Caravantrekker.nl

Advertenties?

Caravantrekker zonder advertenties? Dat kan! Maar draag dan wel bij op een andere manier aan het voortbestaan van Caravantrekker.

Advertenties?

De inhoud van Caravantrekker wordt niet gesponsord. Daarin is Caravantrekker bijna uniek want zonder dat we het in de gaten hebben worden de meeste websites, magazines, tv- en videoprogramma's betaald door bedrijven die belang hebben bij een (positieve) boodschap.

Om toch inkomsten te generen en deze website mogelijk te maken, gebruikt Caravantrekker advertenties die Google op de site plaatst. Maar laten we eerlijk zijn, Caravantrekker bezoeken zonder advertenties is veel aangenamer en dat kan ook eenvoudig. Maar doe dan wel een donatie of draag bij door een betaald adviesrapport op te vragen. Bedenk dat gratis, kleinschalige en onafhankelijke informatie op internet anders niet kan blijven bestaan!

Met PayPal kan je gemakkelijk een bijdrage overmaken door hieronder op Doneren te klikken:


Uiteraard kan dat ook door met iDeal een bijdrage over te maken naar Caravantrekker (NL28 RABO 0378 2592 96) of via de QR-code:


Hoe kijken zonder advertenties

Omdat we gebruik maken van Google advertenties verplicht de AVG om bij een eerste bezoek toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies. Veel mensen vinden dat net als ik erg irritant en klikken de melding zo snel mogelijk weg, maar dan zie je dus advertenties....Om advertenties niet (meer) te zien is echter heel eenvoudig. Klik helemaal onderaan op deze pagina op Privacy- en cookie-instellingen. Kies daarna voor Opties beheren. Standaard zijn die zo ingesteld dat je geen advertenties te zien krijgt. Klik op Keuzes bevestigen en je ziet een witruimte in plaats van de Google advertenties.

Maar wees dan wel zo sportief om een kleine bijdrage te betalen. Bedankt!

 

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.

Advertenties?

Caravantrekker zonder advertenties? Lees hoe dat kan en wat de voorwaarden zijn.

Review Caravantrekker

Laat een review achter op Google over het gebruik van Caravantrekker.


 

©2024 Caravantrekker