Caravantrekker.nl

Beoordelingen

Gebruikers die het Trekadvies hebben opgevraagd geven een gemiddelde waardering van: 4.6

0 x
0 x
0 x
9 x
16 x


Dit zeggen gebruikers

Zeer prettig en betrokken advies gekregen over mijn combinatie. Wetenschappelijk onderbouwd en ondersteund. Het 31 pagina's tellende trekadvies wordt aangevuld met duidelijke grafieken en afbeeldingen die het advies onderbouwen.

Leo Groeneveld


Echt een ongelofelijk volledig rapport. Alle technische gegevens van de opgegeven auto en caravan kloppen. De berekeningen en adviezen zijn erg waardevol. Daar ik zelf techneut (wtb) ben, ben ik daar kritisch op. Vooral daarom interessant om te zien dat het niet zozeer alleen op (het toerental van) het maximaal koppel aankomt, maar ook op het vermogen en de gekozen versnelling. Bij nader inzien logisch, en technisch kan ik het achteraf beredeneren, maar de grafieken waren voor mij toch een echte eye-opener. Ook de tips over veiligheid zijn zeer zinvol. In dat opzicht had het rapport ook wel het dubbele (€15,-) of meer mogen kosten. Geen geld als je bedenkt dat je met een voor het gevoel degelijke combinatie ook in de vangrails kan belanden. Ook de tips over de edc automaat van mijn auto vond ik erg fijn. Kortom, meer dan volledig en zeer aan te bevelen!

Corné Daniëls


N.a.v. jullie test resultaten heb ik de juiste auto kunnen kopen om mijn caravan te kunnen trekken.

Eddie Bams


Het rapport geeft alle informatie die je nodig hebt. Deze helpt bij het bepalen wat jouw combinatie wel en niet kan, in welke versnelling je moet rijden, hoeveel brandstof je gaat verbruiken etc. Ook behulpzaam als je nog een auto moet kiezen bij je caravan.
Als je nog extra vragen hebt na ontvangst van je rapport, kun je deze per mail stellen en krijg je in no time antwoord van Menno.

Sander Wick


Snelle en uitgebreide antwoorden op mijn vragen. Eén opmerking; ik had aangegeven dat mijn auto een Nissan Juke 1.6 automaat is. In enkele zinnen werd toch gesproken over schakelen en dat is nu juist wat ik niet kan. Het wekte bij bij verwarring, ook na heel goed lezen van de antwoorden. Ik heb de vraag ook uitgezet bij de anwb en daar kreeg ik ook heel snel antwoord en naar mijn gevoel net iets meer gericht op mijn auto en de automaat.
Verder een heel uitgebreid advies.

Paul Laarman


Zeer gedetailleerd rapport en goede adviezen.
Bij aankoop van auto is het ideaal om eerst even te kijken op deze site of de auto met caravan een goed combi is.
Fijn ook om de reviews te lezen met vergelijkbare combi’s.
Kortom dik tevreden!

Franc Dresen


Ik ben van de zomer in 2022 met deze combinatie naar Tsjechië gereden. In Duitsland kon het knap heuvelop gaan maar de Octavia gaf geen krimp. Als het echt stijl werd zakte de snelheid onder de 80 km/u, maar 60 bleef altijd de snelheid. Meestal reden we met 2 personen en bagage en een niet zwaar beladen caravan met mover zonder problemen met 80 km/u de heuvels op. Ik maakte me gezien het advies wat meer zorgen, maar mij is het alleszins meegevallen.

Marco Bouman


Na een goede voorbereiding waaronder “Caravantrekker”-advies hebben we de Knaus 500EU gekocht. Deze heeft weliswaar weinig mogelijkheden extra bagage mee te nemen maar de stabiliteit van deze caravan achter onze Yeti (1.4, 125 pk, DSG) is prima. Ook met de 100 keuringssticker er op is deze combinatie een fijne doorrijder.
De website “Caravantrekker”- met de vele rekenmogelijkheden om tot een goede keuze te komen- was voor ons onmisbaar. Van harte aanbevolen.

Joost S


Wederom een uitstekend advies waarmee ik goed uit de voeten kan. Duidelijk en begrijpelijk.

Nico de Reus


Zeer interessante info,ik hou er zeker rekening mee .

Francis


Duidelijk en een zeer uitgebreid advies.
Op alle onderdelen die met de auto samen met de caravan te maken heeft is een uitgebreide toelichting.
Het is een lijvig stuk alles te samen.
Mede op basis hiervan heb ik de trekauto gekocht.

Karel de Bruin


Het is verrassend veel informatie wat in het advies wordt gegeven.
Maar ook de uitleg waarop het advies is gebaseerd is erg verhelderend.
Tel daarbij op dat het rapport kan worden gedownload en altijd bij de hand is als naslagwerk.
Kortom; dik in orde!

Jan


De dienstverlening is helemaal OK.
Je krijgt een zeer gedetailleerd rapport over de kombinatie waar je veilig en goed mee de weg op kan.
Mijns inziens is het zeer compleet en echt de moeite waard om het aan te vragen. Vooral wanneer je van plan bent een andere trekauto aan te schaffen (zoals in mijn geval) is het zinvol om bij caravantrekker.nl eerst eens je licht op te steken. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten en het voorkomt later een hoop chagrijn.
Succes!

Hans van Asselt


Meerdere malen deze nuttige en gedetailleerde rapporten opgevraagd. Kijk ook terug op eenmalig weer 10 jaar geleden gevolgde cursus. Helpt me nog steeds als ik weer wat onwennig op pad ga. Kortom heel tevreden

Gijs Tenthof


Prima, voor mij persoonlijk een leidraad om voor een bepaalde auto / caravan combinatie te kiezen en vakantie reizen comfortabel en veilig af te leggen.

Dhr Klein


Het advies was m.i. uitstekend. Helaas - vanwege de kosten van aanschaf caravan en andere auto - toch geen caravan gekocht. We doen het voorlopig nog een aantal jaar met onze geliefde vouwwagen.

Auke van Hinte


In één woord geweldig! Ik rijd al ruim 30 jaar met verschillende auto's en met verschillende caravans en vind mijzelf dus een redelijke ervaren caravanrijder. Bij de aanschaf van een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan ga ik altijd uit van de resultaten van caravantrekker.nl. Ik beken eerlijk dat ik afzie van een aanschaf van een auto als caravantrekker.nl een negatief advies geeft.

Naast de visuele grafieken, die een snel overzicht geven, geeft caravantrekker.nl ook veel achterliggende informatie en adviezen. En met mijn meer dan 30-jarige ervaring kan ik dit alleen maar beamen. Het resultaat is een mooi, duidelijk en goed leesbaar rapport.

Caravantrekker.nl gaat ver voorbij het "simpele" advies van b.v. de ANWB met hun 75%-verhouding. Voor iedere caravanrijder die een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan wil aanschaffen, zou het een "must" moeten zijn om de juiste en verantwoordelijke informatie over de (nieuwe) combinatie aan te vragen via caravantrekker.nl. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar ook het rijplezier.

Kees


Uitgebreid rapport met veel nuttige informatie over de combinatie auto en caravan combinatie en ook over gewichten en gewichtsverdeling / kogeldruk etc voor het beladen van de caravan. Heeft me heel goed inzicht gegeven. Bedankt!

J v Delft


Goede informatie over de gekozen combinatie. Adviezen over belading en rijgedrag zijn zeer bruikbaar.
Het vergelijken van verschillende belastingen van auto en caravan zou makkelijker inzichtelijk gemaakt mogen worden.

Peter Muis


Het rapport is zeer uitgebreid en degelijk opgebouwd. Ook de uitleg van verschillende onderdelen is goed te begrijpen. Zeker de moeite waard, en geeft ook absoluut een zekerder gevoel met een bepaalde combinatie de weg op te gaan.

Richard


Prima site om op een eenvoudige wijze een veilige berekening te maken voor jouw combinatie. Ik heb het al meerdere keren gebruikt.

Ronald


Het rapport ziet er keurig verzorgd uit. Het voldoet aan de verwachting. Ik ga dit jaar voor het eerst met de Caravan naar Zuid Frankrijk. Met de gegevens in het rapport kan ik de caravan en auto goed beladen zodat ik veilig op reis kan.
Toppie

Hans


Deskundige, zorgvuldige en uitgebreide info die ik als caravanner goed kan gebruiken.

Leendert Post


Caravantrekker volgt de richtlijnen van de ACM voor reviews.

Terug naar vorige pagina

Trekadvies aanvragen

* Kies voor (plug-in) hybride auto's de [fuel] versie voor de prestaties op de brandstofmotor.

 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

 

©2023 Caravantrekker