Caravantrekker Training Center

Caravantrekker.nl Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat Menu

Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bovendien laten we ons leiden door ons eigen gezond verstand...

Vanaf 2 maart 2021 is het rijinstructeurs weer toegestaan om les te geven. Dat betekent dat onze trainingen weer gegeven kunnen worden en u zich daarvoor in kunt schrijven. Workshops, Op Maat... Slechts de BergTrainingsWeekends laten we dit jaar vervallen.

Ons base-camp 'De Grensheuvel' in het Zuid-Limburgse Noorbeek blijft ook in 2021!!

De Caravan Workshops in Bodegraven, Zwolle en Nederweert zijn dus weer te boeken.

Zo ook de Privé Op Maat cursussen in het Zuid-Limburgse.

Voor vragen (of her-aanmelden eerder geannuleerde danwel uitgestelde cursussen) neem contact op met Bert:
Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60

CaravanWorkshop

Caravanworkshop met manoeuvreerinstructie!

Veilig en ontspannen op reis is het doel van de workshop. U krijgt meer zelfvertrouwen en u leert schade te voorkomen aan uw waardevolle combinatie.

De Caravanworkshop beslaat één dagdeel en omvat een kort theoretisch gedeelte over o.a. belading, kogeldruk en het voorkomen van bijv. slingeren, en een demonstratie in bochttechniek. De meeste tijd is ingeruimd voor een aantal oefeningen in de praktijk in het achteruitrijden.

AandachtspuntenNuttig voor elke caravanner

De workshop is onmisbaar voor beginnende caravanners maar ook meer ervaren caravanners kunnen veel van de individuele manoeuvreer instructie opsteken omdat die wordt aangepast aan uw niveau en ervaring.

De groepsgrootte is beperkt tot drie chauffeurs per instructeur, zodat er veel ruimte is voor de caravan rijles in de praktijk. Uw partner krijgt specifieke 'bijrijder' instructie. Inbegrepen in de prijs...

U rijdt met uw eigen auto en liefst met eigen caravan, maar staat uw caravan in de stalling (of heeft u nog geen caravan) dan kunt u ook de oefencaravan van ons gebruiken.

ProgrammaTijdens de praktische caravan rijles krijgt u als chauffeur samen met uw partner als bijrijder, persoonlijke instructie. De overige cursisten kunnen dan meekijken en -luisteren, immers het leren van anderen deelnemers is een zinvol onderdeel van deze Workshop.

Kosten

Workshop met chauffeurs- en bijrijderinstructie: € 98,-. (incl. btw, koffie en vooraf per e-mail toegestuurde Caravantraining Syllabus). Heeft u nog geen eigen caravan of is die lastig uit de stalling te halen? U kunt onze oefencaravan gebruiken.

Wenst uw partner tegelijkertijd als chauffeur aan de praktische caravan rijles deelnemen kan dat voor € 75,- Het gebruik van een oefencaravan (met eventueel caravanspiegels) kost € 25,- ja, per per chauffeur.

Huurders via Rentac of Caravanhuren.nu

Huurt u bij RENTAC of Caravanhuren.nu een caravan dan is het gebruik van de oefencaravan gratis. Geldt voor alle locaties (Nederweert, Bodegraven, Zwolle).

Huurt u bij RENTAC krijgt u in Nederweert tevens een dagdeel uitgebreid uitleg over uw caravan. Het totale programma aldaar duurt dan ook naar wens de hele dag, waarbij de lunch inbegrepen is. Huurt u bij RENTAC voor drie weken of meer een caravan dan is zelfs de Workshop (voor 1 bestuurder) geheel gratis!
NB. In Bodegraven is nabij een prima caravanwasstraat en ook een weegbrug aanwezig.

Locaties en beschikbare data 2021

Nederweert

Bodegraven


Extra's
Caravan laten wassen en weegbrug vlakbij!
Prima bereikbaar vanuit alle delen van de Randstad.

Zwolle


Tijden

De ochtend workshop start om 10.00 uur en duurt tot ca. 13.00 uur*
De middag workshop start om 14.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur*
* De workshop tijdsduur kan korter uitvallen bij minder dan drie deelnemers (bestuurders).

Volgt u ook de verhuurdersinstructie van RENTAC dan duurt de workshop de hele dag.

Meer informatie

Mail naar info@caravantrekker.nl of bel Bert (cursuscoördinator): 06-16786360

Aanmelden

Vul het formulier in!


Ga naar

© 2004-2021 Caravantrekker Training Center