Caravantrekker Training Center

Home Caravan Workshop BergTrainingsWeekend Op Maat

Alleen met de caravan er op uit?

Caravantrainingen met speciale aandacht voor de singles onder ons

We weten dat er nogal wat mensen zijn die het caravannen opgeven nadat ze alleen zijn komen te staan.  Aan onze caravantrainingen doen gelukkig ook veel partners mee (dus niet alleen als ‘bijrijder’), omdat men beseft dat zelfs een verstuikte enkel een reis al om zeep kan helpen. Voor die categorie is het natuurlijk makkelijker het caravannen 'ooit' als single voort te zetten. We hebben overigens geen aanwijzingen dat een partnercursus de reden is om later alléén te gaan caravannen, hoewel we daar natuurlijk niet zeker van zijn…

BergTrainingsWeekend - Happy hour

 

Alle gekheid op een stokje, wanneer je door scheiding of overlijden van je partner het al niet makkelijk hebt zou je juist de caravan niet van de hand moeten doen! Het is gezelliger op een camping dan in een hotelkamer en dat verandert niet na je nieuw verworven status als één van de bijna 2,5 miljoen singles die Nederland inmiddels kent. Dus, join the club…

Caravantrekker.nl beseft dat het niet makkelijk is om de draad weer op te pakken, maar kan daar, op het gebied van het rijden en reizen met de caravan althans, een zinvolle en plezierige draai aan geven doordat we ons cursusprogramma simpel kunnen aanpassen. Dat is het voordeel van de individuele benadering tijdens elke caravancursus die we geven. Nu weten we wel dat je op een zomerse camping altijd hulp krijgt, maar dan gaan we voorbij aan het buitenseizoen of aan het feit dat je niet afhankelijk wilt zijn van anderen. En ook onderweg wil je wel eens boodschappen doen. Hoe ga je in je eentje om met de combinatie op zo'n parkeerterrein? Als je alleen reist vereist dat toch wat extra en wat andere vaardigheden. (Caravan) rijvaardigheid dus. En die kunnen we u bijbrengen, vanuit een ruime (eigen) ervaring!

De meest geschikte caravancursus

Welke caravantraining uit ons aanbod is voor de single het meest zinvol? 

Caravancursussen met andere deelnemers:

Single 45 rpm

Caravancursussen individueel (startlocatie Noorbeek):

Elke Op Maat caravancursus is op afspraak, de andere drie kennen vaste data (zie de betreffende cursuspagina's).

Hoe verder

Wat moet u doen om deel te willen nemen aan een van deze caravantrainingen speciaal voor singles?

Kijk even op de betreffende pagina van bovenstaande caravancursussen (of hier) welke voor u het meest geschikt lijkt, klik dan door naar het aanmeldingsformulier en vermeld bij opmerkingen ‘single’.  Wij zorgen voor de rest.

Bert, een van onze instructeurs en de 'Op Maat' specialist

Wilt u vooraf wat meer informatie? Bel dan met Bert (cursuscoördinator) op 06-16786360. Mailen kan ook >>>

Een paar opmerkingen tot slot. Afhankelijk van uw woonplaats betekent deelname aan een caravantraining van caravantrekker.nl een trip of tripje naar de cursuslocatie met uw eigen combinatie. Er is altijd een mogelijkheid de dag voorafgaand aan de cursus te arriveren en vaak nog een nachtje te blijven. Heel relaxt en niets om bang voor te zijn dus, het gaat over de grote weg en wanneer u kalm aandoet volgt dat ding achter u ‘gewoon’. Bovendien, singles zijn toch geen watjes??

Dus, ga er voor en bel Bert om een datum af te spreken: 06-16786360.

..

© 2004 - 2019 Over Caravantrekker Training Center Aanmelden & Contact