Caravantrekker Training Center

Home Caravan Workshop Caravantraining OpMaat Caravantrekker.nl Menu

Gewoon uitproberen!

Met onze caravan tijdens een Workshop of Op Maat caravantraining

Wilt u te weten komen of het rijden met een caravan iets voor u is bieden we de mogelijkheid dit eens uit te proberen. Het enige wat u nodig heeft is een auto met een trekhaak. Heeft u wel een caravan maar is die lastig uit de stalling te halen of wordt uw nieuwe aanwinst pas over een tijdje afgeleverd, dan is dit dé manier om uw caravanrijvaardigheid alvast op een goed peil te brengen.De ideale caravan

Onze 'nieuwe' Kip Navigator 44 TDB weegt leeg 1016 kg. Rijklaar beladen effectief ongeveer 1200 kg en is daardoor door vrijwel elke auto* te trekken. De stroomlijn is prima waardoor op de vlakke weg een vergelijkbare indruk verkregen kan worden met een minder gestroomlijne caravan die minder breed is dan deze Kip met 2,29 meter. De totale lengte is 6,38 m.

* Om met deze caravan te mogen rijden moet uw auto minimaal een toegestaan trekgewicht hebben van 1150 kg. Die toegestane trekmassa staat is vermeld op uw kenteken-card.

En indien u rijbewijs B (dus zonder E) heeft moet uw auto voldoen aan één enkele voorwaarde:
- maximaal toegestane massa auto niet meer dan 2000 kg.

Dan mag U deze caravan ook trekken met uw rijbewijs B.

De cursusmogelijkheden

Naast de Workshops die we met regelmaat in Nederweert, Bodegraven of Emmen organiseren zijn er binnen het privé Op Maat programma diverse mogelijkheden afhankelijk van het tijdsbestek, een halve of een hele dag of zelfs twee. U kunt zelf aangeven welke aspecten geoefend zullen worden. Ook uw partner kan als bestuurder actief deelnemen zonder meerprijs bij de Op Maat cursussen.

Bijvoorbeeld


Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid. Die zijn nu versoepeld.

Edoch, Uw instructeur is al geruime tijd via de QR app (nog) te controleren en incl. booster(s) dubbel gevaccineerd. We stellen als voorwaarde dat u 'gewoon' virusvrij bent. Dus gevaccineerd, Corona gehad, getest etc.

Dus: We laten ons leiden door ons gezond verstand... Dat houdt in: bij klachten laten we ons testen (ook na gevaccineerd te zijn geweest) en we blijven vervolgens thuis indien positief. Wij hebben dan overleg met elkaar over de situatie en besluiten eventueel tot uitstel. Dat lossen we op, dat uitstel! Een verkoudheidje is dat pas als u zich heeft getest! Te beginnen met bijv. een zelftest.

Deze maatregelen gelden in mindere mate voor de Workshops, aangezien uw instructeur zich dan nooit in uw auto begeeft.

Voor vragen neem contact op met Bert:

Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60


Ga naar

© 2004-2024 Caravantrekker Training Center