Caravantrekker Training Center

Caravantrekker.nl Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat Menu

Gewoon uitproberen!

Met onze caravan tijdens een Workshop of Op Maat caravantraining

Wilt u te weten komen of het rijden met een caravan iets voor u is bieden we de mogelijkheid dit eens uit te proberen. Het enige wat u nodig heeft is een auto met een trekhaak. Heeft u wel een caravan maar is die lastig uit de stalling te halen of wordt uw nieuwe aanwinst pas over een tijdje afgeleverd, dan is dit dé manier om uw caravanrijvaardigheid alvast op een goed peil te brengen.De ideale caravan

Onze 'nieuwe' Kip Navigator 44 TDB weegt leeg 1016 kg. Rijklaar beladen effectief ongeveer 1200 kg en is daardoor door vrijwel elke auto* te trekken. De stroomlijn is prima waardoor op de vlakke weg een vergelijkbare indruk verkregen kan worden met een minder gestroomlijne caravan die minder breed is dan deze Kip met 2,29 meter. De totale lengte is 6,38 m.

* Om met deze caravan te mogen rijden moet uw auto minimaal een toegestaan trekgewicht hebben van 1150 kg. Die toegestane trekmassa staat is vermeld op uw kenteken-card.

En indien u rijbewijs B (dus zonder E) heeft moet uw auto voldoen aan één enkele voorwaarde:
- maximaal toegestane massa auto niet meer dan 2000 kg.

Dan mag U deze caravan ook trekken met uw rijbewijs.

De cursusmogelijkheden

Naast de Workshops die we met regelmaat in Nederweert, Bodegraven of Zwolle organiseren zijn er binnen het privé Op Maat programma diverse mogelijkheden afhankelijk van het tijdsbestek, een halve of een hele dag. U kunt zelf aangeven welke aspecten geoefend zullen worden. Ook uw partner kan als bestuurder actief deelnemen.

BijvoorbeeldGa naar

© 2004-2019 Caravantrekker Training Center