Caravantrekker Training Center

Home Caravan Workshop Caravantraining OpMaat Caravantrekker.nl Menu

Cadeaubon


De Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw partner, familie of (caravan)vrienden. We weten uit ervaring dat zelfs de grootste scepticus achteraf heel content was met een caravan rijvaardigheidstraining van Caravantrekker.nl.

We hebben twee verschillende soorten cadeaubonnen. Het voorbeeld hieronder is van het type simpel: u bepaalt (zelf) het bedrag en voilà. De begunstigde kan dit bedrag vrij besteden aan een van onze Caravancursussen, eventueel met bijbetaling. Lijkt ons handig als u zelf niets met caravans heeft of het moeilijk vindt een keuze voor een ander te maken.

Model 1


In het onderstaande voorbeeld hebben we het type cursus vooraf ingevuld. In dit geval het BergTrainingsWeekend (niet meer in ons programma), maar dat kan ook een van de andere caravan rijvaardigheidstrainingen zijn die we in ons aanbod hebben: de Op Maat trainingen dus. De prijzen starten bij € 114,- voor de Workshop. De begunstigde kan in overleg met ons natuurlijk altijd 'opwaarderen'. Het bedrag wordt niet vermeld op de cadeaubon.

Model 2


Hoe bestelt u de cadeaubon?

Neem even contact op met Bert Wijnen en geef aan welke cadeaubon u wil ontvangen. Vervolgens ontvangt u een mailtje met de cadeaubon door ons ingevuld als pdf-bijlage. Die moet u dan zelf uitprinten en uitknippen. We denken dat we dat wel kunnen vragen van u in dit digitale tijdperk... Het antwoord kan een paar dagen duren omdat ook wij wel eens weg zijn met onze caravan. Heeft de bon haast bel dan even! In de mail informeren we u over de betaling.

Voor alle duidelijkheid: de cadeaubonnen zijn genummerd. We houden het ons recht voor de cadeaubon niet te accepteren wanneer er geen of een gedeeltelijke betaling heeft plaatsgevonden.

Meer informatie? Bel Bert (cursuscoördinator) op 06-16786360. E-mailen kan ook naar Bert@caravantrekker.nl

Waarom zou u een van ónze Caravan Rijvaardigheidscursussen cadeau doen?


Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid. Die zijn nu versoepeld.

Edoch, Uw instructeur is al geruime tijd via de QR app (nog) te controleren en incl. booster(s) dubbel gevaccineerd. We stellen als voorwaarde dat u 'gewoon' virusvrij bent. Dus gevaccineerd, Corona gehad, getest etc.

Dus: We laten ons leiden door ons gezond verstand... Dat houdt in: bij klachten laten we ons testen (ook na gevaccineerd te zijn geweest) en we blijven vervolgens thuis indien positief. Wij hebben dan overleg met elkaar over de situatie en besluiten eventueel tot uitstel. Dat lossen we op, dat uitstel! Een verkoudheidje is dat pas als u zich heeft getest! Te beginnen met bijv. een zelftest.

Deze maatregelen gelden in mindere mate voor de Workshops, aangezien uw instructeur zich dan nooit in uw auto begeeft.

Voor vragen neem contact op met Bert:

Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60


Ga naar

© 2004-2024 Caravantrekker Training Center