Caravantrekker.nl

Voorbeeld Trekrapport

Het Trekrapport heeft de vorm van een E-book met gemiddeld zo’n 30 pagina’s. Bekijk voor een impressie het voorbeeld voor mijn eigen combinatie.

Voorbeeld Trekrapport

De versie die je kan downloaden is een gemakkelijk en goed te lezen of te printen PDF. Bovendien zijn een aantal gegevens aanpasbaar waardoor je het effect van andere gewichten en andere motor vermogens kan bekijken.

Na betaling kan je het rapport net zo vaak opvragen als je wil via jouw persoonlijke downloadpagina.
Het Trekrapport kan uiteraard iets afwijken van dit voorbeeld omdat het volledig is toegespitst op jouw combinatie.

 

Beoordelingen

Gebruikers die het Trekrapport hebben opgevraagd geven gemiddeld een waardering van: 4.8


Top, heeft me enorm geholpen!!!

Herman Musch


Prima rapport en geeft voor mij ook duidelijk weer bij de overweging de Tiguan al dan niet te tunen. Dank!

Arnold


Uitstekende service en accurate informatie, zeer tevreden voor een uiterst bescheiden bedrag.

Jan Korver


In één woord geweldig! Ik rijd al ruim 30 jaar met verschillende auto's en met verschillende caravans en vind mijzelf dus een redelijke ervaren caravanrijder. Bij de aanschaf van een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan ga ik altijd uit van de resultaten van caravantrekker.nl. Ik beken eerlijk dat ik afzie van een aanschaf van een auto als caravantrekker.nl een negatief advies geeft.

Naast de visuele grafieken, die een snel overzicht geven, geeft caravantrekker.nl ook veel achterliggende informatie en adviezen. En met mijn meer dan 30-jarige ervaring kan ik dit alleen maar beamen. Het resultaat is een mooi, duidelijk en goed leesbaar rapport.

Caravantrekker.nl gaat ver voorbij het "simpele" advies van b.v. de ANWB met hun 75%-verhouding. Voor iedere caravanrijder die een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan wil aanschaffen, zou het een "must" moeten zijn om de juiste en verantwoordelijke informatie over de (nieuwe) combinatie aan te vragen via caravantrekker.nl. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar ook het rijplezier.

Kees


Al meerdere malen gebruik gemaakt van deze dienst. Ooit de cursus gevolgd en kijk ik nog met plezier op terug. En denk ik nog aan als ik weer op pad ga met de caravan. Met name in het voorjaar als het weer even wennen is.
De rapporten zijn ook zeer informatief en daarmee behulpzaam. En geven me een veilig gevoel (Volvo V70 en Eldis) zonder meteen harder te gaan rijden.
Aanrader dus!

Gijs Tenthof


©2024 Caravantrekker