Caravantrekker.nl

Advertenties?

Caravantrekker met of zonder advertenties? Het kan allebei maar gratis gebruik maken van Caravantrekker kan eigenlijk niet.

Advertenties?

De inhoud van Caravantrekker wordt niet gesponsord. Daarin is Caravantrekker bijna uniek want zonder dat we het in de gaten hebben worden de meeste websites, magazines, tv- en videoprogramma's betaald door bedrijven die belang hebben bij een (positieve) boodschap.

Om toch wat inkomsten te generen gebruikt Caravantrekker advertenties die Google op de site plaatst. Maar laten we eerlijk zijn, Caravantrekker bezoeken zonder advertenties is veel aangenamer en dat kan ook eenvoudig. Maar doe dan wel een donatie of draag bij door een betaald adviesrapport op te vragen. Bedenk dat gratis onafhankelijke informatie op internet kan niet blijven bestaan!

Via PayPal kan je gemakkelijk een bijdrage overmaken door op doneren te klikken:


Uiteraard kan je dat ook via je eigen bank doen door direct een bijdrage over te maken naar de rekening van Caravantrekker via nummer:
NL27 ASNB 0781 2878 55.

Hoe kijken zonder advertenties

Omdat we gebruik maken van Google advertenties verplicht de AVG om bij een eerste bezoek toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies. Veel mensen vinden dat net als ik erg irritant en klikken de melding zo snel mogelijk weg, maar dan zie je dus advertenties....Om advertenties niet (meer) te zien is echter heel eenvoudig. Klik helemaal onderaan op deze pagina op Privacy- en cookie-instellingen. Kies daarna voor Opties beheren. Standaard zijn die zo ingesteld dat je geen advertenties te zien krijgt en klik dus op Keuzes bevestigen.

Maar wees dan wel zo sportief om een kleine bijdrage te betalen. Bedankt!

 

Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

De reis een last?

Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier.
Volg een praktische caravancursus en je gaat ontspannen op vakantie.

Trekauto's met stekker

Bekijk het overzicht van alle Plug-in Hybride en Elektrische trekauto's en maak een berekening met je caravan.

Uitleg trekadvies

Lees de achtergrond bij de trekkrachtberekeningen zodat je die beter kan gebruiken.


 

©2022 Caravantrekker