Caravantrekker.nl

Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je met plezier onderweg bent met je caravan. De aanschaf van een goed bij elkaar passende combinatie is daarvoor een voorwaarde.

Om de goede en mogelijk minder positieve punten van een combinatie uit te leggen heb ik (Menno) wat meer woorden nodig dan in de gratis online adviezen mogelijk is. Vandaar dat ik een uitgebreid adviesrapport kan opstellen waarmee je de keuze voor een auto of caravan goed gefundeerd kan maken.

Onafhankelijk en objectief

Het uitgebreide adviesrapport geeft een genuanceerd advies. Je krijgt toegespitst op de geselecteerde combinatie aan de hand van de grafieken een complete uitleg van de prestaties op de weg en in de bergen. Daarnaast een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading waardoor een veilige rit mogelijk is. Het trekadviesrapport heeft de vorm heeft van een E-book, een PDF-bestand van zo'n 28 á 30 pagina's dat goed te printen is.

Klik voor een voorbeeld

Inhoud adviesrapport




Het uitgebreid adviesrapport geeft echt objectieve en onafhankelijke informatie die je niet van dealers of via sociale media krijgt. De keuze voor een goede combinatie wordt daarmee een stuk eenvoudiger en voorkomt een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Trekadviesrapport downloaden

Het adviesrapport kan je direct downloaden. Betaling van de kosten (€ 7,50) kan zonder risico achteraf omdat ik het vertrouwen heb dat je het advies waardevol vindt.

Heb je daarna naar aanleiding van het adviesrapport nog vragen, dan beantwoord ik die graag en persoonlijk via e-mail.

Vul hieronder alle gegevens in en je ontvangt direct een e-mail met de link om het advies te downloaden. Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren vraag dan per per e-mail het rapport aan met zoveel mogelijk gegevens over je combinatie zoals:
Betalen kan in goed vertrouwen achteraf met iDEAL, CreditCard, Bancontact, PayPal of via een overschrijving.

Trekadvies aanvragen


* Kies voor (plug-in) hybride auto's de [fuel] versie voor de prestaties op de brandstofmotor.

Caravantrekker Training Centrum

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden hebben we een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld die via het Caravantrekker Training Center worden aangeboden.

 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

 

©2022 Caravantrekker