Caravantrekker.nl

Trekrapport met Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je ontspannen en met plezier onderweg bent met je caravan. Daarom geven we in het Trekrapport zoveel mogelijk informatie over je combinatie.

Een goede caravantrekker is meer dan een auto met een hoog trekgewicht. Maar om dat goed uit te leggen zijn meer woorden nodig dan de scores uit de gratis online adviezen. Vandaar dat ik (Menno) een Trekrapport met een advies kan opstellen waarmee je de keuze voor een auto of caravan beter en goed gefundeerd kan maken. Bovendien geeft het Trekrapport veel meer informatie over het rijden, en beladen van jouw (toekomstige?) combinatie.

Alle achtergrond informatie

Het Trekrapport heeft eigenlijk de vorm van een E-book. Het geeft aan de hand van de grafieken een complete uitleg van de prestaties op de weg en in de bergen, specifiek voor de opgegeven combinatie. Daarnaast een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading waardoor een veilige rit mogelijk is. Het Trekrapport is een PDF-bestand van zo'n 28 á 30 pagina's dat goed te printen is.

Trekkracht rapport

Klik voor een voorbeeld

InhoudTrekkrachtgrafiek uit het Trekrapport


Het Trekrapport geeft echt objectieve en onafhankelijke informatie die je niet van dealers of via sociale media krijgt. De keuze voor een goede combinatie wordt daarmee een stuk eenvoudiger en voorkomt een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Persoonlijke webpagina

Persoonlijke pagina op Mijn CaravantrekkerHet Trekrapport kan je direct downloaden. Voor € 8,25 krijg je toegang tot je persoonlijke webpagina waar je het Trekrapport als PDF-bestand onbeperkt kan opvragen.

Voor je persoonlijke pagina selecteer je een trekauto en een caravan. Later kan je nog variëren met verschillende beladingen en zelfs met verschillende afmetingen en gewichten van je caravan. Een nieuw en aangepast Trekrapport kan je zo vaak als je wil samenstellen. Ook kan je het effect van bijvoorbeeld chiptunning bekijken doordat je kan variëren met verschillende motorvermogens.

Betalen kan veilig met iDEAL, CreditCard, Bancontact, PayPal of een bankoverschrijving via de betaaldienst van Mollie.

Uiteraard hanteert Caravantrekker de wettelijke bedenktijd en een niet tevreden, geld terug garantie zonder enige voorwaarde!

Hybride

Voor (Plug-in) Hybride auto's is alleen een betrouwbaar advies te geven bij het gebruik van alleen de brandstofmotor die beschikbaar blijft als de accu's bijna leeg zijn. Kortstondig kunnen de prestaties wel beter zijn. In het Trekrapport zijn die gegevens handmatig in te voeren waardoor ook de prestaties met gecombineerd vermogen zichtbaar is.

Trekrapport aanvragen
* Bij auto's met een CVT gaan we uit van een aantal gesimuleerde versnellingen.


Beoordelingen

Gebruikers die het Trekadvies hebben opgevraagd geven een waardering van: 4.7


Geweldig, dit is niet het eerste rapport wat ik opvraag, wegens zeer goede ervaring opnieuw aangevraagd voor nieuwe combinatie. Ben er heel blij mee, ziet er zeer vertrouwenswekkend uit, heb nu al weer veel zin om aan te koppelen. Kan natuurlijk ook teleurstellend zijn, maar dan had je misschien beter eerst het rapport moeten aanvragen. Ik kan het iedereen die zich goed wil oriënteren van harte aanbevelen.

A. Kruijt


Heel toegankelijk en duidelijk. Volledig gericht op de exacte combinatie die je rijdt.
Dit rapport laat geen enkele twijfel bestaan hoe de auto zich gedraagt en presteert in combinatie met de caravan.
Dit rapport is eigenlijk een must om goed voorbereid en veilig de weg op te gaan.
Je blijft natuurlijk als chauffeur zelf verantwoordelijk voor het rijden, maar als iedere vakantieganger deze voorbereiding zou treffen, wat goede belading betreft e.d., zal dat onderweg toch een aantal problemen kunnen voorkomen.

Gerard de Graaf


Het rapport geeft alle informatie die je nodig hebt. Deze helpt bij het bepalen wat jouw combinatie wel en niet kan, in welke versnelling je moet rijden, hoeveel brandstof je gaat verbruiken etc. Ook behulpzaam als je nog een auto moet kiezen bij je caravan.
Als je nog extra vragen hebt na ontvangst van je rapport, kun je deze per mail stellen en krijg je in no time antwoord van Menno.

Sander Wick


Cursussen

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden heeft Bert van het Caravantrekker Training Center een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld.

 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

 

©2023 Caravantrekker