Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Kabe

De Kabe Smaragd XL (uit 2006) van Sorentodriver

Kabe bevalt goed. Echte wintercaravan. Met -20 graden in Zuid-Duitsland gewoon Alde vloeistofverwarming op 21 graden zetten en in je T-shirtje binnen zonder trek zitten. Hebben DVD in laten bouwen met boxen en dat werkt geweldig. Grote keuken + koelkast op hoogte zijn echte pluspunten. Bed is niet groot maar wel gezellig... Kwaliteit prima; geen enkele opmerking na 2 jaar. Wegligging met Kia Sorento 3.5 V6 is goed maar wel iets minder dan Elddis Odyssey die we hiervoor hadden; wrs door hoogwaardigere BPW as die door Elddis gemonteerd wordt.

x


De Kabe Onyx GLE (uit 2007) van Rob

Na Jarenlang met een Knaus Azur tot volle tevredenheid rondgetrokken te hebben nu het 2e jaar met de Kabe. Niets mis met de Knaus, maar je merkt dat Kabe toch kwalitatief iets hoger staat. De afwerking extern en intern is net wat beter en netter. We hebben lang getwijfelt over een Tabbert Da Vinci, maar meer vanwege de dealer. De indeling van Kabe sprak ons meer aan, zo ook de kleuren.
Het rijden met deze caravan is perfect, mits goed geladen uiteraard. Wel met een kogeldruk van 85-90kg. Ligt als een blok achter de auto. v.w.b de buitenkleuren: het is een kwestie van smaak, maar storen doet het niet.
We gaan er mee op wintervakantie, de ervaring volgt

x


De Kabe Briljant XL (uit 1997) van A. Smits

Wij hebben deze KABE tweedehands gekocht en deze was na zes jaar gebruik nog bijna in nieuwstaat. Nu zijn KABE caravans behoorlijk aan de prijs, daarom zie je ze denk ik niet zo veel, maar ze zijn de prijs ook drie dubbel waard, gezien de bouwkwaliteit. Onze Briljant ( het "kleintje" van alle modellen)is na tien jaar nog perfect, spoort feilloos, en is zonder stabilisatorkoppeling ( zat er toen nog niet op) ook superstabiel...(kan dus ook).
Dit merk is een aanrader voor iedereen die serieus lang met een caravan wil overwinteren of alle seizoenen er op uit wil. Aanrader, zorg voor een serieuze trekauto, zowel gewicht als motorkoppel, want door de robuste bouwkwaliteit en het super-uitrustingsniveau zijn het zware jongens ( minimaal 1200-1300 kilo geladen gewicht.

x


Caravan ervaringen


Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Over het Trekrapport

Wie kan er beter oordelen over het Trekrapport dan de gebruikers? Lees de ervaringen die zij gegeven over het Trekrapport.

Advertenties?

Caravantrekker zonder advertenties? Lees hoe dat kan en wat de voorwaarden zijn.

Review Caravantrekker

Laat een review achter op Google over het gebruik van Caravantrekker.


 

 

©2024 Caravantrekker