Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blogs Tests Reviews Advies Vragen Menu

Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je met meer plezier onderweg bent met je caravan. Dat kan met een goede combinatie waar je goed mee om kan gaan.

Ontspannen op reis op elke weg

Onafhankelijk advies

Ondanks alle gratis informatie op internet en subjectieve beoordelingen van gebruikers is het nog best lastig te beoordelen of de auto en caravan een geschikte combinatie vormen. Ik (Menno) kan je daar een deskundig en onafhankelijk advies over geven. Daarmee voorkom je een tegenvallende aanschaf en heb je straks meer plezier op vakantie.

 

Alle informatie

De basis voor het advies is het unieke en uitgebreide trekadviesrapport in de vorm van een E-boek. Hierin vind je een veel uitgebreider en meer genuanceerd advies dan in de online berekeningen mogelijk is. In een goed te printen PDF-bestand van zo'n 30 pagina's krijg je tips bij het rijden en een complete uitleg van alle prestaties op de weg, in de bergen en een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading. Om dat goed uit te leggen heb ik wat meer woorden nodig en vandaar dat ik aanraad het PDF-bestand te printen zodat je het gemakkelijk kan doorlezen.

Trekadviesrapport downloaden

Het unieke en uitgebreide adviesrapport kan je direct downloaden. De kosten bedragen slechts 5,95 euro, die je achteraf kan betalen. Een zeer waardevolle investering die je behoedt voor een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Bekijk een voorbeeld rapport

Persoonlijk advies

Heb je naar aanleiding van het advies nog vragen, dan beantwoord ik die graag. Vanuit mijn ervaring kan ik aangeven of de combinatie in de praktijk zal voldoen aan jouw verwachtingen. Na betaling van het rapport is het persoonlijk advies per e-mail uiteraard gratis.

Automatische toezending

Selecteer hieronder eerst je auto en daarna je caravan en andere gegevens. Je ontvangt dan direct een email met een link om het advies te downloaden.

Trekadvies


Persoonlijk aanvragen

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren, bijvoorbeeld omdat het model ontbreekt, vraag dan per email het rapport aan. Stuur zoveel mogelijk gegevens over je combinatie:

Ik stuur dan de link naar het rapport z.s.m. toe. Ook dan kan je de kosten (€ 5,95) achteraf betalen met o.a. iDEAL, CreditCard, Bancontact of PayPal.

Caravantrekker Training Centrum

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden hebben we een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld die via het Caravantrekker Training Center worden aangeboden.

 

Schrijf een beoordeling

Help anderen bij hun keuze van een trekauto. Schrijf een beoordeling van jouw auto als caravantrekker.

Over Caravantrekker

Wat is Caravantrekker voor website? Lees meer over de de visie van Caravantrekker en de mensen achter Caravantrekker.nl.

Slingeren

Waarom gaat een caravan slingeren? Een uitgebreid artikel over alle aspecten die van invloed zijn over het slingeren van de combinatie.


 

 

© 2004-2019 Caravantrekker