Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Delta

De Delta 3500 EK (uit 1991) van Paul

Is een heerlijk lichtgewicht caravan met een groot bed 180-200. Geen apart zitje maar wel ideaal als trekkers caravan.Ligt heel stabiel achter onze auto

x


De Delta 3900 (uit 1998) van Rik

Wij hebben deze caravan nu vanaf 2007 in ons bezit. Expres een goedkope caravan gekocht omdat ik er niet zeker van was of ik wel met een sleurhut achter mijn auto wilde rijden.

Nu na 4 vakanties mag het antwoord duidelijk zijn. De Delta bevalt uitstekend, ligt (bij goede belading) als een huis achter de auto.
Voordeel is zijn enorm lage eigen gewicht van 695 kg. Uiteraard zijn er mooiere en beter caravans te krijgen, maar er is tot nu toe niets mis met onze Delta geweest.
Wel een vast bed in gemaakt voor meer slaap comfort.

x


De Delta 4400 LB (uit 2001) van Willem

Onze ervaringen met deze Delta zijn gemiddeld.
De Delta ligt redelijk achter de Duster en daarvoor achter de Almera. Boven de 90 km/h wordt het onstabiel terwijl de caravan bijna leeg is.( na een verhoging van de kogeldruk tot ruim 70 kg is het beter) De kwaliteit is goed, alles werkt en er gaat weinig stuk, alleen is de gaskachel is spontaan uitelkaar gevallen en bij aanschaf (2e hands) was het plastic vloertje van de toiletruimte gescheurd, omdat er te weinig isolatie materiaal is gebruikt waardoor het vloertje te veel doorzakte, zelf gerepareerd en opgelost.
Verbruik van de 110 pk oliestoker met de Delta is ongeveer 1 op 10,5.
De Delta is wel heerlijk luxe, met een boiler en een echt bed.
Bij de laatste keuring werden de beruchte scheurtjes in het front ondekt, reparatie van dik duizend piek. We hopen nu weer een paar jaar zonder al te veel kosten door te kunnen.

x


De Delta 4300 ct (uit 1995) van Walter

Al bijna 12 jaar de trotse bezitter van dit tweetafel model. Geweldige lichte caravan waar buiten het vervangen van een kraan en een raamuitzetter nog nooit iets aan stuk is gegaan. Ligt lekker stabiel achter de auto ondanks het ontbreken van schokbrekers. Al met al een prima in Engeland gemaakte caravan die nog vele jaren mee zal gaan.

x


De Delta 4400 LB (uit 2003) van G.Tijssen

Deze caravan bevalt heel goed wat confort
een hij lig ook goed acher de auto zowel op de snel weg als in de bergen B.V. met onze auto tucson 2 ltr 2 wielaan drijving Bielsa pas tussen spanje en frankrijk goed te doen
goed te doen

x


De Delta 4600tkf (uit 2004) van peter

Alles wat je nodig hebt.
Delta helemaal naar ons zin met stapelbed en afsluitbare kamer achterin.
Superlaag leeg gewicht voor zo'n grote caravan.

x


Caravan ervaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Alle Plug-in Hybrides

Juist een (Plug-in) Hybride is ideaal als caravantrekker. Bekijk het overzicht van alle Plug-in Hybride auto's en maak hier een berekening met je caravan.

Elektrisch trekauto's

De toekomst wordt elektrisch... Bekijk het overzicht van alle elektrische auto's die nu al een caravan kunnen trekken. De actieradius kunnen we aangeven in het trekadvies.

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.


 

 

©2021 Caravantrekker