Caravantrekker Training Center

Caravantrekker.nl Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat Menu

Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid. Uw instructeur is al geruime tijd via de QR app te controleren. We stellen als voorwaarde dat u dat ook bent, mede vanwege toegang tot horeca. Mondkapje wordt geadviseerd, danwel inmiddels verplicht.

We laten ons leiden door ons gezond verstand... Dat houdt in: bij klachten laten we ons testen (ook na gevaccineerd te zijn geweest) en we blijven vervolgens thuis indien positief. Wij hebben dan overleg met elkaar over de situatie en besluiten eventueel tot uitstel. Dat lossen we op, dat uitstel! Een verkoudheidje is dat pas als u zich heeft getest! Te beginnen met bijv. een zelftest.

Deze maatregelen gelden in mindere mate voor de Workshops, aangezien uw instructeur zich dan nooit in uw auto begeeft. Nieuwe 2022 data staan inmiddels op onze site!

Voor vragen (of her-aanmelden eerder geannuleerde danwel uitgestelde cursussen) neem contact op met Bert:

Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60

We'll make you an offer he can't refuse

Een variatie op een beroemde quote, de essentie is dat het er nu eens van kan komen.

De Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw partner, familie of (caravan)vrienden. We weten uit ervaring dat zelfs de grootste scepticus achteraf heel content was met een caravan rijvaardigheidstraining van Caravantrekker.nl.

We hebben twee verschillende soorten cadeaubonnen. Het voorbeeld hieronder is van het type simpel: u bepaalt (zelf) het bedrag en voilà. De begunstigde kan dit bedrag vrij besteden aan een van onze Caravancursussen, eventueel met bijbetaling. Lijkt ons handig als u zelf niets met caravans heeft of het moeilijk vindt een keuze voor een ander te maken.

Model 1


In het onderstaande voorbeeld hebben we het type cursus vooraf ingevuld. In dit geval het BergTrainingsWeekend maar dat kan ook een van de andere caravan rijvaardigheidstrainingen zijn die we in ons aanbod hebben. De cadeaubon voor het in het voorbeeld genoemde BergTrainingsWeekend kost € 159,- (+ € 40,- p.p). De prijzen starten bij € 89,- voor de Workshop. De begunstigde kan in overleg met ons natuurlijk altijd 'opwaarderen'. Het bedrag wordt niet vermeld op de cadeaubon.

Model 2


Hoe bestelt u de cadeaubon?

Neem even contact op met Bert Wijnen en geef aan welke cadeaubon u wil ontvangen. Vervolgens ontvangt u meestal binnen een dag een mailtje met de cadeaubon door ons ingevuld als pdf-bijlage. Die moet u dan zelf uitprinten en uitknippen. We denken dat we dat wel kunnen vragen van u in dit digitale tijdperk... Het antwoord kan een paar dagen duren omdat ook wij wel eens weg zijn met onze caravan. Heeft de bon haast bel dan even! In de mail informeren we u over de betaling.

Voor alle duidelijkheid: de cadeaubonnen zijn genummerd. We houden het ons recht voor de cadeaubon niet te accepteren wanneer er geen of een gedeeltelijke betaling heeft plaatsgevonden.

Meer informatie? Bel Bert (cursuscoördinator) op 06-16786360. E-mailen kan ook naar Bert@caravantrekker.nl

Waarom zou u een van ónze Caravan Rijvaardigheidscursussen cadeau doen?Ga naar

© 2004-2021 Caravantrekker Training Center