrijven zodat het bij de servicebeurt niet vergeten wordt.


Van: Kees
Datum: 09 June 2017 om 19:13

Waarom schriftelijk melden?


Van: Louis
Datum: 09 June 2017 om 19:51

Mailen kun je overal vandaan doen zonder een antwoordapparaat of 'doorverbinder' aan de lijn te krijgen, zodat het in één keer bekend is vanaf het moment van constatering.
(En voor de ontvanger terug te lezen is zodat er geen gegeven informatie verloren gaat)
Misschien volgen er vragen of alsnog een telefoontje en kan eventueel ook advies gegeven worden over het voorkomen van vervolgschade.
Dan wordt de schade ondertussen niet groter dan nodig en blijft alles goedkoper voor iedereen zonder scheve gezichten.
Voor beide kanten open en eerlijk.
Bellen lijd tot minimaal één maal doorverbinden (als de juiste persoon al bereikbaar is) of het wordt later incompleet doorgegeven enz enz...duurt alleen maar langer waarbij ook informatie verloren gaat.
Het bellen komt daarna eventueel wel als het nodig blijkt.
Net als boodschappen doen Kees, gewoon vanaf het briefje, dan vergeet je niets en hoef je nergens over naar huis te bellen of weer terug naar de supermarkt omdat je toch weer iets vergeten bent.
(Ik zie je reactie nu al met een glimlach tegemoet, want ik verwacht natuurlijk een lang antwoord juist vanwege je korte vraagstelling, dus ik ben zelf alvast maar 'in het lang' begonnen)


Beantwoord deze vraag
Wel graag met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

Missende auto?
Staat je auto of caravan niet in de lijst? Klik en stuur een email en we zullen (proberen) hem toe te voegen.

Nieuw website
De Caravantrekker website is compleet vernieuwd! Mocht je opmerkingen hebben of foutjes tegen komen zou ik het prettig vinden om deze van je te horen. Stuur een mail met de url van de betreffende pagina. Hartelijk dank!


 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen