Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Blogs Informatie Tests Reviews Advies Vragen Menu

Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je met meer plezier onderweg bent met je caravan. Dat kan met een goede combinatie waar je goed mee om kan gaan.

Ontspannen op reis op elke weg

Onafhankelijk advies

Ondanks alle gratis informatie op internet en subjectieve beoordelingen van gebruikers is het nog best lastig te beoordelen of de auto en caravan een geschikte combinatie vormen die voor jou geschikt is. Caravantrekker kan je daar een onafhankelijk en persoonlijk advies over geven wat toegespitst is op jouw verwachtingen. Daarmee voorkom je een tegenvallende aanschaf en heb je straks meer plezier op vakantie.


Trekadviesrapport

De basis voor het advies is het unieke en uitgebreide trekadviesrapport. Hierin vind je een veel uitgebreider en meer genuanceerd advies dan in de online berekeningen mogelijk is. In een goed te printen PDF-bestand van zo'n 18 pagina's krijg je tips bij het rijden en een complete uitleg van alle prestaties op de weg, in de bergen en een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading. Om dat goed uit te leggen heb ik wat meer woorden nodig en vandaar dat ik aanraad het PDF-bestand te printen zodat je het gemakkelijk kan doorlezen.

Zekerheid voor 5 euro

De kosten voor het adviesrapport bedragen slechts 5 euro. Dit bedrag mag je achteraf na ontvangst van het rapport betalen via je eigen bank of met PayPal. Een zeer waardevolle investering die je kan behoeden voor een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Bekijk een voorbeeld rapport

Persoonlijk advies

Heb je naar aanleiding van het toegezonden rapport nog vragen, dan beantwoord ik die graag. Vanuit mijn ervaring kan ik aangeven of de combinatie in de praktijk zal voldoen aan jouw verwachtingen. Na betaling van het rapport is het persoonlijk advies (per email) uiteraard gratis.

Automatische toezending

Selecteer hieronder je auto en verderop je caravan en belading. Controleer daarna de gegevens en je ontvangt direct per email het rapport.

Trekadvies


Persoonlijk aanvragen

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren, bijvoorbeeld omdat het model ontbreekt, vraag dan per email het rapport aan. Stuur zoveel mogelijk gegevens over je combinatie:

Ik stuur dan, indien mogelijk, het rapport z.s.m. toe. Ook dan kan je de kosten (5 euro) achteraf via de factuur betalen.

Caravantrekker Training Centrum

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden hebben we een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld die via het Caravantrekker Training Center worden aangeboden.

 

De reis een last?

Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier.
Volg een praktische caravancursus. De Op Maat cursus is er al v.a. € 169,-

Beoordeel je trekauto

Help anderen bij hun keuze van een trekauto. Schrijf een beoordeling van jouw auto als caravantrekker.

Interview Caravantrekker

De website love2camp.nl heeft Menno geïnterviewd over het ontstaan van Caravantrekker en zijn visie.


 

 

© 2004-2019 Caravantrekker