å
Caravantrekker Training Center

Home Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat

Winterdag Caravantraining

Vanaf 15 oktober tot 5 maart een hele dag privé caravan rijles voor u e/o uw partner. In de Limburgse heuvels leert u adequaat omgaan met de koppeling en nog veel meer. Wij stellen naar wens gratis onze oefencaravan ter beschikking!

U bepaalt zelf uw (beider) leerwensen, zoals ...

  • Achteruit leren rijden maar ook vóóruit...
  • Woonwijken, krappe omstandigheden
  • Doorgaande licht geaccidenteerde routes
  • Snelwegen, hellingen en afdalingen
  • Routes met haarspeldbochten
  • Smallere wegen, een tegenligger en dan?
  • Breed of 'desgewenst' smal, maar steil

Combinaties zijn mogelijk en bovendien kunnen we de rijles verdelen tussen u en uw partner.

Beginner of gevorderde?

Veel ervaring maar toch wat moeite met achteruitrijden of wegrijden op een steile helling? Wellicht kwam u ooit in een file licht bergop en begon de koppeling te stinken? Dan besteden we juist daar veel aandacht aan. Uw partner wil graag op de snelwegen wat meer zelfvertrouwen krijgen? Dan passen we dat in. Op Maat is bij Caravantrekker niet alleen 1:1 instructie, maar ook flexibel aanpasbaar aan uw wensen.

Kijk eens in die spiegel...

Theorie

Al onze caravantrainingen hebben als doel het onderweg zijn veilig maar zeker ook relaxt plaats te laten vinden. Dus gaan we in op de risico's - en vooral het voorkomen ervan. Dat doen we 's morgens bij de koffie in een kennismakingsuurtje theorie: balans, belading, kogeldruk, snelheid. Dat soort zaken. Tijdens de lunch is er volop de gelegenheid uw instructeur over van alles en nog wat 'lastig' te vallen...

..

Praktijk

De Winterdag Caravantraining biedt praktische rijvaardigheid. Daar gaan we niet te veel over praten, maar toepassen. Al met al zijn we 4 à 5 uur feitelijk op pad. U leert beter kijken en waarnemen, om problemen te voorkomen. En al doende leert u de (on)mogelijkheden van u of uw trekauto ook kennen. Schakelen, remmen, toeren..

Onze oefenKnaus op de Grensheuvel
In de winter kan het weer ons dwarszitten. Uw instructeur houdt de weers- en wegomstandigheden nauwlettend in de gaten en blaast zo nodig uw caravancursus af.
Een nieuwe afspraak wordt gemaakt.

Eigen caravan niet nodig

We stellen speciaal voor de Winterdag Caravantraining onze oefencaravan gratis ter beschikking. Dus als u nog geen eigen caravan heeft, of u laat hem in deze winterperiode liever in de stalling staan? Geen probleem. Maar als u wilt mag u hem natuurlijk wel meenemen naar het Zuid-Limburgse. Overnachtingen op de wintercamping (cursuslocatie) tegen gereduceerd tarief. In de buurt zijn ook prima mogelijkheden voor een hotelletje of B&B.

 

Teruguit en opnieuw is de enige oplossing...

Tarief

De Winterdag Caravantraining vergt een investering van slechts
€ 198,- plus 15,- p.p. voor de koffie en lunch.

Er zijn geen vooraf vastgestelde data, op afspraak dus. De cursus start om 10.30 uur en duurt tot ca. 16.30 uur en kan ook in het weekend plaatsvinden.


Onze locatie

Terrassencamping Grensheuvel met uitzicht op Noorbeek is onze buitenlands aandoende uitvalsbasis. Het authentieke dorpje Noorbeek (en ook de camping) is prima bereikbaar even ten z.o. van Maastricht, temidden van het fraaie zuidlimburgse Heuvelland. Camping Grensheuvel
 

Meer informatie of een afspraak maken? Bel Bert op +31 (0)6-16786360 of mail naar info@caravantrekker.nl.

 

..

© 2004 - 2019 Over Caravantrekker Training Center Aanmelden & Contact