Caravantrekker Training Center

Home Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat

We'll make you an offer he can't refuse

Een variatie op een beroemde quote, de essentie is dat het er nu eens van kan komen. 

De Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw partner, familie of (caravan)vrienden. We weten uit ervaring dat zelfs de grootste scepticus achteraf heel content was met een caravan rijvaardigheidstraining van Caravantrekker.nl. ;-)

We hebben twee verschillende soorten cadeaubonnen. Het voorbeeld hieronder is van het type simpel: u bepaalt (zelf) het bedrag en voilà. De begunstigde kan dit bedrag vrij besteden aan een van onze Caravancursussen, eventueel met bijbetaling. Lijkt ons handig als u zelf niets met caravans heeft of het moeilijk vindt een keuze voor een ander te maken.

Model 1

In het onderstaande voorbeeld hebben we het type cursus vooraf ingevuld. In dit geval het BergTrainingsWeekend maar dat kan ook een van de andere caravan rijvaardigheidstrainingen zijn die we in ons aanbod hebben. De cadeaubon voor het in het voorbeeld genoemde BergTrainingsWeekend kost € 159,- (+ € 40,- p.p). De prijzen starten bij € 89,- voor de Workshop. De begunstigde kan in overleg met ons natuurlijk altijd 'opwaarderen'. Het bedrag wordt niet vermeld op de cadeaubon. 

Model 2

Hoe bestelt u de cadeaubon?

Neem even contact op met Bert Wijnen en geef aan welke cadeaubon u wil ontvangen. Vervolgens ontvangt u meestal binnen een dag een mailtje met de cadeaubon door ons ingevuld als pdf-bijlage. Die moet u dan zelf uitprinten en uitknippen. We denken dat we dat wel kunnen vragen van u in dit digitale tijdperk... Het antwoord kan een paar dagen duren omdat ook wij wel eens weg zijn met onze caravan. Heeft de bon haast bel dan even! In de mail informeren we u over de betaling.

Voor alle duidelijkheid: de cadeaubonnen zijn genummerd. We houden het ons recht voor de cadeaubon niet te accepteren wanneer er geen of een gedeeltelijke betaling heeft plaatsgevonden.

Meer informatie? Bel Bert (cursuscoördinator) op 06-16786360. E-mailen kan ook naar info@caravantrekker.nl

 

Waarom zou u een van ónze Caravan Rijvaardigheidscursussen cadeau doen?

Corrigeren bij achteruitrijden

© 2004 - 2019 Over Caravantrekker Training Center Aanmelden & Contact