Caravantrekker.nl

Gegevens voor Trekrapport

Door deze aanvraag te bevestigen wordt je persoonlijke downloadpagina aangemaakt. Kloppen deze gegevens voor het Trekrapport?

Auto:
BMW 330i xDrive

Bouwjaar:
v.a. 2022

Transmissie:
Automatisch met 8 (of meer) versnellingen

Caravan:
Caravan (bij passend)

Zijn deze basis gegevens onjuist? Ga terug en kies een andere combinatie. Afmetingen, gewichten, koppel en vermogen zijn later nog aan te passen.

Bevestigen

Als je een e-mailadres invult krijg je per e-mail de inloggegevens waarmee je, ook op een later tijdstip, het Trekrapport onbeperkt kan downloaden.

E-mail:

Klik op Bevestigen om online de kosten van € 8,25 te betalen en direct daarna het Trekrapport voor bovenstaande combinatie te downloaden.

Ben je achteraf niet tevreden over het Trekrapport dan krijg je zonder problemen geld terug!

Beoordelingen

Gebruikers die het Trekrapport hebben opgevraagd geven gemiddeld een waardering van: 4.8


Al meerdere malen gebruik gemaakt van deze dienst. Ooit de cursus gevolgd en kijk ik nog met plezier op terug. En denk ik nog aan als ik weer op pad ga met de caravan. Met name in het voorjaar als het weer even wennen is.
De rapporten zijn ook zeer informatief en daarmee behulpzaam. En geven me een veilig gevoel (Volvo V70 en Eldis) zonder meteen harder te gaan rijden.
Aanrader dus!

Gijs Tenthof


In één woord geweldig! Ik rijd al ruim 30 jaar met verschillende auto's en met verschillende caravans en vind mijzelf dus een redelijke ervaren caravanrijder. Bij de aanschaf van een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan ga ik altijd uit van de resultaten van caravantrekker.nl. Ik beken eerlijk dat ik afzie van een aanschaf van een auto als caravantrekker.nl een negatief advies geeft.

Naast de visuele grafieken, die een snel overzicht geven, geeft caravantrekker.nl ook veel achterliggende informatie en adviezen. En met mijn meer dan 30-jarige ervaring kan ik dit alleen maar beamen. Het resultaat is een mooi, duidelijk en goed leesbaar rapport.

Caravantrekker.nl gaat ver voorbij het "simpele" advies van b.v. de ANWB met hun 75%-verhouding. Voor iedere caravanrijder die een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan wil aanschaffen, zou het een "must" moeten zijn om de juiste en verantwoordelijke informatie over de (nieuwe) combinatie aan te vragen via caravantrekker.nl. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar ook het rijplezier.

Kees


Zeer waardevolle informatie over auto / caravancombinatie. Alle veiligheidsaspecten voor het rijden met de caravan komen goed en duidelijk aan bod. Zeer handig: de rekentool gewichtsverdeling belading auto / caravan erg illustratief.

Johan van Gurp


©2024 Caravantrekker