Naar de startpagina van Caravantrekker.nl  
 



Gebruikerservaringen
Suzuki Grand Vitara

Sorteer gebruikservaringen op:

Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v aut. met een Fendt

De ervaring van Jan van Ingen met een Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v aut. (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Fendt Topas 510 TFB van 1530 kg geplaatst op 28-06-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Rij nu sinds een jaar met deze combinatie van Suzuki Grand Vitara 2.4 automaat en een Fendt Topas 510. Hier voor heb ik 4 jaar met een Suzuki 2 Ltr automaat en deze caravan gereden. De 2.4 Ltr. Doet t.o.z van de 2 Ltr. Een stuk rustiger en verbruikt veel minder brandstof. Wanneer je rond de 90 km rijdt is het verbruik ca. 1 op 7.3 daar en tegen kwam de 2 Ltr. Op 1 op 5.8. Op de Duitse wegen blijft hij rustig in zijn 4e versnelling door trekken de 2 Ltr. Schakelde al snel terug naar de 3e versnelling. Bijn dan ook blij met de overstap die ik gemaakt heb en hoop nog lang van deze combinatie gebruik toekunnen maken.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v aut. met een Adria

De ervaring van Kuipje met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v aut. (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Adria Adora 462 PU van 1300 kg geplaatst op 30-07-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Susuki Grand Vitara van 2001 rijd gemiddeld 1op 10.
met Adria caravan naar midden Duitsland heeft de auto een verbruik van 1 op 6 gehad.
Auto kan de caravan makkelijk trekken en geen slingerbeweging opgemerkt.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Jurgens

De ervaring van Henk met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Jurgens Xcape van 1150 kg geplaatst op 27-07-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 65% Berekening >>>>

heb eerder een reactie gegeven van een suzuki 2.0 2005.die getunt is bij RENO sliedrecht,en heb intussen de vitara om geruilt vanwege km stand voor een 2.4 vitara.dit is wel wat men echt wil.alles klopt.snelheid en trekkracht en verbruik valt alles mee solo 1op 11,5 met caravan 1 op 7.5 en1op 8.vrgr

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Adria

De ervaring van Charles van Bussel met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Adria Action 361 PD van 1000 kg geplaatst op 15-06-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 57% Berekening >>>>

Ik gebruik S Grand Vitara ( 140pk) met een Adria Action 1000 kg.
Het probleem zit in de gewichtsverdeling van de Adria, die zonder belading al 65 kg op de trekhaak geeft; dan kan je de belading en een fietsdrager wel vergeten............

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v met een Adria

De ervaring van Twan Jansen met een Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Adria Altea 430 PH van 1000 kg geplaatst op 29-06-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 56% Berekening >>>>

Sinds september 2013 in het bezit van een Suzuki Grand Vitara 2.4 bj.2009.
Bewust door hier te hebben gelezen gekozen voor de 2.4 uitvoering omdat met dezelfde benzine consumptie, 30 pk meer en een voortreffelijke geluidsisolatie in vergelijking met het 2.0 liter model.
Dus nu in juni voor het eerst met de Adria Unica B 431 DB (staat niet in de lijst) achter de Suzuki, wat een verademing!
Dit heb ik nog nooit met andere auto's gehad in het verleden, altijd 2 ltr. Fords Sierra, Mondeo, Volkswagen Variant 1.9 TDI en Citroen Xsara picasso 1.8.
Dit gaf me een heel veilig gevoel een gevoel dat ik nu de baas over de combinatie was en niet de caravan.
De reis ging naar Epen zuid Limburg waar ik vorig jaar diverse problemen met de Citroen had om vanuit stilstand op hellingen weg te rijden.
Nu was dat super makkelijk en op de campingplaats liep de combinatie nagenoeg stationair het vals plat omhoog, wat geweldig is dat.
Ook op de autobaan in de 5 de versnelling bijna geruisloos en nauwelijks het gevoel dat er wat achter hangt, word er weer blij van.
De benzine consumptie die normaal rond de 1:10 ligt, lag nu ongeveer 1:8 over de 240 km v.v. zeker niet slecht want dat haalde de Citroen ook met veel meer schakelen en ongemakken.
Dus wat mij betreft een regelrechte aanrader qua trekkracht, wegligging en comfort en dat met of zonder caravan. Een echte blijver voor mij!!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v met een Adria

De ervaring van Twan Jansen met een Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Adria Altea 430 PH van 1000 kg geplaatst op 29-06-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 56% Berekening >>>>

Sinds september 2013 in het bezit van een Suzuki Grand Vitara 2.4 bj.2009.
Bewust door hier te hebben gelezen gekozen voor de 2.4 uitvoering omdat met dezelfde benzine consumptie, 30 pk meer en een voortreffelijke geluidsisolatie in vergelijking met het 2.0 liter model.
Dus nu in juni voor het eerst met de Adria Unica B 431 DB (staat niet in de lijst) achter de Suzuki, wat een verademing!
Dit heb ik nog nooit met andere auto's gehad in het verleden, altijd 2 ltr. Fords Sierra, Mondeo, Volkswagen Variant 1.9 TDI en Citroen Xsara picasso 1.8.
Dit gaf me een heel veilig gevoel een gevoel dat ik nu de baas over de combinatie was en niet de caravan.
De reis ging naar Epen zuid Limburg waar ik vorig jaar diverse problemen met de Citroen had om vanuit stilstand op hellingen weg te rijden.
Nu was dat super makkelijk en op de campingplaats liep de combinatie nagenoeg stationair het vals plat omhoog, wat geweldig is dat.
Ook op de autobaan in de 5 de versnelling bijna geruisloos en nauwelijks het gevoel dat er wat achter hangt, word er weer blij van.
De benzine consumptie die normaal rond de 1:10 ligt, lag nu ongeveer 1:8 over de 240 km v.v. zeker niet slecht want dat haalde de Citroen ook met veel meer schakelen en ongemakken.
Dus wat mij betreft een regelrechte aanrader qua trekkracht, wegligging en comfort en dat met of zonder caravan. Een echte blijver voor mij!!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Burstner

De ervaring van jacco met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Burstner Premio 495 TK van 1230 kg geplaatst op 28-06-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

heb met de Suzuki met een Burstner van 1400 kg de Col de Galibier gereden vanuit Valloire naar Briancon dat is voor mij wel het maximum op een hoogte van 2400 meter 10 % is wel genoeg voor hem verder op de autobaan is heet een goede caravantrekker zo ook door de Franse alpen

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v met een Fendt

De ervaring van Philippe met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2004 - februari 2006) en een Fendt Saphir 410 QK van 1220 kg geplaatst op 08-02-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 62% Berekening >>>>

We zijn ondertussen februari 2014, deze auto is 10 jaar in gebruik, heeft 180.000 km op de teller, waarvan er een 50.000 km met de caravan aan de haak. Zo lang er geen kosten zijn blijven we er gewoon ouderwets mee verder bollen...

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. met een Fendt

De ervaring van Guus met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Fendt Saphir 470 TKD van 1280 kg geplaatst op 04-07-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

Suzuki Grand Vitara 2.0 16V aut en Fendt Saphir 470 TFB (2005).
Fijne combinatie, automaat doet zijn werk goed. De 'Powerknop' is een uitkomst als er echt veel trekkracht (bergop) wordt gevraagd.' Tijdens rijden het gaspedaal wel rustig bedienen. Geen (hinderlijke) windgevoeligheid, stabiel ook bij passerende vrachtauto's. Kogeldruk 75 kg bevalt het beste. Moet er overigens wat voor doen om die te krijgen met 2 fietsen achterop. Veel gewicht onder bed geplaatst via serviceluik.
Nadeel van de combinatie:
benzineverbruik: vlakke weg en weinig wind; ~1:7. Veel tegenwind ofwel stijging wegdek: verbruik ~1:5.
Al met al een prettige combinatie die uiterst comfortabel rijdt.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Eriba

De ervaring van Henk Evers met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Eriba Nova 540 van 1690 kg geplaatst op 10-01-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96% Berekening >>>>

Heb de Adria Adiva ingeruild voor een Eriba Nova SL540 en die mag geladen 1700 wegen,nu twee maal mee weg geweest BelgiŽ/luxemburg en Frankrijk,maar geen problemen,wel vaak terug schakelen..Verbruik is wel toegenomen 1:6 gemiddeld.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v aut. met een Knaus

De ervaring van Dragstra met een Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v aut. (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Knaus Eurostar 550 FU (2,30) van 1600 kg geplaatst op 07-10-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 89% Berekening >>>>

combinatie Knaus eurostar automaaat 2,4. De combinatie rijd voortreffelijk. Minimaal 100 in Duitsland. auto wel zwaar beladen. 3 keer kroatie en twee keer wintersport oostenrijk. de score op de site herken ik niet. Alles loopt als een zonnetje achter de auto.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Burstner

De ervaring van John van Steijn met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Burstner Belcanto 525 TL van 1616 kg geplaatst op 22-05-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

Ik ben een rustige rijder, zowel met als zonder caravan. Het verbruik is solo zo'n 1:12 en met caravan 1:8. Onze Burstner Belcanto 525 TL is van alle gemakken voorzien: mover, automatische schotelantenne voor de tv, levelsysteem, bankairco etc. Het is voor ons dan ook echt een rijdend huisje waar we veel mee trekken en snelheid is nauwelijks belangrijk. Ik rijd steeds tussen 80 ŗ 90 km p/u. Ik voel dat de caravan zwaar is in verhouding met de Suzuki, maar met de nodige wijsheid prima te doen. Zeker nadat Bert na de midwinterexperience dit najaar aanraadde de kogeldruk te maximaliseren. Prima tip en prima resultaat. De trekkracht van de Suzuki, gecombineerd met de 4-wielaandrijving maken deze combinatie een genot om mee te rijden.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. met een Elddis

De ervaring van Peter Smits met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Elddis Odyssey 524 van 1493 kg geplaatst op 12-04-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

Rijden al 9 jaar met een Elddis caravan met een beladen gewicht van 1600 kg met 2 liter Grand Vitara automaat deze combinatie geeft geen enkel probleem alleen het benzineverbruik kan wel wat beter vooral bij veel tegenwind is dit 1 op 4 soms moet je zelfs gas bijgeven helling af bij veel tegenwind, met een beetje rustige voet kom je op 1 op 7, solo is dat 1 op 11

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van Henk met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Fendt Bianco 495 TFB van 1508 kg geplaatst op 23-03-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

ik heb de vorige keer een reactie gegeven over deze combinatie,en heb de vitara laten chip tune bij RENO in Sliedrecht en ik ervaar het rijden als een lust,ben erg tevreden over de prestatie van de suzuki grand vitara met de fendt bianco classico 495. ben er blij mee.gr Henk

ps de fendt bianco classico 495 is max toelaatbaar 1700 kg

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Fendt

De ervaring van O. Krabshuis met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Fendt Saphir 470 TFB van 1380 kg geplaatst op 19-02-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Perfecte combi. 2010 naar Noorwegen, steiging/hellingen van12% zonder enige probleem genomen. Een beest van een auto. Gemiddeld verbruik 1:10.1.
2011 Naar Corsica, geen problemen door de Alpen. De auto blift trekken op de passen.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een LMC

De ervaring van D.de Jager met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een LMC Munsterland 520 HTE van 1400 kg geplaatst op 28-10-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 89% Berekening >>>>

met grand vitara 3 drs 2.0/128pk en een lmc 1500kg beide van 2004 via luik,lyon,lepui en vellay mendez millau,naar spanje al meerdere jaren geen enkel probleem,verbruik tja solo 1;10 met caravan 1;4/5 nu sinds 2 jaar caravan in spanje gestald,scheelt dus enorm in benzinekosten en ook wat tol,maar prima trekauto en stabiele caravan

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Dethleffs

De ervaring van E Ouwens met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Dethleffs New Line 420 van 1090 kg geplaatst op 29-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Wij hebben een grand vitara 2.0 128pk uit 2001 met een Dethleffs hk 395 uit 1994 max gewicht van 1000kg.Dit jaar voor het eerst hiermee naar spanje gereden.Perfecte trekauto,Via Luxemburg en Lyon gereden.Gewoon in z'n 5 op de snelweg en in de klim bij 2500 toeren (85km) terug naar z'n 4.De enige keer naar z'n 3 bij de Spaanse grens om de vrachtauto"s vlot voorbij te gaan.Het verbruik was gemiddeld 1:7.3 wat niet echt overdreven is gezien ik constant 100km per uur heb gereden(solo 1:9.5hoofdzakelijk stadswerk).De caravan ligt als een blok achter de auto de je voelt hem alleen omdat er meer vermogen van de motor wordt gevraagd.Hele comfortabele en sterke trekauto.Een echte aanrader dus.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v met een Hobby

De ervaring van Gustaf met een Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2000 - september 2005) en een Hobby Prestige 560 UFe van 1600 kg geplaatst op 05-07-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 109% Berekening >>>>

Grand VItara Short wheel base, wide body, 1.6 16v JLX 2004 met Hobby 560 2007 2.5m breed.
Geen gezicht, een caravan 2x zo lang als de auto. Aan de tractie zal het niet liggen met inschakelbare vierwielaandrijving en lage gearing, maar qua motorvermogen een tekortkoming. Caravan weegt beladen 1600kg. Deze combi wordt door mijn ouders alleen in NL gebruikt. Op vlakke wegen en met een geoefende bestturder geen problemen. Zeker geen beginnerscombi door de korte wielbasis en hoge banden van de trekauto. Rustig aan is het devies.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van Henk met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Fendt Bianco 495 TFB van 1508 kg geplaatst op 09-06-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86% Berekening >>>>

Heb nu 2 jaar een Vitara. 140 pk en een Fendt 495 bianco classico dit jaar in vogezen frankrijk. De auto heeft wat moeite met klimmen. Verder beste auto.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Sprite

De ervaring van J.van Appeldoorn met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Sprite Super 450 CF van 1080 kg geplaatst op 01-05-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Ik had voor de fun een gewone vitara gekocht om met open dak naar zuid Frankrijk te gaan, maar na een proefritje in de omgeving bleek dat niet zo'n goed idee te zijn. Reden, te korte wielbasis dus veel stoten en trekken.
Even naar mijn moeder gebeld, die heeft een grand vitara V6, dat we haar auto nodig hadden.
Een en al bruut vermogen....
Met een Sprite 450 van 1100 kg.
Geweldig gewoon,op de autobaan in vijf continu 100km/u gereden.
Eenmaal van de autobaan af terug in drie en niet meer schakelen.
Zelfs een stuk route Napoleon gereden gewoon 4000 t/pm vasthouden, als het niet anders kan terug naar twee in de hairpins maar gewoon gaan.....
Gewoon met 80 km. bovenkomen.
Geweldig gewoon.
Zelfs verbruik viel mij mee, hier in Nederland 1:9 in de bergen tussen de 1:7.2 tot zelfs 1:8.
Nog een voordeel; we stonden op een camping waar de meesten caravans met een tracktor naar boven getrokken moesten worden, u begrijpt het al, wij dus niet gewoon in low gear een fluitend naar boven.
Een woord. Geweldige wagen.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Hobby

De ervaring van Pieter Thijs met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Hobby Prestige 540 UL van 1514 kg geplaatst op 15-03-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96% Berekening >>>>

Hebben goeie ervaring met onze combinatie van de Suzuki Grand Vitara 2.0 met 128 pk en Hobby Prestige 5.40. Hebben altijd 75 kg kogeldruk en de zwaardere spullen in de auto. Ook in Luxemburg geen enkel probleem gehad op de hellingen. Enige minpuntje de Suzuki zou eigenlijk voorzien moeten worden van hulpveren achter.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v met een Fendt

De ervaring van Ton Boelens met een Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Fendt Saphir 470 TF van 1330 kg geplaatst op 10-12-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

Sinds februari 2010 in het bezit van de Gran Vitara 2,4. Sindsdien twee keer meerdere weken op pad geweest met onze Fendt 470 TF (leeg 1130 kg). Wegligging goed, trekkracht op de autoweg heuvels goed, comfort (vooral ook het lage geluidsniveau) goed. We bezochten twee campings waar de caravan normaal met een tractor of SUV van de campingbaas naar boven wordt gebracht, maar met de Gran Vitara in de stand Lage Gearing die je met een eenvoudige knop op het dashboard inschakelt trek je alles omhoog, oersterk ! Kortom fijne auto, een geweldige caravantrekker zeker als je in voor en na seizoen qua terreinomstandigheden wel eens voor verassingen kunt komen te staan. Ook de combinatie met mijn Fendt 470 TF doet vermoeden dat ook een nog wat zwaarder type caravan probleemloos gecombineerd kan worden. Wat mijn ervaringen betreft na 8000 km met de combinatie te hebben gereden: een aanrader !

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Burstner

De ervaring van sprang j.f. van met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Burstner Ventana 430 van 1200 kg geplaatst op 19-11-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

hebben grand vitara 2l 16v 3d, we zijn nu 5 jaar met deze combinatie naar Portugal geweest.
Deze auto is ons goed bevallen kon regelmatig op de autosnelwegen in zijn 5 blijven rijden of en even terug schakelen, ben een door rijder dus tegen de 100km , het verbruik met caravan 1:6/7 solo 1:10l.standaard achterwiel aandrijving
Nu hebben we een 5 deurs 2l 16v gekocht automatisch 4w, ben benieuwd hoe deze combinatie rijdt.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v aut. met een Fendt

De ervaring van j.Bastiaannet met een Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v aut. (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Fendt Platin 510 TF van 1518 kg geplaatst op 07-09-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

onze susuki2.4 automaat bevalt prima met onze fendtplatin 510 totaal rijklaar gewicht 1500kg.
onze eerste ervaring met susuki was met een 2liter automaat maar de 2.4 heeft 29 pk meer en dat is goed te merken .we zijn er mee naar duitsland geweest ,op de snelweg straalt de auto rust uit ,veel in de hoogste versnelling en geen hoog toerendraaiende moter geen helling te hoog en het brandstof gebruik gemiddelt 1 op 7,3 wat echt niet meer was de de 2 liter moter wij zijn er blij mee

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Burstner

De ervaring van I.Devroey met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Burstner Averso 460 TS van 1400 kg geplaatst op 03-09-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Met deze Vitara en een Burstner Averso Fifty 460 zijn wij in de maand mei 2010 naar Benidorm op vakantie geweest. Volgens ons een perfecte combinatie. De vijfde versnelling aanhouden is geen probleem behalve bij steilere hellingen op autostrades. Dan dient er uiteraard teruggeschakeld te worden naar de vierde versnelling. Ik reed quasi continue 100 ŗ 110 km/u waardoor het verbruik uitkwam op een gemiddelde van 15 liter/100 km. Meermaals, en dit door het uiterst comfortabel rijgedrag, vergat ik zelfs dat er nog een caravan achterhing. Dit had tot gevolg dat ik soms onbewust ca. 120km/u aan het bollen was. Attent blijven wat de snelheid betreft is mijn boodschap bij deze combinatie.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van Joop met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Fendt Bianco 470 TFB van 1398 kg geplaatst op 19-03-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 79% Berekening >>>>

Inmiddels 3 maal met een Suzuki Grand Vitara van 2006 (2 liter, 5 deurs, M+S banden) en een caravan op stap geweest. Eenmaal met een Hobby Exellent Easy 1300kg en 2 maal met een Fendt van ca. 1400 kg. In thuis gebruik ca. 500 km/jaar met een geladen paardentrailer (1400kg). In alle gevallen een prima wegligging. In heuvelachtig en berggebied (Alpen, Toscane, Provence) af en toe terugschakelen naar 2e versnelling voor een 15 % helling. Op autoroute/bahn over het algemeen met caravan erachter in de 5e versnelling, soms terug naar 4e versnelling. Streefsnelheid vrachtwagentempo 90km/uur. Soms in 4e/5e versnelling doortrekken naar 110/120km/uur voor lastige inhaalactie. Stabiele combinatie, ook helling af!
Verbruik met caravan 1:7. Leeg 1:9 tot 1:10.
Wat mij betreft geen probleem met teveel schakelen. Op de hellingen waar het nodig is dat je moet schakelen, is voor de koeling van je motor het toch beter om wat meer toeren te maken!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Fendt

De ervaring van J. S. Schram met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Fendt Bianco 390 FH van 1220 kg geplaatst op 30-12-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

30-12-2009: Hebben vandaag 2.5 V6 gekocht daar de Mazda 626 in trekkracht niet voldeed. Ben zeer beniewd hoe ons Soesje het gaat doen op de hellingen. Ik hou jullie op de hoogte.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II 3-drs - 2.4 16v aut. met een Fendt

De ervaring van Henk van Gelder met een Suzuki Grand Vitara II 3-drs - 2.4 16v aut. (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Fendt Platin 470 TFB van 1400 kg geplaatst op 14-11-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

Zeer goede ervaring ook in de bergen van Italie met hellingen van 17% het verbruik is gemiddelt 1 op 8 zowel in de bergen als op de vlakke weg met een snelheid van 100km per uur.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van J. van den Brink met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Fendt Saphir 470 TFB van 1350 kg geplaatst op 18-10-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

Wij hebben onze Suzuki grand Vitara 2.0 v16 exclusive benzine dit jaar aangeschaft als lesauto voor onze rijschool zowel als combinatie B-E als ook voor de categorie B allereest een zeer betrouwbare auto met veel
veel gebruikers gemak zeker voor mijn rijschool.
Dit jaar voor het eerst met de auto en onze vorige caravan een hobby 400 de luxe van 1988 tmm 1000 kg weer naar Hongarije geweest ik kan zeggen een geweldige combinatie heerlijk om er mee op de duitse autobaan te rijden soms wel eens hoger in zijn toeren rijden wat uiteraard meer brandstof kost maar goed het gemak waarmee je tegen een helling vrachtauto,s in kunt halen weegt daar niet tegen op nu hebben wij een nieuwe caravan gekocht de Fendt 470 TFB met een tmm van 1360 kg de verwachtingen zijn hoog gespannen.
verbruik als lesauto categorie B 1 op 9,3 als lesauto categorie B-E 1 op 6,8
als trekauto tijdens onze vakantie 1 op 7,6 en als solo auto 1 op 10,5 op benzine
voor ons een waanzinnige topauto

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 3.2 V6 aut. met een Eriba

De ervaring van Willem Bruil met een Suzuki Grand Vitara II - 3.2 V6 aut. (171 Kw/233 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Eriba Nova GL/SL 465 van 1640 kg geplaatst op 20-09-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

Na de vakantie in Spanje(zie eerder bericht) nu naar IJsland geweest. Ben zeer tevreden over de auto. Het binnenland in geweest, door de rivier, berg op (low gear), berg af(downhill hulp) fantastisch. Auto heeft nu 17.000km gereden. Geen olie verbruik. Solo verbruik 1:9
met caravan 1:7

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Hobby

De ervaring van J.W. Jolink met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1201 kg geplaatst op 17-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Deze zomer met onze combinatie naar Zuid Frankrijk geweest. Een heerlijke ontspannen reis met deze Suzuki. Bijna de gehele route in de 5e versnelling gereden op de cruise-control. Af en toe even terug naar de 4e versnelling, maar zelfs achter Luik konden we de snelheid makkelijk op 80 houden. Met een gemiddeld brandstof verbruik van 1:8 tot 1:9 (90 km/h) waren we zelfs verrast! (zonder caravan 1:12). Zeer mooie cijfers voor een auto met permanent 4 wielaandrijving. Door deze aandrijving is het ook een mooie stabiele combinatie, zelfs onder slechte weersomstandigheden. Tevens is een drassige camping geen enkel probleem; door z'n 4x4 en standaard aanwezige M+S banden kom je altijd op de plek waar je zijn wilt. Kortom een aanrader!!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een LMC

De ervaring van Henk met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een LMC Musica 470 E van 1290 kg geplaatst op 14-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 71% Berekening >>>>

Ben net terug uit Italie, Heb 3 jaar de Suzuki Grand Vitara II -2.0 16v en LMC Munsterland 1350+ kg. Op vlakke wegen met Cruise aan,heerlijk om te rijden totdat je in de bergen komt! Moest te veel terug schakelen. Heel jammer voor een 4WD auto.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Adria

De ervaring van Henk Evers met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Adria Adiva 513 LT van 1500 kg geplaatst op 01-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88% Berekening >>>>

Heb bijna 1 jaar mijn Vitara en een Adria Adiva van 1500+ kg .
Zijn 2Ĺ maand door Frankrijk getrokken en geen problemen gehad.Rijdt super, en verbruik van gemiddeld 1 op 7.7 valt ook erg mee.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Hobby

De ervaring van Jelle met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Hobby De Luxe 450 UF van 1200 kg geplaatst op 12-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

Prima combinatie. Ik had hiervoor een Mitsubishi 2.5 TD en deze is een 2.0 benzine. De 1e rit Engeland. Kent, Devon en Cornwall. Prima alle hellingen op en af. Wel regelmatig schakelen. Veel in 4 en soms in 3. En op toeren houden! Boven de 3000 toeren loopt ie met carvan 1 op 8. Let je daar niet op dan is t zo 1 op 7. Verder zonder caravan 1 op 11,5.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Kip

De ervaring van J.G.Haalboom met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Kip Celebration 47 van 1400 kg geplaatst op 20-06-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Heb ruim een jaar een Suzuki Grand Vitara II en daarachter een Kip Grand Traveler van ongeveer 1400 kg.Deze combinatie bevalt prima. Ben al drie keer naar Frankrijk geweest en geen enkel probleem gehad. Heb hellingen van ongeveer 12 procent gereden en dat ging moeiteloos. Verbruik solo is 1:9 en met caravan 1:7.5.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Beyerland

De ervaring van Wim R. met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Beyerland Sprinter 350 van 950 kg geplaatst op 20-04-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 55% Berekening >>>>

Heerlijke combinatie. Je hoeft weinig te schakelen (veelal in zijn 5) en bergje op: geen enkel probleem! Alleen bij steile hellingen, zoals bij Luik, even terugschakelen naar z'n 4.

Door korte draaicirkel is het ook makkelijk om je caravan makkelijk op de juiste plek te zetten.

De achtervering zou wat stugger kunnen. Ouderdom misschien?

Verbruik: 1:9,5 inclusief de bergjes naar Luxemburg (normaal 1:11). Dat valt erg mee.

Volgende auto? Dat zou best weer eens een Grand Vitara kunnen worden.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. met een Fendt

De ervaring van j.Bastiaannet met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Fendt Platin 510 TG van 1538 kg geplaatst op 02-04-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

met een fent platin 510 1500 kg
de automaat kan deze caravan prima trekken maar met tegenwind kan ik beter in 3 blijven rijden anders schakelt de auto constand heen en weer .van zijwind heeft de combinatie geen last ,en op de autobaan met hellingen van 6% blijft de suzuki op snelheid maar wel in 2 met veel toeren ,de vitara mag veel trekken en kan het ook ,en wordt het te steil dan kun je altijd nog naar de lage gearing ,hij laat je nooit staan ,we zijn er blij mee.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een TEC

De ervaring van J van Dongen met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een TEC Travel King 535 TE van 1400 kg geplaatst op 02-04-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92% Berekening >>>>

3drs cabrio 2 ltr benzine. Door heel Europa getrokken met TEC 1300 kg. Verbruik solo 1:9. Verbruik met caravan gem. 1:7,5. Bij lange steile hellingen bv.Luik in 2e versnelling met 50 km omhoog. Geen stabiele en langzame trekauto.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 3.2 V6 aut. met een Eriba

De ervaring van Willem Bruil met een Suzuki Grand Vitara II - 3.2 V6 aut. (171 Kw/233 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Eriba Nova GL/SL 465 van 1700 kg geplaatst op 31-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82% Berekening >>>>

De auto is van november 2008 en heeft nu 9000 km gereden, hiervan ongeveer 4500 km met caravan naar Spanje. Vorige auto was Toyota Rav4 2.2 Dcat bj.2006. Op de snelweg naar het zuiden in Frankrijk 110km/u geen enkel probleem met stabiliteit ed. Berg op ook geen enkel probleem. De auto is lekker stil van binnen, bij het optrekken met caravan is de motor licht te horen. Het verbruik op de snelweg met caravan is 1:6,5 solo rijdt hij 1:9,5. De auto doet niet onder voor de toyota en is kwa maatvoering zelfs iets ruimer met een grotere wielbasis(8 cm). Daarnaast is hij van alle luxe voorzien.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. met een Fendt

De ervaring van richard met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. (135 Kw/184 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Fendt Saphir 470 TFB van 1398 kg geplaatst op 01-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

zeer sterke combinatie, ligt super op de weg met caravan. nadeeltje is benzineverbruik normaal zonder caravan 1op9.5 met caravan 1op6-7 afhankelijk van wer en wind. zou niet anders meer willen. super auto!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.9 DDiS met een Wilk

De ervaring van A.Weterings met een Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Wilk S4-400 MD van 1235 kg geplaatst op 02-02-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70% Berekening >>>>

Wij hebben meer dan uitstekende ervaringen met deze auto. Wij waren vorig jaar met de caravancombinatie op IJsland, het jaar er voor in Noorwegen en Zweden
en er is geen enkel moment geweest dat wij dachten.oh jee deze helling wordt een probleem, zelfs niet op de vele gravelwegen.
Naar omstandigheden presteert de auto ook nog zuinig; gemiddeld 1:9 met de Wilk caravan er achter..
De trekkracht van de motor is ruim voldoende. de stabiliteit van de combinatie is geen enkele keer in het geding geweest.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Eriba

De ervaring van Pwijnands met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Eriba Nova GL 435 van 1350 kg geplaatst op 01-12-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84% Berekening >>>>

Mijn vitara 2.5 v6 het is een wereld auto wat een kracht

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. met een Chateau

De ervaring van K van Dijk met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Chateau Calista 490 fhu van 1315 kg geplaatst op 29-11-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 77% Berekening >>>>

met een chateau Calista 490 FHU 1325 kg
Zuid Frankrijk, Kroatie, Oostenrijk, het maakt niet uit. Deze combinatie is super. Ik rijd stevig door en dan lust hij wel wat. 1 op 5 is niet ongewoon. Drassige grasmat op de camping, geen probleem, met deze 4WD rijd je overal weg en overal tegenop. Rijdt stabiel, je vergeet gewoon dat er nog een caravan achter hangt.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Wilk

De ervaring van A.Weterings met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Wilk S4-400 MD van 1235 kg geplaatst op 21-11-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 66% Berekening >>>>

Wij zijn met deze auto en Wilk op vakantie geweest op IJsland dit jaar, waar andere omstandigheden gelden als op het Europese continent.
De auto deed het meer dan voortreffelijk met name de 4wheel drive kwam goed van pas op wegvakken met gravel.
Ook het gebruik viel erg mee de hele rit gemiddeld 1op 9 -1 op 9,5
Prima auto !

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v met een Elddis

De ervaring van Hans Janssen met een Suzuki Grand Vitara II - 2.4 16v (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Elddis Odyssey 534 van 1490 kg geplaatst op 22-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83% Berekening >>>>

Nieuwste Suzuki met 2.4 liter.

Zo'n 20 jaar geleden waren we voor het laatst op pad met een Landrover (6 cilinders) en een grote Wilk aan de kogel. Oersterk in de bergen maar een echt drama op de heuvels van de Route du Soleil. Met een slakkengang tussen de trucks omhoog gaat na een tijdje behoorlijk vervelen.

Sinds 2 jaar weer begonnen met een zeer comfortabele, degelijke maar hierdoor wel wat zwaardere Engelse caravan, een Elddis Odyssey 534. De wegligging van deze caravan, ook bij sterke zijwind, is subliem door de bijzondere as en ophanging.
Gelijktijdig hebben we toen een Grand Vitara II - 2 ltr. gekocht.

Deze is nu weer ingeruild voor de pas uitgekomen 2.4 ltr. exclusive serie met diverse nieuwe snufjes zoals ESP, stoelverwarming, computerdisplay met heel veel informatie en extra richtingaanwijzer in de spiegels. De echte reden voor ons om deze nieuwste versie te kopen, is het grotere koppel en de 20% extra paarden die ter beschikking staan terwijl het brandstofgebruik van deze sterkere krachtbron niet is toegenomen. Met gemak komen wij nu mee in iedere heuvelklim met onze zwaar uitgevoerde caravan. Het geluidsniveau is daarbij ook nog eens aanzienlijk lager. De vering is ronduit comfortabel terwijl deze auto niet alleen het uiterlijk heeft van een SUV maar als een van de weinigen in zijn prijsklasse ook werkelijk geschikt is voor het rijden op gladde wegen en barre terreinsituaties.
De combinatie van de Vitara II 2,4 ltr. met onze Elddiscaravan kleeft letterlijk in de bocht.

Nadeel van een echte SUV is dat hij niet slipt bij het wegtrekken op een steile helling.
Echter met de gebruik making van de tussenbak maak je er een tank van en dan mogen de hellingen ook wel bijzonder steil zijn.

Over het geheel genomen zijn we dus zeer tevreden met deze combinatie.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. met een Hobby

De ervaring van F de Jong met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Hobby De Luxe 460 UFe van 1300 kg geplaatst op 21-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Ik rij ook nu twee jaar met deze combinatie en heb ondertussen wel ervaren dat dit een geweldige combinatie is, We zijn naar noord Duitsland en oost Duitsland geweest en dit jaar naar TsjechiŽ en naar Luxemburg en de auto heeft er totaal geen probleem mee. Het brandstof verbruik valt mij toch nog wel mee, een gemiddelde van 1:7 hebben we gehaald en in bergachtig gebied had je het gevoel dat de auto ruim voldoende trekkracht heeft zo ook bij Luik in BelgiŽ. De meeste tijd rijden we op cruisecontrol en het overmatig schakelen heb ik nog niet ervaren de meeste tijd rijd de auto in de hoogste versnelling en alleen bij beklimmingen gaat de auto terug schakelen maar dat is normaal. Verder is de auto lekker stil en nood ook altijd tot een rustige rijstijl, lekker relaxt. Samen met deze caravan is het een fijne combi!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 8v met een Hobby

De ervaring van karl met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 8v (80 Kw/109 pk bouwperiode: januari 2001 - februari 2003) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1050 kg geplaatst op 30-09-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 57% Berekening >>>>

Na meer dan 25 jaar hebben we ons terug een caravan gekocht Hobby de luxe 420.
We zijn in september een weekje naar Duitsland geweest Sauerland.
Ik was positief verrast hoe vlot mijn Vitara met de
caravan loopt.Ondanks dat ik normaal maar 80km/u mag rijden in Duitsland heb ik me aan de snelheid van de vrachtwagens aangepast en heb constant een goeie 90km/u gereden.
Ik ben slechts enkele malen terug gegaan naar de 4' versnelling waar het wat langer berg op ging zo kon ik vlot mijn 90km/u houden.
Het verbruik viel ook mee,normaal zit ik op een 7,5l/ 100km en met de caravan kwam ik niet niet aan de 9,5l/100km.
Wegligging is prima tot een 120km/u (BelgiŽ is dit toegestaan) ondanks dat ik geen antislingerkoppeling op de caravan heb.
Hier een paar details van de vitara.
Dit jaar met pasen gekocht,is van bwj.2002 met amper 33.000 km op de teller.Ondetussen al een 11.000km met de wagen gereden.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.9 DDiS met een Sprite

De ervaring van Arno van Hout met een Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Sprite Europa 460 van 1300 kg geplaatst op 29-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Zoals beloofd de ervaring in het hooggebergte nadat we de eerste ervaring hebben gehad met deze combinarie in het Limburgse land. Zie daarvoor eerder bericht in deze rubriek. We waren al enthousiast over deze combinatie in de toen optredende omstandigheden en we worden alleen nog maar enthousiaster nu we het echte hooggebergte hebben opgezocht. Nogmaals op de snelweg geen enkel probleem om in de vijf rond de 90 tot 100 km per uur te rijden. Autoweg hellingen geen probleem. Aangekomen in de Franse Alpen, waar de weg naar de camping "la Montange" in het ski gebied van CťŁze stijgingspercentages liet noteren van meer dan 12%,met de nodige haarspelbochten, kachelden we in de tweede versnelling rustig en zonder paniek omhoog. Fantastisch. Eenmaal op de camping ( La Montagne in Manteyer) mochten we nog even via een steil gravel- en graspad naar de plek. Dit in de low gear gedaan en weer zonder een enkel probleem. Kortom: we zijn meer dan tevreden over deze combinatie en zullen niet gauw meer veranderen.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Knaus

De ervaring van G. v.d. Moore met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Knaus Sudwind 500 FU van 1405 kg geplaatst op 29-07-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

Na 2 maal Subaru als trekauto te hebben gehad, verwachte ik veel van de Suzuki. Per slot van rekening mag hij meer trekken. Op de vlakke weg is het al geen snelheidsmonster, maar eenmaal in de bergen laat hij het afweten. Alleen bij zeer hoog toerental en veel schakelen kan hij de combinatie op snelheid houden.
Bij lagere snelheden is het een prima auto, maar wil je op de buitenweg / autobaan op snelheid blijven dan moet je (te) veel schakelen. Misschien was ik wel verwend met een Subaru als caravantrekker. Maar wat moet je dan rijden. Voor een redelijke prijs krijg je best wel veel luxe, en een perfekte wegligging voor een auto die hoog op zijn poten staat. Het is een fantastische auto, maar als caravantrekker in de bergen valt hij zwaar tegen. Jammer.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Fendt

De ervaring van Don Meiboom met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Fendt Topas 510 TFB van 1518 kg geplaatst op 13-05-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

Betreft mij 2e Suus. Vorige was het type grand vitara I met een110 pk diesel op grijs kenteken. Uiteraard had deze meer koppel. Het nieuwe type op benzine rijdt echter veel prettiger en comfortabeler; is zeer stabiel en stil. Ik trek een Fendt Topas 510 tfb. De combinatie weegt beladen 1600 kg. Vermogen van 140 pk is voldoende. De 5e versnelling is vanaf 80km per uur prima bruikbaar. Alleen bij wind tegen en hellingen terugschakelen. Benzine verbruik tussen 1 op 7 en 8. Op cruise control rijdt de combinatie zuiniger. Wat mij betreft een prima trekauto!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Wilk

De ervaring van P.Vergeer met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Wilk S4-560 HTD van 1550 kg geplaatst op 16-04-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Perfecte combinatie, geen enkel probleem met hellingen waar dan ook in Frankrijk, Alpen, Pyreneen, meestal in de 5e versnelling op de cruise door Frankrijk gereden. Zeer comfortabele combinatie om mee te rijden en als het terrein drassig is is makkelijk weg te rijden door 4WD.Kortom deze auto is zeer aan te bevelen.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.9 DDiS met een Sprite

De ervaring van Arno van Hout met een Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Sprite Europa 460 van 1300 kg geplaatst op 25-03-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 74% Berekening >>>>

Na 7 (!) jaar gereden te hebben met een Mitsubischi Pinin (zie eerdere gebruikerservaring op deze site, waar we toen al overwogen een Suzuki diesel aan te schaffen) is het nu zover. Vers van de pers zijn we, mijn echtgenote en ondergetekende, afgelopen Pasen naar het Limburgse land geweest met onze nieuwe Suzuki 3-deurs diesel die we vanaf november 2007 in ons bezit hebben. Qua eigen ondervindingen voor wat rijden betreft met genoemde combinatie, vielen we met de neus in de boter want het weer was erbarmelijk.
Alles meegemaakt: harde wind, veel regen en sneeuw, expres steile hellingen opgezocht. De Suzuki slaagt op alle fronten. Rijden op autobaan in vijfde versnelling rond 90 per uur is geen enkel probleem waar het verbruik rond 1:9 schommelt. Op de camping niets dan lof. Het was met de Limburgse lŲss-grond en klei een bijzondere ervaring dat de combinatie zonder problemen op de kampeerplek kon worden gereden. Ook toen we op tweede paasdag, na een nacht met sneeuw, rond 11 uur weer vertrokken en het een smeltende blubber was geworden, trok de Suzuki de gehele combinatie, in de low gear weliswaar, in alle rust van het veld de camping af. Kortom de eerste ervaringen zijn zeer positief en we hebben alle vertrouwen voor de zomervakantie in het hooggebergte.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v met een Elddis

De ervaring van Frits Knaapen met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2003 - september 2005) en een Elddis Odyssey 544 van 1490 kg geplaatst op 25-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Het is een uitstekende caravan trekker, in o.a. 2006 via Zwitserland, Frankrijk, naar Spanje (o.a. Marbella) Portugal (7000) km en dit jaar 2 passen in Zwitserland gereden, meer dan 2300 meter hoogte (St. Moritz) richting ItaliŽ, geen probleem. Op de autoweg rijden we 100 km per uur. We hebben trouwens een Hylander Ambiance 540 totale lengte 7.25 mtr en belastbaar tot 1450 kg.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. met een Hobby

De ervaring van P. Glasbergen met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. (135 Kw/184 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Hobby Excellent 495 UL van 1400 kg geplaatst op 10-01-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

sinds 1 maart 2007 is deze grand vitara in mijn bezit, een super trekauto met zijn 2,7 l motor en automaat
eerder een 2.0ltr aut. en en 2,5 aut gehad.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. met een Knaus

De ervaring van martin66 met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. (135 Kw/184 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Knaus Sudwind 500 FDK van 1605 kg geplaatst op 30-12-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

zeer goede combinatie, op het vlakke voel de de caravan bijna niet, op de lange hellingen geen problemen, op de korte stijle hellingen (alpen ed) op lage gearing en de combinatie rolt ophoog. Een nadeel het benzineverbruik.......

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Eriba

De ervaring van albert de jong met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Eriba Touring Troll 530 GT van 1080 kg geplaatst op 18-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 61% Berekening >>>>

onze 5 deurs suzuki uit 2001 (grand vitara 2.0,benzine en handgeschakeld ) voldoet prima .Verbruik met caravan (snelheid rond de 90/95 km/uur) ongeveer 1 op 9.
trekkracht in de bergen meer dan voldoende.
Volgende auto wordt weer een vitara.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Hobby

De ervaring van J. Meijerink met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Hobby De Luxe 400 KB van 1100 kg geplaatst op 16-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 60% Berekening >>>>

Prima trekauto, geen opzetspiegels nodig ivm grote buitenspiegels, verbruik 1:10,2 gemeten over 4800 km en 4000 km + aangekoppelde caravan, snelheid tot continue 100 km. Geen slippende wielen door permanente 4WD. Stabiel rijgedrag. Kortom: Prima auto

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Eriba

De ervaring van Lonja Woonings met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Eriba Nova GL 435 van 1350 kg geplaatst op 15-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87% Berekening >>>>

Dit jaar een rondje ItaliŽ gedaan en daarvoor een rondje Oostenrijk.
De lage gearing werkt uitstekend bij het wegrijden op steile hellingen.
Ook bij hevige regenval en sneeuw prima in combinatie met de 4-wielaandrijving.
Met de fietsen achterop geen instabiele momenten meegemaakt.
Een prima combinatie.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Hobby

De ervaring van W. Smeets met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1200 kg geplaatst op 03-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 68% Berekening >>>>

Ga al jaren met deze Suzuki naar Frankrijk met een Hobby de Luxe 440/max. 1200 kg en 2-3 pubers. Autoweg geen enkel probleem, maar wel regelmatig de 4e versnelling gebruiken. In bergen en op campinghellingen voldoende trekkracht om weg te rijden, evt. in lage gearing. Reken voor verbruik bij deze belading/gewichten op 1 op 6!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Wilk

De ervaring van Jacques Hulsbosch met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Wilk S3-460 van 1235 kg geplaatst op 16-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76% Berekening >>>>

Hebben afgelopen voorjaar met onze 3drs grand vitara 2ltr.(benz). een trektocht door spanje en portugal gemaakt. Perfect gegaan, ook hogere passen gehad zonder problemen.Onze vorige auto was ook een grand vitara, maar dat was een 2ltr. diesel en ging nog beter.Heb heel veel in de 5e versnelling gereden ook op de "N"wegen

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Hobby

De ervaring van P Kremers met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Hobby Exclusive 460 van 1335 kg geplaatst op 23-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80% Berekening >>>>

onze Suuz heeft geen enkele moeite met de Hobby van 1350 kg aan de haak,rond de 100 km/h op autoroutes en rond de 90 km/h op nationaalwegen rijdt hij als een KING OFF THE ROAD,verbruik is 1:6 tot1:8,afhankelijk van de omstandigheden,maar wie. hard werkt moet goed eten en drinken

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Avento

De ervaring van B. Kuijl met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Avento Gran Turismo 470 TCB van 1535 kg geplaatst op 15-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81% Berekening >>>>

Wij zijn in juni 07 voor de 1e keer met deze combinatie (incl. mover en 2 fietsen achterop)via autoroute du soleil begonnen in de Camarque > vervolgens binnendoor naar St. Remy de Provence >Villes sur Auzon (zuidkant Mont Ventoux)>Santenay (Bourgogne)via route de soleil weer naar Nederland.
Conclusie: perfecte combinatie - verbruik 1:8,5 - cruisecontrol op 95>100 geen enkel probleem.
Motortemperatuur perfect, maakt geen verschil met of zonder aanhanger.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.6 16v met een Hobby

De ervaring van J.W. Jolink met een Suzuki Grand Vitara II 3-drs. - 1.6 16v (78 Kw/106 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1085 kg geplaatst op 05-07-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 72% Berekening >>>>

We zijn met onze Grand Vitara 1.6i-16V VVT met een Hobby 400 SF (1200 kg) naar Zuid Frankrijk geweest. Een prettige combinatie om mee op reis te zijn. Lekker wendbaar en stabiel.
Door de continue aanwezige 4-wielaandrijving heb je natuurlijk ook extra veiligheid (met name bij slechte weersomstandigheden) en uiteraard ook geen probleem op drassige campingveldjes.
Doordat de 5e versnelling een prise-direct is, is deze versnelling onder de meeste omstandigheden ook goed te gebruiken. Bij een constante snelheid van zo'n 90 km/h was het brandstof verbruik gemiddeld 1:8 tot 1:9. Viel ons niet tegen, zonder caravan doet ie 1:11.
Wat ons betreft is de Grand Vitara 3 drs met 1.6i-16V VVT motor een aanrader voor caravans tot zo'n 1200 kg.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Knaus

De ervaring van A.A. Klink met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Knaus Sudwind 420 QD van 1310 kg geplaatst op 15-06-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 69% Berekening >>>>

Heb zelf met een suus met een knaus 420 QD gereden. Dit is absoluut geen ideale combinatie. De 5e versnelling is meestal onbruikbaar en bij een beetje tegenwind of stijging in de weg moest al snel naar de 3e versnelling teruggeschakeld worden. Het verbruik is schrikbarend hoog, ca. 1 op 5. Kortom, niet aan te raden als trekauto.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. met een Knaus

De ervaring van Ben W. met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Knaus Sudwind 500 FU van 1367 kg geplaatst op 15-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73% Berekening >>>>

We genieten al een jaar van deze combinatie. 24000 km inmiddels waarvan 12000 km met de caravan erachter.
Vergeet zo nu en dan bijna dat er wat achter hangt.
Je hebt zo de neiging harder te rijden dan de 80 ŗ 90 wat we normaal doen dat is rustig en veiliger dus dat doen we dan ook maar niet - ook om het verbruik enigszins te beperken wat toch al wel 1 op 8 ŗ 9 is.
Als je een brug of viaduct op gaat, dan laat de motor zich goed horen, vooral als je de cruise-control gebruikt.
Zodra het serieus omhoog gaat zoals in de bergen wordt het echt een brul-beest, zeker als je gevangen raakt achter een trage vrachtwagen combinatie.
Gelukkig kun je dan de draaikolk in de tank niet horen 1 op 4 !
Het is dus een kwestie van opletten welke route je pakt.
Iets meer trekkracht had prettig geweest maar luister voor dit geld, permanente 4-WD met ook nog hoge en lage gearing.
Geen paniek bij de camping-baas op zompige plekken wij komen overal weg.
Zeer binnenkort gaan we dus weer.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Burstner

De ervaring van A Scholten met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Burstner Flipper 460 TS van 1250 kg geplaatst op 16-04-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78% Berekening >>>>

Zeer fijne combinatie,rijd vorstelijk in zijn vijf.
Voldoende trekkracht,hellingen geen probleem,en zeer stabiel

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Knaus

De ervaring van Robert Jan Kolber met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Knaus Sudwind 450 FU van 1350 kg geplaatst op 22-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Ik ervaar deze auto als een zeer comfortable trekauto.
De suus heeft geen enkele moeite met de knaus.
De combinatie rijdt goed, zeer stabiel. Heb bijna geen last meer van de langsracende bestelbussen.
De twee liter 140pk is mischien wat onderbemeten voor de totale combinatie maar dat uit zich niet echt.
Het optrekken etc. gaat allemaal ietwat langzamer als gewend maar daar valt goed mee te leven.
Belangrijk vind ik de trekkracht bij lage snelheden en in de bergen. Dat vind de suus allemaal geen enkel probleem. Dankzij de permanente 4wd altijd overal tractie! En wordt het echt penibel dat schakel je de low-gearing in. Op de verschillende campins toch wel leuk dat je tractor van de campingeigenaar niet meer nodig hebt..
Het enige minpuntje is het verbruik. gemiddeld met de caravan erachter kom ik op 1:7
Zonder caravan op 1:9
gr
Robert jan

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Hobby

De ervaring van F de Jong met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Hobby Excellent 440 SF van 1003 kg geplaatst op 20-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Ik ben zeer tevreden over de resultaten van de auto met deze combinatie, de auto heeft voldoende trekkracht en rijd met de caravan erachter nog steeds vorstelijk en heerlijk rustig.
Het enige nadeel is het brandstof verbruik dat toch wel naar de 1:7 gaat. Dit op de koop toenemende een fijne combinatie.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v met een Fendt

De ervaring van Philippe met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2004 - februari 2006) en een Fendt Saphir 410 QF van 1300 kg geplaatst op 10-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Rechtzetting: ik bezit deze auto met manuele versnellingsbak(stond niet tussen de lijst)! Zal hem in maart 2007, 3 jaren hebben en rijd per jaar toch een 8 ŗ 10 tal keren weg met caravan van HTG 1300 kg. Hetgeen vrij slecht gaat met deze combinatie is vertrekken vanuit stilstand op een helling. In theorie zou dit niet mogen zijn, in praktijk is dit nochthans wel het geval. Tijdens het vertrek op een helling krijgt men de achterwielen niet aan het slippen, terwijl de motor dikwijls blokkeerd/afslaat. Het is net of de brandstoftoevoer er bijna niet meer is, alle kracht zakt weg(er wordt beweerd dat dit zou zijn door de electronische brandstofregeling met al haar normen). Momenteel heb ik sedert een jaar een tuning laten doen aan de wagen, waardoor ik thans een stuk gelukkiger ben geworden met deze auto. Het probleem is niet volledig weg, maar thans aanvaardbaar, de auto houdt thans meer kracht in dergelijke situatie. Deze auto verdient standaart deze tuning, dan rijdt hij goed! Als besluit wens ik hier nog bij te vermelden dat deze wagen desondanks een toffe trekwagen is, zeer stabiel met caravan, sterke vering, fantastische 4x4, en na tuning een flukse trekker.VERVOLG(17/03/2007): Ondertussen is deze auto 3 jaar geworden en enkele caravanritten verder. Om het vlottere vertrekken op steile hellingen met de caravan vanuit stistaan te verkrijgen werd mij advies gegeven om dit te proberen in de lage gearingstand(tussenbak op 4H). Dit durf ik niet te proberen gezien in de handleiding duidelijk staat dat de 4x4 stand bij dit voertuig enkel mag gebruikt worden wanneer de wielen een slip kunnen doen(glad wegdek, grind,zand,modder,sneeuw,water, enz..). Op droge asfalt is dit enkel te doen wanneer men blijft rechtdoor rijden en in de bergen dus niet mogelijk. Men zou kunnen redeneren dat het moeilijke vertrek op de helling even kan gedaan worden in 4H, waarna men daarna even snel overschakelt naar 4L en daarna naar 2L(normale achterwielaandrijving), maar dit is ook niet aangewezen voor de techniek op droge asfalt, omdat: Een overschakeling van 4H naar 4L mag enkel bij stilstand en met de wielen in rechtdoor stand. Met andere woorden op droge vaste weg enkel op de achterwielen trekken blijft hier de boodschap. 2į VERVOLG(17/06/2007): Ondertussen staan er bijna 70.000 km op de teller, ik weet niet wat er gebeurd, maar onze laatste ritten met caravan verlopen steeds makkelijker. De auto vertrekt vanuit stilstand ondertussen steeds vlotter en zelfs zeer krachtig vanaf wanneer rond het max. koppeltoerental(ong. 1700 tr/min)gekomen is. Het is voor mij eerder merkwaardig omdat ik nog bij geen enkele andere motor zo'n verbetering kon vaststellen na verloop van een inrijperiode.Het olieverbruik is ondertussen zo goed als verdwenen, het gemiddeld verbruik is gezakt met ruim 1 liter/100km en de wagen is sterker/reageert kordater. Snelheden van 120 km/u en meer met caravan halen gaat vanzelf, terwijl dit tijdens het begin bijna onmogelijk was, de topsnelheid van de wagen is met ongeveer 15km/u gestegen, kortom, er is een "wild beest" ingeslopen! Het verbruik zonder caravan betreft gemiddeld tussen 8 en 9 L/100km, met caravan tussen 10 en 11,5 L/100km. Meestal rij ik vrij rustig met de wagen; de enige denkbare reden waardoor de inrijperiode mogelijk zo lang duurde. Het is uiteindelijk een wagen geworden die ik hoop nog lang te mogen houden.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. met een Chateau

De ervaring van J.Welbers met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Chateau Cantara 440 van 1300 kg geplaatst op 31-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Ik rijd deze combinatie van Grand Vitara en Chateau Cantara sinds 2,5 jaar. Een zeer prettige combinatie waarmee ik goed vooruit kom en erg stabiel aanvoelt. Inhalen is een fluitje van en cent en voel dan ook nauwelijks tegendruk bij vrachtwagen combinaties. Het verbruik is aan de hoge kant, gemiddeld 1:6 maar bij bergen en vlot rijden is 1:4 ook goed mogelijk. De combinatie van de automaat met de cruise control is niet helemaal ideaal als je met een caravan rijdt. De overdrive moet dan uitgeschakeld worden om pendelen tussen de 3 en 4 te voorkomen. Het toerental blijft dan toch nog redelijk, doch het lawaai wordt wel sterker. Normaal rijd ik dus niet op cruise control met de caravan erachter. De inschakelbare 4WD met hoge en lage gearing is eveneens een prettig voordeel welk ik op sommige campings toch al goed heb kunnen gebruiken en waar de campingbaas ook blij mee was( zijn mooi grasveld werd in een natte periode niet aan gort gereden ). Al met al een zeer luxe combinatie welke het vakantie gevoel, welke je al bij thuis wegrijden wil hebben, ten goede komt. Ook de veiligheid mogen we in deze niet vergeten!

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. met een Caravan

De ervaring van P.Glasbergen met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 26-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= n.b.% Berekening >>>>

Wij hebben goede ervaringen met deze combinatie, goede trekkracht en acceleratie. Echter het benzine verbruik bij een vloote manier van rijden is ca 1 liter op de 5 km. 2005 naa Berlijn en omgeveing geweest en in 2006 hebben wij van oost naar west frankrijk gereden. Een super combinatie.

Wijzigen


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Kip

De ervaring van Johan Haalboom met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Kip Celebration 47 van 1400 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85% Berekening >>>>

Hebben veel plezier van deze combinatie. Hebben door Noorwegen een Frankrijk gereden en hebben zelfs 16% gereden bij Halden. 4e en 5e versnelling is ook geen probleem. Volgende auto wordt weer Suzuki.

Wijzigen


Engelse reviews
Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v met een Bailey

De ervaring van N. Richardson met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2004 - februari 2006) en een Bailey Unicorn Barcelona van 1686 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 98%* = 91 km/u = 26%

I've had this car from 10000 miles now on 82000. It's a dream tow car. It has done everything I have asked of it. Tows the van easily and efficiently. Reliability is great. It's a late 06 plate model. Been Cornwall Devon Brighton and much further a field. Even France towing. Can highly recommend.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Bailey

De ervaring van Guy DITCHER met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Bailey Ranger 500/5 van 1244 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80%* = 103 km/u = 36%

Just returned from France, the Suzuki performed well and towed the caravan with ease and averaged 27.5mpg.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Hobby

De ervaring van Pearl Faulkner met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Hobby De Luxe 460 UFe van 1350 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87%* = 102 km/u = 35%

We (hubby and me) have a 2010 Suzuki Grand Vitara 1.9 DDis SZ5 top of the range purchased new 2010 for £21,000 pity C&C dont rate it much better in its tow car ratings. Great price for a good 4X4 which is also great match for our Hobby 460 UFe. Have towed with this combination in the UK also france and Germany the car performed great at 60+ didnt even feel the caravans weight on back and cruise control at 60+mph was great. A brilliant towing vehicle for its size and money will be looking forward to more towing with this vehicle. Also when it is time to change car we will be looking for another Suzuki Grand Vitara.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Fleetwood

De ervaring van Ken met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Fleetwood Volante 520 van 1385 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 89%* = 103 km/u = 35%

Have owned a Fleetwood Volante 560 EK and the Suzuki GV 1.9DDIS for the last three years ,have traveled to France,Spain,Portugal(Algarve),West Wales,Mid Wales,North Wales and the South west of England averaged 24mpg when towing found the car to be comfortable on long journeys when towing and for a basic 4x4 found the car to be an excellent workhorse


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Swift

De ervaring van vic met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Swift Challenger SE 530 van 1615 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 100%* = 100 km/u = 32%

have a 2006 suzuki grand vitara in 2008 towed to debrovnik and back 4000 miles car performed great on hills on m/ways and a/b roads gives total confidence good work horse still getting good performence


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. met een Bailey

De ervaring van Steve Harcus met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Bailey Pageant Provence van 1475 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 105%* = 104 km/u = 19%

Having towed several times I've changed my mind. I've had a couple of 'moments' with the final straw being a scare on the motorway whilst overtaking a lorry. Even though I kept plenty of room between us the caravan swayed towards the lorry causing the car to move over/cross lanes as well (tail wagging the dog!). The lorry driver avoided a collision by swerving onto the hard shoulder. I sold the Suzuki & bought a Honda CRV (08 model). What a difference. It's so much easier. I'm no longer correcting the steering even on straight roads, the whole experience is so much more relaxed. The CRV is 85% weight match & I can now see why this is recommended as a maximum. In reality the mpg was only around 12, not 18-20 as well.100% weight match may be ok with some cars but I don't think it is with a Grand Vitara.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Lunar

De ervaring van DL met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Lunar Chateau 530 van 1400 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88%* = 100 km/u = 35%

Excellent car for towing. Don't understand low cc rating. First time towing & selected this car or the purpose. Car is quick either on the flat or up hill.


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. met een Bailey

De ervaring van Steve Harcus met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 aut. (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Bailey Pageant Provence van 1475 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 105%* = 104 km/u = 19%

Ok, it's 100% but my Suzuki copes well. I towed from Exeter to Penzance over Christmas, into a very strong headwind which played havoc with the mpg but it never felt unsteady. Coming home with a tail wind I barely knew the van was there.
I will be getting a bigger car this year because i'll get a bigger caravan sometime. If I wasn't i'd keep the Suzuki (it's lovely to drive). 26mpg without the van, 18-20 with it does hurt a bit though.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. met een Swift

De ervaring van Jonathan Cunnington met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Swift Charisma 550 van 1470 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 97%* = 95 km/u = 13%

Towed Swift Expression 550 (special edition Charisma) for several years in UK and France. Relaxing and very easy in all conditions, especially when using cruise control on motorways.
Would recommend Suzuki GV to anyone wanting a good, solid, medium size towcar.
Excellent, and very good value tow car.


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Avondale

De ervaring van Anthony w met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Avondale Dart 525-4 van 1227 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 94%* = 101 km/u = 22%

i have just bought this outfit but on the first outing i was really happy with the performance i did use it on an extremely windy day but with the alko hitch fitted as standard it was a pleasure no twitching at all i did all manor of driving i.e motorway a roads b roads dual arriage ways and it was great under all those circumstances


Suzuki Grand Vitara II 3-drs - 2.4 16v met een Buccaneer

De ervaring van brian met een Suzuki Grand Vitara II 3-drs - 2.4 16v (124 Kw/169 pk bouwperiode: september 2008 - 2015) en een Buccaneer Elan 15 van 1418 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 100%* = 107 km/u = 23%

short wheelbase makes for slightly hard ride { solo ]no trouble towing 65mph is best speed returns 27.5mph towing stable provided you know its limitations I think 1400kg is max to tow ...enjoy


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Hobby

De ervaring van Philip met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Hobby Excellent 460 UFe van 1337 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85%* = 102 km/u = 35%

Have a 2010 Suzuki Grand Vitara 1.9 DDis which is a great match for our Hobby 460 UFe.
Just came back from france and the car performed great at 60+ didnt even feel weight on back and cruise control at 60mph was great. A brilliant towing vehicle for its size and money will be looking forward to more towing with this vehicle.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Hobby

De ervaring van John met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Hobby Prestige 495 UFe van 1415 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92%* = 102 km/u = 35%

Very pleasant to drive with combination Grand Vitara and Hobby 495! Travelling goes well with fifth gear and cruise on.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Bailey

De ervaring van Mark met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Bailey Pageant Champagne van 1407 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 94%* = 97 km/u = 21%

I pulled down to Italy and it was embarrassing, down through the gears at the sight of a hill, down to 2nd gear, dangerous with heavy freight having to speed at every opportunity to stop playing cat and mouse with the trunks, and appalling fuel consumption.


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Sterling

De ervaring van Mark met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Sterling Eccles SE Topaz van 1384 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 100%* = 102 km/u = 24%

I have been towing this outfit for the last four years, and I am happy with its performance, although I do load the car up with items I would have carried in a lighter van,so that the outfit feels more balanced and used a roof top box which helps with the air flow. the car does use fair amount of fuel when towing, (car pulls better when tank is only half full). Have looked at a freelander but will stay with my Vitara.


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Elddis

De ervaring van kyle met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Elddis Crusader Storm van 1830 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 127%* = 101 km/u = 21%

i tow my elddis crusader storm twin axle heavy van with grand vitara v6 when van is empty it has no probs load with awning etc struggles a bit hgv driver for last 20 yrs so well exp in towing not for the faint hearted time 4 a up grade on car lol.


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v met een Hobby

De ervaring van Chris Moorby met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2004 - februari 2006) en een Hobby Excellent 540 UFe van 1490 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88%* = 93 km/u = 27%

I don't know if anyone has noticed in the handbook that the maximum weight you may tow with this 4x4 is 1350 kgs.

(Comment webmaster: not in the Netherlands though, and according to http://www.parkers.co.uk/cars/specs/Detail.aspx?deriv=27256 its maximum towing weight is also 1850 kg in the UK.)


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Swift

De ervaring van Eric Cutmore met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Swift Conqueror 480 van 1410 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 97%* = 102 km/u = 23%

I have towed my swift conqueror 540 with my Grand Vitara V6,with the caravan empty,and all the luggage in the car, it pulled nice,struggled a little on steep hills,and did burn a bit more fuel,but pulled nice, I had the suzuki weighed empty ,with the spare wheel on public weighbridge, it weighed just under 1500kg, so with the wife,and me,the luggage,and small dog, made the car more sturdy.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Sterling

De ervaring van Martin Jones met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Sterling Elite Onyx van 1553 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92%* = 99 km/u = 32%

I have towed over 2000miles in the last six months with this combination. The car pulls well and even though the caravan is 91% it was quite effortless but the fuel consumption did drop to around 24mpg when towing. My real issue is the very notchy gear box which is making it a toil of a pleasure to drive. I will be changing towcar.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Elddis

De ervaring van Mooreand met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Elddis Crusader Hurricane van 1408 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 84%* = 100 km/u = 33%

Have done over 2000 miles this year towing, great tug no issues at all, got 28 miles to gallon with van on, it is not as popular as other 4*4 for towing but gives great service and is reliable so far would have another, comfortable and stable. Recommend to anyone


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Bailey

De ervaring van Pete met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Bailey Olympus 624 van 1593 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 95%* = 100 km/u = 32%

Just got back from France again. 2100 trouble free miles towing our new Olympus. These cars do not deserve their low c.c. rating. Excellent value and 28,5 MPG.[1.9 ddis]. Very comfortable and stable. Recommend to anyone.


Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 8v met een Bailey

De ervaring van Ian & Liz Wakefield met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 8v (80 Kw/109 pk bouwperiode: januari 2001 - februari 2003) en een Bailey Ranger GT60 520/4 van 1321 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82%* = 93 km/u = 26%

I was pleasantly suprised by the Suzuki. It made Telegraph Hill in third gear at 35mph. Always did what was asked of it. Had no trouble towing the caravan. Hardly any bounce on teh Suzuki when towing, very stable. The Suzuki was the 109bhp version


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Bailey

De ervaring van John Wilson met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Bailey Ranger GT60 520/4 van 1321 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 81%* = 102 km/u = 35%

Been running this combination for 1 year, 50 nights away from home in all, no problems of any kind regards towing or stability. Sits comfortably on motorways at 60-70 mph, hills no problem, feels safe and secure. On A or B roads performance equally satisfactory. Very happy !


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Caravan

De ervaring van LandJ met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Caravan van 1050 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 83%* = 161 km/u = 23%

Our Suzuki Grand Vitara has served us well, towing a Fleetwood Garland 2 Berth in the UK and Northern Europe. Its a great vehicle and the 4x4 Low Range is handy in slippery conditions or for moving the caravan.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Bailey

De ervaring van Sarah met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Bailey Pageant S6 Vendee van 1415 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85%* = 101 km/u = 33%

Just completed the first 450 mile round tow with an 07 GV 1.9ddis and am very pleased. Good power and pulling power up hills. Also achieved 26.7 mpg which is the best of any towcar I've had. A little bit of yaw on the back when trucks go by but a little more noseweight in the van on the return seemed to counterract this well. I too have seen the cc rating of 2/5 but it does the job well for me so am not too worried about snobbery.


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. met een Ace

De ervaring van Jo met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.7 V6 aut. (135 Kw/184 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Ace Award Morningstar van 1459 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82%* = 108 km/u = 22%

We are picking up the van this weekend so will let you know!


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. met een Caravan

De ervaring van Female met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Caravan van 1075 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 63%* = 102 km/u = 14%

Grand Vitara Automatic and Bessacarr 420GL 2 berth(29yrs old) with twin axle. It never wobbles, very comfortable drive. Plenty of power for overtaking on motorways and the long uphill slopes. Just have to keep my eyes on the speed as its so smooth.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Bailey

De ervaring van Mark Reid met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Bailey Ranger GT60 620/6 van 1531 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 97%* = 98 km/u = 19%

I have just purchased the new 2010 Bailey Ranger GT60 620/6 Twin Axle on Saturday 5.12.09 & i have the Grand Vitara 2.0 petrol to pull it & found it much much easier than i thought it would be, on the motorway got up to 55-60 in 5th gear with no problem, i had to come down to 4th & 3rd on a couple of steep hills, slight change to driving took care of that. Over all impressed with both my Grand Vitara & new caravan.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Sprite

De ervaring van david dransfield met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Sprite Musketeer van 1154 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 80%* = 100 km/u = 23%

i think the grand vitara struggled to pull the musketeer. on even slight gradients i had to keep dropping down to 4th or even down to 3rd. in top gear it plodded along nicely at a steady 55 to 60 mph but it guzzled petrol. wish i'd never got it to be honest.should have got the 1.9 dds diesel instead.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Bailey

De ervaring van Rob met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Bailey Ranger 620/6 van 1481 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 88%* = 101 km/u = 33%

Excellent car very pleased tows well great acceleration no probs to South of France. Could do with a sixth gear.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Bailey

De ervaring van Kelly met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Bailey Ranger 540/6 van 1260 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76%* = 102 km/u = 35%

Excellent, cannot even feel the weight of the Ranger on the back. Very pleased. GV is a bit 'truck like' alone, but comes into its own when towing.
Good combination would recommend to anyone, even though Caravan club do not really rate it as a tow car (2/5). I'd say excellent value for money & does the job. Why pay £40,000 when you can pay £17,000???


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Adria

De ervaring van John met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Adria Altea 502 DK van 1200 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86%* = 97 km/u = 21%

I ve been using this combination for 3 years it's ok but i wiil go for more powerfull car.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Abbey

De ervaring van O Carruthers met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Abbey GTS 420 van 1489 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 93%* = 95 km/u = 19%

I have driven this combination for nearly two years now. The petrol consumption is not as bad as I first thought with a little careful driving. More power on slopes would be good. The spare wheel on the back is handy if you get a puncture. I would buy a full size one, as space savers are not to be used for towing. Many new 4x4 are putting the spare in the back. This makes it hard to remove when a full load is in the vehicle. Where would you store the punctured wheel as it will not fit in the area vacated by the spare. This is not a problem on the Suzuki. Very impressed.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. met een Abbey

De ervaring van Oliver Carruthers met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v aut. (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Abbey GTS 420 van 1489 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 92%* = 93 km/u = 13%

Towing in France and the UK for more than 1.5 years has been a pleasure with this combo. It lacks a little power on motorway slopes but apart from that it is perfect. The spare being on the back is great when you get a puncture. No need to take all the kit out to get to it. One odd thing is the spare is not a full size one, but one will fit in the compartment. The Honda CRV amongst others have a space saver spare which cannot be used for towing. It is also not possible to fit a full size spare in the space provided.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Dethleffs

De ervaring van LEMAUVAIS V met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Dethleffs Camper 560 SK van 1600 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 94 km/u = 32%

Excellente association vťhicule-caravane, sur toutes les routes et autoroutes, par tous les temps sauf verglas et neige (pas testť). La caravane "tient" la Suzuki bien "assise"


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Sterling

De ervaring van Ian Scott met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Sterling Eccles Onyx van 1431 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86%* = 100 km/u = 33%

This Suzuki Grand Vitara DDiS is a very good car towing my Sterling Eccles Onyx (1431kg) with plenty of power, the low gearbox is first class on wet grass as we towed right across a very boggy cl when other cars stuck.


Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v met een Fendt

De ervaring van Rob McBride met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2003 - september 2005) en een Fendt Diamant 510 TF van 1618 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 103%* = 92 km/u = 28%

I have been using this combo since 2005. We have travelled the length and breadth of the UK, never had any problems


Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v met een Swift

De ervaring van Dave Beard met een Suzuki Grand Vitara XL7 - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2004 - februari 2006) en een Swift Challenger 470 van 1292 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 73%* = 94 km/u = 28%

This Is By Far The Best Tow Car I Have Ever Had It Handles Hill Starts,Cross Winds,Steep Inclines And Declines With Absolute Ease And Best Of All I Am Completely Relaxed And Unstessed Even After A 7 Hour Haul Up To Scotland Also The 4x4 Capability Is Very Handy On Wet Grass And Muddy Fields I Would Recommend This Car To Anyone Thinking Of Towing A Boat Or Caravan.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Elddis

De ervaring van Dave met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Elddis Odyssey 484 van 1465 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85%* = 100 km/u = 33%

Great tow car for our Elddis Odyssey 484. Very stable no lack of power. Very happy would recommend


Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van BILL CHRISTOU met een Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2000 - september 2005) en een Knaus Sudwind 550 QSK van 1495 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 113%* = 78 km/u = 17%

It's not only the lack of power that is a big issue.The car is very unstable even at low speeds.Don't even consider to tow with this car if you are a novice driver not even a trailer.Excelent car for mountain driving not for towing,AVOID IT.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Hobby

De ervaring van Demoulin met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Hobby Excellent 540 UL van 1496 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 90%* = 99 km/u = 33%

It is perfect, good car to towing


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Swift

De ervaring van Jeff met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Swift Challenger 560 van 1489 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 102%* = 100 km/u = 22%

I've towed using my V6 Grand Vitara for more than 3 years, it's pulled three different van each one heavier than the last. It does struggle a little on hills and uses fuel when towing but I have to say that it pulls like a dream. Cross winds can effect the driving both with and without the van.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Sterling

De ervaring van PETE met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Sterling Europa 620 TA van 1615 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 99 km/u = 32%

Excellent tow car. Just returned from france, 2400 very comfortable miles. Very stable and had plenty of power in all situations. Would recommend to anyone.


Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 met een Sterling

De ervaring van David Mackenzie met een Suzuki Grand Vitara - 2.5 V6 (116 Kw/158 pk bouwperiode: mei 1998 - juli 2005) en een Sterling Europa 520 van 1400 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 95%* = 103 km/u = 23%

I have towed with my Grand Vitara V6 for just over a year and have found it to be very good, plenty of power for hills & motorway inclines but is very thirsty for fuel. selectable 4 wheel drive is usefull for wet grass etc. The only minor problem that i have encountered is the outfit can be affected by HGV's & strong crosswinds but provided you load up the caravan correctly it is not too much of a problem.


Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v met een Burstner

De ervaring van Jose Ramon met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2003 - september 2005) en een Burstner C 455 TS van 1320 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86%* = 94 km/u = 30%

Perfect towing this caravan in mountain roads in Spain during many thousand kilometres. It is powerful enough in any slope. I am really glad with this little great car.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Sprite

De ervaring van Mike met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Sprite Alpine 2 van 1162 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 70%* = 102 km/u = 36%

Great combination towing a 2 berth Sprite - very satisfied.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Elddis

De ervaring van stewart srachan met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Elddis Avante 556 van 1414 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 82%* = 99 km/u = 32%

Car and caravan are a perfect partnership, sometimes even forget that the caravan is hitched on the back.Tows along very nicely,would recommend to anyone.Excellent package.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Bailey

De ervaring van p.rawes met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Bailey Ranger 510/4 van 1223 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78%* = 100 km/u = 21%

i have have my grand vitara and bailey ranger for two years now and love them both i feel that when towing i could do with a little more power for the hills but overall i am very happy i can do 60mph on the motorways in 5th gear with no prob


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Avondale

De ervaring van NIGEL GREENLEE met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Avondale Dart 556-6 van 1245 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 76%* = 104 km/u = 35%

tows really well and is very comfortable on long journeys.Stable and powerful but could have done with a sixth gear but other than this excellent tow car.


Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v met een Compass

De ervaring van Hugh Fowler met een Suzuki Grand Vitara II - 2.0 16v (103 Kw/140 pk bouwperiode: september 2005 - 2015) en een Compass Omega 524 van 1525 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 97%* = 96 km/u = 19%

Having this unit for 3 years now I find no problems that cannot be overcome easily with a slight adjustment to driving technique. On moderate to steep hills I feel this car can do with a little more punch maybe about 0.2 Ltrs.
I,ve towed this c/van on various roads from M/way to farm tracks including the B6277 which is very up & down & very twisty in places(scenery beautiful) with no problem
I've not ye had to resort to 4WD while towing although I,ve been in quite a few fields but none of them were really wet. Asfor myself apart from the slight power disadvantage(overcomeable) I really like this tow vehicle.
I realise that we all have our own opinions,likes & dislikes, these are mine & I hope its of some help.


Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v met een Lunar

De ervaring van Ron bickerton met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2003 - september 2005) en een Lunar Delta 540-2 van 1400 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 95%* = 94 km/u = 31%

towing a Lunar Delta 540-2 the Suzuki Grand Vitara 2.0 Tdi proformed well on 290 mile trip to Morvick, Wester Ross. Average fuel was 28 miles per gallon and no problems with hills. A great car for towing.


Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v met een Bailey

De ervaring van Carl met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 Tdi 16v (80 Kw/109 pk bouwperiode: februari 2003 - september 2005) en een Bailey Pageant S6 Vendee van 1393 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 96%* = 95 km/u = 31%

This car has never failed to pull our van out of even the most horrendous mud/snow covered field, could do with more power for the big motorway hills but it does ok.


Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v met een Adria

De ervaring van john met een Suzuki Grand Vitara - 2.0 16v (94 Kw/128 pk bouwperiode: mei 1998 - september 2005) en een Adria Altea 502 DK van 1250 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 85%* = 96 km/u = 20%

The combination is quite scarry after 80km/h


Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v met een Swift

De ervaring van KENNY met een Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2000 - september 2005) en een Swift Toscane 410 van 1145 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 95%* = 86 km/u = 20%

stick to around 1200kg max van and the grand vitara will tow it fine. rear spring assisters are preferable.


Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v met een Swift

De ervaring van Melvin Biggle met een Suzuki Grand Vitara 3-drs. - 1.6 16v (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2000 - september 2005) en een Swift Challenger 480 van 1360 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 112%* = 85 km/u = 18%

Ignore the dealer and handbook advice it is not capable or safe to tow the stated 1600 kg, despite fitting rear coil/damper modification, it is a terable tow car.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Ace

De ervaring van Rob met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Ace Jubilee Courier van 1500 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 86%* = 100 km/u = 32%

the figures were our actual weights (weigh bridge minus our weight) when both can and van laden. Never had a problem and tows really well. On steep inclines and hill starts use the lower gears more than I would like, but can accellerate comfortably at any speed.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Avondale

De ervaring van Geoff Ireland met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Avondale Dart 510-5 van 1180 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 78%* = 105 km/u = 37%

This car has no problems towing the caravan, never can tell you are towing anything its that good.


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Abbey

De ervaring van harry campbell met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Abbey GTS Vogue 415 van 1387 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 91%* = 105 km/u = 38%

nice interior stylish exterrior, good tow car from 40 m.p.h. in top gear will accelerate, hills no problem very pleased so far


Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS met een Lunar

De ervaring van Jason met een Suzuki Grand Vitara II - 1.9 DDiS (95 Kw/129 pk bouwperiode: maart 2006 - 2015) en een Lunar Delta 540-2 van 1325 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:
= 87%* = 105 km/u = 39%

Excellent car, very pleased with it. Not a common sight as all the other 4x4's.


* De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Prima idee: geef een cursus cadeau

Berekening

Kies een auto:


En een caravan:




Home     Informatie     Berekeningen     Auto's     Caravans     Reviews     Advies     Cursussen     Vragen     Caravantrekker      Zoeken     Sitemap