Caravantrekker Training Center

Caravantrekker.nl Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat Menu

Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Uw instructeur is al geruime tijd dubbel gevaccineerd (via QR app) en het zou correct zijn dat u dat ook was. mijn persoonlijke mening doet er niet toe? Ja, toch wel.

We laten ons leiden door ons eigen gezond verstand... Dat houdt in: bij klachten laat je je testen en blijf vervolgens thuis indien positief; meld je af voor een cursus indien positief of bij klachten gerelateerd aan Corona. Dat lossen we op, dat uitstel!

Ons base-camp 'De Grensheuvel' in het Zuid-Limburgse Noorbeek blijft ook in 2021 en 2022!

De Caravan Workshops in Bodegraven, Zwolle en Nederweert zijn ook weer te boeken.

Voor vragen (of her-aanmelden eerder geannuleerde danwel uitgestelde cursussen) neem contact op met Bert:

Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60

Gewoon uitproberen!

Met onze caravan tijdens een Workshop of Op Maat caravantraining

Wilt u te weten komen of het rijden met een caravan iets voor u is bieden we de mogelijkheid dit eens uit te proberen. Het enige wat u nodig heeft is een auto met een trekhaak. Heeft u wel een caravan maar is die lastig uit de stalling te halen of wordt uw nieuwe aanwinst pas over een tijdje afgeleverd, dan is dit dé manier om uw caravanrijvaardigheid alvast op een goed peil te brengen.De ideale caravan

Onze 'nieuwe' Kip Navigator 44 TDB weegt leeg 1016 kg. Rijklaar beladen effectief ongeveer 1200 kg en is daardoor door vrijwel elke auto* te trekken. De stroomlijn is prima waardoor op de vlakke weg een vergelijkbare indruk verkregen kan worden met een minder gestroomlijne caravan die minder breed is dan deze Kip met 2,29 meter. De totale lengte is 6,38 m.

* Om met deze caravan te mogen rijden moet uw auto minimaal een toegestaan trekgewicht hebben van 1150 kg. Die toegestane trekmassa staat is vermeld op uw kenteken-card.

En indien u rijbewijs B (dus zonder E) heeft moet uw auto voldoen aan één enkele voorwaarde:
- maximaal toegestane massa auto niet meer dan 2000 kg.

Dan mag U deze caravan ook trekken met uw rijbewijs.

De cursusmogelijkheden

Naast de Workshops die we met regelmaat in Nederweert, Bodegraven of Zwolle organiseren zijn er binnen het privé Op Maat programma diverse mogelijkheden afhankelijk van het tijdsbestek, een halve of een hele dag. U kunt zelf aangeven welke aspecten geoefend zullen worden. Ook uw partner kan als bestuurder actief deelnemen.

BijvoorbeeldGa naar

© 2004-2021 Caravantrekker Training Center