Caravantrekker.nl

Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je ontspannen en met plezier onderweg bent met je caravan. Daarom geven we graag advies over een goed bij elkaar passende combinatie.

Een goede caravantrekker is meer dan een auto met een hoog trekgewicht. Maar om dat goed uit te leggen zijn meer woorden nodig dan de scores uit de gratis online adviezen. Vandaar dat ik (Menno) een uitgebreid adviesrapport kan opstellen waarmee je de keuze voor een auto of caravan beter en goed gefundeerd kan maken. Bovendien geeft het adviesrapport veel meer informatie over het rijden, en beladen van jouw (toekomstige?) combinatie.

Alle achtergrond informatie

Het uitgebreide adviesrapport geeft aan de hand van de grafieken een complete uitleg van de prestaties op de weg en in de bergen. Daarnaast een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading waardoor een veilige rit mogelijk is. Het trekadviesrapport heeft de vorm heeft van een E-book, een PDF-bestand van zo'n 28 á 30 pagina's dat goed te printen is.

Trekkracht rapport

Klik voor een voorbeeld

Inhoud adviesrapportTrekkrachtgrafiek uit rappport


Het uitgebreid adviesrapport geeft echt objectieve en onafhankelijke informatie die je niet van dealers of via sociale media krijgt. De keuze voor een goede combinatie wordt daarmee een stuk eenvoudiger en voorkomt een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Trekadviesrapport downloaden

Menno van der HeijdenHet adviesrapport kan je direct downloaden. Betaling van de kosten (€ 8,25) kan zonder risico achteraf omdat ik het vertrouwen heb dat je het advies waardevol vindt. Bedenk daarbij dat betalen voor informatie de enige manier is om deze website actueel en in de lucht te houden.

Vul hieronder alle gegevens in en je ontvangt direct een e-mail met de gegevens voor je persoonlijke pagina. Daar kan je met verschillende beladingen het rapport downloaden. En mocht je naar aanleiding van het adviesrapport nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag en persoonlijk via e-mail.

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren vraag dan per per e-mail het rapport aan met zoveel mogelijk gegevens over je combinatie zoals:

Hybride

Voor (Plug-in) Hybride auto's is alleen een betrouwbaar trekadvies te geven bij het gebruik van alleen de brandstofmotor die beschikbaar blijft als de accu's leeg zijn. Kortstondig zijn de prestaties dan wel beter, maar in het trekadvies rekenen we met de kracht die gegarandeerd altijd (minimaal) ter beschikking is!

Trekadvies aanvragen
* Bij auto's met een CVT gaan we uit van een aantal gesimuleerde versnellingen.

Betalen kan in goed vertrouwen achteraf met iDEAL, CreditCard, Bancontact, PayPal of via een overschrijving. Vergelijk het maar met een restaurant waar je ook niet zonder te betalen wegloopt.


Beoordelingen

Gebruikers die het Trekadvies hebben opgevraagd geven een waardering van: 4.7


In één woord geweldig! Ik rijd al ruim 30 jaar met verschillende auto's en met verschillende caravans en vind mijzelf dus een redelijke ervaren caravanrijder. Bij de aanschaf van een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan ga ik altijd uit van de resultaten van caravantrekker.nl. Ik beken eerlijk dat ik afzie van een aanschaf van een auto als caravantrekker.nl een negatief advies geeft.

Naast de visuele grafieken, die een snel overzicht geven, geeft caravantrekker.nl ook veel achterliggende informatie en adviezen. En met mijn meer dan 30-jarige ervaring kan ik dit alleen maar beamen. Het resultaat is een mooi, duidelijk en goed leesbaar rapport.

Caravantrekker.nl gaat ver voorbij het "simpele" advies van b.v. de ANWB met hun 75%-verhouding. Voor iedere caravanrijder die een nieuwe auto en/of een nieuwe caravan wil aanschaffen, zou het een "must" moeten zijn om de juiste en verantwoordelijke informatie over de (nieuwe) combinatie aan te vragen via caravantrekker.nl. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar ook het rijplezier.

Kees


Heel toegankelijk en duidelijk. Volledig gericht op de exacte combinatie die je rijdt.
Dit rapport laat geen enkele twijfel bestaan hoe de auto zich gedraagt en presteert in combinatie met de caravan.
Dit rapport is eigenlijk een must om goed voorbereid en veilig de weg op te gaan.
Je blijft natuurlijk als chauffeur zelf verantwoordelijk voor het rijden, maar als iedere vakantieganger deze voorbereiding zou treffen, wat goede belading betreft e.d., zal dat onderweg toch een aantal problemen kunnen voorkomen.

Gerard de Graaf


Het rapport geeft alle informatie die je nodig hebt. Deze helpt bij het bepalen wat jouw combinatie wel en niet kan, in welke versnelling je moet rijden, hoeveel brandstof je gaat verbruiken etc. Ook behulpzaam als je nog een auto moet kiezen bij je caravan.
Als je nog extra vragen hebt na ontvangst van je rapport, kun je deze per mail stellen en krijg je in no time antwoord van Menno.

Sander Wick


Cursussen

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden heeft het Caravantrekker Training Center een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld.

 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

 

©2023 Caravantrekker