Caravantrekker Training Center

Home Caravan Workshop Caravantraining OpMaat Caravantrekker.nl Menu

CaravanWorkshop

Caravanworkshop met manoeuvreerinstructie!

Veilig en ontspannen op reis is het doel van de workshop. U krijgt meer zelfvertrouwen en u leert schade te voorkomen aan uw waardevolle combinatie.

De Caravanworkshop beslaat één dagdeel en omvat een kort theoretisch gedeelte over o.a. belading, kogeldruk en het voorkomen van bijv. slingeren, en een demonstratie in bochttechniek. De meeste tijd is ingeruimd voor een aantal oefeningen in de praktijk in het achteruitrijden.

AandachtspuntenNuttig voor elke caravanner

De workshop is onmisbaar voor beginnende caravanners maar ook meer ervaren caravanners kunnen veel van de individuele manoeuvreer instructie opsteken omdat die wordt aangepast aan uw niveau en ervaring.

De groepsgrootte is beperkt tot drie chauffeurs per instructeur, zodat er genoeg ruimte is voor de caravan rijles in de praktijk. Uw partner krijgt specifieke 'bijrijder' instructie. Inbegrepen in de prijs...

U rijdt met uw eigen auto en liefst met eigen caravan, maar staat uw caravan in de stalling (of heeft u nog geen caravan) dan kunt u ook de oefencaravan van ons gebruiken.

ProgrammaTijdens de praktische caravan rijles krijgt u als chauffeur samen met uw partner als bijrijder, persoonlijke instructie. De overige cursisten kunnen dan meekijken en -luisteren, immers het leren van anderen deelnemers is een zinvol onderdeel van deze Workshop.

Kosten

Workshop met chauffeurs- en bijrijderinstructie: € 114,-. (incl. btw, koffie en vooraf per e-mail toegestuurde 'Caravantraining Syllabus' en 'Tips Voor Uw Eerste Trip Op De Snelweg').

Heeft u nog geen eigen caravan of is die lastig uit de stalling te halen? U kunt onze oefencaravan gebruiken.

Wenst uw partner tegelijkertijd als chauffeur aan de praktische caravan rijles deelnemen kan dat voor € 84,- Het gebruik van een oefencaravan (met eventueel caravanspiegels) kost € 30,-. Ja, per per chauffeur.

Huurders via Rentac of Caravanhuren.nu

Huurt u bij RENTAC of Caravanhuren.nu een caravan dan is het gebruik van de oefencaravan gratis. Geldt voor alle locaties (Nederweert, Bodegraven, Zwolle).

Huurt u bij RENTAC krijgt u alleen in Nederweert tijdens de Workshop uitleg over uw te huren caravan. Het totale programma duurt dan ook langer dan een dagdeel, waarbij de lunch inbegrepen is.

Huurt u bij RENTAC voor drie weken of meer een caravan dan is de Workshop (voor 1 bestuurder) geheel gratis!!

Locaties en beschikbare data najaar 2022


Nederweert

Bodegraven

Extra's
Caravan laten wassen en weegbrug vlakbij!
Prima bereikbaar vanuit alle delen van de Randstad.

Zwolle


Tijden

De ochtend workshop start om 10.00 uur en duurt tot ca. 13.00 uur*
De middag workshop start om 14.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur*
* De workshop tijdsduur kan korter uitvallen bij minder dan drie deelnemers (bestuurders).

Volgt u ook de huurdersinstructie van RENTAC (Nederweert) dan duurt de workshop mogelijk langer dan een dagdeel.

Meer informatie

Mail naar bert@caravantrekker.nl of bel Bert (cursuscoördinator): 06-16786360

Aanmelden

Vul het formulier in!

Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid. Die zijn nu versoepeld.

Edoch, Uw instructeur is al geruime tijd via de QR app (nog) te controleren en incl. booster(s) dubbel gevaccineerd. We stellen als voorwaarde dat u 'gewoon' virusvrij bent. Dus gevaccineerd, Corona gehad, getest etc.

Dus: We laten ons leiden door ons gezond verstand... Dat houdt in: bij klachten laten we ons testen (ook na gevaccineerd te zijn geweest) en we blijven vervolgens thuis indien positief. Wij hebben dan overleg met elkaar over de situatie en besluiten eventueel tot uitstel. Dat lossen we op, dat uitstel! Een verkoudheidje is dat pas als u zich heeft getest! Te beginnen met bijv. een zelftest.

Deze maatregelen gelden in mindere mate voor de Workshops, aangezien uw instructeur zich dan nooit in uw auto begeeft.

Voor vragen neem contact op met Bert:

Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60


Ga naar

© 2004-2022 Caravantrekker Training Center