Caravantrekker.nl

Advies

Een goede caravantrekker is meer dan een auto met een hoog trekgewicht. In het uitgebreide adviesrapport komen al die aspecten aan de orde.

Het doel van Caravantrekker is dat je met plezier onderweg bent met je caravan. De aanschaf van een goed bij elkaar passende combinatie is daarvoor een voorwaarde. Om de goede en mogelijk minder positieve punten van een combinatie uit te leggen heb ik (Menno) wat meer woorden nodig dan in de gratis online adviezen mogelijk is. Vandaar dat ik een uitgebreid adviesrapport kan opstellen waarmee je de keuze voor een auto of caravan goed gefundeerd kan maken.

Onafhankelijk en objectief

Het uitgebreide adviesrapport geeft een genuanceerd advies. Je krijgt toegespitst op de geselecteerde combinatie aan de hand van de grafieken een complete uitleg van de prestaties op de weg en in de bergen. Daarnaast een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading waardoor een veilige rit mogelijk is. Het trekadviesrapport heeft de vorm heeft van een E-book, een PDF-bestand van zo'n 28 á 30 pagina's dat goed te printen is.

Trekkracht rapport

Klik voor een voorbeeld

Inhoud adviesrapportTrekkrachtgrafiek uit rappport


Het uitgebreid adviesrapport geeft echt objectieve en onafhankelijke informatie die je niet van dealers of via sociale media krijgt. De keuze voor een goede combinatie wordt daarmee een stuk eenvoudiger en voorkomt een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Trekadviesrapport downloaden

Menno van der HeijdenHet adviesrapport kan je direct downloaden. Betaling van de kosten (€ 7,50) kan zonder risico achteraf omdat ik het vertrouwen heb dat je het advies waardevol vindt.

Heb je daarna naar aanleiding van het adviesrapport nog vragen, dan beantwoord ik die graag en persoonlijk via e-mail.

Vul hieronder alle gegevens in en je ontvangt direct een e-mail met de gegevens voor je persoonlijke pagina. Daar kan je met verschillende beladingen het rapport downloaden.

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren vraag dan per per e-mail het rapport aan met zoveel mogelijk gegevens over je combinatie zoals:

Trekadvies aanvragen
* Kies voor (plug-in) hybride auto's de [fuel] versie voor de prestaties op de brandstofmotor.

Betalen kan in goed vertrouwen achteraf met iDEAL, CreditCard, Bancontact, PayPal of via een overschrijving.


Beoordelingen

Gebruikers die het Trekadvies hebben opgevraagd geven een waardering van: 4.7


Het rapport geeft alle informatie die je nodig hebt. Deze helpt bij het bepalen wat jouw combinatie wel en niet kan, in welke versnelling je moet rijden, hoeveel brandstof je gaat verbruiken etc. Ook behulpzaam als je nog een auto moet kiezen bij je caravan.
Als je nog extra vragen hebt na ontvangst van je rapport, kun je deze per mail stellen en krijg je in no time antwoord van Menno.

Sander Wick


De dienstverlening is helemaal OK.
Je krijgt een zeer gedetailleerd rapport over de kombinatie waar je veilig en goed mee de weg op kan.
Mijns inziens is het zeer compleet en echt de moeite waard om het aan te vragen. Vooral wanneer je van plan bent een andere trekauto aan te schaffen (zoals in mijn geval) is het zinvol om bij caravantrekker.nl eerst eens je licht op te steken. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten en het voorkomt later een hoop chagrijn.
Succes!

Hans van Asselt


Echt een ongelofelijk volledig rapport. Alle technische gegevens van de opgegeven auto en caravan kloppen. De berekeningen en adviezen zijn erg waardevol. Daar ik zelf techneut (wtb) ben, ben ik daar kritisch op. Vooral daarom interessant om te zien dat het niet zozeer alleen op (het toerental van) het maximaal koppel aankomt, maar ook op het vermogen en de gekozen versnelling. Bij nader inzien logisch, en technisch kan ik het achteraf beredeneren, maar de grafieken waren voor mij toch een echte eye-opener. Ook de tips over veiligheid zijn zeer zinvol. In dat opzicht had het rapport ook wel het dubbele (€15,-) of meer mogen kosten. Geen geld als je bedenkt dat je met een voor het gevoel degelijke combinatie ook in de vangrails kan belanden. Ook de tips over de edc automaat van mijn auto vond ik erg fijn. Kortom, meer dan volledig en zeer aan te bevelen!

Corné Daniëls


Caravantrekker Training Centrum

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden hebben we een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld die via het Caravantrekker Training Center worden aangeboden.

 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

 

©2023 Caravantrekker