Caravantrekker Training Center

Caravantrekker.nl Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat Menu

Corona

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Uw instructeur is al geruime tijd dubbel gevaccineerd (via QR app) en het zou correct zijn dat u dat ook was. mijn persoonlijke mening doet er niet toe? Ja, toch wel.

We laten ons leiden door ons eigen gezond verstand... Dat houdt in: bij klachten laat je je testen en blijf vervolgens thuis indien positief; meld je af voor een cursus indien positief of bij klachten gerelateerd aan Corona. Dat lossen we op, dat uitstel!

Ons base-camp 'De Grensheuvel' in het Zuid-Limburgse Noorbeek blijft ook in 2021 en 2022!

De Caravan Workshops in Bodegraven, Zwolle en Nederweert zijn ook weer te boeken.

Voor vragen (of her-aanmelden eerder geannuleerde danwel uitgestelde cursussen) neem contact op met Bert:

Mail bert@caravantrekker.nl of bel +31 (0)6 - 16 78 63 60

Winterdag Caravantraining

Vanaf ca. 15 oktober tot ca. 5 maart een hele dag privé caravan rijles voor u e/o uw partner. In de Limburgse heuvels leert u adequaat omgaan met de koppeling en nog veel meer. Wij stellen naar wens gratis onze oefencaravan ter beschikking!

U bepaalt zelf uw (beider) leerwensen, zoals ...Combinaties zijn mogelijk en bovendien kunnen we de rijles verdelen tussen u en uw partner.

Beginner of gevorderde?

Veel ervaring maar toch wat moeite met achteruitrijden of wegrijden op een steile helling? Wellicht kwam u ooit in een file licht bergop en begon de koppeling te stinken? Dan besteden we juist daar veel aandacht aan. Uw partner wil graag op de snelwegen wat meer zelfvertrouwen krijgen? Dan passen we dat in. Op Maat is bij Caravantrekker niet alleen 1:1 instructie, maar ook flexibel aanpasbaar aan uw wensen.

Theorie

Al onze caravantrainingen hebben als doel het onderweg zijn veilig maar zeker ook relaxt plaats te laten vinden. Dus gaan we in op de risico's - en vooral het voorkomen ervan. Dat doen we 's morgens bij de koffie in een kennismakingsuurtje theorie: balans, belading, kogeldruk, snelheid. Dat soort zaken. Tijdens de lunch is er volop de gelegenheid uw instructeur over van alles en nog wat 'lastig' te vallen...

Praktijk

De Winterdag Caravantraining biedt praktische rijvaardigheid. Daar gaan we niet te veel over praten, maar toepassen. Al met al zijn we 4 à 5 uur feitelijk op pad. U leert beter kijken en waarnemen, om problemen te voorkomen. En al doende leert u de (on)mogelijkheden van u of uw trekauto ook kennen. Schakelen, remmen, toeren..In deze periode kan het weer ons dwarszitten. Uw instructeur houdt de weers- en wegomstandigheden nauwlettend in de gaten en blaast zo nodig uw caravancursus af. (stelt hem uit i.o.).

Eigen caravan niet nodig

We stellen speciaal voor de Winterdag Caravantraining onze oefencaravan gratis ter beschikking. Dus als u nog geen eigen caravan heeft, of u laat hem in deze winterperiode liever in de stalling staan? Geen probleem. Maar als u wilt mag u hem natuurlijk wel meenemen naar het Zuid-Limburgse. Overnachtingen op de wintercamping (cursuslocatie). In de buurt zijn ook prima mogelijkheden voor een hotelletje of B&B.

Onze oefencaravan weegt ca. 1150 kg, uw auto moet die massa mogen trekken. Zie de kenteken-card van uw auto. Met slechts rijbewijs B (dus zonder E) mag uw auto niet meer wegen (zie ook weer uw kenteken-card) dan 2000 kg. Met rijbewijs BE maakt dat verder niet uit.

Tarief

De Winterdag Caravantraining vergt een investering van slechts € 228,- plus 15,- p.p. voor de koffie en lunch.

Er zijn geen vooraf vastgestelde data, op afspraak dus. De cursus start om 10.30 uur en duurt tot ca. 16.30 uur en kan ook in het weekend plaatsvinden.

Onze locatie

Terrassencamping Grensheuvel met uitzicht op Noorbeek is onze buitenlands aandoende uitvalsbasis. Het authentieke dorpje Noorbeek (en ook de camping) is prima bereikbaar even ten z.o. van Maastricht, temidden van het fraaie zuidlimburgse Heuvelland.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel Bert op +31 (0)6-16786360 of mail naar Bert@caravantrekker.nl.

Aanmeldingsformulier >>>


Ga naar

© 2004-2021 Caravantrekker Training Center