Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Gebruikerservaringen
Tabbert

De Tabbert T@B 320 (uit 2011) van Colombe

Sinds deze zomer kamperen we met de T@B. Achter de auto geen probleem. Wel een windvanger. Verbruik tussen 1 op 8 en 1 op 9. Caravan is makkelijk te verplaatsen, ook gewoon met de hand. Wat weinig binnenruimte. Slapen op de kussens is wat ongemakkelijk, kussens zijn wat dun en verschillend van dikte. Is te overkomen met een matrasdek van enkele cm.

x


De Tabbert Da Vinci 540 dm (uit 2006) van J. Reckers

Heerlijke caravan voor het gezin. Onze kids zijn nu 7 en 8 en we hebben deze caravan nieuw gekocht. Alles bevalt prima en is degelijk. Nog geen enkel probleem gehad en aan ruimte komen we niks te kort. Veel op bergruimte, maar dit betekent dat je op moet letten met beladen. Gauw te zwaar dus. Veel lading doen we dus in de auto daar de caravan van zich zelf al redelijk zwaar is en daar komt dan nog eens een mover bij.

x


De Tabbert 450TD (uit 2004) van piet

Fijne ruime caravan voor twee personen; de zitruimte is voor vier personen net iets te krap bemeten. Goede afwerking. Nu 5 jaar in bezit (een van eerste) maar nog steeds perfect tevreden.

x


De Tabbert Vivaldi 450 TD (uit 2006) van Louis Vangrueles

Heel fijne caravan. Goed gebruiksgemak. Gaat jaarlijks voor BOVAG-onderhoud en uitvoering controlelijst van Tabbert naar dealer. Laat zich heel gemakkelijk rijden. Zo ook onderhoud. Wielen gebalanceert!! Goede bandenspanning bewaken. Fijne caravan.

x


De Tabbert vivaldie 495 (uit 2005) van

Dit is een caravan wat zeergoed is uitgeballenceerd voor de kogeldruk.
Maar na een jaar lekkage in het dak. Diverse elektrische werkzaamheden uitgevoerd, bv achterverlichting (stop-normale verlichting) valt regelmatig uit,
onder het rijden. De caravan komt onder het rijden soms met een wiel van de grond.
Hier uit blijkt doordat de fabrieken aan de bedrijven hebben gezecht, men hoeft geen banden meer uit te ballanseren. Al deze problemen komen hier van daan. De wielen moesten 80 tot 90 gram hebben om uit teballanceren. Dus pasop je bend met alle problemen zo'n 6.000 euro's kweid in twee jaar. Geen mens kom je dan te gemoet. deze heb ik maar omgewisseld naar een Wilk 530 UE, niet zo luks maar ook geen problemen.

x


De Tabbert 680 Baronesse (uit 2005) van Ronny

Heb met deze wagen nog nooit een probleem gehad om op een camping te komen en of te rangeren, daarnvoor hoef ik dus geen TAB te nenem zoals de eigenaar hieronder beschrijft

x


De Tabbert t@b (uit 2007) van v nieuwenhoven

het is een heerlijke trekkers caravan waar je overal mee kunt komen waar een grotere caravan niet kan komen en ruim genoeg voor twee personen

x


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Over Caravantrekker

Wat is Caravantrekker voor website? Lees meer over de de visie van Caravantrekker en de mensen achter Caravantrekker.nl.

De reis een last?

Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier.
Volg een praktische caravancursus. De Op Maat cursus is er al v.a. € 169,-

Schrijf een beoordeling

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Schrijf een beoordeling van je eigen auto als caravantrekker.


 

Veel gelezen

Rijbewijs B of BE

Maximaal trekgewicht

Maximum snelheid en verkeersregels in Europa

Fietsen mee

Belading en kogeldruk

 

 

© 2004-2020 Caravantrekker