Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Opel Astra

Sorteer gebruikservaringen op:

Opel Astra III Stationwagon - 1.6 ecotec met een Chateau

De ervaring van kasteel met een Opel Astra III Stationwagon - 1.6 ecotec (85 Kw/116 pk bouwperiode: maart 2007 - oktober 2010) en een Chateau Calypso 400 TZF van 1000 kg geplaatst op 02-12-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

Prima combinatie,maar je moet geen haast hebben. Op een vlakke weg rond 90 km/u regelmatig schakelen tussen 4e en 5e versnelling.afhankelijk van tegenwind.Snelweg helling geen probleem, maar wel tijdig terugschakelen en de toeren hoog houden. helling richting gotthardtunnel snelheid van 80 km/u goed vast kunnen houden. op de terugweg met een file van 2 uur voor de tunnel geen problemen met koppeling,dit mede door de tips op deze site.De auto en caravan waren beide tot hun maximum geladen. verbruik lag rond de 1 op 9 zeer stabiele combinatie, ook bij het inhalen en het ingehaald worden.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo met een Beyerland

De ervaring van H Westra met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo (88 Kw/120 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Beyerland Sprinter 390 DV Sport van 1115 kg geplaatst op 31-07-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

Met deze combinatie naar Zuid-Frankrijk gereden. Probleemloos en genoten van onze trip! stabiel en rond de 100/110 in de 6e versnelling, bergop even terug naar 5.

Wijzigen


Opel Astra 1.4T Ecoflex met een Knaus

De ervaring van Willem met een Opel Astra 1.4T Ecoflex (110 Kw/150 pk bouwperiode: november 2015 - heden) en een Knaus Sport 420 QD van 1170 kg geplaatst op 12-02-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Vandaag voor het eerst met de astra 150 PK en caravan gereden de auto had nog maar 750KM op de teller dus rustig aan.
wat een trekkracht heerlijk. ik zie de zomervakantie met vertrouwen tegemoet. alleen rond de 90 weinig toeren dus dan is de 5e versnelling prima dan draait hij 2100 tpm.en in zijn 6 1900tpm maar normaal rij je iets harder en dan is de 6 wel bruikbaar..
Update inmiddels in Italië 40km voorbij Florance de Opel heeft het uitstekend gedaan hoogste verbruik 1:9 laagste verbruik 1:10,5 dat was tevens de laatste tankbeurt auto heeft pas 4000km op de teller. Vrijwel de hele weg in zijn 5 kunnen rijden zelfs berg op versnelt de auto nog en stabieliteit uitstekend. Hulpveren niet nodig . Kortom zeer tevreden!!

Wijzigen


Opel Astra II - 1.6 met een Beyerland

De ervaring van Luc Wijdeveld met een Opel Astra II - 1.6 (62 Kw/84 pk bouwperiode: juni 2000 - augustus 2004) en een Beyerland Sprinter 390 DV Sport van 1065 kg geplaatst op 01-10-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

Beyerland Vitesse 430D staat niet in de lijst, (ledig 690 kg / max beladen 1000 kg). In 2015 op vakantie naar Kroatië met de Astra G 1.6 8v SE uit sept. 2002. Mijn Beyerland is van binnen aangepast aan 2015 normen en iets zwaarder geworden, via weegbrug gemeentewerf kwam dat op 760 kg. mede door verhoogd vast bed, met daaronder via disselluik, grote bagageruimte. De Opel Astra heeft 205/50/16 originele Opel Sport LM velgen met brede banden en de achterveren zijn eerder vervangen voor wat progressievere veren zodat de achterzijde wat hoger staat en de trekhaak wat meer druk kan hebben. Om deze combinatie horizontaal te krijgen, zonder knik is de kogeldruk 78 kg. Alles wat zwaar was, ging op de achterbank van de auto (Tentstokken, gastanken, gevulde koelboxen). Bij vertrek alles na gewogen (Gemeentewerf): Caravan woog 859 kg beladen en de auto incl. inzittenden 1370 kg. Bandenspanning Astra: 2.3 bar voor en 2.5 bar achter. Caravanbanden (type 'Transport': 3.5 bar).
Gemiddeld verbruik was 1:9,3 gedurende de reis, de reisroute was zo gekozen dat ik 7% lange klimmetjes en dalingen vermeed in Duitsland, door via de Bundesstrassen te gaan. De Astra had totaal geen moeite met de caravan, die optimaal beladen was (niets in de bovenkasten en kleding in tassen op de as-hoogte) verder ter vermelding dat het grote voorraam van de Beyerland vervangen is door een vaste plaat (ivm slaapgedeelte) waardoor een betere luchtstroom is. 4% lange hellingen een terugval naar 60 km p/u, toerental boven de 2500 tpm houden, trekt hij weer vlot terug naar 80~90 km p/u. 5e versnelling niet gebruikt. Kruissnelheid van 90 km p/u kon gemakkelijk behaald worden en ook vrachtwagens inhalen ging met gemak. De Beyerland was voor de vakantie (2015) opnieuw naar RDW normen gekeurd en voorzien van nieuwe (geen stabilator) koppeling, nieuwe banden en verlichting is geheel vervangen naar LED verlichting met nieuwe kabels. Gedurende de reis (3600 km) totaal geen last gehad onbalans of slingeren. Ook bij inhalen (100 km p/u) stabiel aan de haak. Fietsen zijn in de caravan. De Beyerland heeft een zeer schuine voorkant en korte dissel met voorzijde ronde hoeken en knik in het dak, was zijn tijd vér vooruit voor een Caravan van 1989.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Burstner

De ervaring van Leon Beer met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (74 Kw/101 pk bouwperiode: oktober 2005 - maart 2007) en een Burstner Flipper 435 TS van 1200 kg geplaatst op 14-08-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Rijd met deze astra al 7 jaren rond met een Burnster fun 435TS 1100 kg. Deze astra moet het niet hebben van snelweg ritten harder dan 100-105 km gaat wel maar combinatie voelt dan niet veilig aan. Men kan goed meekomen met het verkeer en op lange autobahn hellingen snort deze bijna iedere vrachtwagen combinatie eruit. Motorisch erg sterk op paswegen slechts éénmaal meegemaakt met moeite om weg te rijden ook dan is er een oud trucje: combinatie achteruit laten rollen voldoende afstand van rechterzijde, wielen onder 45 graden zetten koppeling op laten komen en weer in zijn vooruit zetten en moeiteloos vertrekken. Voor mijzelf de ideale trekauto.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Delta

De ervaring van Elbertsen met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (88 Kw/120 pk bouwperiode: oktober 2010 - november 2015) en een Delta Aero 4400 van 1150 kg geplaatst op 19-05-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Voor het eerst een weekend op pad geweest naar limburg met de astra sports tourer 1.4 turbo 120 pk versie tesamen met de Delta 4400 LB van 2003 met een totaalgewicht van 1200 KG.Wat een soepele motor heeft deze astra .Geen heuvel is te stijl.Hou de motor tussen de 2500 en 4000 toeren en je hebt nergens last van.In de 5e versnelling rijdt deze combinatie 98 bij 2500 toeren en een gemiddeld verbruik van 1 op 9.De 6 niet gebruiken.Solo rijdt deze auto 1op 15
.Mijn vorige auto was een zafira B 1.9CDTi met 150 pk.Deze was iets sneller,maar qua verbruik was het ook 1 op 9.
Alles bij elkaar geteld is de astra 1.4 turbo een lekkere reisauto.Stiller dan de Zafira B en de motor heeft meer souplesse.
Als enigste nadeel kan ik benoemen dat de combinatie niet zo goed afremt de motor dan de dieselmotor.Verder een aanrader.
De stabiliteit van de combinatie is perfekt.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo met een Fendt

De ervaring van Lize en Henk met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo (132 Kw/180 pk bouwperiode: oktober 2010 - april 2013) en een Fendt Saphir 470 TF van 1300 kg geplaatst op 02-04-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79% Berekening >>>>

Wij hebben de afgelopen 4 jaar goede ervaringen met de Opel Astra Sports Tourer 1.6 Turbo. Het verbruik met caravan ligt op 1 op 8 en zonder caravan 1 l. op 12 km. Dankzij de turbo kun je een langzame vrachtwagen snel inhalen. Dit gaat ook bij stijgingen op de autobanen in Duitsland en autoroute in Frankrijk. We benutten de bergruimte in de auto om de Fendt 470 TF van 2002 op een toegestaan en verantwoord gewicht van 1300 kg te houden. De 6e versnelling is niet altijd te gebruiken.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo aut. met een Chateau

De ervaring van a.schepers met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Chateau Calista 440 van 1195 kg geplaatst op 17-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

goede ervaring met onze automaat 103 kw ruim voldoende trekkracht verbruik licht tussen de 1 op 8 en 1 op 9 met een gem snelheid van 90 km p/u

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Eriba

De ervaring van John met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Eriba Nova - Light 470 van 1255 kg geplaatst op 01-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Ik wilde mijn recent aangeschafte opel astra j met 140 pk laten tunen voor trektracht. Vooraf werd het vermogen getest op rolbank. Wat schetste mijn verbazing de opel kwam niet verder dan 119 pk. Na tuning werd dit 154 pk. Maar toch een 140 pk kopen met maar 119 echte pk is een echte domper.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Knaus

De ervaring van Peter met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (88 Kw/120 pk bouwperiode: oktober 2004 - maart 2007) en een Knaus Sudwind 420 QD van 1210 kg geplaatst op 01-10-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Het ontbreken van een temperatuurmeter wordt algemeen ervaren als een gemis bij de opel. Het is echter mogelijk met een bepaalde knoppenexercitie de temperatuur op de boordcomputer weer te geven. Ik heb met deze combinatie wat cols in de Alpen en de Pyreneeen gereden en daarbij de temperatuur in de gaten gehouden op de momenten dat het gevoelsmatig kritisch werd. De buitentemperatuur was afhankelijk van de hoogte tussen 12 graden (2500 meter) en 30 graden (dalen) De hoogst gemeten temperatuur was op de boordcomputer 105 graden. De boordcomputer is voor nog meer zaken te gebruiken. Na een rit van 1200 kilometer was het verbruik 1 op 9,2 bij een gemiddelde snelheid van 101 kilometer per uur. De tijd wordt gemeten zolang het contact aan staat. Het hoge verbruik is waarschijnlijk toe te schrijven aan de cw waarde van de caravan en de hoge gemiddelde snelheid, wat overigens ook iets zegt over de stabiliteit. De zesde versnelling was vaak bruikbaar. Solo staat de auto stijf op 5,6 liter per 100 km daar ik hoofdzakelijk grote weg rij. Veel boordcomputers hebben verborgen trucjes zoals het weergeven van diverse sensoren. Hier is een hoop informatie uit te destilleren, vooral voor de caravanrijder. Zwakke punt van de Astra lijkt me de koppeling die ik al eens heb geroken zodat ik op kritieke punten wat eerder voor wielspin kies. De Knaus heeft een nogal geprononceerde bevestiging van de schokdempers. De grondspeling is direct naast het wiel vrij krap. Uit ervaring kan ik melden dat een gat rechts in weg beter vermeden kan worden
Peter

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Eifelland

De ervaring van Jasper met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Eifelland Holiday 350 van 850 kg geplaatst op 18-08-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 56% Berekening >>>>

Afgelopen juni voor het eerst met onze nieuw Astra 1.4 turbo 140PK Bi-fuel op pad terwijl deze voor het eerst onze Eifelland Holyday 350 (900kg) voort mocht "sleuren" richting Wurtzburg (D). Het is een grote teleurstelling geworden, mogelijk waren mijn verwachtingen te hoog gespannen... Afgelopen jaren deze caravan laten trekken door onze Corsa 1.4 90PK (eveneens LPG) wat prima ging, rekening houdend met de mogelijkheden van de auto en de verwachtingen die ik er van had. Ik had verwacht dat onze nieuwe Astra met 140PK onze caravan, bij wijze van spreken, "met twee vingers in de neus" mee zou "sleuren. Maar niets is minder waar... Onderweg heb ik regelmatig terug moeten schakelen van 5 naar 4 en van 4 naar 3 om met flink wat toeren de "heuveltjes" in Duitsland over te komen. (6e versnelling was begrijpelijk niet bruikbaar) Terug moeten schakelen om voldoende trekkracht te houden met de caravan aan de haak was ik van de Corsa met zijn 90PK op LPG wel gewend en vond ik zeer begrijpelijk. In dat opzicht heeft de Astra mij bijzonder zwaar teleur gesteld. In mijn ogen kwam ik echt trekkracht te kort. Vraag mij, net als verschillende testredacteuren, inmiddels ook af waar Opel die 140PK verstopt hebben. Het brandstof verbruik is ongeveer 1:7 geweest(zonder caravan 1:11) bij bij een snelheid van maximaal 100km/u. Met dit brandstof verbruik kan ik nog wel leven maar het gebrek aan trekkracht vind ik zeer frustrerend. Achteraf had ik er voor mijn zuur verdiende 32.000euro beter aan gedaan een VW product als een
Scoda Yeti 1.4 aan kunnen schaffen. Vergelijkbaar brandstofverbruik en wagengewicht maar beduidend meer VOELBARE power.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Caravelair

De ervaring van Ernst met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (88 Kw/120 pk bouwperiode: oktober 2004 - maart 2007) en een Caravelair Antares Luxe 426 van 1100 kg geplaatst op 30-06-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Ga al 3 jaar met genoemde combinatie naar de franse alpen. Is erg goed te doen met deze combinatie. Verbruik is ongeveer 1:10. Daarnaast is het een erg stabiele combinatie.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.3 CDTi met een Burstner

De ervaring van De koning met een Opel Astra III Stationwagon - 1.3 CDTi (66 Kw/90 pk bouwperiode: juli 2005 - oktober 2010) en een Burstner Flipper 390 van 1000 kg geplaatst op 08-05-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

Dit jaar heb ik de astra laten tunen van 90pk naar 110pk (250nm), hierdoor loopt de motor soepeler en lekker op 2000 toeren met de caravan erachter. Verbruik: 1:19 zonder caravan
1:12 bij 95km/h met caravan en met tuning geen problemen op hellingen. Aangezien het een kleine motor is, is het wennen wanneer te schakelen. Heuvels op de snelweg in de 4e versnelling, geen probleem om de combinatie rond de 85 a 90km te houden.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.3 CDTi met een Chateau

De ervaring van rolf stroebel met een Opel Astra III - 1.3 CDTi (66 Kw/90 pk bouwperiode: juli 2005 - december 2009) en een Chateau Calista 450 HMF van 1200 kg geplaatst op 25-12-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Ga nu voor de 4 keer op vakantie naar Italië ( Lago majore ) en ik heb prima ervaring met dit span. Ok het houdt niet over maar daarentegen is het brandstofverbruik erg gunstig! met 48 ltr 665 km ver met een gemiddelde snelheid van 95 kmh is 1 op 13,8!!

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 2.0 CDTi aut. met een HomeCar

De ervaring van jan met een Opel Astra J Sports Tourer - 2.0 CDTi aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een HomeCar Racer 43 Fantasy van 1185 kg geplaatst op 14-11-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

een geweldige caravantrekker, super sterk met 1300kg
aan de haak.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi met een Sterckeman

De ervaring van Vlietinck geert met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi (81 Kw/110 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Sterckeman Starlett 450 LJ van 1180 kg geplaatst op 14-10-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

Op vakantie geweest naar Normandie en het Eifelgebergte de astra 1.7sports tourer had geen enkele moeite met de Sterckeman van 1000 kg regelmatig snelheden van 110 op autostrade en 90 op lichte hellingen.

Wijzigen


Opel Astra J - 2.0 CDTi met een Beyerland

De ervaring van Eddy met een Opel Astra J - 2.0 CDTi (118 Kw/160 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Beyerland Sprinter 490 van 1300 kg geplaatst op 09-08-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

rij als 9 jaar met de combinatie enkele jaren geleden verkeerde afslag genomen naar Hermagor Oostenrijk, hierbij een helling van ruim 17%, in 2de versnelling fluitend naar boven. Bij juiste belading goede rij eigenschappen en je moet wel oppassen voor je snelheid gaat vaak te hard.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Hobby

De ervaring van PvG met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1291 kg geplaatst op 29-07-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

Kan niet anders zeggen, dat ik uiterst tevreden ben over deze combinatie. Had in het verleden een Vectra 2.2 (155 pk) en hield rekening dat ik met minder genoegen moest nemen. Maar het verschil viel mij 100% mee.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.6 met een Caravelair

De ervaring van Huysmans met een Opel Astra II Stationwagon - 1.6 (62 Kw/84 pk bouwperiode: juli 2000 - oktober 2004) en een Caravelair Antares Luxe 390 van 990 kg geplaatst op 11-05-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

Combinatie is voor mij goed.De caravan loopt prima achter de Astra.Ik kan makkelijk 100 km/uur rijden en merk dan geen slingeren of rukken van de caravan. Minpunt is inderdaad het wegrijden op een helling.Dit probeer ik zoveel mogelijk te vermijden door afstand te bewaren. Hiermee voorkom ik om vaak op te moeten trekken op een helling. Het verbruik op een vakantie naar zuid- Frankrijk van ca 2700 km is gemiddeld 1 op10.
Solo loopt de Astra 1 op 15.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.6 met een Chateau

De ervaring van Jo met een Opel Astra J - 1.6 (85 Kw/116 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Chateau Calista CT 450 FHU van 1220 kg geplaatst op 05-12-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

wij hebben goede ervaring met deze combinatie. wel doen we wat zwadere spullen in de auto, we kunnen goed met het overige verkeer mee komen

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo met een Adria

De ervaring van Bert Leever met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Adria Altea 432 PH van 1144 kg geplaatst op 13-09-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Dit jaar onderweg (Oostenrijk en Kroatie) geweest met opel Astra sports tourer(2012) 1.4 met 140 pk en de Adria Altea 432PX (2005). Een zeer prettige combinatie, zeer stabiel en de auto heeft geen problemen met de caravan. Het verbruik over 2800 km gemiddeld 1;8 , solo 1:14. De zesde versnelling is bijna niet te gebruiken.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Knaus

De ervaring van Rinus met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Knaus Sudwind 450 FU van 1300 kg geplaatst op 06-09-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

Astra 14 turbo 140 pk samen met knaus 450fu beladen 1300 kg. Naar de cote 'de azur geen enkel probleem. Heerlijke trekauto. Op de autobaan 100km/u in de 5e en soms 6e versnelling. Bij sommige heuvels wel terug naar de 3e of 4e versnelling. Als je onderweg met autorijden bezig bent en op tijd anticipeert op de weg omstandigheden voor je, rijdt deze combi erg comfortabel. Brandstofverbruik ong 1 op 7.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo met een Sterckeman

De ervaring van dolfus met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo (132 Kw/180 pk bouwperiode: oktober 2010 - april 2013) en een Sterckeman Novastar 440 van 1180 kg geplaatst op 01-09-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

Een rit van 3000 km door europa levert op:
Verbruik van 1 op 6,5 km bij 100/110 km/h op de teller.
De zeer stevige hellingen op de Duitse autobanen is geen probleem, gaat het best in zijn 4. Op vlakke en licht hellende wegen alles met gemak in de 6e versnelling. 105 km op de teller geeft 2400 tpm.
Dus lekker relaxed. Deze Astra voldoet in alle opzichten.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo met een Hobby

De ervaring van Roy met een Hobby La Vita Vene met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo (132 Kw/180 pk bouwperiode: oktober 2010 - april 2013) en een Hobby La Vita Veneto 460 UFe van 1339 kg geplaatst op 29-08-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Via duitsland de Brennerpas over richting Italie. Tot aan de Brennerpas in zijn 5/6 gereden op de cruise control. De 6 was haalbaar, maar miste dan trekvermogen bij acceleratie. De Brennerpas op in zijn 4. De 5 was net niet voldoende waardoor de snelheid langzaam terug liep ( te laag in de toeren). Acceleratie bij het inhalen van vrachtwagens in zijn 4 meer dan voldoende !! Combinatie lag gedurende de gehele rit stabiel op de weg. ( Betreft een Opel Astra j sportstourer GT sport welke standaard 2 cm verlaagd is). Geen enkele "slingerervaring" gehad. Brandstofverbruik was goed, zeker ivt onze vorige auto ( Peugeot 3008 1.6 THP). Echter het verbruik valt en staat met de druk van het rechtervoetje. Zeer tevreden over deze combi !!!

Wijzigen


Opel Astra III - 1.6 twinport [Easytronic] met een Knaus

De ervaring van Hopman met een Opel Astra III - 1.6 twinport [Easytronic] (77 Kw/105 pk bouwperiode: april 2004 - januari 2006) en een Knaus As good as Gold 400 van 1080 kg geplaatst op 28-08-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Zeer goede combinatie als je de tijd hebt en rustig aan van camping naar camping rijdt. Ook in de bergen, echter bij het naar beneden rijden met de hand schakelen. Niet harder dan 80 dan kun je op 1 tank benzine 420 km rijden. Solo 1 op 15 met caravan 1 op 11 bij 80 km anders 1 op 9 bij 90 km. Inderdaad je hebt niets over en de automaat schakelt heel vaak terug.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Fendt

De ervaring van Martijn met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Fendt Saphir 470 TKD van 1380 kg geplaatst op 25-08-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

Op pad met een Opel Astra 1.4 turbo naar Italië. Caravan weegt bijna 1400 kilo. 1 woord super. Niet verwacht, maar de brenner omhoog met 90 km in z'n 3. Rond de 3000 toeren genoeg kracht. Echt steil dan rond de 4000 toeren in z' n 3. Verbruik 1 op 8,5. Geen probleem. Perfecte caravantrekker.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi met een Hobby

De ervaring van R.Clarijs met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi (81 Kw/110 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Hobby De Luxe Easy 450 UB van 1180 kg geplaatst op 04-08-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

Op vakantie naar oostenrijk geweest.Geen enkel probleem.Hang lekkerstabiel achter de auto.wel bij een goede belading!. Ik had een belading van. Links 560kg rechts 560kg en een kogeldruk van 75 kg.solo verbruik van de astra is 1.16 en met de caravan 1.9,5.bij een snelheid gem 100km p/u. is goed te doen met de astra.de caravan kwispeld wel een beetje maar dat doen de meeste caravans wel.ik ben er heel tevreden over de.Astra j sports tourer 1.7 cdti.m.v.gr Ries.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Burstner

De ervaring van Bart met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Burstner Averso 465 TS van 1350 kg geplaatst op 14-07-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

Ik heb een Astra sport turbo nieuw nog geen 200 km op de teller direct laten tunen van 140 pk koppel 200 naar168 pk koppel 242 met een caravan een Burstner 465 ts naar de Franse Alpen en de Ardeche geweest met een caravan Burstner 465 ts gewicht 1350 kg super auto om mee te rijden geen problemen in de bergen vooral als de turbo begint te werken is het een genot alleen het benzine verbruik is hoog maar wat wil je met zo'n grote caravan van 1350 kg verbruik 1 op 7 ben zeer tevreden met deze combinatie

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Hobby

De ervaring van Martin met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: oktober 2004 - oktober 2010) en een Hobby Excellent Easy 495 UK van 1329 kg geplaatst op 09-07-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

wij rijden al 7 jaar met een combinatie van Opel Astra H station 1.9 CDTi 150pk en een Hobby 495 UK excellent.
wij zijn zeer tervreden de Astra klimt overal met gemak tegenop en op snelheid houden van de gehele combinatie is geen probleem ook niet heuvelop, ook de stabiliteit is goed, maar ik moet daarbij zeggen dat je de caravan ook goed moet beladen dan is de stabiliteit geen probleem, hier let ik op.
het verbruik is misschien het enige minpuntje is wat aan de hoge kant, maarja alles bij elkaar beladen binnen de grensen sjouw je toch een heel gewicht mee, dan kan je van het verbruik ook geen wonderen verwachten.
al met al een prima trekauto.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.6 T met een Burstner

De ervaring van Hoeven met een Opel Astra III Stationwagon - 1.6 T (132 Kw/180 pk bouwperiode: maart 2007 - oktober 2010) en een Burstner Premio 485 TK van 1190 kg geplaatst op 15-05-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

Van dit type astra met deze motor rijden er niet zo heel veel rond. Hij is ook special aangeschaft voor de caravan.
Ik ben nu al twee keer weggeweest met deze combinatie. Heb al diverse auto's gereden maar dit is toch echt 1 van de betere trekkers voor de caravan. De 1.6 turbo motor (180pk) is goed te rijden ook met lage toeren. De laatste keer hadden we 4 personen en 3 fietsen bij ons (2 op het dak van de auto). En de auto had geen problemen, wel constant in zijn 5 gereden. Hij loopt gemiddeld met de caravan 1 op 8.5. Dit is echter wel in Nederland en op een drukke snelweg (dus rond de 95 kmpu en haast niet inhalen). Het koppel zit op 230nm bij 1980 toeren. Dit is niet eens zo een heel hoog koppel maar gechipt wordt hij zeer niet. Onze vorige auto was een Zafira 2.2 wat ik wel mis is het eigen gewicht en de beedte van deze Zafira. Hierdoor had je nog meer de caravan onder controle. Nog een minpunt van de astra is zijn achteruit versnellig. Deze vindt ik erg hoog (lees snel) waardoor je met de caravan veel de koppeling in moet trappen om redelijk achter uit te rijden. Voor de rest en heel fijne auto.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.6 Turbo met een Chateau

De ervaring van M.O. met een Opel Astra J - 1.6 Turbo (132 Kw/180 pk bouwperiode: december 2009 - april 2013) en een Chateau Calista CT 450 UMF van 1270 kg geplaatst op 10-05-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Ik rij sinds november met een Astra J Sportstourer 1.6 Turbo. De eerste vakantie met de caravan is naar Spanje gegaan, via Parijs en het Centraal Massive. De trekkracht van de auto is erg goed. De meeste hellingen kunnen in de 5e en 6e versnelling genomen worden waarbij de snelheid door de cruise control goed vast gehouden wordt. Een enkele keer moest er terug geschakeld worden naar de 4e of 3e versnelling bij de lange hellingen in de omgeving van Millau. De snelheid waarmee gereden werd lag tussen de 110 en 120 km per uur, waarbij het gemiddelde verbruik 1:5,8 was wat wel een flink verbruik is. Het dagelijks verbruik is gemiddeld 1:10 . De combinatie bleek uitermate stabiel en laat het toe om zonder veel te schakelen vlot door te rijden.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v met een Sterckeman

De ervaring van Ruud met een Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - oktober 2004) en een Sterckeman Starlett 420 CP van 1000 kg geplaatst op 03-04-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

ik ben alleen nog in nederland geweest met deze auto,hij rijdt uitstekend met een sterckeman 1050 kg erachter,zijn verbruik wordt wel wat aan de hoge kant zo'n 1op 9.7,je hebt denk ik voor de bergen meer reserve nodig anders moet je inderdaad veel schakelen verder op zicht een uitstekende auto maar heb liever meer koppel voor in de bergen!

Wijzigen


Opel Astra III - 1.8 met een Eriba

De ervaring van Bas met een Opel Astra III - 1.8 (92 Kw/125 pk bouwperiode: april 2004 - december 2005) en een Eriba Feeling 470 van 1170 kg geplaatst op 04-03-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79% Berekening >>>>

Ik rijd nu 6 jaar naar tevredenheid met deze combinatie. Geen zware alpenpassen, maar wel bijv. pittige hellingen in de Vogezen. Caravan is te beladen tot maximaal 1.200 kg. In de praktijk is het te trekken gewicht minder. Zware spullen zoals voortent en stokken liggen in bagageruimte van de auto. Auto is voorzien van belastingcompenserende achteras, zodat de combinatie netjes horizontaal staat.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi met een Sterckeman

De ervaring van G.Dam met een Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi (81 Kw/110 pk bouwperiode: maart 2007 - oktober 2010) en een Sterckeman Starlett 420 CP van 1000 kg geplaatst op 28-01-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65% Berekening >>>>

Ik rij probleemloos over alle passen en hellingen in de Alpen en het centraal massief in Frankrijk.
Uiteraad is het verbruik ongeveer 1 : 7 tot 9, maar dat vind ik normaal onder de gegeven omstandigheden. Combinatie is uiterst stabiel, doch ik beperk me doorgaans tot een maximum snelheid van ruim 100 km.p.uur. Ik heb geen haast tijdens de vakantie,.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.6 Turbo aut. met een HomeCar

De ervaring van E met een Opel Astra J - 1.6 Turbo aut. (132 Kw/180 pk bouwperiode: december 2009 - april 2013) en een HomeCar Racer 43 DF Trophy van 1200 kg geplaatst op 19-01-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

zeer goede en prettige ervaringen met deze combinatie, gaat als de brandweer omhoog (bv bij luik) automaat icm de cruise controle rijdt erg aangenaam. De combinatie ligt vast op de weg (we rijden zonder stabilisator !) brandstof verbruik is wat aan de stevige kant met een gemiddelde van 1:8/1:9 (afhankelijk van snelheid) auto heeft geen last van terugvallen in snelheid berg op, en berg af houdt deze ook de ingestelde snelheid aan.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.9 CDTi met een Caravelair

De ervaring van Ate met een Opel Astra III - 1.9 CDTi (88 Kw/120 pk bouwperiode: augustus 2004 - maart 2007) en een Caravelair Ambiance style 400 van 1090 kg geplaatst op 06-09-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

Bij het verbruik ben ik uitgegaan van de gegevens die de boordcomputer daarover aangeeft.
De auto trekt de caravan van 1090 kg met gemak. Gemiddeld verbruikt hij 1:13 bij 90 km en zondrer caravan is dat ongeveer het dubbele. Hij trekt de stijlste hellingen zonder noemenswaardige problemen. Voorwaarde is wel dat de turbo het doet, anders kom je niet voor uit (ervaring met een kapotte leiding van de turbo). Indien je de kogeldruk tussen de 60 en 70 kg houdt ligt de caravan er mooi stabiel achter de auto.

Wijzigen


Opel Astra II - 1.6 hb met een Beyerland

De ervaring van john met een Opel Astra II - 1.6 hb (55 Kw/75 pk bouwperiode: april 1998 - juni 2000) en een Beyerland Sprinter 390 DV Sport van 650 kg geplaatst op 01-09-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 51% Berekening >>>>

Vanmiddag vanuit Heerlen met mijn Astra G 1.6 8v van 1035kg / 75pk uit 1999 de Beyerland 350DD (ledig gewicht 575kg / maximaal 850kg) in Kaatsheuvel opgehaald,en ik was natuurlijk benieuwd naar het rijgedrag en verbruik: het weer was zonnig en zo goed als geen wind,en ik kon qua optrekken en toegestane topsnelheid van 90kmh goed met het verkeer mee rijden. (ik heb even geprobeerd,en de 100kmh ging ook zonder moeite) Remmen ging beter als verwacht,en de caravan ''pakte'' de rem soepeler als gedacht,dwz zonder dat ik wat harder hoefde te remmen om de rem van de caravan te laten werken. Het verbruik schijnt nagenoeg hetzelfde te zijn als zonder caravan,maar oke het is dan wel alles vlakke wegen.Volgens de berekening hier op deze site heeft de Astra - Beyerland combinatie 3 sterren in de'' bergen'',en zelfs 4 voor het wegrijden op een berg,maar voorlopig waag ik het toch niet naar de Ardennen te gaan,daar de berg meteen achter luik behoorlijk lang is,en of mijn Astra nog de originele 75pk heeft zoals in 1999 betwijfel ik zeer,en dan nog de koppeling etc.De bandjes zijn 10 jaar oud,en die worden voor de volgende vakantie nog vervangen,en een reservewiel,wat ik er nu niet bij heb, lijkt mij ook geen overbodige luxe....... Persoonlijk denk ik dat de hier genoemde prestaties van mijn combinatie wat te rooskleurig te zijn weergegeven,maar dit was in iedergeval mijn korte ervaring met mijn combinatie.

Mvg,John

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Dethleffs

De ervaring van Menno met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Dethleffs Camper 450 DB van 1277 kg geplaatst op 15-08-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Dit jaar zijn we naar de Costa Brava gegaan en het is het 2e jaar dat ik met deze combinatie rij. Vorig jaar zijn we naar het Meer van Annecy geweest en geen enkele problemen gehad. Reed meestal in zijn 5e en moest weleens terugschakelen naar zijn 4e voor in de bergen. Reed gemiddeld 110 km op de vlaake weg. Dit jaar was het kommer en kwel. Wij kregen problemen met de Turbo. Deze viel uit in de buurt van Rheims. Na het advies om de auto aan/uit te doen bleef de problemen. Zijn in Breziers naar Opeldealer geweest maar kon de oorzaak en probleem niet verhelpen. In Costa Brava zonder caravan geen problemen. Op terug reis weer uitval turbo en dat is zeer lastig in de bergen, in zijn 2e versnelling omhoog. Thuis bij de opeldealer konden zij ook niets vinden. Wel hebben zij de "range" waar de computer denkt dat er een storiing is verruimd. Nu geen problemen maar we gaan in September weer naar de Costa en zullen zien of het euvel zich weer voordoet.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo met een Hobby

De ervaring van D.J. de Lange met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Hobby De Luxe Easy 450 UB van 1180 kg geplaatst op 09-08-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Plusminus 3000 km gereden met deze combinatie. Bestemming was Haute Provence (Barcelonnette) in Zuid Frankrijk. Vorige Astra was een 1.8 SW Temptation. De Hobby caravan had een totaal gewicht van 1200 kg (Houdt er wel rekening mee dat de Astra 1.4 turbo/140 pk maar 1200 kg mag trekken!). Op de tolwegen is de 5e versnelling prima de gebruiken. De snelheid waar mee is gereden is 97 km/2200 toeren op de teller van de auto. De werkelijke snelheid is dan volgens mijn Tomtom 90 km. Wat opvalt is dat er weinig motorgeluid is te horen: dus erg stil! Inhalen in de 5e versnelling kan wel, maar terugschakelen naar de 4e versnelling geeft meer acceleratie. Ook dan kun je bijv. 97 km rijden alleen met 3000 toeren. In vergelijking met de Astra SW 1.8 is het verschil dat je nu meer moet schakelen. Komt natuurlijk ook door de 6 versnellingen. Met de 1.8 kon je heel lang doorrijden in de 4e versnelling voordat je terug moest naar de 3e versnelling. Wat trekkracht (beide 140 pk) aangaat is er geen verschil. Enigste wat opvalt is dat het koppel veel lager ligt: dus minder toeren dan bij de 1.8.
Verbruik solo ligt gemiddeld op 1 op 14. Met caravan was het verbruik 1 op 9.5.
Het solo gebruik bij de 1.8 lag aanmerkelijk hoger, namelijk: 1 op 12. Het verbruik met caravan is nagenoeg gelijk.

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Chateau

De ervaring van Walter met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Chateau Calista 450 UTF van 1215 kg geplaatst op 07-08-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Astra 1.4t met 140pk heeft mijn caravan met veel plezier naar italie getrokken. Bijna de hele rit in zijn 5e versnelling 100km per uur gereden. Soms terug naar zijn 4e of 3e versnelling maar dat gebeurde niet vaak. Was bang dat de 1.4t zou tegenvallen maar dat was gelukkig niet zo. Een aanrader dus.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.6 ecotec met een Beyerland

De ervaring van Herman met een Opel Astra III - 1.6 ecotec (85 Kw/116 pk bouwperiode: maart 2007 - december 2009) en een Beyerland Sprinter 390 DV Sport van 1000 kg geplaatst op 06-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

4000 km gereden met deze combinatie ( Astra- Hylander 1000kg beladen) naar Spanje v.v. Gedeeltelijk tol en bergwegen.
Op vlakke weg qua trekkracht geen probleem. Ondanks stabilisatorkoppeling en goede belading boven de 100 km instabiel. Branstofgebruik solo 1-14 met caravan 1-8. Ook ik heb niet veel vetrouwen in de koppeling. Na de vakantie een Astra J gekocht 1.4 turbo. Hier verwacht ik meer van.

Wijzigen


Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo met een Dethleffs

De ervaring van John en Anita met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.6 Turbo (132 Kw/180 pk bouwperiode: oktober 2010 - april 2013) en een Dethleffs Camper 430 DB van 1200 kg geplaatst op 31-05-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

In mei voor de 1e keer met deze combinatie naar Zuid Limburg afgereisd, mn naar de omgeving Epen / Vaals omdat daar de meeste heuveltjes liggen. De combinatie deed het SUPER! Op de snelweg in de 6e versnelling gereden waarna de cruise controle werd ingeschakeld. Gereden met een snelheid van 95 km per uur, waarbij constant 2200 toeren werden gemaakt. (Wat een rust....) Even inhalen is geen probleem, de turbo trekt de caravan als een gek. In de Limburgse heuvel teruggeschakeld en met gemak alle klimmetjes beklommen. Kortom, een aanrader.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 2.0 Dti aut. met een Delta

De ervaring van J.C.Dolleman met een Opel Astra II Stationwagon - 2.0 Dti aut. (74 Kw/101 pk bouwperiode: juli 1999 - oktober 2004) en een Delta Euroliner 3900 TZV van 1050 kg geplaatst op 15-01-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 64% Berekening >>>>

Zoals u zelf al aangeeft is dit een zeer prettige combinatie.
Wij rijden er veel mee door Frankrijk en hebben nog nooit problemen ondervonden.
De gemiddelde kruissnelheid op de tolwegen ligt rond de 110 km/u de combinatie rijd dan mooi rustig op zijn cruise control, en we hebben dan toch nog wat reserve. Een enkele keer als de omstandigheden het toelaten rij ik wel eens 130 km/u maar dat raad ik niemand aan, ik heb dan een onveilig gevoel er moet dan echt niets gebeuren of het is bingo.
Solo gebruikt de Astra gem. 5,6 liter op 100 km. met de caravan er achter loopt dit op tot 7,8/8,2 liter per 100 km. met uitschieters bij harde tegenwind van 10/11 liter per 100 km.
Even een kleine achtergrond over mijzelf, ik heb in ruim 40 jaar ca.1,300.000 km gereden en heb ruim 35 jaar caravan ervaring.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.6 ecotec met een Caravan

De ervaring van Aad Jurjaanz met een Opel Astra III - 1.6 ecotec (85 Kw/116 pk bouwperiode: maart 2007 - december 2009) en een Caravan van 1000 kg geplaatst op 24-09-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

Op een vlakke weg en ook heuvelopwaarts geen probleem. Bij langzaam rijden of vanuit stilstand heuvelopvaarts is mijn vertrouwen in de koppeling echter niet groot. Zowel bij mijn vorige als mijn huidige Astra (model 2007/2009 met 1.6 ecotec) heb ik ervaren dat dit niet het sterkste punt is van de auto. Het verbruik bij constant rijden in de 4 ipv in de 5 (beter voor koppeling) is ca 1/9. Met een Hyundai Matrix eerder betere ervaring opgedaan. Toch is de Astra een fijne auto.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Fendt

De ervaring van Smits met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: oktober 2004 - oktober 2010) en een Fendt Platin 470 TFB van 1400 kg geplaatst op 06-09-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

Met een Fendt 470TFB en een Astra H station met 150PK is het geen straf om te mogen rijden. Net op vakantie geweest in de Ardennen en geen problemen met de hellingen. Moet wel wat toeren houden en niet in de 5e versnelling komen, anders grijpt de elektronica van de auto in en komt in het noodprogramma terecht.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.3 CDTi [Easytronic] met een Sterckeman

De ervaring van van der lans met een Opel Astra III Stationwagon - 1.3 CDTi [Easytronic] (66 Kw/90 pk bouwperiode: januari 2007 - oktober 2010) en een Sterckeman Evolution Comfort 400 CP van 975 kg geplaatst op 01-08-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

goede combinatie maar een hoog brandstofgebruik
normaal 1:18 echter met caravan 1:9

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Hobby

De ervaring van henk met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1157 kg geplaatst op 20-07-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Bij het invoeren van de bovenstaande gegevens heb ik een fout type caravan geselcteerd. Dit moet zijn een Hobby van het type 400SF

Wijzigen


Opel Astra J - 1.4 Turbo met een Hobby

De ervaring van Henk met een Opel Astra J - 1.4 Turbo (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1260 kg geplaatst op 20-07-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79% Berekening >>>>

Ik heb sinds 2 maanden een Opel Astra 1.4 Turbo. Nog niet zoveel kilometers meergereden maar wel gelijk 5 weken op vakantie naar Duitsland( Berlijn Oostzeekust) -Denemarken. Niet echte bergen dus maar wel vals plat. Verbruik van de Astra 1.4 Turbo solo ong.1 op 15. Met de caravan aangehaakt bij 100 km 1 op 11. Gereden in de 5e versnelling, maakt de motor ongeveer 2700 t/pm. Ben wel benieuwd hoe het volgend jaar in de bergen is. Maar ik kon vlot inhalen tot 120 km p/uur zonder terug te schakelen naar de 4e versnelling.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 2.2 Dti met een Dethleffs

De ervaring van j.slingerland met een Opel Astra II Stationwagon - 2.2 Dti (92 Kw/125 pk bouwperiode: augustus 2002 - oktober 2004) en een Dethleffs Camper 450 DB van 1260 kg geplaatst op 28-02-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

prima combinatie, zelfs op steile hellingen prima trekkracht voorhanden. Auto wel maximaal beladen i.v.m. gewichtsverdeling.
Brandstofverbruik ongeveer 1 op 10 (incl. hellingen e.d.)

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.8 met een HomeCar

De ervaring van JHB met een Opel Astra III Stationwagon - 1.8 (92 Kw/125 pk bouwperiode: oktober 2004 - december 2005) en een HomeCar Racer 43 TMF van 1160 kg geplaatst op 05-01-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Ben met de Opel Astra Station 1.8 en een Homecar 43TMF naar Italie gereden. Over het algemeen goede ervaring opgedaan. In de bergen (Brennerpas) wel veel moeten schakelen, maar kon redelijk goed met het verkeer meegaan. Op de vlakke weg is het geen enkel probleem om de 100 Km. te halen en vast te houden. Het verbruik is pittig, 1 op 7,5 a 8 km. Normaal is dit bij een constante snelheid solo 1:12.

Wijzigen


Opel Astra TwinTop - 1.8 16v met een Eriba

De ervaring van peter met een Opel Astra TwinTop - 1.8 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: juni 2006 - 2011) en een Eriba Touring Triton 410 GT van 980 kg geplaatst op 06-09-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 57% Berekening >>>>

verbruik solo 7 liter met caravan 9 liter bij een snelheid van 100 km per uur. Ook naar de drome geen problemen.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.8 16v met een Hobby

De ervaring van w.j.van mullem met een Opel Astra III - 1.8 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2005 - december 2009) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1100 kg geplaatst op 21-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79% Berekening >>>>

In voorjaar Teutenburgerwoud geweest met Opel Astra 1800 16v met Hobby 400 SF.Perfecte combinatie.We konden makkelijk 100 km peruur halen maar dan ging het brandstof verbruik omhoog 12 l p/100km

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.8 16v met een HomeCar

De ervaring van Edwin met een Opel Astra III Stationwagon - 1.8 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2005 - oktober 2010) en een HomeCar Racer 45 Space van 1230 kg geplaatst op 17-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Wij rijden een Opel Astra 1.8 16v 140 pk van de zaak.De Astra is een echt trek monster. DIt is het eerste jaar dat ik met een caravan rij en kwam er al snel achter dat de auto met caravan net zo snel optrekt of sneller optrekt dan de meeste autos zonder caravan .Dat ter zijde . Bij normale belading zo rond de 1200 kgde rijd de combinatie heel stabiel en prettig . , Inhalen is geen probleem als het nodig is en het verbruik is gunstig;1op 10 bij 90 kmh (solo 1 op 13) Bij wind tegen verliest hij geen snelheid en kan gewoon op de cruise control blijven staan . Prima combinatie.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.6 twinport met een Caravan

De ervaring van r.klaassen met een Opel Astra III - 1.6 twinport (77 Kw/105 pk bouwperiode: april 2004 - maart 2007) en een Caravan van 800 kg geplaatst op 06-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 54% Berekening >>>>

Mijn ervaring is dat je met deze combinatie goed kan meekomen.Het wegtrekken gaat zeer goed en in de vierde versnelling op de cruisecontrole loopt het vanzelf.Het brandstofverbruik neemt uiteraard flink toe.Ik heb het nooit precies gemeten maar ik denk ongeveer 1 op 8 en zonder is het ongeveer 1 op 14/15

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 2.2 met een Hobby

De ervaring van Bertus van de Luitgaren met een Opel Astra II Stationwagon - 2.2 (108 Kw/147 pk bouwperiode: juli 2000 - oktober 2004) en een Hobby De Luxe 495 UL van 1375 kg geplaatst op 06-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90% Berekening >>>>

Heb dus ook dezelfde ervaring de zwaarste spullen in de achterbak (bandspanning achter=2,5 bar) en kogeldruk 75KG en geen slingering of wat dan ook.En idd een verbruik van ± 1:9 ( rij trouwens al 10 jaar met matador 205/70/R14 95T en geen spoortje te vinden van uit droging oid.)

Wijzigen


Opel Astra III - 1.9 CDTi met een Beyerland

De ervaring van m v ballegooij met een Opel Astra III - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: juni 2004 - december 2009) en een Beyerland Vitesse 400 D van 1070 kg geplaatst op 18-06-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 64% Berekening >>>>

ben er mee naar oostenrijk geweest auto merkt niet dat er iets achter hangt ( zeker niet in de sport stand )
vondt alleen het verbruik aan de hoge kant 1:9 auto heeft 150 pk en 6 versnellingen maar deze kon ik niet allemaal gebruiken : auto verbruik solo zit ik ongeveer op snelweg op 1:16 - 17 had voor deze astra een astra G
2.0 dtl gechipt en daar reed ik mee naar oostenrijk 1:12 met caravan

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi met een Bagagewagen

De ervaring van opelrijder met een Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi (74 Kw/101 pk bouwperiode: oktober 2004 - oktober 2005) en een Bagagewagen (achter normale personen auto) van 700 kg geplaatst op 29-05-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 37% Berekening >>>>

Zeer goede combinatie met vouwwagen. Alsof je solo rijdt.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v met een Caravelair

De ervaring van R Stormer met een Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - oktober 2004) en een Caravelair Antares Luxe 390 van 900 kg geplaatst op 11-05-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 57% Berekening >>>>

Prima lekker vakantie vieren zo, caravan is makkelijk te trekken 2800tpm lekker in de 5 met cruisecontrol 90km... ik hen zo echt niks te klagen vakantie begint al in de auto..

Wijzigen


Opel Astra II - 1.8 16v met een Dethleffs

De ervaring van C.J.Teekman met een Opel Astra II - 1.8 16v (85 Kw/116 pk bouwperiode: april 1998 - juli 2000) en een Dethleffs New Line 420 van 1090 kg geplaatst op 01-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

Geachte heer/ mevrouw,
De auto is 10 jaar in mijn bezit en ik heb er 95KKm mee gereden (nieuw aangeschaft). Het gemiddelde verbruik is 1:12,9 (iedere liter wordt altijd genoteerd!) Het verbruik met caravan ligt tussen 1:8 en 1:11, afhankelijk van de omstandigheden. Mijn ervaring met de combinatie is positief, waarbij moet worden gezegd dat ik het meest op (vrij) vlakke wegen rijdt. Maar ook in de bergen (Zuid Duitsland) valt hij me niet tegen en val niet op in negatieve zin, t.o.v. het overige verkeer. Daarbij moet ik zeggen dat ik houd van voldoende reserve, ik rijd dus nooit plank gas. Ik kan me redelijk goed vinden in de beschrijving op uw site. Overigens kan ik mijn Detleff's caravan niet vinden, ik heb een NewLine van "93 met een totaal toegestaan gewicht van 1000 kg en een eindkeuken.
Mijn compliment voor uw site!!
Met vriendelijke groet,
Kees Teekman.

Wijzigen


Opel Astra II - 1.6 16v met een Dethleffs

De ervaring van frans weststrate met een Opel Astra II - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - augustus 2004) en een Dethleffs New Line 420 van 1090 kg geplaatst op 08-02-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Ik rij al 5 jaar zeer tevreden met een detleffs trekend door frankrijk duitsland en denemarken op cruise-control rijd ik met deze combinatie nog 1 op 11 en solo 1 op 17

Wijzigen


Opel Astra III - 1.6 ecotec met een Beyerland

De ervaring van Rschoneveld met een Opel Astra III - 1.6 ecotec (85 Kw/116 pk bouwperiode: maart 2007 - december 2009) en een Beyerland Vitesse 400 D van 1000 kg geplaatst op 30-01-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

In de zomer van 2008 naar Oostenrijk ( Salzburgerland) geweest. Geen enkel probleem ondervonden, en leverde prima prestaties op de Duitse autosnelweg gemiddeld 1 op 10.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.6 ecotec met een Beyerland

De ervaring van Rschoneveld met een Opel Astra III - 1.6 ecotec (85 Kw/116 pk bouwperiode: maart 2007 - december 2009) en een Beyerland Vitesse 400 D van 1000 kg geplaatst op 30-01-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

In de zomer van 2008 naar Oostenrijk ( Salzburgerland) geweest. Geen enkel probleem ondervonden, en leverde prima prestaties op de Duitse autosnelweg gemiddeld 1 op 10.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 2.0 T met een Kip

De ervaring van J.A. Kamp met een Opel Astra III Stationwagon - 2.0 T (125 Kw/170 pk bouwperiode: oktober 2004 - maart 2007) en een Kip Sky-Line 44 TDB Aircool van 1280 kg geplaatst op 02-01-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

Een uitstekende trekauto, met ook veel vermogen onderin de versnellingen. In de bergen geen "centje" pijn, want je rijdt bijna elke trekauto met caravan eruit, zonder al te veel vermogen te vragen.
De turbo wekr al bij ongeveer 1900 toeren. Alleen de zesde versnelling is amper bruikbaar, zelfs in Duitsland waar we 100 mogen rijden is deze versnelling alleen bruikbaar op een geheel vlak stuk!
Verder niets dan lof!!!

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van Lellebel met een Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - oktober 2004) en een Burstner Averso 390 TS van 1070 kg geplaatst op 01-01-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

Opel astra 16.16v station met een burnstner scala totaal 1100kg goed te doen tussen de 90 en 100 km 2800tpm. Auto met koffer, totalen voor tent er in koelkast en zwaren spullen in auto. Een zeer aangenamen combinatie. De vijfde versnelling is ook te doen. Maar als ik in de vier blijf rijden met 2800tpm heb ik nog gaspendaal over voor effe in te halen, en het rijd gewoon fijn. Op de nederlandese wegen is 120 goed te halen, maar dit doe ik niet. Ik ben tevreden met de prestatie van deze combinatie.

Wijzigen


Opel Astra II - 1.6 16v met een Adria

De ervaring van sjaakhofland met een Opel Astra II - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - augustus 2004) en een Adria Adora 462 PU van 1270 kg geplaatst op 30-12-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 99% Berekening >>>>

Prima trekkracht.Wij reden ongeveer 90km/u.Met cruisecontrole aan naar Spanje.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v met een Avento

De ervaring van John met Avento 395TD met een Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - oktober 2004) en een Avento Avance 395 TLH van 1050 kg geplaatst op 06-11-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 67% Berekening >>>>

Rit naar Lago Maggoire met Opel Astra ll 1.6 16v caravan was prima verlopen. Ook bij Gotthard geen echte grote problemen gehad ondanks 2 uur file. Met optrekken moet je wel even de aandacht erbij houden maar dit is goed te doen. Verbruik was met gemiddeld snelheid van 95 km p/u ongeveer 1 : 9,5. Caravan met een max. gewicht van 1050 kg hangt zonder stabilisator perfect achter de auto. Sinds dit jaar Opel Zafira A 1.8 en ik kan rustig zeggen dat dit veel rustiger rijdt. Ook verbruik viel mee (1 : 9) met gemiddeld 95a100 km p/u en nu konden het maximale geweegt van 1150 kg helemaal benutten van de caravan.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Dethleffs

De ervaring van Frits Hemelaar met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (74 Kw/101 pk bouwperiode: oktober 2005 - maart 2007) en een Dethleffs New Line 420 van 1090 kg geplaatst op 01-11-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Rijden op de vlakke wek is het spreekwoordelijke "eitje". Zelfs in de vijfde versnelling moet je uitkijken dat je niet te hard gaat rijden. In de bergen kan je heel lang in zn vier rijden en stevige hellingen op gaat in zijn twee en drie vaak heel gemakkelijk al kan het brandstofverbruik dan wel oplopen naar 1 op 5. Je praat dan wel over hellingen van 10 to 15 %. Stabilitiet vind ik in het algemeen iets minder zeker vergeleken met de astra 20 dti die achter luchtvering had.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Beyerland

De ervaring van Jur met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: oktober 2004 - oktober 2010) en een Beyerland Sprinter 440 HK Sport van 1180 kg geplaatst op 09-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

De auto heeft het zeer gemakkelijk met een caravan van 1300kg. Zelfs op hellingen zoals bij Luik of in Duitsland trek je de combinatie met gemak met 100km/h omhoog. Bij een goede belading is de stabiliteit ook prima. Het verbruik is dan tussen de 1:10 en de 1:12

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van Stefan v V met een Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - oktober 2004) en een Burstner Flipper 390 van 950 kg geplaatst op 23-06-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 60% Berekening >>>>

Goede combinatie. In NL vaak in V te rijden, zodra de weg iets helt nodig naar IV te gaan. Steilere klimmen goed te doen, mits de tractie goed is, tot 12 % geen problemen ondervonden. Verbruik op snelweg ritten bij 90-95 km/u rond de 1 op 10 als er niet teveel wind is. Caravan ligt goed en stabiel achter de auto.

Wijzigen


Opel Astra II - 1.7 Dti met een Abbey

De ervaring van Depooter met een Opel Astra II - 1.7 Dti (55 Kw/75 pk bouwperiode: november 1999 - augustus 2003) en een Abbey Aventura 340 van 1000 kg geplaatst op 18-05-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

Onze combinatie - caravan max 1000kg - en de Astra break is net genoeg om stand te houden tussen de vrachtwagens, hellingen zoals te Luik of Verviers is een regelrechte ramp. Je zou verwacht moment een witte rookpluim van de koppeling te zien in de spiegel. Er staan ook steeds vier fietsen op het dak. (+/- 70kg). Acceleratie is ronduit gevaarlijk wanneer je vertrekt op sommige - zeer korte - snelwegparkings.
Noot: we checken steeds elektronisch het gewicht zodat we niet overladen zijn. Het totale treingewicht lijkt teveel maar is niet zo (heb met berekening teveel lading in wagen opgegeven waarvoor excuses).

Wijzigen


Opel Astra III - 1.8 16v met een Hobby

De ervaring van F.L.Linde met een Opel Astra III - 1.8 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2005 - december 2009) en een Hobby Excellent 410 SFe van 1200 kg geplaatst op 29-04-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

In najaar 2006, voorjaar en najaar 2007 naar Frankrijk. Per reis ongeveer 4000 km afgelegd. Benzineverbruik 10.5 liet p/100km. Goede combinatie.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi met een Delta

De ervaring van opel rijder met een Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi (59 Kw/80 pk bouwperiode: oktober 2004 - augustus 2005) en een Delta Aero 3200 van 790 kg geplaatst op 24-04-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 49% Berekening >>>>

Mijn gebruikerservaring(en) met de Opel Astra III 1.7 CDTI Station (80pk/170Nm) uit 2005 in combinatie met een Delta 3200 DV (2,21m breed en beladen circa 775kg zwaar. Auto zal beladen circa 1630kg wegen.

Prestaties op de vlakke snelweg in 4 verrassend goed. Franse peage zoals route du soleil 100 echte km op de cruise control (4e versnelling), climate control aan, redelijk verbruik en acceptabel geluidsniveau.
(ik check wel regelmatig de belasting van de motor door de cruise control er even af te halen)

5e versnelling m.i. alleen in Frankrijk bij hogere snelheid (vanaf 95km) te gebruiken. Zelf rijdt ik ivm voorkomen van een (te) hoge motorbelasting in z'n 4.

Tegenwind heeft bij hogere snelheid merkbaar invloed in de hoeveelheid "gas" je nog overhebt en is dan ook in het verbruik terug te zien.

Relatief korte stijgingen zoals bij luik en langere zoals de brenner gaan eveneens verrassend goed (3e versnelling, climate control aan, vlot naar boven, wel wordt de motor dan kortstondig zwaar belast).

Prestaties, muv helling vanuit stilstand, zijn gevoelsmatig iets beter dan de berekeningen aangeven. Het is natuurlijk geen power diesel maar je hebt met deze combinatie zeker het gevoel voldoende goed met het verkeer mee te kunnen komen.

Auto heeft geen temperatuurmeter voor de koelvloeistof maar het lijkt alsof koelsysteem ruim op zijn taak berekend is, het komt ook na "klimmen" of bij hoge temperaturen nauwelijks voor dat de fan aanslaat, geeft een gerust gevoel zeker omdat je door het beperkte vermogen de auto relatief zwaar belast. N.B. Climate control staat bij ons altijd aan.

Wegrijden op een helling is zeker niet het sterkste punt van de auto, heb bepaald niet het idee dat de koppeling van dit type Astra overgedimensioneerd is. Is de trein eenmaal aan het rollen dan pakt de motor wel soepel op, ook onderin het toerengebied (veeeel beter dan voorganger Astra II 1.7 DTI met 75pk/165Nm welke onder de 1700tmp "doodviel" maar m.i. wel een betere koppeling had). Steilere doorgaande routes (bijvoorbeeld Telfs - Seefeld gaan goed, vlot en soepel zolang je de gang erin houdt. Bij drukkere passen zoals Fernpas wel goed anticiperen dat je niet teveel stil komt te staan door wat ruimte tot je voorganger vrij te laten en de boel te laten rollen. De auto is m.i. niet geschikt voor een zwaardere caravan >1000kg beladen wanneer je ook in het hoogseizoen redelijk ontspannen passen wilt kunnen rijden. (Ikzelf wil niet steeds met spinnende banden moeten wegrijden, airco moeten uitzetten e.d omdat anders de koppeling het niet aankan)

Deze combinatie voelt zeer stabiel aan, caravan is voorzien van AKS3004.

Achterzijde van de auto zakt relatief weinig door bij belading en kogeldruk van circa 60 kg (geen achterpassagiers).

Remmen van de auto voelen krachtig aan (m.i. beter dan voorganger Astra II 1.7DTI)

Stoelen van de Astra III zijn met name voor langere ritten goed, de solo rijdend naar mijn mening te stugge vering is juist weer prettig met het rijden met caravan.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.8 16v met een Chateau

De ervaring van H.N. van den Broek met een Opel Astra III - 1.8 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2005 - december 2009) en een Chateau Calista 450 Chalet van 1260 kg geplaatst op 06-04-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

In zomer 2007 met nieuwe astra en nieuwe chateau naar zuid-frankrijk gereden met 110 op de snelweg en geen enkel probleem ondervonden ook niet bij 120 tijdens inhalen alleen een heel hoog brandstof gebruik

Wijzigen


Opel Astra III - 1.8 16v met een Kip (2003)

De ervaring van R.Smith met een Opel Astra III - 1.8 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: december 2005 - december 2009) en een Kip (2003) Navigator 44 TDB van 1245 kg geplaatst op 18-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

In 2006 naar Griekenland via Venetie en in 2007 naar Toscane/Italie.Deze tochten via de Alpen zijn probleemloos verlopen.Kruissnelheid in 5e versnelling,95 km/uur op de teller.Benzinegebruik met caravan tussen 10 en 11liter p/100km/solo 7.5 tot 7.8 l p/100km.Een rustige combinatie

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Delta

De ervaring van Sib Houttequiet met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: oktober 2004 - oktober 2010) en een Delta Euroliner 3900 TZV van 1100 kg geplaatst op 22-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65% Berekening >>>>

Echt in de bergen rijd ik nooit, maar de Franse autostrades hebben ook behoorlijk steile hellingen. Nooit was ik verplicht om op de rijstroken voor langzaam verkeer te gaan rijden. De Astra trekt die Delta met gemak.
Volledigheidshalve vermeld ik hier dat ik ook een turboprobleem heb gehad, en toen was he twat anders, natuurlijk.
Maar gelukkig is dit inmiddels opgelost, en trekt mijn Astra weer als een echt trekpaard ;-)

Wijzigen


Opel Astra II - 2.2i 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Opel Astra II - 2.2i 16v (108 Kw/147 pk bouwperiode: juli 2000 - augustus 2004) en een Knaus Sport 450 FU van 1265 kg geplaatst op 22-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90% Berekening >>>>

met de opel astra 2.2 5drs is het op de vlakke weg een leuke ervaring. De meest gemiddeld familie auto rij je eruit met een stop lichtsprintje. Een maal op de camping is het ook wel leuk, want de meeste mensen denken dat die auto een 1.4 hoogtens een 1.6-je is omdat vergeleken met de caravan de auto een beetje klein lijkt maar het is altijd wel leuk om dat te vertellen. binnenkort meer ervaringen!!!!

Wijzigen


Opel Astra III - 1.7 CDTi met een Hobby

De ervaring van Louis Zwart met een Opel Astra III - 1.7 CDTi (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 2004 - oktober 2005) en een Hobby Excellent Easy 400 SB van 1100 kg geplaatst op 08-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Wij zijn dik tevreden met deze auto. Met onze Hobby vol beladen (1100 kg) geen enkel probleem gehad met onze reis naar Zuid-Frankrijk dit jaar. Gemiddeld kun je rustig in z'n 5 op 100 km per uur koersen, dan loopt de motor 2200 toeren en je zit dan ook ideaal op de maximale trekkracht. Ook in de bergen geen problemen, motor moet wel boven de 2000 toeren blijven draaien omdat dan de turbo goed meewerkt. Gemiddeld verbruik lag op 1:13 en daar zijn we niet ontevreden over. Remmen van de auto zijn bovengemiddeld en zeker met de caravan aan de haak kun je dat goed merken. De cruise-control, het algehele geluidsniveau samen met de fijne stoelen in deze auto geven samen een comfortabel reisgevoel. Echt een aanrader voor de caravanner!

Wijzigen


Opel Astra III - 1.7 CDTi met een Tabbert

De ervaring van nieuwenhoven van met een Opel Astra III - 1.7 CDTi (81 Kw/110 pk bouwperiode: maart 2007 - december 2009) en een Tabbert T@b OffRoad van 783 kg geplaatst op 29-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 49% Berekening >>>>

de opel astra wist geneens dat er een caravan achter ging

Wijzigen


Opel Astra III - 2.0 T met een Hobby

De ervaring van Kruizinga met een Opel Astra III - 2.0 T (125 Kw/170 pk bouwperiode: april 2004 - maart 2007) en een Hobby Excellent 460 UFe van 1287 kg geplaatst op 17-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

mijn ervaring met de combinatie is meer dan perfect de auto rijd 1 op 10 de nieuwe caravan heeft 185 banden hoge druk banden de oude caravan had 205 banden met lage druk 1 op 8 gem. snelheid 95 km. per uur

Wijzigen


Opel Astra III - 1.7 CDTi met een Hobby

De ervaring van Eric van Engelen met een Opel Astra III - 1.7 CDTi (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 2004 - oktober 2005) en een Hobby Excellent 460 UFe van 1300 kg geplaatst op 07-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

Goede combinatie. Rijd soepel in de bergen.Wij zijn er mee naar Oosterijk geweest op de snelweg voldoende vermogen om vlot berg op te gaan en in te halen.Top 100 Km/u geen probleem daarboven wordt de Caravan onrustig.

Wijzigen


Opel Astra II - 1.7 Dti met een Caravan

De ervaring van M den Hoed met een Opel Astra II - 1.7 Dti (55 Kw/75 pk bouwperiode: november 1999 - augustus 2003) en een Caravan van 800 kg geplaatst op 03-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 54% Berekening >>>>

Deze combinatie is vlot genoeg om door Europa en de Alpen te rijden. Op een helling moet je weliswaar terugschakelen, maar op bijv. autobaanhellingen haal je veel vrachtwagen nog vrij gemakkelijk in. Wij hebben met deze combinatie de Simplonpas gereden (Zwitserland-Italie, 2000m hoog) en dat ging redelijk goed, niet heel snel maar ook niet als een slak de berg op. Al met al is de 1.7 DTi een redelijk goede trekauto voor een caravan (beladen) van in totaal zo'n 800 kg.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.7 CDTi [6MT] met een Hobby

De ervaring van Ger met een Opel Astra III - 1.7 CDTi [6MT] (74 Kw/101 pk bouwperiode: juli 2004 - oktober 2005) en een Hobby De Luxe 495 UK van 1328 kg geplaatst op 26-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Ik kan mij helemaal vinden in de beschrijving die deze site geeft over mijn combinatie. Trekken doet de Astra zonder meer. Hoge top halen hoeft niet wat mij betreft, ik blijf de komende jaren toch in Nederland en hoef dus niet zo nodig met 100 km/u mee te blazen op de Autobahn. Vast staat al wel dat de opvolger van de Astra zwaarder en meer vermogen zal hebben en dan gaan we wel richting de Alpen. Minpuntje is het verbuik, 1 : 7 tot 1 : 9 is normaal met de Hobby achter de auto. Voor het doel waar we de combinatie nu voor hebben is er helemaal niks mis mee.

Wijzigen


Opel Astra III - 1.6 twinport met een Kip

De ervaring van F.Jacobs met een Opel Astra III - 1.6 twinport (77 Kw/105 pk bouwperiode: april 2004 - maart 2007) en een Kip Kompakt 37 EK van 950 kg geplaatst op 17-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 64% Berekening >>>>

Mijn ervaring tot op heden is zeer positief. heb geen enkele moeite met wegtrekken en of meekomen met het overige verkeer. tussen de 80 en 90 km per uur is het toerental in de vierde versnelling tussen de 3000 en 3300 toeren. het motorgeluid is dan zeer goed, en je hebt niet het gevoel naar een hogere versnelling te moeten overschakelen. ook is het zeer praktisch dat de caravan niet veel breder is dan de trekkende auto. kortom een prettige combinatie.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi met een Hobby

De ervaring van Ger met een Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi (81 Kw/110 pk bouwperiode: maart 2007 - oktober 2010) en een Hobby De Luxe 495 UK van 1378 kg geplaatst op 15-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

Niks mis mee, al zie ik mij met deze combinatie niet door een of andere Alpenpas rijden. Autobahn en autosnelweg is geen probleem. Op tijd schakelen is noodzaak en de vijfde kun je vergeten. Het enige "nadeel" is het verbuik van dieselolie. 1 : 8 tot 9 is geen uitzondering op de vlakke weg. Ergo: voor die ene keer per jaar sat de Hobby achter de Astra hangt is er niks mis mee.

Wijzigen


Opel Astra II - 1.6 16v met een Kip

De ervaring van Jef Verheijde met een Opel Astra II - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - augustus 2004) en een Kip Kompakt Variotop 37 EKV van 950 kg geplaatst op 04-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Ik ben pas sinds kort de - trotse - bezitter van een mooi Kip Kompakt met hefdak uit 1999. Ik kan dus niet uit ervaring met andere combinaties spreken, maar deze bevalt mij uitstekend.
Persoonlijk heb ik geen moeite met de beperkte snelheid van 80km/u. Als de situatie het toelaat zet ik de cruise-control aan en dan is het voor mij gewoon lekker relaxed onderweg zijn naar de vakantiebestemming. Uiteindelijk begint mijn vakantie op het moment dat ik de huisdeur achter me afsluit en is de reis dus onderdeel ervan en niet alleen een middel om zo snel mogelijk het doel te bereiken....
En dat is met de combinatie Astra 1.6-16V met een Kip Kompakt een prettige ervaring !

Wijzigen


Opel Astra II - 2.0 Di 16v met een Hobby

De ervaring van Louis Zwart met een Opel Astra II - 2.0 Di 16v (60 Kw/82 pk bouwperiode: april 1998 - juli 2000) en een Hobby Excellent Easy 400 SB van 1100 kg geplaatst op 01-06-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

De combinatie bevalt ons prima, gelet op het vermogen van de motor is het zeker een goede trekauto. In z'n 4 en met 2.500 toeren gaat ie als een speer en kun je met gemak 90 kilometer per uur rijden. Wij zijn nu al diverse keren naar Frankrijk geweest met deze combinatie en de auto kon dit zeker goed aan.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v met een Chateau

De ervaring van H. Dekker met een Opel Astra II Stationwagon - 1.6 16v (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 1998 - oktober 2004) en een Chateau Caratt 350 ATF van 900 kg geplaatst op 13-04-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 61% Berekening >>>>

Een prima combinatie. Trekkracht is ruim voldoende. Door de stabiliteit (mede dankzij de standaard niveauregeling op de achteras) rijdt de combinatie heel ontspannend. Het verbruik ligt rond de 1:10. Met niet teveel tegenwind is ook de 5e versnelling goed te gebruiken. Ik houd dan een snelheid aan van rond de 95 km/u (alleen op de autosnelwegen).

Wijzigen


Opel Astra II - 1.7 Dti met een Burstner

De ervaring van J.A.Korten met een Opel Astra II - 1.7 Dti (55 Kw/75 pk bouwperiode: november 1999 - augustus 2003) en een Burstner Flipper 390 van 1000 kg geplaatst op 07-04-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

Je kunt over het algemeen goed met het andere verkeer meekomen. Maar als er een beetje helling is moet je al snel terugschakelen. Waneer je in de file rijdt op een helling van 4-5% en regelmatig stoppen moet, merk je al snel dat de koppeling het zwaar te veduren heeft.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 2.2 met een Caravan

De ervaring van Willem vd endt met een Opel Astra II Stationwagon - 2.2 (108 Kw/147 pk bouwperiode: juli 2000 - oktober 2004) en een Caravan van 1280 kg geplaatst op 19-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75% Berekening >>>>

Sinds febr. 2003 een Astra 2.2 benzine sport uitvoering.Met een vol beladen caravan 1300kg en flink beladen auto geen enkel probleem met trekken.Rijdt vlot en zeer stabiel.Verbruikt dan wel zo'n 13 liter per 100km.
Als de auto minder zwaar beladen is rijd het minder stabiel,dus zware spullen in de auto als er ruimte is.

Wijzigen


Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi met een Eriba

De ervaring van AutoMetClub met een Opel Astra III Stationwagon - 1.9 CDTi (88 Kw/120 pk bouwperiode: oktober 2004 - maart 2007) en een Eriba Touring Troll 540 GT van 1140 kg geplaatst op 18-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

De combinatie Opel Astra Stationwagen (120pk 1,9 CDTI diesel) met een Eriba Touring Troll 540GT/E is door ons zorgvuldig uigezocht. Speciaal op gewicht en verbruik. De test die wij met dit programma caravantrekker voor de aankoop maakten klopt. Onze eerste reizen zijn uitstekend verlopen. Dit is een prima combinatie. Wilt U meer weten dan kunt u ons mailen of kijk even op de site van de AutoMetClub voor een verslag. http://autometclub.ddaktief.nl kijk bij test van de Eriba 540GT/E. of direct bij http://www.amspecial.ddaktief.nl/amspecial540gt.html Veel sucses bij uw keuzes. CEES DEN

Wijzigen


Opel Astra III - 1.7 CDTi met een Hobby

De ervaring van piet met een Opel Astra III - 1.7 CDTi (74 Kw/101 pk bouwperiode: april 2004 - oktober 2005) en een Hobby Excellent 450 UF van 1248 kg geplaatst op 20-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

zeer goed rijdende combinatie ,geen enkel probleem in de bergen.

Wijzigen


Opel Astra II Stationwagon - 1.8 met een Kip

De ervaring van J.Bouwma met een Opel Astra II Stationwagon - 1.8 (92 Kw/125 pk bouwperiode: juli 2000 - oktober 2004) en een Kip Shuttle 41 van 945 kg geplaatst op 13-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

125 pk gewicht 1175 kg
Mag trekken 1200 kg kogeldruk 75 kg
4 maal mee naar Wallis geweest in
Zwitserland
Verbruik was 1 op 9 a 11
Veel in de 5 gereden
Bij stijging naar 4 soms 3
Wel opletten gewicht van auto
aan te passen bij 2 personen veel
bagage in de auto
Combinatie ligt goed op de weg met
juiste belading
Geen problemen met in halende
vrachtwagens
Met handbediende airco is het
trekgewicht 1250 kg
Zelf inhalen op vlakgedeelte gaat
goed
Zelfs in de 5 in de 4 prima

Ik kan U zeggen deze combinatie
bevalt mij uitstekend

p/s Met uitgeschakelde airco geeft
meer trekkracht








Wijzigen


Opel Astra II - 2.2i 16v met een Knaus

De ervaring van Henk Schrijver met een Opel Astra II - 2.2i 16v (108 Kw/147 pk bouwperiode: juli 2000 - augustus 2004) en een Knaus Sudwind 450 EL van 1059 kg geplaatst op 07-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Met de combinatie Opel Astra 2.2 i (max.1400 kg aanh.gew.)met een Knaus 450 EL( max.1500 kg) is zeer goed te rijden en te klimmen. Belading van auto dient opgevoerd te worden en in de caravan te verminderen, dit geeft een betere stabiliteit. 130 km/h op de franse tolwegen is geen probleem in 5 e versnelling. Op vals plat wel terug naar 4 e versnelling. Indien men zeer snel wil inhalen kan de 3 e versnelling een uitkomst bieden daar hier tot ± 135 km/h bereikt kan worden in korte tijd. Kortom een zeer bruikbare combinatie mits voldaan wordt aan de bovenstaande beladings normen. Deze Astra beschikt over ruim voldoende vermogen om vlot vooruit te kunnen komen, wel geldt ==>hoe hoger de snelheid ==>het verbruik extreem kan oplopen. Normaal is 1 : 8,bij gem. snelheid 100 km/h, dit is een hooggemiddelde,(d.w.z.inclusief stoppen, tol betalen en rijden) maar bij "jagen" is 1 : 5 ook haalbaar

Wijzigen


Opel Astra III - 1.9 CDTi met een Caravan

De ervaring van AutoMetClub met een Opel Astra III - 1.9 CDTi (88 Kw/120 pk bouwperiode: augustus 2004 - maart 2007) en een Caravan van 1190 kg geplaatst op 27-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

De combinatie Opel Astra Stationwagen (Diesel 1.9 120 pk) met een Eriba Troll 540GTE is door ons zorgvuldig uitgezocht. Speciaal op gewicht en verbruik. De test die wij met dit programma caravantrekker voor de aankoop maakten klopt. Onze eerste reizen zijn uitstekend verlopen. Dit is een prima combinatie. Wilt U meer weten dan kunt u ons mailen of kijk even op de AutoMetClub voor een verslag. http://www.autometclub.ddaktief.nl kijk bij test van de Eriba Touring
540GTE. Hier staan ook de gewichten. http://www.amspecial.ddaktief.nl/amspecial540gt.html Veel sucses bij uw keuzes.
Cees Den

Wijzigen


Opel Astra II - 2.0 Di 16v met een Swift

De ervaring van G. Fokkert met een Opel Astra II - 2.0 Di 16v (60 Kw/82 pk bouwperiode: april 1998 - juli 2000) en een Swift Toscane 450 van 1215 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

De beschrijving van deze combinatie zoals op deze site staat klopt met de praktijk. Ben met deze combinatie in Frankrijk (Normandie) geweest. De auto kan op de vlakke weg moeilijk mee komen in het verkeer. "Aanloop" nemen voor de heuvel en op tijd terug schakelen (1500 omw. min) op de heuvel hoort er bij. In september 2006 heb ik de auto laten (chip) tunen. Het resultaat mag er zijn! Kan op de vlakke weg tegenwind 5 bf in Nederland goed mee komen met het overige verkeer 90 km/uur geen probleem. In 2007 zijn wij weer van plan om naar frankrijk te gaan.

Wijzigen


Engelse reviews
Opel Astra

Opel Astra J - 2.0 CDTi met een Xplore

De ervaring van Alan Worthington met een Opel Astra J - 2.0 CDTi (118 Kw/160 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Xplore 554 van 1335 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 107 km/u = 23%

Caravan dealer did towmatch on this unit said it was over 100% match and unsuiitable. Told him data was all wrongas put car on weighbridge at1600 kg unladen. Proceeded to buy towed perfectly. Picked up when storm doris blowing away. No stability or power problems


Opel Astra J - 2.0 CDTi aut. met een Adria

De ervaring van Craig met een Opel Astra J - 2.0 CDTi aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Adria Adora 532 UK van 1380 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83%* = 101 km/u = 32%

Although not a traditional match, the tow car was one we already had and towed a light unbraked trailer with. We then searched for a 4-6 berth caravan within the boundaries of safe towing.
The Caravan is very well balanced which aids in towing, you must ensure to get the nose-weight as near to 75 as possible to make this as comfortable as possible. You do get comments on sites about it not being legal or safe, but it is both, and kerb-weight to fully laden caravan hits 87%.
The car tows very well, on the motorway you do not really notice the engine noise. The car pulled the van away from a site - uphill on wet grass without any concerns. Would I recommend the combination?
If you don't need a bigger car for day to day, and this is not your first experience of towing a caravan then yes I do, you will have to constantly explain to people it is legal and safe however :)


Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi met een Xplore

De ervaring van Gary White met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi (81 Kw/110 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Xplore 402 van 1139 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84%* = 92 km/u = 17%

This combo is a pleasure to drive, it pulls 6th gear very easy, 60mph at 1,700 rpm, cruse control on and way you go, feels very stable too, breaks well and delivers good mpg, and £30 road tax.


Opel Astra J - 2.0 CDTi met een Lunar

De ervaring van alan met een Opel Astra J - 2.0 CDTi (118 Kw/160 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Lunar Quasar 524 van 1350 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92%* = 106 km/u = 23%

i tow a quasar 524, and find it a match perfect


Opel Astra J - 2.0 CDTi aut. met een Sterling

De ervaring van P. WILLIS. met een Opel Astra J - 2.0 CDTi aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Sterling Eccles Sport 554 van 1430 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 95%* = 100 km/u = 34%

The car tows very well and delivers 30 m.p.g average


Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi met een Elddis

De ervaring van william met een Opel Astra J Sports Tourer - 1.7 CDTi (92 Kw/125 pk bouwperiode: oktober 2010 - 2016) en een Elddis Avante 556 van 1414 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 101%* = 93 km/u = 17%

I find the Opel Astra Tourer good with the 556 Avante. 6th. gear seldom used so fuel economy is not great. Steady progress at 80K. Watch nose weight !


Opel Astra J - 2.0 CDTi met een Bailey

De ervaring van S LEE met een Opel Astra J - 2.0 CDTi (118 Kw/160 pk bouwperiode: december 2009 - november 2015) en een Bailey Pageant Champagne van 1407 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 95%* = 104 km/u = 22%

I FIND MY ASTRA TOWS MY CARAVAN WITHOUT ANY PROBLEM DOSE'NT KNOW THE CARAVAN IS THERE


Opel Astra III - 1.9 CDTi met een Lunar

De ervaring van mick met een Opel Astra III - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: juni 2004 - december 2009) en een Lunar Clubman 475-CK van 1280 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 99%* = 103 km/u = 24%

left gateshead for ropers caravans at cattrick towing my part ex swift cornich i didnt feel like i had any thing on tow. when i got there my gauge hadnt moved, picked up my luner clubman i could feel the diffrence when towing it back but i still had loads of power got back home & gauge was at 3/4 thats what id call spot on showed those wagon drivers where 2 get off


Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi met een Eriba

De ervaring van Astraman Stan met een Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi (74 Kw/101 pk bouwperiode: oktober 2004 - oktober 2005) en een Eriba Touring Puck 225 van 750 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65%* = 120 km/u = 22%

Had the Astra 1.7 CDTi 100bhp Estate on a 56 plate for a year and happy with the solo performance and 52 mpg average. Then decided on a very cute Eriba Puck which the car tows very well indeed. Average 38 mpg towing over 1,500 miles so far and very happy with the car's performance, plenty of torque for overtaking and going uphill


Opel Astra III - 1.7 CDTi [6MT] met een Eriba

De ervaring van Ray Allott met een Opel Astra III - 1.7 CDTi [6MT] (74 Kw/101 pk bouwperiode: juli 2004 - oktober 2005) en een Eriba Familia 320 van 900 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 75%* = 103 km/u = 20%

I towed the Eriba from Evesham to where I live in South Yorkshire, almost all the way on motorways and the towing was excellent. I was not aware of the Eriba being there it was so easy to tow with the Astra.


Opel Astra II - 1.6 met een Avondale

De ervaring van melvin blakeley met een Opel Astra II - 1.6 (62 Kw/84 pk bouwperiode: juni 2000 - augustus 2004) en een Avondale Dart 510-5 van 1180 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 102%* = 82 km/u = 8%

Hi I did have the Vauhall Astra 1.6, 8 valve. I was towing my Avondale Dart 510-5. I also had my car fully loaded with my wife and 3 sons. I managed to do my towing with ease. There was no problems at all. The only thing I did get was people not believing what I was towing the acravan with. I had funny looks. But hey I had the time of my life and enjoyed every minuet of it for the 3 years that I had my car and caravan. Then we had to change the van as my kids had left home. So we opted on getting a lexon lunar with a full sized bed at the end of the van which was fixed. The car was a Nissan X-Trail 2.2 TDCI, 4x2 wheel drive. But sadly I am now changing my car to a Ford S-Max Titanium 2.0 TDCI. I will keep you posted :)


Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi met een Swift

De ervaring van Malcolm met een Opel Astra III Stationwagon - 1.7 CDTi (81 Kw/110 pk bouwperiode: maart 2007 - oktober 2010) en een Swift Challenger 520 van 1250 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 85 km/u = 16%

I found the match perfect. i got the outfit checked for balance of weight and found that for 2 adults, and a light weight awning the vans weight came in at 1250kg laden, which allowed for a 90% towing level. but with using a stabiliser. The outfit towed great both on Motorway and hilly roads.


Opel Astra III - 1.9 CDTi met een Freedom

De ervaring van Ray met een Opel Astra III - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: juni 2004 - december 2009) en een Freedom Jetstream Prima van 780 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 62%* = 127 km/u = 38%

When towing its easy to forget the vans attached, except when looking in the rearview mirror. hardly changes fuel consumption, I've even pulled off from traffic lights in second gear without a problem


Opel Astra III - 2.0 T met een Caravan

De ervaring van Neil met een Opel Astra III - 2.0 T (147 Kw/200 pk bouwperiode: oktober 2004 - december 2009) en een Caravan 750 kg van 950 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71%* = 99 km/u = 22%

The caravan is a ABI Jubilee Pioneer and the Astra handles it no problem. It has good acceleration even up hill and so far have not experienced any snaking. The only issue I would mention is that driving in the wet uphill, it is very easy to lose traction whilst accelerating due to the torque. A common problem with front wheel drive tow cars.


Opel Astra III - 1.9 CDTi met een Bailey

De ervaring van Paul Flint met een Opel Astra III - 1.9 CDTi (110 Kw/150 pk bouwperiode: juni 2004 - december 2009) en een Bailey Ranger 510 van 1235 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90%* = 102 km/u = 23%

Having recently changed my car and for the first time diesel fueled I was hoping to have plenty of low down power for towing. Last week I picked up the Bailey and could not believe how easy it towed. On the motorway I was in sixth gear doing 60 mph at 1750 rpm, effortless, in fact on accelerating onto the motorway I looked down to see I had already reached 70 mph and had to slow down.
It really is a great combination which I would have thought would only be achieved with a 4x4. Stability also was excellent as I have always used a stabilizer in the past but this combination seemed rock steady.


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).




Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap